![]() |
![]() |
#121 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1599
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir gün gelecek ve ben burda olmayacağım,
Uçsuz bucaksız hayallerin ardına düşüp kaybolacağım, Gözler beni arayacak , ben uzaktan onlara bakacağım, Şimdi mutlu olduğumu söyle onlara anne…. Zaman geçer de vefasızlar ararsa, Arkadaşlarım gelip hatrımı sorarsa, Beni özleyip de kalbiniz yanarsa, Dönemeyeceğimi söyle onlara anne…. Bilinmezlere giden yollara düştüm, Bazen sıcaktı, bazen üşüdüm, Bende özledim ama belli değildir dönüşüm… Bu umutla uzaklarda yaşadığımı söyle anne… Her şey ben gittiğimdeki gibimi bilmiyorum, Ama birçok şey değişti bende bunu biliyorum, Gidip de dönmemek var derler ya ?, Hakkımı helal ettiğimi söyle anne… Özledim ama, dönemem anne……
![]() |
#122 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün geçtikçe daha fazla kapanır olduk içimize...
Etrafımıza kalın duvarlı kaleler kuruyoruz. O kalelerin içinde başımızı dışarıbile çıkarmadan yaşayıp gidiyoruz. Dostlarımız, arkadaşlarımız artıyor. Onlar arttıkça biz kalelerimizin duvarlarını daha da sağlamlaştırıyoruz. Açılacak en küçük bir gediğe, o gedikten içeri girecek bir tek kişiye tahammülümüz yok çünkü. Nasıl da saklıyoruz kendimizi... Görünüşte mutluyuz. Eşimiz, sevgilimiz, arkadaşlarımız, ailemiz var. Haydi itiraf edelim kendimize. Ne paylaşıyoruz onlarla? Yüzeysel sohbetler, sahte gülüşler ve birkaç dakikalık sevinçler dışında? Kendimizi birine açarsak bütün benliğimizi yitirecekmişiz gibi hissediyoruz. Yanılıp şaşıp pişmanlığını yaşıyoruz. Sonra hiçbir şeyin yolunda gitmediğini fark ediyoruz. Aşklarımızı bitiyor, evliliklerimiz sona eriyor. İş hayatımız, aile yaşantımız sorunlar yumağı haline geliyor. Ancak, işin içinden çıkamaz hal geldiğimizde birine ihtiyaç duyuyoruz. Zamanında uzatılan her eli geri çevirdiğimizden bu kez etrafımızda kimseyi göremiyoruz. Gördüklerimizse açık ama giren yok artık.Yalnızlık çöküyor üstümüze. Taşıyamaz hale geliyoruz. Kendi elimizle kurduğumuz gurbette sürgün hayatı yaşamaya başlıyoruz. Nerede hata yaptığımızı düşünüp duruyoruz günlerce, gecelerce... Oysa bu sorunun yanıtı o kadar basit ki... Bir arkadaşımız suratımızı asık görüp " Neyin var bugün" diye sorduğunda, ona "Bir şeyim yok yalnız bırak beni" diye terslediğimiz an yaptık hatayı... Eşimiz ya da sevgilimiz, "İyi misin" sorusunu yönelttiğinde sert bir şekilde "İyiyim görmüyor musun?" diye yanıtladığımız an yaptık hatayı... Onlara bir çiçeği, bir öpücüğü bir gülümsemeyi çok gördüğümüz an yaptık hatayı... Üstümüze titreyen annemizi "Yeter artık ben çocuk değilim, kendi başımın çaresine bakabilirim" deyip üzdüğümüz az yaptık hatayı... Mahkum etmeyin kendinizi yalnızlığa, o en ağır yükü taşımayın. Size el uzatana siz de uzatın elinizi korkmayın... Paylaşın, paylaşmanın verdiği o müthiş coşkuyu duyumsayın içinizde. Aşkta ve dostlukta cömert olun, saklamayın duygularınızı. Eğer bir kale kuracaksanız bunu yalnızlığa karşı kurun.
![]() |
#123 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle…
Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu… Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin… Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdim. Uykularımızı paylaştık seninle,bir gece değil gecelerce uykusuz kaldık. Aşkımız için zamansız sevdik birbirimizi,umarsız,çıkarsız,yalansız… Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık, Ayrılıklarımızı yaşanmamış saydık, Öyle ki hep birlikte olmalıydık. Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile… Sonra ayırdılar bizi; Kimseler düşünmedi ! seni,beni,sevgimizi. Sensiz hayat yoktu. Söz vermiştim sana,sevdama söz… Yaşayamazdım…bu sevdayı içime gömüp,seni bırakamazdım. Aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden. Sonra sen istemedin beni,sevdamın taşıyamayacağı sözler söyledin,bu aşkı hançerledin…sevdiğim ne yapar bile demedin,ama ben bıkmadım… Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam. Sen belki unuttun,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile… Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM… Şimdi sen yaşıyorsun,beni öldürdün,yüreğinde bana ait bir iz bile yok. Hatırla söz vermiştik sevdamıza,yaşadıkça bu aşkla beraber olacağımıza… Yalanmış oysa…gittin hayatımdan ama sevdan hep benimle. Bir gün üstümde çimenler bittiğinde bile sevdan yaşıyor olacak. Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin… Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm…
![]() |
#124 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sence bir sebebi varmıdır tüm bunların;
![]() Gökyüzünü kaplayan kapkara bulutların yağmuru getirmesinin,dayanılmaz olan sevgime bazen karşı koyamamamın.. Yanımda olamamanın,herşeye rağmen bazen kabulllenemememin.. Sensizliğimi başkalarının yanında bir başkasıyla gidermenin ; Bence vardır sevgili,tanrı bile gerketiğinde yağmurları gönderdiğine göre,sevginin sevgime karşı cıkmasını da anlıyorum sanırım artık... Anlıyorum galiba bazıları çok sevsede bazılarının onların toprağına yalnızca yağmur olabileceklerini,herşeyi yerle bir edip,çekip başka toprakları yıkmaya gideceklerini anlıyorum galiba .. Sadece seni izlemekle yetinmem gerektiğini,zalimce süzülen damlalarının altında sana baş kaldıramamamın imkansızlığını,seni çok özlediğimde avucuma yağabildiğin kadar,süzülen parmaklarım arasında tutamadıgım gibi seni özlemeyi öğrenmem gerektigini .. Soğuk bir akıntının altında titreyen ellerime aldırmadan sana; "üzgünüm seni böyle delice, böyle imkansızca sevebildiğim için......" diye haykırabildiğim anları bile .... İçindeki sevgisizlikten son buldugun nefretin olabilmek,yağacak olan yağmurlarının tek bir damlası haline gelebılmek,bir parçan olabilmek isterdim... Beni buralarda unuttuğun günden beri,kendimin bile ötesindesin... Yokluk nedemektir sence?Benim için yokluk;bir martının kanadının altını kıskanmak,dalgaların kayaları nasıl acımasızca dövdügünü görebilmek ve keske diyebilmek; keske varlığınla benide taşa cevirip günler geçtikçe yok edip eritseydin diyebilmek... Yokluk,senin yokluğun; penceremden dışarı baktığımda yine yağacak olduğun tepemdeki bulutlara uzanabilmek,öfkeni tatmak!! Yokluk artık senin sahip olabildigin,bende tükettigin herseyin..... Sendeki Yokluğum olabilmek isterdim.....
![]() |
#125 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
bir bakış bazen şifa, bazen zehirli bir oktur... bir bakış bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır... bir bakış bir aşığı aşkından emin eder sevişenler daima gözlerle yemin eder...
![]() |
#126 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürüyorum
Koyu bir kederdeyim Bir gecenin tam ortasında Bir yağmurun en dolusunda Ölüme yenik Ölüme tutsak Elim ayağım çıplak Yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum Tanımadığım bir yerdeyim Adımdan çok uzakta Belki kötü bir tuzakta Patlamaya hazır mayın misali Fena halde beklemekteyim İçim zehir zemberek Bilmem ki yaşamak mı yoksa ölmek mi gerek Yok, yok aslında bu değildi benim düşündüğüm Kendime şaşmaktayım Deniz uzak yolum kördüğüm Kendimle savaşmaktayım Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Vahim bir yalnızlıktayım Rüzgarda bahar gülü gibi savruluyorum Dudaklarımda asi bir küheylan çığlığı Yıldız alacasında görünmez böceklerin belli belirsiz ıslığı Ah,ah Kim bilir bu kaçıncı yanılgım Bilmem ki nasıl anlatmalıyım Aklımda,aklımda hani o birini bırakıp diğerine koşan Ya yanlış anlaşılan ya da bundan hoşlanan İnce uzun kız çocuğu Boynunda kendi elimle taktığım küçücük nazar boncuğu Sırtında da kahverengi gocuğu Bakışları ürkek, gözlerinde hep aynı buğu Yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum Karanlık bir aydınlığa çıkmaktayım Burnumda kokusu,kulağımda beraber gezdiği insanların uğultusu Azala azala çoğalmaktayım Benim sanki bu sokakların yürüyen tek yolcusu Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum Yürüyorum, arkamda bırakıp yürüyorum Yürüyorum, yürüyorum, yürüyorum Kerem Alışık
![]() |
#127 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Karanlıkta yürüyen benim ve bunlar benim düşüncelerim... Yüreğimin cesedi gözyaşlarımla gidiyor sonsuza zamansızca ebediyen .... Aklımı kaybettim benliğimin içinde nereye sıkıştını bilmeden.. Anlamsızca aramak belkide neyi aradığını bile bilmemek yada bilmezlikten gelmek.. Yokluk böyle kaybettiriyor olsa gerek benliğimi, zaman bazen beni şaşırtsada,duyduklarım gördüklerim sadece karanlık aydınlıkta gördüğüm bu... Karanlık neyin sebebi?Neyden yadigar sürüklenen cesedime . Anlayamazsın asla anlamıyacaksın...Düşüncelerim beni kullanmadan bir gün geçmicekmi.. Sen benim yüregimden başka ne alabilirsinki ... Sen hangi değerlerinden bahsediyosun.. Ben senin istediğin beni kaybettim bulamıyorum mutlumusun.. Şuursuz benliğim şimdi gülebiliyomusun ? Sevgi olmadan sahte dünyanda neyi bekliyodunki niye için acıyor.. Sonum buydu sen ne tahmin ediyodun? Şimdi içim boş acımıyor hiç bi şekilde..Ben ben olmaktan çok, herkes oldum sayende..Herşeye karıştı yüreğimin aciz cesedi .. Anlayamazsın...Asla anlayamıcaksın ve sen olmayan ama oldunu sandığımız zaman artık yoksun ... Var olsan da yoksun..seni düşünen kim varolduğunu sanan hiç bir şey yok.. Karanlık ve içi boş ben dışında... Ben kaçarım, ben gizlenir ve susarım sana karşı. Asla anlayamazsın beni ve dünyamı SEN!! Düştüm ellerinden dikenli teller arasına.. Düşümün adı sendin oysaki.... Düşün ki ne çok acıdı yüreğim... --alıntı--
![]() |
#128 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne sağnaklar görmüşüz,
![]() yarılan gökyüzünden alnımız yıldırımlarla ağmış.. ne rüzgarlar çınlamış bağrımızda, coşkusundan kırılmış kaburgamız.. dişlenip kayaları ne ateşler yakmışız, aşmışız ne zifir uçurumlar.. ...yine de ürkütmeden öpmüşüz bir ceylanı gözlerinin yaşından.. ...incitmeden tutmuşuz ağzımızda yorulan kelebeği.. şimdi asmalardan korukların tadı silinmiş.. sesimizde sendeleyen bir keder.. uykusuzluk serin serin sızıyor acıyan tenimizden.. ziyanı yok, nasıl olsa gönlümüzde aşkın yeri çok derin... ne azgın canavarlar üstüne yürümüşüz bir demet çiçek için.. neyimiz var neyimiz yok vermişiz bir narin dilek için.. yıllarını taş duvara örmüşüz ömrümüzün bir hırçın yürek için!.. şimdi çevremizde yosunlaşmış sessizlik, yabanıyız gittiğimiz her şehrin, çiğdemsiz, kükremesiz.. kimsecikler sezmiyor boynumuzdan didişen örümceğin zehrini.. ziyanı yok, nasıl olsa nabzımızda durulanır yaşamanın iksiri... ne güzel sevmişiz, ağzımızda mavi bir tat kekremiş.. ne sızılar sarmışız yumuşacık öpüşlerin çığlığını kuşanıp.. şafaklar tutuşkunu şarkılar yuvalanıp ne mintanlar yırtmışız!.. şimdi usulcacık ürpersek kara gece uykumuz kaçacak kadar delik .. üstümüz çimensiz tepeler gibi bereketsiz, örtüsüz, serin.. ziyanı yok, nasıl olsa gönlümüzün çayırları ipekten, bakışımız lekesiz!!.. ne masalar düzmüşüz kıvrımları gümüş, kakmaları sedeften.. ne milyonlar yanından başeğmeden geçmişiz, huyumuz değişmemiş!.. hayatımız günbegün çarpışarak yaşanılan sırların ürünüdür.. şimdi kar altında avcumuz, avurdumuz ilaçsız.. ıssızlaşmış sabahlar, yoksunluk arsızlaşmış.. kaçışır yolumuzdan gölgesini de alıp o şaklabanlar inildesek açlıktan; ziyanı yok!!! nasıl olsa gönlümüzün dağı taşı altından!!! ne devlerle dalaşmış kanımızı göstermeden silmişiz.. ne kudurgan günlerde elimizi dost eline titremeden vermişiz... bir ömür seğirtmişiz bir nefes beklemeden.. şimdi nice anışların dudağı üşüyen bir çocuk kadar uçuk, nicesi el sıkışların sahtekar çıkmış.. - bizi eşkiyalar soymamış abi ..... muhabbet yıkmış! Nihat BEHRAM
![]() |
#129 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ŞAHLANAN SABAHLAR
Sabah güneşinde gülüşün vardı Bil senle şahlandı o sabahlarda Vuslatın yolunda gelişin vardı Gül senle şahlandı o sabahlarda Sabah sensin diye, güneşler doğdu Bu kalbim sen diye güneşi sağdı Her sabah yoluma gülüşün yağdı Yol senle şahlandı o sabahlarda Bence gözlerinde doğardı güneş Ruhum ruhun ile olurdu özdeş Sen varken içinde titrerdi ateş Yel senle şahlandı o sabahlarda Hüzün gecesinden, hep sana erdim Senli sabahlarda umut var derdim Her şarkıya senin adını verdim Dil senle şahlandı o sabahlarda Geceler cüceydi, sabahlar devdi Yorgun mızrabıma yüreğin evdi Sazım sabahları sen diye sevdi Tel senle şahlandı o sabahlarda ŞAHLANMAZ SABAHLAR Gittin ya sen artık sabahlar soldu Güneşin önüne bulutlar doldu Diz çöktü bu garip kalkamaz oldu Kul artık şahlanmaz bu sabahlarda Gül bülbüle küstü, aşk öksüz kaldı Sevda sele döndü, kalp garip saldı Hasret denen hırsız, umudu çaldı Hal artık şahlanmaz bu sabahlarda Nedenler niçinler, cellâda döndü Şu gönül bahçeme zemheri indi Hasretin kışları baharı yendi Dal artık şahlanmaz bu sabahlarda Gönül sanki kaldı yemen çölünde Lal kalıcı oldu gönül dilinde Sensiz çiçek açmaz sevda gölünde Göl artık şahlanmaz bu sabahlarda Sabahlar kayboldu güneşler doğmaz Hasret kurağına vuslatlar yağmaz Söndü aşk ateşi, bir daha ağmaz Kül artık şahlanmaz bu sabahlarda --alıntı--
![]() |
#130 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her sabah hüzünle karışık bir umut var içimde. Sensizlğin hüznünü, yeni bir günün seni getireceği umuduyla bastırıyorum. Her doğan gün yeni bir umut, yeni bir arayış benim için. Belki sana kavuşacağım zamana bir gün daha yaklaşıyorum, bugün değilse yarın... Kimbilir belkide yalnızca kendimi avutuyorum. Gittiğinden beri hep yalnızlık şiirlerine takılıyor gözüm. Bir başıma değilim sensizlikten yalnızım.
Terk edilip gitmek en çok nasıl koyar insanı bir ben bilirim. Gitmelerin gidenlerin arkalarında bıraktığı çaresizlikleri, en koyu özlemleri... Senin gidişin bişr ateş gibi çöktü yüreğime. Hiç bir yağmur yetmedi içimdeki hasret ateşini küllendirmeyi. Hiç bir sevgi yetmedi senin özlemini gidermeyi. Ben her sabah beni sana götürecek yollarda yürüdüm, senin duyacağın şarkıları söyledim yalnızca. Ve gelmeyişinin her akşamında aslında doğduğunu hiç anlamadığım güneşle beraber ben de battım bir kez daha... Geceleri hep uyudum, uyudum; gün boyu çekdiğim hasreti rüyalarımda biraz olsun giderebilemk için. Her şeye iyi gelen yaraları iyileştiren zaman hiç bu kadar açıtmamıştı yüreğimi. Bin bir umutla sarıldığım sabahlar artık hiç doğmaz oldu. Benim günümde gecemde karanlık şimdi. Ne ay uurluyor gecelerimi ne sana benzettiğim yıldızlar parlıyor. Elimde kaldı umutlarım. Sensizlik öyle kötü bir yara oldu ki artık., içimde öyle büyük bir boşluk açtın ki, bir gün olurda geri dönersen kendi yaptığın boşlupu sen bile yetmeyeceksin. Orası hep bomboş paramparça kalacak. Büsbütün çam kırıklarıyla kaplı kalbim. Ne zaman seni düşünsem, seni hatırlatacak en ufak bir şey görsem o kırıklarla dolu yeri batmaya başlıyor yüreğime. Artık sabahları yalnızca hüzünle uyanıyorum. Hiç bir şey beklemiyorum günden. Seni bile. Varlığında sensizliği yaşamaktansa içimdeki boşluklarla, kırıklarla, boş umutlarımla sensizken alışırım, alışmaya çalışırıyım yokluğuna... --alıntı--
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CaKaL.NeT Nick Arşivi | jockeя | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 42 | 05-28-2009 01:53 AM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
cakal net 3gp klip arşivi | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-09-2006 10:30 AM |
cakal xxx arşivi ReLaKsT tan... | RoStWell | Adult eski arşiv | 53 | 06-25-2006 11:53 AM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |