![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Kayit Tarihi: Jun 2007
Nerden: İstanbul
Mesajlari: 50,904
Teşekkür Etme: 70 Teşekkür Edilme: 143 Teşekkür Aldığı Konusu: 89
Üye No: 43266
Rep Power: 12014
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç 3 Yemek Kaşığı Tereyağı 3 ![]() 1 Orta Boy Soğan 4-5 Kuru Kayısı 1 Kahve Fincanı Ayıklanmış Badem 300 gr ![]() 1 Çay Kaşığt Tarçın 1/2 Çay Kaşığı Yenibahar 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker Karabiber, Tuz Yemeğin Tarifi Pirinçi sıcak tuzlu su ile ıslatıp yarım saat kadar bekletin ![]() Tencerede eriteceğiniz 2 yemek kaşığı tereyağında pirinç tanelerini berrak olana kadar kavurun ![]() ![]() Pilavınız kısık ateşte pişerken soğanı rendeleyin, kabukları soyulmuş bademlerle beraber 1 kaşık tereyağında pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Haşlanmış kestaneleri dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenizin üzerini temiz bir bez veya emizi bir kağıtla kapatıp demlenmesini sağlayın ![]() Bu arada baharatları ekleyin, geniş dairelerle pilavı karıştırın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|