Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Acil Hasta

GhencThurk
02-07-2008, 08:35 PM
Acil Hasta Yoldan geçerken bir araçvurdu savurdu kenara...kırdı hemen her yerini...koştu gören...insafı olanlar imdâda...ele alınacak gibi değildi...bir telaşla...haber verdiler ambulansa...saatler sonra gelebildi ambulanssa…ne doktor…ne hemşire!!??aklı eren bir kimse yok ambulanstabir şoför…bir sedye sadece!!??apar topar koydularyaralı kıvranırkenacılar içinde...sedyeye….ambulans zar zor çıkabildi caddeyeve sirenler çalaraknice tehlikelerden sonrayetiştirebildi yaralıyıyarı canlı...hastaneye…acil servis kapısı…ana baba günü!!herkes üzgün…görmek mümkün değilkimsenin güldüğünü…yaralı...çığlıklar atarkenve yalvarırken yardım için…başucuna gelen görevli-kızgın kızgın!!??bakmadan yaralının haline...aldırmadan çektiklerine...sormaya başladı;sosyal güvencen var mı?sigortalı mısın?Paran var mı?Arkan var mı?Yok deyinince...yaralıyı haşladı!!??Kimin kimsen yoksabekleyeceksin sen...-beklemek senin yazgın!sana yardım edemem…edersem eğer!!??mevzuat beni de yer!?Dedi ve ekledi:Bekle..yorulma beklemekten…hasta kahrolurken inlemekten.Hasta bekledi…bekledi.Kendini kurtaracak yardımseverleriBir türlü gelmedi…Kan kaybı…dereken kalbi tekledive birkaç yardımsever elaldı temelli iyileşen hastayısükut aracına yükledi…O gün...İğreti...eve benzemeyen bir evdeAkşam...babalarını veyiyecek getirmesini bekleyenbaşka bekleyenlerde vardıgözleri yollarda...beklediler...bekledilerbekledikleri gelmediher taraf karardısordular...aradılargözleri kapıdakulakları sestehiç kimse haber getirmedive o eve bir dahasevinç girmedi...