PDA

View Full Version : Fıkralar (+18)

XıRTıK
03-11-2006, 02:50 PM
Çalar saat

Eskiden anadolu köylerinden birinde tek bir calarsaat varmis.Saatin sahibinin kardesi ormana gidecekmis ve ogluna
-"Git amcandan saati iste" demis.
Annesi de hemen söze atilip :
-"Boşuna çocugu yorma,ben her zaman sabah namazindan bir saat önce tuvalete giderim. o zaman sizi kaldiririm." demis.Kadin o gece suyu fazla kaçirmis ve uyuduktan bir saat sonra kalkip tuvalete gitmis sonra onlari uyandirmis.Baba ogul ormana gelmisler bekle bekle sabah olmuyor ve çocuk babasina:
-"Baba ben üsüyorum" demis
Babasi da:

-"Senin ananin a*indan saat olursa sen daha çoook üsürsün.."

Vazelin

Adamin biri motosiklet almis.Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu göstermek üzere kiz arkadasina gitmis.Neyse aksama dogru kiz gel senibize götürüp ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz.. demis ve bir hatirlatmada bulunmus
-"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz.Konusan bulasiklari yikar"..
Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye düsünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dag tas her yer bulasik.Ulan bir konusursak yandik demis.Yemek yerken aklina ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis.Kizin elini tutmus kimseden çit yok."bir de öpeyim demis"
Öpmüs gene çit yok."ulan ben bunu becereyim demis" herkesin gözü önünde becermis ama gene çit yok.Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da güzelmis deyip onuda becermis..
Gene çit yok.Tam bu sirada disarda gök gürleyip yagmur yagmaya baslamis.Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden çikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis.

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim"

yetkili arkadaşlar eğer uygun değilse konuyu kapatsın lütfen...

XıRTıK
03-11-2006, 03:01 PM
Tabi doğurur

Hoca kazanini komsusunun istegi üzerine komsusuna verir.Sonra almaya gidince :
-"Komsu bizim kazan ne oldu?"
Komsu:
-"Hoca sen eve git, ben getirecem daha isim bitmedi" der.
Hoca daha eve gitmeden komsusu bagira bagira kosarak gelir.
-"HOOOCAAAAA SENIN KAZAN DOGURDU...."
Hoca bi bakar kazana ;

-"ULAN DOGURUR TABI,AMINA KOYMUŞSUN KAZANIN............"

Krem Şanti

Amerikan uçak gemisinde görev yapan üç arkadaş, geminin Fıransa'nın bir liman şehrini ziyaret ettiğinde gezmeye karar verirler. İçlerinden birisi Fransız asıllıdır. Arkadaşlarına buraları çok iyi bildiğini söyler. Onları geneleve götürür. İçeriye girdiklerinde, üç degisik fiat tarifesi olduğunu görürler. 50 frang, 100 frang, 200 frang. Sonuc itibari ile muameleler farklıdır. Fransız asıllı olan 50 franglık olana hemen girer. Aradan 10 dakika gecer, zevk cıglıklarıyla odadan cıkar. Hemen arkadasları sorar,
-Ne oldu, ne oldu ?
-Penisimi iki dilim enginar arasına aldı, ağzıyla bosalttı.
İkinci kisi hic beklemeden 100 franglık olana gier. Aradan 15 dakika gecer, zevk cıglıklarıyla odadan cıkar. Hemen arkadasları sorar,
-Ne oldu, ne oldu ?
-Penisimi üc dilim enginar arasına aldı, ağzıyla bosalttı. Ücüncü kiside hic beklemeden 200 franglık olana gier. Aradan 30 dakika gecer, feryat, figan odadan fırlar. Hemen arkadasları sorar,
-Ne oldu, ne oldu ?
-Benimde Penisimi üc dilim enginar arasına aldı, üstüne kırem şanti sürdü, fıstıklarla süsledi ve birtanede üstüne çilek koydu.
Arkadaşları tekrar sorar,
-Peki baska ne oldu ?

-Ne olacak, manzaraya dayanamadım ben yemeye kalktım.

XıRTıK
03-11-2006, 03:02 PM
Kimin?

Bir gün bi çocuk evinin kapısının önünde top oynarken apartmandan çocuğun omuzuna döl damlamış.Çocuk tek tek katları gezerek sormuş.

1. katta kapıyı küçük bir çocuk açmış zili çalan çocuk
-"Bu sendenmi damladı" demiş küçük çocukta
-"Ben daha o yaşa gelmedim" demiş

2. katta kapıyı yaşlı bi adam açmış zili çalan çocuk
-"Bu döl sizdenmi damladı" demiş adamda
-"Yok oğlum bizden geçti" demiş.

3. katta kapıyı yaşlı bi kadın açmış çocuk
-"Bu sizdenmi damladi" demiş
-"Benim kocam 8 sene önce öldü" demiş

4. katta kapıyı fıstık gibi bi kadın açmış çocuk -"Bu sizdenmi damladı" demiş kadın çocuğun omzundaki dölü parmağına alıp yalamış ve demişki
-"9. kat Ali bey"

2 Yumak

Pek saf olan genç kiz yanliz olarak tren ile yolculuk yaparken , oturdugu koltugun
karsisina , bitirim ve uyanik bir genç oturur.
Selam faslindan sonra ;
-"Dikkat ettimde sayin bayan , otururken sürekli ayak ayak üstüne atip ellerinide dizlerinde tutuyorsun. Bir sebebimi var acaba..." der..
Genç kiz,
-"Benim bacaklarimin arasinda bir kesik var. Ayaklarimi açarsam belki bu yirtilip , canim aciyabilir deyince..."
-"Neden üzülüyorsun bende ignesi var. gel hemen dikelim de iyilessin" der ve hemen o tren odasinda kizin isini bitirir.
Fakat bir ,iki derken kizin çok hosuna gider.
-"Hadi bir daha dik"
-"Hadi bir daha dik"
Delikanli kan ter içinde , artik yorgunluktan bitap halde,
-"Ip bitti artik dikemem!" deyince,
kiz gözlerini yumurtalara dikip,

-"Vallahi inanmam , bak orada iki yumak daha ip var.."

XıRTıK
03-11-2006, 03:03 PM
Süpürge

Kadının bir kızı varmış. Kadın kızına temizlik yaptırmak ve düzenli olabilmesi için her zaman temizlikten sonra süpürgeyi yerine koymasını söylermiş. Ama kız aksine temizlikten sonra süpürgeyi kapının arkasına koyarmış. Annesi de ona "Süpergeyi kapının arkasına koyma, yoksa *mında kıllar çıkar" dermiş. Kız buna aldırmadan her temizlikten sonra süpürgeyi, kapının arkasına koyarmış. Gel zaman, git zaman kız ergenlik çağına gelmiş ve *mında kıllar çıkmaya başlamış. Kız korkmaya başlamış. "Amannn, ben süpürgeyi kapının arkasına koydum. Onun için *mımda kıllar çıkmaya başladı" demiş. Annesine "Anne, benim *mımda kıllar çıkıyor" diye söylemiş. Annesi, kızına "Kızım, ergenlik çağına giren herkezde olur" demiş ama kız buna inanmamış ve "Hayırrrrr, ben süpürgeyi kapının arkasına koydum, onun için" demiş. Annesi anlatmaya çalışsa da kızı bir türlü inandıramamış. En sonunda bir psikoloğa götürmeye karar vermiş. Psikolk da aynı şeyleri söylemiş ama kız hala inanmamakta direnmiş ve "Hayır Doktor Bey, ben süpürgeyi kapının arkasına koydum, onun için oldu" demiş. Doktor da artık defalarca anlatmaktan bıkmış. Kız bir türlü inanmıyor. Doktor "Bak kızım, bende de aynısı var" demiş. Kız "İnanmam Doktor Bey, beni kandırmak için öyle söylüyorsunuz" demiş. Sonunda doktor artık dayanamamış, açmış penisini göstermiş ve "Bak, bende de var o kıllardan" demiş. Kız şaşırmış:
-Aaaaaaaa Doktor Bey, sizde süpürgenin sapı bile çıkmış!

Bir kaza

Kasabanın oduncusu papazın evine odun götürmüş.Odunları kömürlüğe boşaltırken, nasıl olduysa olmuş,bir tanesi gitmiş alt kattaki pencerenin camını kırmış.Oduncu çok telaşlanmış ve özür dilemek için papazı aramış ama bulamamış.Aynı telaş içerisinde evine dönmüş ve kapıda kiliseye derse giden oğluyla karşılaşmış.Çekmiş oğlunu kenara olanları anlatmış ve
-"Bak oğlum papaz efendi sorarsa babam boşaltırken bir kaza olmuş ve çok özür diliyor dersin" demiş.Çocuk da telaşlanmış ama yapacak bir şey yok kilisenin yolunu tutmuş.Papaz o gün yaratılış hakkında konuşuyormuş.Ve oduncunun oğluna
-"Söyle bakalım sen dünyaya nasıl geldin?" diye sormuş.Oduncunun oğlu da kekeleyerek:

-"Babam çok özür diliyor, boşaltırken bir kaza olmuş!"

XıRTıK
03-11-2006, 03:04 PM
Siyah Kurdela

Yeni evli bir cift 5 aydir her aksam sex yapiyorlarmis.Gününbirinde kadin patlamis ve derdini annesine anlatmis.Annesi ögüt olarak
kizina
-"Cinsel organina bir siyah kurdela baglarsan ve bizim adetlere göre akrabalardan biri öldügünde siyah kurdela takilir ve
sex yapilmadigini kocana anlatirsin" demis.
Kadin aynen yapmis. Aksam koca eve geldiginde yatarken bir bakar ki kurdel****adin hemen durumu anlatir ve kocasi da anlayis gösterir ve o gece yapilmaz.Bu böyle 3 gün sürer. Bununüzerine adam kendi cinsel organina da siyah kudela takar.Ve yatakta busefer sasirma sirasi kadindadir.
-"Ne yapiyorsun, sen neden taktin?" der

-"Bir basin sagolsun deyip cikacagim!!"

Bal

Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.
Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti
aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;
Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam
sonunda ihtiyacini giderip yatar.Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar..Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :
-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"
Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, ****** cocugu, aletine bal suruyormus meger!"

๏๒รєรรเ๏ภ
03-11-2006, 03:51 PM
eline sağlık.. paylasımlarının devami gelmesi dileğiyle...

CaKaLBoT
03-12-2006, 12:21 AM
Zaten + 18 diye belirtmişsin ... Bi sakıncası yok ... Paylaşımlar için teşekkürler ...

Mc_BLiTz
03-12-2006, 07:00 AM
:rolleyes: Dört samimi arkadas ayni arabada yolculuk ederken trafik kazasinda ölürler. Azrail Türk cehennemine mi Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz? diye sorar. Fark nedir? diye sorarlar. Azrail Avrupa cehenneminde hergün bir kepçe, Türk cehenneminde hergün bir kova b*k yersiniz der. Üç tanesi biz Türk dogduk, Türk ölürüz der. Birtanesi ise uyaniktir, Avrupa cehennemini seçer. Ve aradan epey zaman geçer avrupa cehennemindeki adam artik kepçe kepçe yemekten bikmistir, arkadaslarinin durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyarete gider. Oysa onlar sen sakrak gülerek karsilarlar onu. Dayanamaz sorar: Ben bir kepçesini hazmedemezken siz hergün bir kova b*k yiyip nasil bu kadar neseli olursunuz? Oglum derler burasi Türk cehennemi, birgün b*k olur kova olmaz, birgün kova olur b*k olmaz, bir gün görevli işe gelmez, bir türlü tahsisat çıkmaz. 3 aydir bir b*k yedigimiz yok!

CollαтєяαL™
03-19-2006, 10:33 PM
sağol kanka

RoStWell
03-21-2006, 10:40 AM
eywallah

crystalper
03-21-2006, 08:23 PM
saol kanka

the_slow_and_cool
03-21-2006, 11:35 PM
harika hepisi de kankam.dewaaaaam