PDA

View Full Version : 08/14/07 - Ya çıplak resimlerim İnternet'e düşerse


Nǿ ŦΞДЯ™
08-14-2007, 01:56 PM
Yeni filmi "Powder Blue"da bir striptizciyi oynayacak olan Jessica Biel, cüretkar sahneleri konusunda kararsızlık yaşıyor. Seksi yıldızı korkutansa görüntülerinin İnternet'e düşme ihtimali.


Jessica Biel, yeni filmi "Powder Blue"da yer alan soyunma ve sevişme sahneleri yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. Filmde Rose-Johnny adlı bir striptizciyi canlandıracak olan Biel, tüm prodüksiyon ekibinin karşısında çıplak kalmak istemediğini belirtirken yapımcı firma alternatif çözüm önerileri aramaya başladı.

Cüretkar sahnelerde yer alıp almayacağı konusunda hálá kararsız olduğunu belirten seksi yıldız, asıl korkusunun görüntülerinin internete düşmesi ihtimali olduğunu söyledi: "Filmde tamamen çıplak kalmamın bir gereği olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. Bu zor bir karar. Endişeliyim çünkü insanlar beni hep o şekilde hatırlayabilirler. Hiç kimse tüm film ekibi ve seyirciler önünde çırılçıplak kalmak istemez. Özellikle de internete çekim ekibinden biri çıplak resimlerimi verebilir. İnsanların ne yapacağını kestiremezsiniz."
(Hürriyet)