PDA

View Full Version : Çetin Sümer gidenlere ne dedi?


styla45
07-11-2009, 08:54 PM
Çetin Sümer gidenlere ne dedi?
Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, geçen yıllardaki alacaklarının ödenmemesini sebep gösterek Kartepe kampını terk eden Engin, Mithat, Emrah, Volkan ve Erhan hakkında açıklama yaptı.
Lig TV Ana Haber'e telefonla katılan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'in açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Ben futbolcu kardeşimlerime teşekkür ediyorum lakin bizim için önemli olan Diyarbakırspor'un menfaatleridir. Daha fazla fedakarlıkla ilgili bir şey olmadı. Hocamıza verdiğimiz bütçeyle ilgili ayrılık. Bu arkadaşlar bütçenin üzerine çıktığı için anlaşamadık. Ben burada menfaatin peşindeyim. Geçen sezondan beri bu kulubün maddi yapısını biliyorlar. Diyarbakırspor'un sokağa atılacak parası yok. Ziya hocamızın raporuna istinaden bu arkadaşlarla yolumuzu yaırdık. Gönül isterdi ki ayırmayalım. Bizim zaten transferde bir sıkıntımız yok. Kemik kadromuzu oluşturduk. Diyarbakırspor camiası çok büyük bir camiadır. Ben kamptayım şu an. 40-45 tane oyuncuyla çalışıyoruz. Kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kaleci Fevzi var, Barış kardeşimizle anlaştık. Onlar fedakarlık gösterdi.."