PDA

Tam Sürümü Görüntüle : 'Benimle çalışmak istemeyenler çekimi yazabilirler'

Kéan aRs
02-08-2008, 12:53 PM
'Benimle çalışmak istemeyenler çekimi yazabilirler'
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_198365_kali0802bb.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp dün bir basın toplantısı düzenledi, A'dan Z'ye tüm konulara açıklık getirdi.
8.2.2008

Çocuklara güveniyor...
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp dün bir basın toplantısı düzenledi, A’dan Z’ye tüm konulara açıklık getirdi. “Büyük sıkıntılara rağmen bu noktada olmamız, büyük bir ciddiyetle çalıştığımızın işaretidir” diyen Kalli sözlerine şöyle devam etti: “Vestel Manisa, Leverkusen ve Konya... Trafik yoğun, ama takımım her geçen gün biraz daha hırslı ve istekli. Çocuklarla konuştum, çok daha ağır ve daha çok çalışacağımızı anlattım.”
‘Afrikalılar’ı bekliyoruz’
“Kadromuzda olup henüz aramızda bulunmayan 2 isim var. Afrika’dalar ve onları bekliyoruz. Linderoth, Fransa’da. Lincoln, Ayhan ve Okan’ın dönmesi elbette bizi sevindirir. Onlar gelince seçim şansım çoğalır, bunu değerlendiririm. Belki sayı olarak değil, ama iki oyuncunun da defansif olması beni memnun etti. Yönetimle oturup konuştuk. Elimizde olanları değerlendirdiğimizde, hiç transfer konuşmadan, koyduğumuz hedeflere ulaşacağımızı düşünüyoruz...”
3 yıllık kontratı var ama...
“Önümüzdeki ay bir genel kurul olacak. Belki Adnan Polat ve Adnan Sezgin yeni yönetimde yer almayacak. Şu ana kadar bana güven gösterildi. Yaptığım işlerle bu güvene layık olduğumu gösterdim. 3 yıllık sözleşmem var, ama seçim sonrası bir daha düşünmek gerekebilir. Konumum itibariyle kiminle çalışacağımı seçebilecek durumdayım. Yeni gelecekler, benimle çalışmak istemiyor olabilir. Bunu söylerler ve çekimi de yazabilirler...”