jockeя
02-08-2008, 12:53 AM
Renault pilot geliştirme programı pilotu ve GP2 çaylağı Ben Hanley, en azından bir defaya mahsus olmak üzere GP2 Asya yarışına çıkarak, sezon öncesinde kariyerindeki tecrübesini artırmak istiyor. Campos Racing ile arasındaki anlaşmayı yenileyen İngiliz pilot, "Eğer bu umudum gerçekleşirse mükemmel olur. Yeni araçla birlikte elde edeceğim tecrübeler benim için çok kıymetli olurdu" dedi.
Campos takımı halen Vitaly Petrov ve Diego Nunes ile Asya şampiyonası için anlaşmaya varmış durumda. Bu ekipten geri kalmayacağını ifade eden Hanley, "Campos adına yarışacak olmak son derece şanslı bir durum. Bu aşamada elimden geleni yapacak ve mühendislerle azami oranda irtibat kuracağım. Şu andan itibaren ne kadar çok çalışırsak, ilk yarıştan itibaren başarılı olma şansımız da o kadar artar" şeklinde konuştu.
Campos takımı halen Vitaly Petrov ve Diego Nunes ile Asya şampiyonası için anlaşmaya varmış durumda. Bu ekipten geri kalmayacağını ifade eden Hanley, "Campos adına yarışacak olmak son derece şanslı bir durum. Bu aşamada elimden geleni yapacak ve mühendislerle azami oranda irtibat kuracağım. Şu andan itibaren ne kadar çok çalışırsak, ilk yarıştan itibaren başarılı olma şansımız da o kadar artar" şeklinde konuştu.