Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Soru : Kadinlar ne ister?

Sereniti
02-13-2006, 11:48 AM
Soru : Kadinlar ne ister?

Cevap: Bir demet papatya

Cevaba Cevap: 1 demet papatya = o an mutluluk sonra neden 1 demet gül değil

1 demet gül = o an gülümseme sonra neden orkide değil

Orkide =gülümseme buna ne gerek var bunun yerine şöyle ufak bi hediye alabilirdin

Ufak bi hediye = Buna bu kadar vereceğine pırlanta bi yüzük alabilirdin.

Pırlanta yüzük = Çook güzeel kaç paraya aldın. ne gerek vardı. yeni bir mutfağa ihtiyacımız vardı.

Yeni bir mutfak = Güzel ama tam istediğim gibi olmadı. mutfak küçük keşke yeni bi evimiz olsa.

Yeni ev = Bu muhit çok güzel ama akşam işten gelirken insan hiç olmazsa 1 demet papatya getirir.

1 demet papatya...........

Sereniti
02-13-2006, 11:51 AM
bence kadınlar ne istediğini bilmez...

bluekeys™
02-13-2006, 11:54 AM
bencede kadınlar ne istediğini bilmez bugün en çok istedikleri şeyi alınca yarın başka şey isterler...

karen
02-13-2006, 12:19 PM
İnsanoğlu böyle değil mi zaten.Biz erkekler de peşinden koşarız koşarız sonra sıra sende deriz ama onlar gibi saptirik şeyler de yapmayız.Nihayetinde ERKEĞİZ hepimiz daaa

ayten
02-13-2006, 05:01 PM
İnsanoğlu böyle değil mi zaten.Biz erkekler de peşinden koşarız koşarız sonra sıra sende deriz ama onlar gibi saptirik şeyler de yapmayız.Nihayetinde ERKEĞİZ hepimiz daaa

aslında bunun kadın-erkek ayrımı yok..kadınlar erkeğin peşinden koştuğu zaman da sonuç yine aynı..bu sefer saptirik şeyler yapan erkek oluyo..allah aşkına biriniz bana söyleyin lütfen..hanginiz peşinizden koşan, sizin için herşeyi yapabilecek, tüm fedakarlıklara katlanabilecek birinin değerini bildiniz?..
tüm erkekler zoru sever..bu yüzden gözlerinin önündeki değeri görmeyi birtürlü beceremezler..sonra da kadınlardan şikayet eder durursunuz..

çok güzel bi konu..teşekkürler..

!CArtEL!
02-13-2006, 05:07 PM
Kadınlar gerçekten sevebilecekleri bir erkeği isterler bence de ! Ama biz erkekler Tüm kadınları..Ahanda fark budur tabi bence...

CaKaLBoT
02-13-2006, 10:11 PM
hıhı :D ewt bız kadınlar ne ıstedıgımız tam olarak bılemeyız saten erkekde tam olarak yerıne getıremez herseyıı....karsılıklı bı sorun yanıı :biggrin:

๏๒รєรรเ๏ภ
02-14-2006, 01:24 AM
aslında bunun kadın-erkek ayrımı yok..kadınlar erkeğin peşinden koştuğu zaman da sonuç yine aynı..bu sefer saptirik şeyler yapan erkek oluyo..allah aşkına biriniz bana söyleyin lütfen..hanginiz peşinizden koşan, sizin için herşeyi yapabilecek, tüm fedakarlıklara katlanabilecek birinin değerini bildiniz?..
tüm erkekler zoru sever..bu yüzden gözlerinin önündeki değeri görmeyi birtürlü beceremezler..sonra da kadınlardan şikayet eder durursunuz..

çok güzel bi konu..teşekkürler..

walla ben biliyorum...

ayten
02-15-2006, 02:07 PM
walla ben biliyorum...

istisnalar kaideyi bozmaz değil mi?

Promanyak
02-15-2006, 02:45 PM
kadınların hiç bir zaman istekleri bitmez tükenmez :)

๏๒รєรรเ๏ภ
02-15-2006, 06:41 PM
istisnalar kaideyi bozmaz değil mi?

söz konusu ben olunca bozulmus olur :biggrin: :biggrin: