PDA

View Full Version : 2.-3. Lig günlüğü| 31 OcaK


JЗĽ¦ьΦŊΞ 23
01-31-2007, 12:27 PM
Turan, İskenderun'da
İkinci Lig B Kateorisi 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor'un, Uşakspor'dan Turan Akkoyunlu ile sözleşme imzaladığı bildirildi. Asbaşkan Kazım Aydın, Tokat'dan İlker ile Erhan, Telekom'dan Murat ve Ankara Demir'den kaleci İsmail' den sonra Turan'ı da aldıklarını belirtti.

İlk maç heyecanıydı
Eskişehırspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, Türk Telekom maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Akcan, "Bunu ilk maçın heyecanına veriyorum. İstanbulspor karşılaşmasında gücümüzü göstereceğiz'' dedi.

Elazığıspor'a taş yağdı!
Elazığspor Başkanı Bahri Turhan, Malatya maçında adeta taş yağdırıldığını söyledi. Protokol girişinde kendisine içinde taş olan kar topu ve kiremit parçalarının atıldığını belirten Turhan, "Taraftarlarımıza da sağanak şekilde ke*** fayans ve kırık lavabo parçaları atıldı. Böyle bir rezillik görmedik'' ifadesini kullandı.

Kral, Diyarbakır'a
Diyarbakırspor eski gol kıralı Okan Yılmaz'la prensipte anlaştı. Bir dönem formasını giydiği Bursaspor'da gol krallığı yaşamış olan 29 yaşındaki Okan, ilk yarıda Sakarya'da oynamış ama fazla forma şansı bulamamıştı.

A. Sebat çıkmaza girdi
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, Trabzonspor'dan istedikleri futbolculardan Cem Demir ve Enis ile görüştüklerini söyledi. Derelioğlu, "Ancak iki transfer de gerçekleşmedi. Çıkmaza girdik ama şartlar ne olursa olsun elimizden geleni yaparak ligde kalmaya çabalayacağız" diye konuştu.

ARKAS coştu: 3-2
Voleybolda Erkekler Top Teams Kupası çeyrek final ilk maçında ARKAS Spor, İtalya'nın Cimone Modena ekibini 3-2 yendi. İzmir ekibi, maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmanın rövanşı 7 Şubat'ta İtalya'da yapılacak..