PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Abdullah Çatlı Kahraman mı? Hain mi?

Tathar Elanessé
02-14-2006, 09:35 PM
Arkadaşlar Çatlı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kimilerine göre bir faşist,devlet için çalışırken kendi çıkarlarını ön planda tutan bir hain.
Kimilerine göre devletini ve milletini çok seven,hayatını bu yola adayan bir kahraman.
Sizce hangisi ve neden?

Serhatbeyy
02-14-2006, 10:00 PM
bence bölücü bi faşist abdullah öcalandan bi farkı yok

bluekeys™
02-15-2006, 12:04 PM
ben bu konu ilgili çok kitap okudum ve anladığım tek şey kimin çıkarlarına karşı geldiyse ona göre devlet düşmanı kimin yanında yer aldıysa çok iyi biri vatan sever ama bana göre esas zamanında devlet için çalışmış bişeyler yapmış ama belli zamandan sonra devletle ters düşmüş biri iyiliği kötülüğüde kişilere göre değişir...

watican_666
02-15-2006, 07:47 PM
önce adamın hakkındaki gerçek bilgileri ögernip sonra yorum yapmalııı

ulakben
02-16-2006, 02:08 PM
Arkadaslar gözünüzü sevim arastırın diyorsunuz..sizce hersey ortada degilmi ..
bir emniyet müdürü,bir aşiret reis ki hastanedeyken eli silahlı yüzlerce koruması vardı,birde devlete hizmet edildigi söylenen biri...
sorarım size hangi masumun bir emniyet müdürü arkadası ve bir aşiret reisi arkadası olabilir..
bizler neden bukadar eli silahlı insanları severizki anlamam..
acaba sorarım size şimdi ben çıksam o aşiret reisi çatlının arkadası olan adamın arabasına carpsam ve bir tartısma cıksa acaba benle hukuk çercevesindemi bir diyaloga girerler yoksa...
Devlete hizmet edenler kimlerdir bilirmisiniz..bilmezsiniz,bilemezsiniz..onlar yasar ve ölürler.isimlerini bile duymazsınız..ama güçlü insanların usagı olmazlar,bir ideal için millet için ülkü için yasar ve bu ugurda ölürler..hiç birim
onlara vefa bile gösteremeyiz..
kimlermi bunlar;dagda yıllarca yasayıp savasan yıgıtler,ermeni konferansında hainlere yuh diyen ve yumurta atan vatanseverler,hollandada özer çillerin karsı
sına cıkıp ''yazıklar olsun size vatandasın parasıyla sefa suruyorsunuz'' dıgen
sevgili vatandasımız,kıbrısta bayragımızı indirmeye calişan iti vuran sadıklar,
Afganistan da ingiliz askerlerinin keyfi tutuklamalarına karsı cıkma cesaretını gosteren yigitlerimiz.. sol örgütler cikar halkımız halkımız der,sagcılar cıkar
ülkemiz milletimiz der acaba sorarım hangisi cıktıda yılda yüz milyarları ceblerine indiren mafya babalarını bitirdi yada ülkeyi satan ,ihanet eden hainleri
yok etti..yok ama okadarda degil diyosunuz..ama bende diyorumki bunlar hepimizin iyi günleri...demedi demeyin saygılar

velcan
02-16-2006, 06:51 PM
herkesin bu konudaki fikirleri farklıdır ama benim bu konuda bilgilerim yetersiz ...
yani yorum yapıp ortamı germeye gerek yok:d

çarşı
04-21-2006, 11:13 AM
bence bölücü bi faşist abdullah öcalandan bi farkı yok

Keşke sen ABDULLAH ÇATLI olabilsen

çarşı
04-24-2006, 09:43 PM

doğru söylemişsin sağol

mustim007
04-24-2006, 11:04 PM
Arkadaşlar Çatlı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kimilerine göre bir faşist,devlet için çalışırken kendi çıkarlarını ön planda tutan bir hain.
Kimilerine göre devletini ve milletini çok seven,hayatını bu yola adayan bir kahraman.
Sizce hangisi ve neden?
Arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarıma katılmıyorum. Abdullah çatlı arkadaşlarında bildiği gibi devlet için çalışan birisiydi. tabiri caizse robim hood gibi zenginden alıp yoksula veriyordu ve bu devlete faydası olduğu gibi yoksulada faydası olduğunu çoğu kişi bilir hem deniz gezmişe hiç böyle suçlamalar yapılmıyor hep çatlı, menderes vb. kişiler ateşe atılıyor buda bazı kesimlerin acayibine gidiyor ben dahil. ve apo pisliği ile aynı keseye konulması çok yanlış ve asılsız. bence biraz kitap okumaları lazım. ayrıca siz ahmet kayayı deniz gezmişi dinlemeye devam edin abdullah çatlı gibi insanlar varken siz teröre para gönderin devam edin

superman100
04-26-2006, 04:33 PM
abdullah çatlı , kim ne derse desin bir kahramandır ona laf söylemek sizin gibilere düşmez. o hayatını türk milleti için adamış bir kişidir.

stelyo
04-26-2006, 09:34 PM
Yaptıkları ortada....

Bence vatanseverdir Çatlı.Keşke bi tane daha olsa

dadaş2541
04-26-2006, 11:07 PM
bir kahramanla adi birini ayırt edemiyecek kadar cahil bir milletmiyiz.

çarşı
04-27-2006, 09:33 PM
Abdullah Çatlı gibi bir tane daha çıksa Allahım

melgibson3000
04-27-2006, 09:39 PM
çıkar çıkar merak yok:)

CaKaLBoT
05-07-2006, 02:36 PM
apto gevşeğiyle,çatlı arasındaki farkı göremiyorsan yazıklar olsun sana serhatbeyy.

rohat
05-15-2006, 08:41 PM
abdullah catli derin devletin satilik silahidir

L331
05-27-2006, 07:37 PM
Asalaya karşı 8 eylem yapmış kişi.Asala'yı çökerten kişi.sağın en büyük reislerinden biri...

ZaNdAR
05-28-2006, 12:24 AM
okudum kitaplar gazeteler we makaleler çerçevesinde bilgim war sadece.

dewlet kullandı kullandı sonra deşifre olunca da hain ilan etmek zorunda kaldı.

bence bir kahramandır. çünkü dewlet için çalışmıştır.

selametle..

İNtEGraL
05-28-2006, 02:11 AM
kendisi tam cennetliktir,mubarek bi şahıstır :biggrin:

scarface
05-28-2006, 12:25 PM
Abdullah Çatlı hakkında kitaplar;
Onu savunan, kızının yazmış olduğu "Babam ÇAtlı" adlı kitap;
Ona karşı olan (en azından onu savunmayan), Soner Yalçın'ın yazmış olduğu "REİS Gladio'nun Türk Tetikçisi" adlı kitapları okuyabilirsiniz...

sezostris
05-28-2006, 01:05 PM
bu dört kişi, ürkek adımlarla 56 no'lu apartmana girdiler. 2 numaralı dairenin önüne gelince, bellerindeki silahları çıkardılar. ercüment gedikli, kapıyı zorladı, açamadı. zile bastılar.
kapının açılmasıyla birlikte eve daldılar.
içeride, türkiye işçi partisi üyesi beş öğrenci vardı:
odtü elektrik bölümü öğrencisi, 23 yaşındaki serdar alten..
ankara devlet mimarlık mühendislik akademisi öğrencisi, 26 yaşındaki hürcan gürses.
ankara iktisadi ticari bilimler akademisi gazetecilik bölümü öğrencisi, 23 yaşındaki efraim ezgin.
hacettepe üniversitesi istatistik bölümü öğrencisi, 20 yaşındaki osman nuri uzunlar.
aynı okuldan, 20 yaşındaki latif can.
televizyon seyretmekte olan öğrenciler, elleri silahlı dört kişiyi görünce şoke oldular.
saldırganlar da şaşırdı. evde beş kişi olmasını beklemiyorlardı. bildikleri, en fazla üç kişi olduğuydu.
hemen hemen aynı yaşlardaki saldırganlar, evdekilerin ellerini arkadan bağlayıp, yüzükoyun yere yatırdılar. odaları dolaşıp arama yaptılar. haluk kırcı, "böyle devrimcilik mi olur, evde bir silah dahi yok," dedi.
evde silah yoktu. saldırganların evde bulabildikleri, genç öncü, çark başak ve yürüyüş adlı dergilerdi. ve başta aziz nesin olmak üzere, bazı ünlü yazarların kitapları...
saldırganlar, evdekilerin sayılarının fazla olması nedeniyle aralarında biraz tartıştılar. bir de arabada bekleyen reis'e danışmaya karar verdiler. kürşat poyraz ve ercüment gedikli, dışarıya çıkıp durumu anlattılar.
abdullah çatlı, kürşat poyraz'ı yanına alarak: "ben şimdi geliyorum, beni bekleyin" dedi. çatlı ve poyraz otomobille hareket edince, ercüment gözcülerin yanına gidip onları uyardı: "aman dikkat edin, sinek uçsa bize haber verin."
kısa bir zaman geçti.
reis çatlı, gittiği yerden döndü. onlara bir şişe eter ve pamuk getirmişti. kürşat poyraz ve ercüment gedikli, eteri ve pamuğu alıp eve girdiler.
yere yatan beş gencin yüzüne sırasıyla, etere batırılmış pamuğu bastırdılar.
tam o sırada, kapı kısa aralıklarla üç kez vuruldu. saldırganlar telaşlandılar, kim olabilirdi gecenin bu saatinde?
kapıyı açtılar. iki kişi daha gelmişti. türkiye işçi partisi üyesi faruk erzan ve salih gevence. evde bulunanların sayısı, bir anda, 7'si tip'li gençler olmak üzere, 11 kişi olmuştu. tekrar reisleri çatlı'ya koştular, durumu haber verdiler.
çatlı, 'soğukkanlılığını' kaybetmedi. emrini verdi: "sonradan gelen iki kişiyi alıp otomobile getirin."
kürşat poyraz ve haluk kırcı, salih gevence ile faruk ferzan'ı, çatlı'nın otomobiline getirdiler.
kürşat poyraz otomobilin önüne, çatlı'nın yanına, haluk kırcı ve tabanca tehdidi altındaki iki tip'li genç, arka koltuğa oturdular. araba, bahçelievler'den çıkıp süratle istanbul-eskişehir yoluna yöneldi.
10 dakika sonra, balmumcu yolunun 13. kilometresine vardılar. otomobil durdu. abdullah çatlı, aracın motorunu çalışır durumda tutarken, farlarını söndürdü.
iki tip'li genç, haluk kırcı ve kürşat poyraz tarafından, yol kenarındaki tarlanın içine doğru 600 metre götürüldü.
24 yaşındaki faruk erzan'ın kafasına üç, 26 yaşındaki salih gevence'nin kafasına da üç kurşun sıktılar.

Bahçelievler Katliamı'ndan...

Kime göre kahraman , neye göre kahraman , işte bu kişiden kişiye değişir.

CaKaLBoT
05-30-2006, 12:13 PM
etki tepkiyi doğurur.vatanseverlerin kafasına silah sıkan vatan düşmanları kime göre kahramansa,neye göre kahramansa....!işte bu annesinin haram göğsünü emene ve helal göğsünü emene göre değişir.

ege10
05-30-2006, 07:14 PM
Herkesin kendi fikrine göre degisir.

zapata
05-30-2006, 09:44 PM
vatan hainleri ne zamandan beri cennetlik oluyo anlamıoyorum sezostris sen de saol artık cennetlik diyenlerin vatansever diyenleri görmek isterim alsınlar kapı bi belge YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN !!!!!!!

CaKaLBoT
05-31-2006, 09:49 AM
ne zaman adam oluruz.bu ülkenin gençleri başka ülkelerin sembol resimleri yerine,şu anki yaşamlarını borçlu oldukları kahramanların,atalarının resimlerini mesajlarına yansıttığı ve abdulalh çatılının soğukkanlılığını kaybetmediğini iddia edecek kadar kendini hayal dünyasına kaptıran ideolojik ve taraflı yazarların objektif olmayan masal kitaplarına inanmadığımız zaman.

L331
06-01-2006, 03:26 PM
Hangi vatandan söz ediyorsun şu zamannında kominist yapmaya çalıştığınız vatandan mı. Sen ülkenin anayasasını değiştirmeye çalıştır sonra gel bide burada bu konuyu tartış yürüyün kominist be emanetçileri.Helal olsun onlar gibi adamlar olmasaydı (yani ülke kominist olmuş olsaydı) bizimde analarımız diğer eski doğu bloğu ülkelerindeki kadınlar gibi başka ülkelere gidip biyerlerini satmak zorunda kalacaktılar...

L331
06-01-2006, 03:29 PM
Ve kimse masal kitaplarına inanmıyor.Ben içimden gelenlere inanıyorum Allah vatanı kötünün şerrinden korusun...

sezostris
09-05-2006, 11:14 PM
Arkadaşım ilk önce komunizm ile sosyalizm arasındaki farkı analiz et. ;)

vestelman
09-05-2006, 11:48 PM
komunizmi bilmiyorsun dostum.halkın çıkarlarını gözetir her zaman.o dediklerinse dediğin ülkelerde oluyorsa komunizm hakkıyla yer bulmuyordur.

scorpıon
09-10-2006, 07:12 PM
bencede oyledır

DJIN
09-10-2006, 08:38 PM
komunizmi bilmiyorsun dostum.halkın çıkarlarını gözetir her zaman.o dediklerinse dediğin ülkelerde oluyorsa komunizm hakkıyla yer bulmuyordur.
halkin çıkarlarını gözetmek kömünizm gibi bir rejimle olmaz halk kendi haklarını kendi gözetir(atatürk ü oku) devlet halkın kendi haklarını gözetmesini sağlar....
devlet halkın haklarını zorla gözetmeye çalıştığında rejimin adı komünizm olur ....(zenginin parasını zorla alıp paylaştırmak gibi)
komünizm hiçbiyerde doğru düzgün ayakta duramamıştır ...
ayakta durduğuna inanan kuzey kore , küba vs. ülkelerin haline bakabilir...kimse mutlu değildir..

konunun yeri rejimi tartışmak için deil ama komünizme sevdalı gençliğe bir cevap vermek istedim....(tanımadığın insana aşık olmak gibi birşey bu)

GeCeLeR
09-11-2006, 02:09 PM
işte bu kardeşim her şeyi özetlemiş konuşacak bişiy kalmamamış bana...

konunun yeri rejimi tartışmak için deil ama komünizme sevdalı gençliğe bir cevap vermek istedim....(tanımadığın insana aşık olmak gibi birşey bu)

bunu çok beğendim...

teşekkürler DJIN

Saygılar
GeCeLeR

ozz
09-11-2006, 03:24 PM
Güzel devlet hizmetlerinde bulunmuş . Vatansever bir . devlet memuru .
ama illegal .... tetikçilik ne zaman kahramanlık oldu . EMİR ALIP EV BASIP ,
ADAM VURMAK .
ASLAN KARDEŞLERİM İYİ DÜŞÜNELİM ;

OKUYUN OKUMASINA DA . AZICIK TA ===DÜŞÜNÜN===
BUNA EMİR VEREN VAR , EMIR VERENE EMIR VEREN VAR , BELKI ONADA EMIR
VEREN VAR . KIM LAN BUNLAR . NE KADAR VATANSEVER , NE KADAR ADIL ,
NE KADAR , NEYE ÖNEM VERİRLER , İNSANMIDIRLAR , YOKSA YARI INSAN YARI
TANRIMI . KANUNLARI VARMI , VİCDANLARI VARMI . HATA YAPMAZLARMI .
PIŞMAN OLURLARMI . NE ZAMAN GİDERLER . YERLERİNE KİM GELİR . KİMİN GELECEGİNE KİM KARAR VERİR ...
BİZ VERMİYORSAK . NEDEN BİZİ GÜDERLER . DEBOKRASI DEGILMI BIZIM
DÜZEN imiz. YOKSA KIMIN DUZDUGUNUN FARKINDA DEGILMIYIZ.

GÜDÜLEN HEP AYNI . KEPENEGİN HER İÇİNE GİREN DE , ÇOBAN ...

HA BIDE KÖPEKLER VAR ...

qwer
09-12-2006, 12:44 AM
arkdaslar komünizm sadece dünyada üçbeş ülkede uygulanırsa ayakta durmaz
komünizmin ayakta durması için bütün devletlerin komünist olması gerekir.
ha abdullah çatlıya gelince bence vatan hainidir.ben komünizm yanlısı biri olarak katliam yapmayla kahraman olunmaz diyorum.ama herkezin düşüncesine saygılıyım..

turkerr
09-12-2006, 01:32 AM
Güzel devlet hizmetlerinde bulunmuş . Vatansever bir . devlet memuru .
ama illegal .... tetikçilik ne zaman kahramanlık oldu . EMİR ALIP EV BASIP ,
ADAM VURMAK .
ASLAN KARDEŞLERİM İYİ DÜŞÜNELİM ;

OKUYUN OKUMASINA DA . AZICIK TA ===DÜŞÜNÜN===
BUNA EMİR VEREN VAR , EMIR VERENE EMIR VEREN VAR , BELKI ONADA EMIR
VEREN VAR . KIM LAN BUNLAR . NE KADAR VATANSEVER , NE KADAR ADIL ,
NE KADAR , NEYE ÖNEM VERİRLER , İNSANMIDIRLAR , YOKSA YARI INSAN YARI
TANRIMI . KANUNLARI VARMI , VİCDANLARI VARMI . HATA YAPMAZLARMI .
PIŞMAN OLURLARMI . NE ZAMAN GİDERLER . YERLERİNE KİM GELİR . KİMİN GELECEGİNE KİM KARAR VERİR ...
BİZ VERMİYORSAK . NEDEN BİZİ GÜDERLER . DEBOKRASI DEGILMI BIZIM

HA BIDE KÖPEKLER VAR ...
söylediklerinin hepsine katılıyorum haklısın. vatanımı seviyorum milliyetçiyim diye adam öldürmek doğru değil.
ayrıca kurtlar vadisinin tv de yayınlanan son bölümleri de abdullah çatlıyı halka sevdirme çabası içindeydi (misal polatın, nizametinin taburesini tekmeleyerek asması)

DoqqYstyLe
09-13-2006, 08:57 PM
bnce konunun en dogru kaynakları ugur mumcunun elindeydi... oda coook onceden gitti... olay hasır altı edildi... kavram kargasası yaratıldı gerceklerde biz birbirimizle ugrasırken alınıp goturuldu....

scorpıon
09-25-2006, 09:41 PM

dogru tespıt

maYKıl
09-25-2006, 10:51 PM
derin merin bu vatanı birilerinin savunması gerekiyor bazı yerde kanunlar yetersiz kalıyor

Asi___Genc
09-26-2006, 09:02 AM
arkadaşlar abdullah çatlıı milletini devletini davasını kendi canından bile değerli görüp yaşayan bir kişidir abdullah çatlıının kim olduğunu ve neler yaptığını öğrenmek isterseniz GÖKCEN ÇATLI nın yazdığı BABAM ÇATLI isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim...

CaKaLBoT
09-26-2006, 09:32 AM
dogru tespıt

vaziyetten pay çıkarmayın...

üretken olmuyorsunuz...boşluğu başkalarının tutma fikri ile dolduruyorsunuz.....

devletin satılık silahı imiş......:mad:

siz kesin öcalan denen it'e muhabbet duyarsınız....

bırakın bu boş fantezi fikirleri....alıcısı yoktur....

CaKaLBoT
09-26-2006, 09:43 AM
NEDEN BİZİ GÜDERLER . DEBOKRASI DEGILMI BIZIM

HA BIDE KÖPEKLER VAR ...

niyet i hayirla istiareye yatana sözümüz olmaz...

lakin sen haddini aşmışsın.....:mad:

seni düzmek isteyenide,gütmek isteyenide avatarında belli etmişsin...

eh bu kelamdan sonra,

vatan topraklarının vizyonlu süvarisi naciz gangaster'e cevap verecek

var dediğin köpeklerde gelir artık.....:mad:

scorpıon
09-29-2006, 11:54 PM
vaziyetten pay çıkarmayın...

üretken olmuyorsunuz...boşluğu başkalarının tutma fikri ile dolduruyorsunuz.....

devletin satılık silahı imiş......:mad:

siz kesin öcalan denen it'e muhabbet duyarsınız....

bırakın bu boş fantezi fikirleri....alıcısı yoktur....

sen hıc karadenızden pkk ya sempatı duyan bırını duydunmı ben karadenızlıyım uzun uzun yazmadım cunkı goruslere gore degısır kahramanmı yoksa degılmı sana gore kahraman bana gore degıl goruslerıne katılmak zorunda degılım catlı devletın kullandıgı bır pıyondur ama durumu lehıne cevırmeyı bılmıstır soner yalcının kıtabını onerırım sana belgelerle catlıyı anlatıyor yoksa tanısmıslıgımız muhabbetımız yoktur saygılar

CaKaLBoT
10-01-2006, 12:00 PM
lafımı belleyememişsin....

soner yalçın'ı tavsiye etme sebebi ile......

dedim ya..üretken olmuyorsunuz...boşluğu tutma fikirler ile dolduruyorsunuz...

aynısının tıpkısı olmuş..scorpıon kardeş....

anılan kitap tarafımdan 2-3 sene önce okunmuştur....

not:karadeniz'e gelince...son zamanlarda sözde sol örgütlerin zıplamaya kalktığını görsekde, bizim çepnilerin balans ayarı ile zıplama yapmaları kesilmiştir..;)

zadegan
10-01-2006, 03:31 PM
iki tane catli var!!
1- medyadan taninan ve tanitilan catli.
2-ortak degerlerden ,vatan ve millet'in bekasi icin ayni ortamda bulusmus yakindan taniyanlarin adam diye sahitlik edebilecekleri catli.
Ben ikinci sikki tercihle hain'mi diye sorulmasina bile yuh derim.

metin34
10-06-2006, 04:00 PM
bende birşey yazmış olayım diye yazmak istemiyorum ama abdullah çatlıyı
şimdiye kadar kaç kişi anladı bilen biri iyi bilen biri bizim gibi biraz bilenler değil
tekrar anlatılsında herkes aydınlansın her konuda şüpheye düşmeyelim
ama iyi bilen anlatsın sanıyorum ayın 4 ündeydi gece saat 22 de alman kanalı arte yi açtım bizimkiler yine zırvadan çıkmış hep reklam pkk belgeseli var
1 saate yakın seyrettim içler acısı adamlar ellerini kollarını sallayarak sınırdan içeri giriyorlar doğunun her yerinde rahat rahat geziyorlar bizler için küçültücü her şeyi söylüyorlar ve ayın 5 i akşamıda sanıyorum flaş tv de bir program vardı ordada tarihini unuttum 95 veya 96 olabilir dağıtım da 33 askerimizin şehit olma olayı ile bir program vardı bizzat canlı şahitlerden yaralı sakat askerimiz bağlandı ve onların silahsız bir şekilde yakalanıp biryerlere taşınıp kurşuna dizilmeleri bizleri çok üzmüştür arkadaşlar bizde dişe diş diye bir kavram vardır aynı zamanda bir atasözüdür yani gerillaya karşı gerilla savaşı abdullah çatlıda bu konumdaydı kimin için? bizim için o birşeyler yaptı ama biz haala birşey yapmıyoruz bence çok iyi düşünmeden konuşmamalı ilerki günlerde bunları çok daha iyi anlayabileceğimizi umarım hepinize saygılar.

CaKaLBoT
10-06-2006, 04:30 PM
Saol...

ozz
10-06-2006, 11:12 PM
GANGASTER KARDEŞ . Senin zikrin de ismine yansımış .

1- düzen hepimizin düzeni . düzene karsı mısın ???
2- lafla süvarilik olmaz . en baba süvariyim desende .
ancak benim kadarsındır . (doğuda ; kan ve barutun kokusunu
en fazla , benim kadar almışsındır . ötesi yok .... yazana bakma yaş 35 )
3- avatarı standartların arasından sectım . yapana helal olsun .
4- sol görüşlüyüz ; Milletimizi ; Bayrağımızı ; Atamızı """en az """ sizin kadar
severiz . (kürt şovenlerle karıştırılmaktan hoşlanmayız)
5- korkma it iti ısırmaz

ozz
10-06-2006, 11:39 PM
Ilk Mesajimi Anlamakta Zorlananlara :
KardeŞİm Bİrİlerİ Bİrİlerİne Adam ÖdÜrtÜyor .
Bunun Sinirini Kim Cİzecek . Nerde Kİmİn Menfaatİ
BaŞliyor Ve Kimin Hayati Bitiyor . Kim Frene Basacak .
BÖyle Bİr İlahİ Adalete GerÇekten Sahİpmİ Bunu Yapanlar .
Kanundan Nizamdan Muhaf Tutulan , Elİ Sİlahli Bu Gİbİ
KİŞİlerİn ; Peygamber Vasiflari TaŞimasi Gerek . Can Aliyor
Aslanim , Cİklet DeĞil .
Bu Memleketİn Bİr Tane Adi Bellİ Kahramani Vardir ; M.kemal
Oda GÜcÜnÜ Bİrlİkte SavaŞtiĞi Isimsiz Kahramanlardan Alir .

Bu SaÇma PolemİĞİ LÜtfen Bİtİrİn . Sonu Yok ......

maYKıl
10-07-2006, 12:14 AM
APTULLAH ÇATLI bir kahramandır o sadece kahramanlardan biri köpek apoylan aynı kefeye konması çok ayıp apo hala MEHMETÇİĞİN canını almaya devam ediyor ÇATLI kimin canını almış almışsa hainlerin almıştır bu ülkede onun gibi düşünenler sayesinde yaşıyoruz ALLAH RAHMET etsin

CaKaLBoT
10-09-2006, 12:32 PM
OZZ KARDEŞ haklısın...

pişmeden yanıp,kendini anlatmakta zorlananların,

başkalarını anlamakta zorlanacağını bilmeliydim...hata benim...

oysa çok basitti sözlerim...

dedik ya niyet.........kullandığın jargondu haddini aşmana sebep..

1-biz zarfa bakarken,sen mazrufa geçmiş,

çatlıyı konuşurken,düzeni mücrim etmişsin,düzensizce....

elbette düzeni sorgulayabiliriz..mantıklı bir tavır ile..karıştırılan şoven kürtlerin dili ile değil....

anladı isen geçelim.....

2-Mecaz süvarinin kılıcı laftır.bal gibi olur hemide.heye,doru atın üzerindeki süvari,palanlı küheylanın dizginlerindeki ile denge gelir...:rolleyes:
3-Kemal ATATÜRK konusunda hemhalız.
4-var ise bir korkumuz :confused: at izi ile it izini KARIŞTIRMAYANLARDANDIR...;)

hadi hoşcakal...

zamandelisi
11-19-2006, 11:59 PM
abdullah çatlı , o bir kahramandı
Ruhu şad mekanı cennet olsun.

tarsus durağı
11-20-2006, 12:03 AM
yaramızı deştin ama olsun genede teşk.

whitewolf
11-20-2006, 02:46 AM
Sayın Tansu Çiller'in dediği gibi

"Bu ülke için kurşun atanda kurşunu yiyende bizdendir"

mehmet961
12-16-2006, 06:45 PM
çatlıyı bilmemde yılmaz güney kahramandır benim için :)

Nightblue
12-18-2006, 10:48 PM
Arkadaşlar lütfen Çatlı Hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar yorum yapmasınlar sadece kendilerini alçaltıyorlar yazdıklarıyla..Kulakdan dolma bilgilerle birşeyler öğrendikleri belli oluyor, açıp bir kitap bu adam kimdir diye okumadan böyle yorum yapdıkları belli oluyor.Abdullah Çatlı vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir insandı .. Bu zamanda vatanı için canını vermeyi bırak vatan borcunu yapmaktan kaçan bir dünya insan var..
Abdullah ÇATLI Kahramandır..

DoqqYstyLe
12-21-2006, 11:06 PM
bugun her katilin cıkıp "ben devlet icin calısıyorum konusursam cok kafa gider" demesine sebep olan ornek?? insanlardan biridir... isler sadece vatan millet askıyla olmuyor ortada bi oyun war ve kurallar belli... sen ne zamanki oyunun kurallarını deistirmeye kalkarsan bi yerlerde bi mekanizma calısır ve saf dısı edilirsin... devlet elbette sucluları kendi bunyesinde menfaatleri ugruna kullanmıstır... ama cok buyuyen yılanların basını ezmesinide bilmistir... kimi zaman bi trafik kazasıyla kimi zaman baska bi yolla... evet gercekler kitaplarda yazmaz... gercek "reis" te veyada "babam catlı" da da yazmaz... (kendi dusuncelerimdir... saygılar)

drendo
12-21-2006, 11:35 PM
mafyayı hiçbir zaman desteklemiyorum ama...........
insan sağlıklı iken vücudundaki mikroplar(bakteriler) bir denge içindedirler. Ne zamanki bir kısım bakterilerin azalmasını veye yokedilmesini sağlayacak bir olay gelişirse bu denge bozulur ve diğer bakteriler anormal olarak çoğalır ve vücutta hastalık yaparlar. mafyada böyledir.
siz çatlı gibi en azından zararı olsada(sonradan) zamanında bu vatana azda olsa çokta olsa hizmet etmiş adamları yok ederken diğer karşı görüşlü grubun mafyasına dokunmaz, yaptıklarına göz yumarsanız denge bozulur. Bugün olan budur. Tüm milliyetçi mafya bitirilmiş ve şehirlerimizin hangi mafyaların eline geçtiği ve kimler tarafından desteklendiği aşikardır.

drendo
12-21-2006, 11:38 PM
ha bide arabanızı allahın yoluna park ettiğinizde hemen yanıbaşınızda biten, ülkeye gelen turistlere tecavüz eden, gasp, hırsızlık, adam kaçırma, silah ve uyuşturucu tüccarlığı yapan kişilerin profillerini gördüğünüzde yada konuşmalarını dinlediğinizde bu ülkede ağırlıklı olarak bu suçları kim işliyor ve işletiyor hemen anlayacaksınızdır.

scarface
12-22-2006, 04:20 PM
ha bide arabanızı allahın yoluna park ettiğinizde hemen yanıbaşınızda biten, ülkeye gelen turistlere tecavüz eden, gasp, hırsızlık, adam kaçırma, silah ve uyuşturucu tüccarlığı yapan kişilerin profillerini gördüğünüzde yada konuşmalarını dinlediğinizde bu ülkede ağırlıklı olarak bu suçları kim işliyor ve işletiyor hemen anlayacaksınızdır.

Kastedilen şey şu olsa gerek:

"Türk mafyası bitirilmiş > meydan kürt mafyasına kalmıştır" öndeyişidir.

Bu görüşün ana ilkesi "zaten bu işler oluyor; bari kürtler yerine bizim çocuklar yapsın da dönen para pkk'ya gitmesin" mantığıdır.

Eee tabi ki doğruluk payı vardır. Hangi görüşten olursanız olun bu doğruluk derecesi olan bir betimlemedir.

Benim şahsi görüşüm ise: mafyanın hiçbir türlüsünün olmaması lazım geldiğidir.

Nitekim kendisini milliyetçi ilan eden çeşitli mafya liderleri de "ihalelere fesat karıştırma, Devlet Bankalarını boşaltma, işadamlarının üstüne çökme" vesair işler ile faturasını halkın ödediği illegal işler yapmışlardır... Vatan için mi banka ihalesine fesat karıştırılır. Devlet milyonlar-milyarlarca dolar zarar ettirilir > sonuçta bunun cefasını tüm millet çekecektir......

benbenben
12-23-2006, 01:08 PM
o Bir kahramandı Çatlı Türkiyeye onun gibi ya birkaç kişi geliştir ya da gelmemiştir... "Babam Çatlı" adlı kitabı okursan anlarsın kardeş ;)

PrObLeM_BoY
12-24-2006, 01:28 PM
çatlı bana görede büyük adamdı derin devlette görev yapmıştı bu herkes tarafından bilinen bişey ve gün gelir derin devlette görev yapan herkes mutlaka ve mutlaka harcanır çatlıda harcandı onun hocası olan korkut eken ömür boyu hapis yedi ve çatlı bana göre susurlukta öleceğini adı kadar iyi biliyordu...

deynek
12-24-2006, 02:17 PM
bencede çok büyük adamdı vatansızların çogunun kafasına sıktııı

caylak_21
12-24-2006, 03:06 PM
Arkadaşlar bu konuda bazı arkadaşlarıma katılmıyorum. Abdullah çatlı arkadaşlarında bildiği gibi devlet için çalışan birisiydi. tabiri caizse robim hood gibi zenginden alıp yoksula veriyordu ve bu devlete faydası olduğu gibi yoksulada faydası olduğunu çoğu kişi bilir hem deniz gezmişe hiç böyle suçlamalar yapılmıyor hep çatlı, menderes vb. kişiler ateşe atılıyor buda bazı kesimlerin acayibine gidiyor ben dahil. ve apo pisliği ile aynı keseye konulması çok yanlış ve asılsız. bence biraz kitap okumaları lazım. ayrıca siz ahmet kayayı deniz gezmişi dinlemeye devam edin abdullah çatlı gibi insanlar varken siz teröre para gönderin devam edin

Arkadaşım sen Apoya pislik diyorsun değil mi dikkatini çekerim ki diğer birçok ikisini de aynı kefeye kloymuş sen çatlıya neden pislik demiyorsun tek taraflı düşünmüyelim genel düşünelim ki asıl fikrimiz ortaya çıksın

nare
12-28-2006, 03:34 PM
T.C kanunlarına göre idamla yargılanmış BAHÇELİEVLER KATLİAMI SANIĞI olarak hüküm giymiş yabancı güçlerle işbirliği yapmış en son olayı herkesce bilinen bir şahsiyet ne kadar milliyetçi olabilir?Öldüğünde yanındaki bayanın kim olduğunu biliyormusunuz?Ayrıca biz bir ailesinin olduğunu biliyoruz.İşte size milliyetçi profili hemde bir çok insanın TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR dediği insan.

scarface
12-28-2006, 09:14 PM
çatlı bana görede büyük adamdı derin devlette görev yapmıştı bu herkes tarafından bilinen bişey ve gün gelir derin devlette görev yapan herkes mutlaka ve mutlaka harcanır çatlıda harcandı onun hocası olan korkut eken ömür boyu hapis yedi ve çatlı bana göre susurlukta öleceğini adı kadar iyi biliyordu...

Alıntı yaptığım yerleri koyulaştırdım.
1: Korkut Eken Abdullah Çatlı Hocası değildir. (Birlikte iş yapöış olmaları hocası olduğunu belirtmez) Çatlı'nın hocası Metin Günyol'dur.
2: Korkut Eken ömür boyu hapis yatmamıştır > 2004 yazında tahliye olmuştur.
3: Çatlı Susurluk'ta öleceğini biliyordu demişsinizi > neye dayanarak(?) Çatlı evliya mıydı, nebi miydi? Susurluk sadece bir güzergahtı!

Bilmiyorsanız yazmayın. Bir yöneticiye yakışmıyor. Eski yönetimi beğenmeyenler yeni yönetime bi baksınlar lütfen!!!!
:nono:

PrObLeM_BoY
12-28-2006, 09:24 PM
Alıntı yaptığım yerleri koyulaştırdım.
1: Korkut Eken Abdullah Çatlı Hocası değildir. (Birlikte iş yapöış olmaları hocası olduğunu belirtmez) Çatlı'nın hocası Metin Günyol'dur.
2: Korkut Eken ömür boyu hapis yatmamıştır > 2004 yazında tahliye olmuştur.
3: Çatlı Susurluk'ta öleceğini biliyordu demişsinizi > neye dayanarak(?) Çatlı evliya mıydı, nebi miydi? Susurluk sadece bir güzergahtı!

Bilmiyorsanız yazmayın. Bir yöneticiye yakışmıyor. Eski yönetimi beğenmeyenler yeni yönetime bi baksınlar lütfen!!!!
:nono:

yavv yöneticilikle bu yaptığım yorumun ne alakası var arkadaşım:mad1: benim bildiklerim bunlar susurlukta neye göre biliyordu demişsiniz açıklayayım demiştim orda mutlaka derin devlete büyük hizmetler vermiş birisi ne zaman ipinin çekiliceğini bilir susurluk olayındada böyleydi bu bana göre ben yöneticiyim diye bu konu hakkında yorumda mı yapmayım ya da yapıtğım yorum mutlaka doğru mu olmak zorunda ilahmıyım ben tövbe tövbe yöneticilikle ne alakası var bniem yaptığım yorumun bundan sonra herşeyi eski yönetimle yeni yönetime bağlayıp karşılaştıranlar ceza puanı alıcaktır buda bilinsin...

CaKaLBoT
12-28-2006, 09:29 PM
herşeyi eski yönetimle yeni yönetime bağlayıp karşılaştıranlar ceza puanı alıcaktır buda bilinsin...

Bilinsinden destur yoktur....

Scarface siz kilitlesenizde bu sitenin haftanın üyesi seçilmiştir....

Bahçemizde biten bir yabaneriği var. Göğermiş. Ne de olsa yaban eriği. Meyvesi bol olacak inşallah....

Randıman alamazsan mecburen keseceksin...

Hele bir bekle mübarek scarface.....

CaKaLBoT
12-28-2006, 09:33 PM
Çatlıyı iki kelamda yerenler....

Basit futbol fanatiği gibisiniz...iki haykırış..gerisi fısssss...

Anlaşılan insan tipolojisinden eyi anlıyorsunuz...

Çatlı konusunda o kadar allame iseniz kelamları çoğaltında,istifade edelim,kimden istifade etti iseniz...

Resttt
01-14-2007, 03:27 PM
Ben bir katili omuzlarımda tasımam arkadaslar..
Sorarım vatanseverliğini savunanlara Bahcelievler Katliamında oldurulen hem de serefsizce oldurulen 7 genc bu ulkenin evlatları değilmidir?Catlı bu ulkenin yasalarınca bir KATİL değilmidir?Yoksa bu ulkenin yasalrını mı kabul etmiyorsunuz?
Bence Catlı bir katildir ve ole kalıcaktır..Ve onun katlettiği o sucsuz insanları bu ulke için oldurdugunu soyleyenler gercegi goremeynlerdir..
Eger ki Anayasamızın 2md. de yer alan hukuk devleti olmak istiyorsak bu adamlarla işimiz yoktur bizim..
Bu Cumhuriyet katillerin elinde yukselemez..
CAtlı'nın uyusturucu kacakcılıgı iddiaları da bence işin katmediridir,tuzudur..Eger bu ulke onunlar gurur duyacaksa bu ulkeye yazıklar olsun..
Ama Kurtlar Vadisi gencliğinin yaklasımı Catlı'yı kahraman yapabilir..Cunku Kurtlar Vadisi gencleri için amac vatanı için calışmak değil,kafaya sıkmaktır..

qwer
01-14-2007, 10:34 PM
bravo arkadasım Resttt çok güzel söylemişsin sonuna kadar katlıyorum sana silah kaçakçılığı yapan 4-5 kere kimlik değiştirip sahte pasaportlarla kaçak silahlarla yakalanan kendi vatandaşını katleden (gerçi çatlının türklüğünden şüpheliyim ya) birine hala kahraman diyorsunuz ya işte halkımızın eğitim düzeyi ortada daha kahramanla haini ayırt edemiyor kimse bana göre piyon olarak kullanılan hainin tekidir...Restttin dediği gibi şimdiki nesil çalışarak değil silah alıp kafaya sıkarak güya vatanı kurtaracaklarını sanıyorlar ne diyim gidişat hiç iyi değil.

vigor78
01-15-2007, 03:22 PM
Onlarca TÜrk ElÇİlİk Temsİlcİsİnİn Katİlİ Ve Pİslİk Bİr TerÖr ÖrgÜtÜ Olan Asala Nin Lİderİnİ TemİzlemİŞ Ve Şu An Bu ÖrgÜtÜn Sİlİnmesİne Yardimci OlmuŞ Bİr İnsan.sadece Bunun İÇİn Bİle Bence Kiymetlİ Bİr Adam.
Bu Ülkede Devletİn Savcisini ÖldÜren Yilmaz GÜney,askere KurŞun SikmiŞ Denİz GezmİŞ.. V.s Gİbİ Karaktersİzler Kahraman Sayiliyorsa Çatli Kİmdİr Sİz Tahmİn Edİn

Resttt
01-15-2007, 09:01 PM
Yapmayın arkdaslar bilmioruz Asala 'ya karsı kullanıldıgı ile ilgili hiçbir kaynak yok...
Vigor78 Deniz Gezmiş bir tane bile insan oldurmemişken sen 7 kişinin katilini kahraman ilan edip onu karaktersiz ilan ediorsun..Vicdan senin vicddanın ne diim..Vicdanın su tabloyu kabul ediosa goruslerin zaten sasırtmaz beni..
Ama sana tek bişi soleyim tarih kimin kahraman oldugunu zaten yazıcaktır..Ve eli silahlı teroristler, uyusturucu tacirleri ,masum insanları oldurenler bu tarihte yer alamazlar..
Deniz Gezmiş'i bugun herkes saygıyla anar ve yargılamasının adil olmaıgını soylerken,onu yargılayan savcının adını bile hatırlıyan yoktur..
Abdullah CAtlı ile ilgili bir Asala'yı bitiren insan imajı yaratılsa da bunun gercek olmaıgı kanaatindeyim..Ulkesini seven insan gelip de ulkesinde uyusturucu ve kumarhane işi gibi pis işlere girmez gecin bunları arkadaslar...

karamurat
01-18-2007, 02:00 AM
Abdullah catli hakkinda bilgisi olmayan, yorum yapmasin, Hele hakaret olmasin,
ölmüs bir insanin hakkinda....
Abdullah catli gecmisi ülkücü olup, sonrda iliskisini kesmis, Dünyada 70 varan diplomatlarimizi, öldüren asala terör örgütünü arkadaslariyal beraber ortadan kaldiran, Bu ülke icin hayatta olmayan, anadolu cocugudur....
bu örgüt yok edilmistir, yerine pkk denen ABD usaklari dogmustur, Kürtcülük haklari maskesiyle,,, abullah catli hakkinda kim kötü söz söylerse, bence Bölücüdür, Vatan hainidir.....:yes:

karamurat
01-18-2007, 02:12 AM
Yapmayın arkdaslar bilmioruz Asala 'ya karsı kullanıldıgı ile ilgili hiçbir kaynak yok...
Vigor78 Deniz Gezmiş bir tane bile insan oldurmemişken sen 7 kişinin katilini kahraman ilan edip onu karaktersiz ilan ediorsun..Vicdan senin vicddanın ne diim..Vicdanın su tabloyu kabul ediosa goruslerin zaten sasırtmaz beni..
Ama sana tek bişi soleyim tarih kimin kahraman oldugunu zaten yazıcaktır..Ve eli silahlı teroristler, uyusturucu tacirleri ,masum insanları oldurenler bu tarihte yer alamazlar..
Deniz Gezmiş'i bugun herkes saygıyla anar ve yargılamasının adil olmaıgını soylerken,onu yargılayan savcının adını bile hatırlıyan yoktur..
Abdullah CAtlı ile ilgili bir Asala'yı bitiren insan imajı yaratılsa da bunun gercek olmaıgı kanaatindeyim..Ulkesini seven insan gelip de ulkesinde uyusturucu ve kumarhane işi gibi pis işlere girmez gecin bunları arkadaslar...

Türk milleti biliyorda sizmi bilmiyorsunuz....
Malesef Türkiyede devlet, vatan icin calis, sonrada isin bittimi,.....
sen olursun bir mafya, cete, cek senet, halka öyle yansitilmaya calisilir....
isine gelenlerde güzel halka yutturmaya calisirlar....
DEniz gezmisi karistirma, konu abdullah catli, baska yerlere gitmesin....

Resttt
01-18-2007, 03:12 PM
Abdullah catli hakkinda bilgisi olmayan, yorum yapmasin, Hele hakaret olmasin,
ölmüs bir insanin hakkinda....
Abdullah catli gecmisi ülkücü olup, sonrda iliskisini kesmis, Dünyada 70 varan diplomatlarimizi, öldüren asala terör örgütünü arkadaslariyal beraber ortadan kaldiran, Bu ülke icin hayatta olmayan, anadolu cocugudur....
bu örgüt yok edilmistir, yerine pkk denen ABD usaklari dogmustur, Kürtcülük haklari maskesiyle,,, abullah catli hakkinda kim kötü söz söylerse, bence Bölücüdür, Vatan hainidir.....:yes:
Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok..
Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir:)
Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap..
SAygılarımla..:yes:

karamurat
01-18-2007, 09:13 PM
QUOTE=Resttt;274163]Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
bak kardeşim baskasının yorum yapma hakkına ilişkin bir soz daha soyleme bence..Bole genel anlamlı sozcukler kullanmam seviyeni dusurur ve emin ol hiç gerek yok..
Ben sana hep hukuki gerekceler sunuyorum..İnterpol tarafından aranan birinden uyusturucu kacakcılıgına bulastıgı Turk makamlarınca belirlenen ve aranan bir kişiden bahsedioruz..Lutfen yapmayın bunları gercek kahramları unutup bole eli silahli katillere yonelmeyein..Sonra Bu Karamurat arkadsımız gibiler cıkar Abdullah CAtlı'yı sevmeyen vatan hainidir der..Bizleri de eglendirir:)
Bu arada konusmayı okursan Deniz GEzmiş'i ben karıstırmadım baska bir arkadas karıstırdı..Ondan ilk once oku ondan sonra yorum yap..
SAygılarımla..:yes:[/QUOTE]

Valla sizin eglenceniz kutlu olsun, aglanacak yerine:yes:
Bu ülkede catli öyle güzel aniliyorki, senin deger verdigin liderlerden daha cok ilgi görüyor:yes: ve sen ters gözlükle bakiyorsun meselelere,isine öyle geliyor benim yorum Halkin yorumudur, sen interpoli karistirma, interpolden 175 000, tane türkiyeden kacmis terörüstler vardir avrupada, hepside interpol araci ile avrupa ülkelerinden isteniyor, ayni belcikadaki katil fahriya erdal gibileri....
malésef verilmiyor, yani savundugun tarafin görüslü insanlari bunlar.
Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. saygilar

karamurat
01-18-2007, 09:15 PM
QUOTE=Resttt;274163]Konusmanın basında hakaret etmeyin demişsin ama sen hakaret ederken hiç utanamamıssın..Ama acıkcası bos sozleri ustume alınmam..Ayrıca Abdullah Catlı'yı sevmemek vatan hainliğiyse ben ve benle beraber ulkenin buyuk bir kesimi de vatan haini olucaktır..Ve eger vatanı sevmek bunun gibiyse kusura bakmayın ben yokum..Ama neyseki senin anlatısın bu ulkede itibar gormuor:yes:
SAygılarımla..:yes:[/QUOTE]

Valla sizin eglenceniz kutlu olsun, aglanacak yerine:yes:
Bu ülkede catli öyle güzel aniliyorki, senin deger verdigin liderlerden daha cok ilgi görüyor:yes: ve sen ters gözlükle bakiyorsun meselelere,isine öyle geliyor benim yorum Halkin yorumudur, sen interpoli karistirma, interpolden 17500, tane türkiyeden kacmis terörüstler vardir avrupada, hepside interpol araci ile avrupa ülkelerinden isteniyor, ayni belcikadaki katil fahriya erdal gibileri....
malésef verilmiyor, yani savundugun tarafin görüslü insanlari bunlar.
Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. :shifty: saygilar

Resttt
01-20-2007, 08:12 PM
"Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. saygilar"
İşte sorun bu galiba:) BEn katil olarak goruyorum cunku kanıtı var..Ama sen ole gormek istemiyorsun fakat elinde kanıtın yok..Basit ve analitik dusunelim :)
Bahcelievler katliamını haklı buluyormusun??Cok net bir cevap isteiorum fakat:)

karamurat
01-20-2007, 11:44 PM
Ben kardes kardesin öldürülmesine karsiym net cevap, Bu ülkede ne kadar canlar yaniyor, sevinenler, Gelismis devletler oluyor...

karamurat
01-21-2007, 02:29 AM
"Ama insan nasil görmek isterse öyle görür. saygilar"
İşte sorun bu galiba:) BEn katil olarak goruyorum cunku kanıtı var..Ama sen ole gormek istemiyorsun fakat elinde kanıtın yok..Basit ve analitik dusunelim :)
Bahcelievler katliamını haklı buluyormusun??Cok net bir cevap isteiorum fakat:)

Abullah catliyi mit görevlendirmedi mi diyorsun..??????

Dünya capinda Asalayi ortadan kaldirmadimi diyorsun.?????

Katil olan insan devlette görev yapabilirmi??,:wink:

Bu insan fransada, belcikada, isvicrede, Devletin lehine faliyetlerde bulunmus,

Tabiki o devletler isdedigi gibi kullanamadilar, Yapistir alnina mühürü..

Esrar, eroin, cete. basit suclama....

Benim sana tavsiyem MOSSAD in okumani cok isterim, kafandaki sorulari cözmüs olursun...

felluce34
01-21-2007, 03:56 AM
abdullah catlı cia ve avrupada bazı orgutlerın yardımıyla asalaya saldırı yaptı ama banada ver parayı bombayı yerı belırle zamanı saateı belırle arabyla götur getır bende yaparım kardesmm kanmayın bunlara bunlarr ancaa piyon olurlar abdullah catlı gıbı insanlar anca kendısını kullandırılarr ben ne sagcıyım ne solcu nede ılsamcı ben turk oglu turkumm

karamurat
01-21-2007, 03:08 PM
abdullah catlı cia ve avrupada bazı orgutlerın yardımıyla asalaya saldırı yaptı ama banada ver parayı bombayı yerı belırle zamanı saateı belırle arabyla götur getır bende yaparım kardesmm kanmayın bunlara bunlarr ancaa piyon olurlar abdullah catlı gıbı insanlar anca kendısını kullandırılarr ben ne sagcıyım ne solcu nede ılsamcı ben turk oglu turkumm

Isde en son kelimen hosuma gitti...

Genede sen, CIA getirdi götürdü,yapti tuttuyu bosverde, sonunda devlete is yapmis oldugunu inkar etmedin, oda bir erdemliktir, saygilar...

Resttt
01-22-2007, 10:08 AM
Bak benzer bir kaynak da "Teskilatın İki Silahsoru" ama Karamurat..Orada devlet gorevlerinde kullanıldıgı ama basasrısız oldugu yazılıor..
Benim bir poblemim de aranan bir katili devlet gorevlerinde kullanan devletle..
Bak abi ben bir hukuk ogrencisiyim..Bizim Anayasamız 2.md sinde bir hukuk devleti oldugumuzu belirtir..
Bir hukuk devletinde bunlara yer yoktur..Oyle derin devlet orgutlenmelerinin sonu Susurluk'ta biter..Ne işi var bir milletvekili,bir emniyet muduru ve bir mafya babasının aynı arabanın içinde..Bu mudur hukuk devleti bu mudur hak ve hukuk??
Kardeşin kardeşi oldurmesine karsıysan eger Abdullah CAtlı'ya da karsı olman gekior..Onun ve Kırcı denen katilin bu cinayetlerde rolu buyuktur..Yadsınamayack bir buyuk gercek..Derin devletin belgesi olmayacagı için ben yurtdısı gorevleriyle ilgili kesin seyler solemekten kacınıorum..
Ama gercek su bunların bizim devletimize nitelik kazandırmadıgı acık..

karamurat
01-23-2007, 12:08 AM
Bak benzer bir kaynak da "Teskilatın İki Silahsoru" ama Karamurat..Orada devlet gorevlerinde kullanıldıgı ama basasrısız oldugu yazılıor..
Benim bir poblemim de aranan bir katili devlet gorevlerinde kullanan devletle..
Bak abi ben bir hukuk ogrencisiyim..Bizim Anayasamız 2.md sinde bir hukuk devleti oldugumuzu belirtir..
Bir hukuk devletinde bunlara yer yoktur..Oyle derin devlet orgutlenmelerinin sonu Susurluk'ta biter..Ne işi var bir milletvekili,bir emniyet muduru ve bir mafya babasının aynı arabanın içinde..Bu mudur hukuk devleti bu mudur hak ve hukuk??
Kardeşin kardeşi oldurmesine karsıysan eger Abdullah CAtlı'ya da karsı olman gekior..Onun ve Kırcı denen katilin bu cinayetlerde rolu buyuktur..Yadsınamayack bir buyuk gercek..Derin devletin belgesi olmayacagı için ben yurtdısı gorevleriyle ilgili kesin seyler solemekten kacınıorum..
Ama gercek su bunların bizim devletimize nitelik kazandırmadıgı acık..

BAk güzel kardesim.
Dünyanin hic bir ülkesinde hukuk tam manasiyla islememistir, isliyormus gibi gösterilir.
senin derin devlet dedigin, bizde Bazen, veya cogu zaman kullanir, isde catli,kirci,gibiler,Yesiller,jitemi kuran Ahmetcem ersever, gibiler suyu SIKILMIS elbise gibi atilir.
Hukuk okuyorum diyorsun, ileride anliyacaksin pratik hayatta, neyin ne oldugunu.
Sen hukukcu olacaksin ileride, Dünya görüsünü anladim az cok.
ileride hakim ve savci veya avukat olacaksin, merak ederim ileride savunacagin davalarda, iddalarda, veya verecegin kararlarda, ne derece saglikli olacak.
Tek tarafli yorum yapmak ne derece hukuka yakin, o büyük sorun, eger hukukun üstünlügünü yasatamak istiyorsan.
Meselelere daha objektif yaklasmak gerekir, daha saglikli olur.
Bu konuyu da noktaliyalim, saygilar.

Resttt
01-24-2007, 04:22 PM
Tabii ki istersen noktalayalım fakat hukukun yorumunda hukukun işlemedigini nası goz onune alabilirim?
Benim gorevim hukukun işlemesi..Ve bu yuzden derin devlet kanunlar onunde sucludur..Cunku derin devlete bulasanlar devlet kisvesinin altında kendi yararlarını da gozetmişlerdir bence..
SAygılar..Tesekkurler konusmlar için..Sonucta farklı fikirler hep kazandırır..

reis_67
01-28-2007, 03:52 AM
bencede abdullah çatlı bir kahramandır çünkü mit adına çalışmış bir kahraman asalaya operasyonlar yapmış avrupada çok geniş bir arkadaş çevresi var istihbarat bilgileri anında elde edip mit e rapor ediyordu.pkk avrupa sorumlusu olan kani yılmaz ı temizlemeye gidiyordu ama ömrü yetmedi allah rahmet etsin mekanı cennet olsun böyle kahraman türk evladına ihtiyacımız var. hele bugünlerde. o olmasaydı pkk nın para musluğu kesilmeyecekti.kabri nurla dolsun.

karakartal35
01-28-2007, 01:35 PM
başta devlet için çalışan sonrasında devletin içinde kendi çıkarlarına oynayan faşistin teki

PrObLeM_BoY
01-28-2007, 02:23 PM
başta devlet için çalışan sonrasında devletin içinde kendi çıkarlarına oynayan faşistin teki

faşist değil dedikleriniz komünist diye övündüğünüz adamlar neden asalaya kafa tutmadı canını ortaya koyamadı acaba??

karamurat
01-28-2007, 06:22 PM
Bu arkadaslar laf olsun torba dolsun, doldur doldur bosalt" bos bos laflar, artik cevap vermeye degmiyecek kelimeler,,,,,,,,,,,saygilar.

karamurat
01-30-2007, 03:50 AM
Sizler icin geri zekali olabiliriz, hakaretiniz cahilliginize kalsin...........
Bizler icin Kötü insan degildi, allah rahmet etsin.........

karamurat
01-30-2007, 03:54 AM
Bu ülke sizin gibi hakaret eden insanlarala mi ilerler...
Bu insan bizim gözümüzde iyi bir Kürsad:::::::
Sizin gözünüzde olmaya bilir" geri kafali demek yakisiyormu size dosdum........

PrObLeM_BoY
01-30-2007, 04:18 PM
hala kahraman diyorsunuz yaa bu ülke sizin gibi gerikafalı insanlar yüzünden gelişmiyor

bir insana kahraman demekle mi gerikafalı olunuyor senin gerikafalı kavramın bu öylemi...

01sensiz
02-02-2007, 07:16 PM
Abdullah çatlı bu vatana kelle koltukta cok hizmet vermiştir.bilmeyen iyice araştırsın tek pencereden bakmayın coğunuz beşikte uyurken o hizmet veriyordu.Abdullah çatlıya hakaret edenlere nalet okuyorum ve pkk yanlısı olarak düşünüyorum.

qwer
02-02-2007, 11:44 PM
arkadasım 1. lanet öyle yazılmaz
2.pkkı silahlandıranlarla abdullah çatlı işbirliği yapmıştır.
3.silah kaçakçıları vatan hainlerine ne zamandan beri kahraman deniyor???

maYKıl
02-07-2007, 01:25 AM
daha düne kadar devrim kanla yazılır diyenler yani siz koministler sizin kanınız akınca çok kıymetli oluyor tek taraflı düşünmeyelim kanla gelen kanla gider YAŞASIN DEMOKRASİ

erdem4070
02-07-2007, 08:38 PM
allah rahmet eylesin

cix style
03-08-2007, 01:05 AM
çatlı vefat etmeseydi bir hafta sonra öcalan ı bulmaya için suriyeye gitcekti silahlar bile hazırdı..nur içinde yatsın..

akorenli
03-08-2007, 04:00 AM
orjinal mesaji gonderen Serhatbeyy
bence bölücü bi faşist abdullah öcalandan bi farkı yok çarşı
Alinti:
orjinal mesaji gonderen watican_666

doğru söylemişsin sağol

UTANMAZLAR KİM OLDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİNİZ BİR İNSANA NASIL BÖLE KONUSURSUNUZ AKILLI OLUN AKILLI OLMAZSANIZ KAFANIZDA GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİNİZ 5000 TANE PLANLA GÖMERLER BİR GÜN O FAŞİST BÖLÜCÜ DİYE HİTAP ETTİĞİNİZ İNSANLARDAN BİRİ YAPAR BUNU HEMDE GÖZÜNÜ BİLE KIRPMAZZZ

deynek
03-08-2007, 12:54 PM
Abdullah Çatli Herzaman Kahramandir Vatansizlarin Kafasina Sikti Dİe FaŞİst Olamaz

arap58
03-09-2007, 09:01 PM
Korkun Ekene Hakİm Sordugunda Bu Belgeler Ve İÇerİĞİ Nedİr Dİye Devlet Sirridir SÖyleyemem Dedİ. Kİm Nederse Desİn Çatli Bu Devlete Çok Faydasi Oldu Bu Vatanin Çikari İÇİnde Ne İŞ Yaptigi Kİmlerle ÇaliŞtigi Kİme Siktigi Tamamen Devlet Sirridir Herkes Her YaptiĞi İcraati AÇiklarsa Oooo.Çatli Has Adamdir......

stelyo
03-24-2007, 12:27 AM
Çatlılar olmadığı için Leyla Zana basbas zırvalıyor....

Devlet için kurşun atanda yiyende şereflidir.

seyyar
03-24-2007, 02:18 AM
o yıllarda kan döken sizler deilmiydiniz koministler bnm bi tanıdığa yapılan işkencelerde iç organları dısarı cıkarıldı tezzek atan taş yer ABDULLAH ÇATLIDA bunu yaptı helal hoş.. ona vatan haini dienlerde kör bir bölücüdür..
ALLAH rahmet eylesin

göktür
03-24-2007, 04:22 AM
Abdullah catliya allahtan rahmet diliyorum.

ewe
03-24-2007, 04:56 PM
ocalandan farki yok diyen kisi bence senin bi farkin yok cunku CATLI gibi adamin kiymetini bilmeyen sen ve senin gibiler yuzunden simdi memleket bi halde sen ve senin gibiler CATLININ bir tek sac teline kurban olun

ewe
03-24-2007, 04:57 PM
ocalandan farki yok diyen kisi bence senin bi farkin yok cunku CATLI gibi adamin kiymetini bilmeyen sen ve senin gibiler yuzunden simdi memleket bi halde sen ve senin gibiler CATLININ bir tek sac teline kurban olun

beritan123
03-24-2007, 05:16 PM
emeklerine saglık (www.hezdikim.com)

erdem4070
04-05-2007, 12:56 AM
şerefli vatanın şerefli evlatlarından biridir ÇATLI.ALLAH rahmet etsin

karamurat
10-24-2008, 02:32 AM
Allahin rahmeti üzerinde olsun...

ESMERON55
11-05-2008, 05:24 PM
Abudullah Çatli Bİr Kahramandir ... Ülkesİ , Vatani Ve BayraĞi İÇİn Hayatini KoymuŞtur MÜcadele UĞruna ....bu GÜn Kansizlar , Şerefsİzler , BÖlÜcÜler Şehİt Kani Akitabİlİyosa Bİlİn Kİ Çatli Gİbİ Kahramanlar OlmadiĞi İÇİndİr........
Bu GÜn Çatli İle Öcalan Şerefsİzİnİ Ayni Kefeye Koyan Haİn GerÇek Vatan Haİnİdİr ... Bu Nu SÖylebİlecek Kadar Basİretsİz Olan Bİ İnsanin TÜrklÜk Le HİÇ Bİr BaĞlantisi Olamaz GerÇek Bİr TÜrk DÜŞmani Vatan Haİndİr Ve Öcalan Dan Da Farki Olmayan Kendİsİdİr ...............

salih17061989
11-24-2008, 08:58 PM
Tam Bir Serefsizdir

Amerikan Kopegidir Turklugu Kirletmistir

reis1389
12-13-2008, 05:09 PM
aynen katılıyorum dostum açtlı şu ülkenin diplomatları fransada ingilterede italyada teker teker leblebi gibi avlanırken ortaya çıkıp asala denen azgın itleri yok eden bir gurubun bünyesinde vatanı için canını ortaya koyup bizi ve bizim milletimizin şerefini haysiyetini kurtarmıştır ona bebek katili yada bölücü diyen önce kendi türklüğünden ve insanlık şerefinden şüpelenip dönüp kendine baksın ve o apo denen köpekle aynı katagoriye kendini koysun

arap58
12-13-2008, 11:35 PM
Abudullah Çatli Bİr Kahramandir ... Ülkesİ , Vatani Ve BayraĞi İÇİn Hayatini KoymuŞtur MÜcadele UĞruna ....bu GÜn Kansizlar , Şerefsİzler , BÖlÜcÜler Şehİt Kani Akitabİlİyosa Bİlİn Kİ Çatli Gİbİ Kahramanlar OlmadiĞi İÇİndİr........
Bu GÜn Çatli İle Öcalan Şerefsİzİnİ Ayni Kefeye Koyan Haİn GerÇek Vatan Haİnİdİr ... Bu Nu SÖylebİlecek Kadar Basİretsİz Olan Bİ İnsanin TÜrklÜk Le HİÇ Bİr BaĞlantisi Olamaz GerÇek Bİr TÜrk DÜŞmani Vatan Haİndİr Ve Öcalan Dan Da Farki Olmayan Kendİsİdİr ...............

eyvallah kardeş başka söze gerek kalmamış...

boldozer46
12-19-2008, 07:23 PM
allah rahmet eylesin bana göre vatansever ve iyi bir insan

ErgiN
12-22-2008, 08:57 PM
En kısası kardeşim kurtlar vadisi zaten Çatlı yaptıklarını anlatıyo be kardeşim tüm türkiye mesaj atıyo ayıkan ayıkır Babam ÇAtlı,REİS Gladio,Bay pipo efendı isimlı kıtapları okuyan bi insan kurtlar vaadısı izlesın anlar derim derin devlet kullanmamıs o derin devlette kafa tutmustur ondan ıpını çekmıştır devlet en büyük hatayı burda yapmıstır eğer çatlı yaşasaydı Pkk terör örgütü kalmamış olucaktı benım düşüncem böyle

Katıyorum Kardeşim aynı kefeye koyan insan cahil amerikan yada ruzya nın çocugudur

karamurat
02-22-2009, 05:26 AM
Tam Bir Serefsizdir

Amerikan Kopegidir Turklugu Kirletmistir

Senin gibi birisi insanliktan nasibini almamis birisi " 1 yoruma hakaret yapmissin, nasil bannn vermemisler sasdim dogrusu.....:no:

FıR-FıR
02-28-2009, 11:37 PM
bu olayı nerden duyduysan yalan kardeş hepsi çatlıyı tuzağa düşürmek için bir komplo sen bunlara inanmaya dewam et gördüğüne inan hiç araştırma bişi yapma

jockeя
03-01-2009, 12:26 AM
konu yoruma kapalı .

küfür edenler tek tek ceza alacaktır.ceza alanları buradan duyuracağım

jockeя
03-01-2009, 12:36 AM
qwer - hakaretleri yüzünden ceza puanı aldı.
boldozer46 - küfür etmekten banlandı
reis1389 - küfür etmekten banlandı
konu haddini aştığı için yoruma açılmayacaktır