Tam Sürümü Görüntüle : Başbakan'dan 'Ulan'lı tepki!
realworm
02-12-2006, 07:15 PM
Erdoğan Mersin'de çiftçi Kemal Öncel'le tartıştı. "Anamızı ağlattınız, buraya hangi yüzle geldiniz" diyen Öncel'e Başbakan sert çıktı: "Lan terbiyesizlik yapma... Hadi ananı al git buradan. Artistlik yapıyorsun." Erdoğan'a doğalgaz töreninde de yumurta atıldı.
evet arkadaşlar yorumlarınız.
Tathar Elanessé
02-12-2006, 08:16 PM
:)))))))))))
thief
02-12-2006, 08:31 PM
daha neler görecegiz..
bluekeys™
02-12-2006, 10:27 PM
valla haberi izledim bence yakışmadı ama büyüğkler daha iyi bilir diyorum yorum yok...
son günlerde yaşanan olumsuzluklar başbakanınızı gördüğüm kadarıyla baya yıpratmış.Nasıl yıpranmasın.Kendini bilmez birkaç ******** çıkmiş onun peygamberine hakaret etmiş.YÜzde 98'i müslüman olan bir ülkenin başbakanı.Onun için başbakanımıza biraz tolerans tanımak lazım.diye düşünüyorum.
๏๒รєรรเ๏ภ
02-13-2006, 12:48 AM
ilginc :)
Tathar Elanessé
02-13-2006, 03:06 AM
son günlerde yaşanan olumsuzluklar başbakanınızı gördüğüm kadarıyla baya yıpratmış.Nasıl yıpranmasın.Kendini bilmez birkaç ******** çıkmiş onun peygamberine hakaret etmiş.YÜzde 98'i müslüman olan bir ülkenin başbakanı.Onun için başbakanımıza biraz tolerans tanımak lazım.diye düşünüyorum.
dostum sana katılmıyorum başbakanlık koltugu tolerans tanımaz bir müessesedir bizi heryede o adama bakarak tanıyorlar oyuzden onun herkesten daha dikkatli olması lazım......!
watican_666
02-13-2006, 11:51 AM
nihahahahha
ScHoLeS
02-14-2006, 12:51 AM
walla olmaması gereken bir olaydır !!! başbakanımızın böyle bir üsluptan uzak durması gerekir ancak , o da bi insan hem stresli hem de yoğun , yorgunluğundan dolayı gerçekleşmişte olabailir AMA bir ülkenin başbakanı halkına halkın içinde böyle bir üslupla konuşmaması gerekir....
Bir başbakan böyle konuşursa.....
scarface
02-14-2006, 01:40 AM
Zaten başbakan sürekli asık suratlı olarak ortalıkta dolaşıyordu. Sonuçta bu ifadesi kelimelere de dökülmüş oldu.
Bu sarfetmiş olduğu laflar değil bir başbakana herhangi bir devlet görevlisine dahi yakışmıyor. Bence bu laflar ve üslup ancak "Kasımpaşa Serserileri" ne yakışır!
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.