PDA

View Full Version : Kova içinde duş polemiği 14 Ağustos 2007


MorphinE
08-14-2007, 12:53 PM
Kova içinde duş polemiği

14 Ağustos 2007


http://www.cakal.net/_newsimages/3891445.jpg Ankara'da susuzluk sinirleri bozdu. Gökçek'le Ahmet Tan arasında 'sulu' polemik patlak verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in duş yaparken iki ayağını kovaya soktuğunu, kovadaki suyu da temizlik amaçlı kullandığını söylemesi polemik yarattı.
Kova içinde duş

Gökçek katıldığı bir televizyon programında vatandaşları su tasarrufu yapmaları çağrısında bulunurken, ilginç bir örnek verdi. Gökçek, duş yaparken iki ayağını kovaya soktuğunu, kovada biriken suyu da, tuvaleti temizlemek için kullandığını anlattı. Gökçek, vatandaşların da bu şekilde duş yapmaları önerisinde bulundu.
DSP İstanbul Milletvekili Ahmet Tan ise katıldığı bir başka televizyon programında, Büyükşehir Belediyesi’nin su politikasını eleştirdi. Gökçek’in duş yapma yönteminin anımsatılması üzerine ise Tan, “Ben anlayamadım. Nasıl yaptığını televizyonda göstersin” dedi.
AKP’ye göstersin

Tan’ın çağrısına Gökçek’ten yanıt gelmekte gecikmedi. Melih Gökçek, önceki gün Kanal 24’de “Tan’a özel olarak göstereyim” derken, Tan’ın bu lafın altında kalkmakta zorlanacağını vurguladı.
Vatan’a konuşan Tan ise, “Gökçek, söyleyeceklerini ve göstereceklerini bana değil, parti üst yönetimine göstersin” dedi. Tan, Gökçek’in susuzluk sıkıntısını “sululuk” yaparak gidermeye çalıştığını ifade etti.