PDA

View Full Version : Türk Telekom 3 Maçta 3 Galibiyet Hedefliyor


DHeMLy-CHaY
02-02-2007, 06:26 PM
Türk Telekom Antrenörü Ercüment Sunter, ligde 3 maçlık zorlu bir periyoda girdiklerini ve bu dönemi kayıpsız tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Beko Basketbol Ligi’nin lideri Türk Telekom, sezonun on yedinci haftasında puan cetvelinde 7 galibiyet ile onuncu sırada bulunan Darüşşafaka’ya konuk olacak.

FIBA Eurocup’taki dördüncü maçını Belçika’da oynayan ve bu maçın ardından direk İstanbul’a giderek Beko Basketbol Ligi’nde Darüşşafaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Türk Telekom’da hedef galibiyet. Oynadığı son 5 maçın dördünü kazanarak bir çıkış yakalayan Darüşşafaka ile oynayacakları maçın kolay geçmeyeceğini ifade eden Antrenör Ercüment Sunter, “Rakibimiz üst üste aldığı galibiyetlerle moral ve performans olarak şu anda üst düzeyde. Oyuncu eşleşmelerine bakıldığında da zor bir takım. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Sahip olduğumuz avantajları iyi kullanarak, bu maçtan galibiyetle ayrılıp, zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz” dedi.

FIBA Eurocup mücadelesine 1 hafta ara verildiğini ve bu periyotta ligde 3 önemli maça çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Sunter, “İlk önce İstanbul’da Darüşşafaka ile oynayacağız. Bu maçın ardından Çarşamba günü Ankara’da Casa TED Kolejliler rakibimiz olacak. Gelecek hafta sonunda da Galatasaray Cafe Crown ile İstanbul’da karşılaşacağız. Normal sezonu lider olarak tamamlama hedefimizi gerçekleştirmek istiyorsak, bu birbirinden zorlu 3 maçı da kazanmak zorundayız” diye konuştu.