Tam Sürümü Görüntüle : psikolojik bir test
WrAtBoY
02-07-2008, 12:00 AM
oykunun kahramani bir genc kiz. bu genc kiz, kendi annesinin cenaze toreninde daha once kim oldugunu hic bilmedigi bir genc adamla karsilasiyor. bu genc adam kizin ruyalarinin adami ve kiz gorur gormez adama askik oluyor. aradan bir kac gun geciyor. genc kiz, kiz kardesini olduruyor. polis neden oldurdugunu sordugunda, genc kiz cevap veriyor?
kizin, kiz kardesini oldurme sebebi nedir?
asagidaki cavaba bakmadan cevap verin.
uyuzsultan
02-07-2008, 05:32 PM
Belki adam kızkardeşinin sevgilisidir.
Ya da bu genç adam kızın kardeşidir, bu gerçeği sadece kızkardeşi biliyordur...
Ayrıca aşağıdaki cevap nerde ben bişey göremedim :)
murathun
03-05-2008, 02:27 PM
annesinin cenazesine geldiğine göre kardeşinin cenazesine de gelecektir de ondan
murathun
03-05-2008, 02:36 PM
ve bu soru psikopat teşhisi konan kişilere uygulanan testin sorusu
uyuzsultan
03-12-2008, 10:29 AM
ve bu soru psikopat teşhisi konan kişilere uygulanan testin sorusu
Nasıl yani anlamadım sadece psikopat olanlar mı cevabı bilebilir :wink:
Ayrıca nerde bu soruların cevabı yaaaaaaaa :biggrin1:
jojjuk
05-06-2008, 12:05 AM
Nasıl yani anlamadım sadece psikopat olanlar mı cevabı bilebilir :wink:
Ayrıca nerde bu soruların cevabı yaaaaaaaa :biggrin1:
bu soruyu başka bi kaynaktada okumuştum.bu fbi nin seri katiiler üzerinde uyguladığı soru..
ve katil ruhlu insanların &90 ı soruyu duyduğu anda doğru cevabı verebiliyorlarmış. sorunun cevabını murathan doğru söylemiş..
eğer bu soruya ilk anda cevap veremediyseniz.&10 luk şanslı kesimden birisiniz...
karpuz_calan
09-06-2008, 05:16 AM
ERvet bu FBI 'ın seri katil ve hastalıklı suçlular' a sorduğu bir soru ve soruyu ilk okuduğunda düşünmedne cevaplayanların psiklojik tedaviye ihtiyaçları olduğu düşünülüyor.
Kız hiç tanımadığı yabancıyı annesini cenazesinde gördüğündne yine aynı şekilde bir yakınını kaybetmesi gerektiğini düşünmüş ve kız kardeşini öldürmüştür. -ki o yabancıyı bir daha görebilsin...
ZumruduAnka
09-06-2008, 12:17 PM
Allahtan Doğru cevabı vermedik. Bir de üstüne hastane masraflarımız çıkcaktı tedavi için :D:D
karpuz_calan
09-06-2008, 11:16 PM
Ya bu internette dolaşan şekli aslında aslı astarı varmıdır bilemiyeceğim. Ama bir çok sitde bir çok konuda bahsedilmiş ve bu şekil yazılar yazılmış genelde. Mesela bu fbi daki piskopatlar çok acayiop sorular buluyolar...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.