PDA

View Full Version : Bilal Aziz'de çatlak


uprocking
01-10-2007, 04:50 AM
Bilal Aziz'de çatlak

Efes Pilsen Cup 6'nın ikinci gününde Galatasaray, Feyenoord'a 2-1 yenilirken. Sarı kırmızılı futbolcu Hasan Şaş, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, yaptıkları basit hatalar sonucunda gol yediklerini ifade ederek, "Basit hatalar sonucunda goller yedik. Tam yükleme dönemindeyiz ve fiziksel olarak tam hazır değiliz. Tabi karşı takımda da yorgunluk vardı fakat, sonuçta az hata yapan taraf kazanıyor. Bunlar tabi ki hazırlık maçları, önemli olan lig" dedi.

Yarın Beşiktaş ile oynayacakları 3.'lük maçında, seyircilerin sakin olmaları konusunda uyarıda bulunan Hasan Şaş, "Seyircilerin yarın ki maçta, daha sakin olmaları ve saha içine daha az müdahale etmeleri gerekiyor. Çünkü, güvenlik açısından kötü olayların olmasını istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Song, iyi bir maç oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz karşısında 2 gol yedik fakat, bizim için iyi bir hazırlık karşılaşması oldu. Yarın Beşiktaş ile karşılaşacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Turnuvadan 3.'lükle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

GURBETCİ OYUNCU BİLAL AZİZ'İN ŞANSSIZLIĞI
Galatasaray'da denenmek üzere kampa getirilen gurbetçi futbolcu Bilal Aziz, karşılaşmanın 44. dakikasında bir sakatlık yaşadı.

Sarı kırmızılı formayı ilk kez giyen futbolcu, sakatlığın ardından götürüldüğü hastanede MR'ı çekildi ve ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi