Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : "Maçta kazanma noktasına geldik"

Shekil
10-26-2007, 10:12 PM
Euroleague'de C Grubu'ndaki ilk maçında Real Madrid'e 80-72 yenilen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, karşılaşmaya iyi başlayamamalarına rağmen son periyotta kazanma noktasına geldiklerini, ancak şansın yanlarında olmadığını söyledi.

Karakaş, yaptığı açıklamada, Real Madrid maçına istedikleri gibi başlayamadıklarını ifade ederek, ''İyi başlayamadık ve 2. periyotta fark 24 sayıya kadar çıktı. Sonra toparlandık, son periyotta farkı 4 sayıya kadar indirip, kazanma noktasına geldik, ancak şans yanımızda olmadı. Tabii ki karşımızdaki rakip de Real Madrid. Çok iyi oyunculara sahip bir takım'' dedi.

Maça kazanmak için çıktıklarını, ancak ilk yarıda beklemedikleri bir fark oluştuğunu vurgulayan Karakaş, ''İstediğimiz gibi başlayamamamızda, rakibin etkili savunması, Solomon'un sakatlığı nedeniyle oynamaması ve yaptığımız bireysel hatalardan kaynaklanan top kayıpları etkili oldu. Solomon oynamak istedi, ancak antrenörümüz ABD'li oyuncuyu riske etmek istemedi. Çünkü daha önümüzde çok maç var'' diye konuştu.

Grupta daha 13 maçlarının bulunduğunu hatırlatan Nedim Karakaş, ''Dünkü maçta ilk periyot dışında 3 periyotu kazanmışız. Grubumuzda tüm takımlar güçlü, ama dünkü maçta son 3 periyotta yaptığımız mücadeleyle güçlü takımlarla mücadele edebileceğimizi gösterdik. Grupta her koşulda ilk 5'e gireceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Grupta haftaya deplasmanda AXA FC Barcelona ile karşılaşacaklarını kaydeden Karakaş, ''Rakibimiz de ilk maçı kaybetti, onlar da kazanmak isteyecek. Solomon'un bu maçta oynama ihtimali var. Çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Mücadele etmezsen Avrupa Ligi'nde herkes seni yener. Mücadelenin birinci yolu da iyi savunmadan geçiyor'' diyerek sözlerini tamamladı