PDA

View Full Version : İbre Fabiano'ya yöneldi!


styla45
06-29-2009, 07:48 PM
İbre Fabiano'ya yöneldi!
Forvet arayışlarını sürdüren Serie A takımlarından Milan'ın, G.Afrika'da yapılan Konfederasyon Kupası'nı gol kralı olarak bitiren Sevilla'nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi!
Adriano Galliani, Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) son şampiyonu Vfl Wolfsburg'da forma giyen golcü futbolcu Edin Dzeko'yu transfer etmek istediklerini, bunun gerçekleşmemesi durumunda ise alternatif isimler olan İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in golcüsü Emmanuel Adebayor'a ya da İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano'ya yöneleceklerini belirtmişti.

Brezilyalı oyuncunun menajeri Sky Sport İtalya'ya verdiği demeçte; " Milan ve Galliani'nin Luis ile ilgilendiklerini biliyorum, ama şu ana kadar bize ulaşan resmi teklif yok. Habeleri radyodan ve gazate sayfalarından takip ediyorum, tekrardan söylüyorum bize gelen resmi bir teklif yok" dedi.

"Fabiano, Barcelona ve Manchester United gibi dünya devi olan Milan'da oynamak istiyor. Her futbolcu bir dünya kulübünde forma giymek ister. Milan'da dünyaca ünlü bir kulüp" diyen Fuentes, "Şu durumda Fabiano, Sevilla'nın oyuncusu, ama gelecek sezon burada olacağını size garanti edemem. Onun durumu tıpkı, Zlatan İbrahimoviç, David Villa ve Adebayor gibi belirsiziliğini koruyor" şeklinde sözlerini bitirerek Brezilyalı oyuncunun İspanyol ekibinden ayrılcağını ima etti.

Fabiano da Milan'da oynamanın kendisi için büyük bir rüya olduğunu kaydetmişti.

Rossoneri'nin Brezilyalı golcü için 30 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia ediliyor.