Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : kadınların dikkat çekme yöntemi!!

bluekeys™
02-13-2006, 05:20 PM
Üzgün kadınların saçını değiştirmesinin tek nedeni, dikkat çekmek....

UZMANLAR ARAŞTIRDI
SEVGİLİSİNDEN ve ya eşinden ayrılan ya da herhangi bir sorunu nedeniyle depresyona giren kadınların yaptığı ilk şey, saçlarında değişiklik yapmaktır. Tüm kadınların bu ortak noktasını inceleyen Amerikalı bilimadamlarına göre; bu davranışın arkasında fark edilme isteği yatıyor. Bu amaçla da, bunalımdaki kadınlar fiziksel görünüşlerinde değişikliğe gidiyor.

ERKEKLER DE YAPIYOR
ARAŞTIRMALARA göre; saç kestirme, modelinde değişiklik yapma veya yeni bir renge boyatma fark edilme, dikkat çekme ve takdir edilme ihtiyacından kaynaklanıyor. Kişi böyle yaptığı zaman, dikkat çekebileceğini düşünüyor. Kadınlar saç şekillerinde yaptığı değişiklikle psikolojik olarak rahatlarken, erkekler ise otomobil, saat veya cep telefonlarını değiştiriyor.

๏๒รєรรเ๏ภ
02-13-2006, 05:24 PM
sağol kanka

ayten
02-13-2006, 07:42 PM
walla ne yalan söyleyeyim ben de üzgün olduğum zamanlarda saçımı kestiririm..bu yüzden saçım genelde çok uzayamamıştır..
gerçi benim amacım dikkat çekmek değil de, hayatımdaki bazı şeyleri değiştirip mutlu olmaya çalışmak sanırım..her ne kadar bu yöntem sorunları çözmese de..

konu için teşekkürler..

๏๒รєรรเ๏ภ
02-13-2006, 08:07 PM
peki saclar gidince mutlu olunuyo mu :)

ayten
02-13-2006, 08:24 PM
peki saclar gidince mutlu olunuyo mu :)

kısa bir süreliğine de olsa evet..dediğim gibi sorunlar yine bitmiyor çünkü..
hayatımızdaki bi şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz böyle durumlarda..en kolay yöntem saç..

peki erkekler hiç yapmaz mı bunu?..yani sıkıldığınız için saçını hiç kestirmez misiniz?..

๏๒รєรรเ๏ภ
02-13-2006, 08:28 PM
kısa bir süreliğine de olsa evet..dediğim gibi sorunlar yine bitmiyor çünkü..
hayatımızdaki bi şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz böyle durumlarda..en kolay yöntem saç..

peki erkekler hiç yapmaz mı bunu?..yani sıkıldığınız için saçını hiç kestirmez misiniz?..

walla ben sıkıldığı zaman hic sac kestiren birini görmedim cevremde :) bende kestirmiyorum :) buda erkeklerin 1 avantajı olsa gerek o zaman :)

ayten
02-13-2006, 08:40 PM
walla ben sıkıldığı zaman hic sac kestiren birini görmedim cevremde :) bende kestirmiyorum :) buda erkeklerin 1 avantajı olsa gerek o zaman :)

doğru aslında..zaten kısacık saçlarınız var..kestirseniz kestirseniz daha ne kadar kestirebilirsiniz ki?..

๏๒รєรรเ๏ภ
02-14-2006, 01:26 AM
aklıma gelmisken canım sıkılınca askerdeyken kendimi kimseye beğendirme derdim olmadığı icin 2-3 kere falan 0 numara yapmıstım saclarımı :)

ayten
02-15-2006, 07:11 PM
aklıma gelmisken canım sıkılınca askerdeyken kendimi kimseye beğendirme derdim olmadığı icin 2-3 kere falan 0 numara yapmıstım saclarımı :)

erkek arkadaşım da önümüzdeki günlerde saç modelini değiştirecek..nedeni sıkılması ve hayatında değişiklik yaratmak istemesiymiş..:smile:
bu konuda kadın-erkek ayrımı yok yani..

๏๒รєรรเ๏ภ
02-15-2006, 07:30 PM
ama erkeklerinki kadınlar kadar sık değil :) basit 1 ornek işte canı sıkılınca sac kestirmek falan yani :)

ayten
02-15-2006, 08:01 PM
ama erkeklerinki kadınlar kadar sık değil :) basit 1 ornek işte canı sıkılınca sac kestirmek falan yani :)

ewet kadınların ki kadar sık değil..haklısın walla..;)

CollαтєяαL™
02-15-2006, 08:05 PM
ilginç keşke benim saçlarım uzun olsada kestirsem ama zaten kısa:D

๏๒รєรรเ๏ภ
02-16-2006, 04:02 AM
ewet kadınların ki kadar sık değil..haklısın walla..;)

pardon yanlıslık war orda :)

ayten
02-16-2006, 12:25 PM
pardon yanlıslık war orda :)

yanlışlık nerde, anlamadım ? :confused:

๏๒รєรรเ๏ภ
02-16-2006, 01:04 PM
tmm tmm uykusuzluk basıma vurmus :)