Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 14 Şubat teknosu

jockeя
02-12-2008, 08:01 PM
Sevgililer Günü’nde hediye almam gerekseydi, sevgilime mutlaka teknolojik bir hediye alırdım. İşte size birkaç ilham...

Evet, bir 14 Şubat Sevgililer Günü daha geldi, çattı. Geçenlerde bir kız arkadaşımla aramda o gün hakkında kısa bir diyalog geçti. Bu tip, bir yerlerden dikte edilen günlerden hazzetmeyen arkadaşım 14 Şubat’ı, Dünya ''burada edepsiz bir kelime var'' Günü diye tanımladı; benim de hoşuma gitti. Artık ben de öyle der miyim bilmiyorum, ama görevim sizi alışverişe teşvik edip, ekonomiye katkı sağlamak. Zaten tanıtarak önereceğim ürünler de ne bir mücevher ne de ''o gün'' tüketilince bitecek; aksine teknolojik konforunuza konfor katacak, yaşam standardınıza sınıf atlatacak türden. Ve yine zaten aktaracağım ürünleri almak için 14 Şubat’ı da beklemenize gerek yok. Ancak Sevgililer Günü kampanyalarına dikkat etmekte fayda var; mağazalar ürünlerinde ciddi indirimler, kampanyalar yapıyor. O halde haydi kızlar, sevgiliye hediye almaya...

AKG resmen Türkiye’de

Kulaklar bayram edecek; 4 Şubat’ta AKG Consumer kulaklıkların Türkiye lansmanı Reina’da yapıldı. Önce AKG’nin anlam ve önemini anlatmakta fayda var: 1947’de Viyana’da kurulan AKG, profesyonel ve tüketici pazarları için ses elektroniği ve aksesuarları üreten bir Avusturya firması. 1994’te bir diğer ses ustası Harman Kardon bünyesine giren AKG’nin mikrofonları ve kulaklıkları 50 yılı aşkın süredir özellikle profesyonellerin tercihleri arasında yer alıyor.

Harman Kardon International ve AKG grubundan birçok yabancı konuğun dışında, seçkin davetli ve basının yoğun katılımının olduğu lansman, AKG Türkiye distribütörü SFRKD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uğursoy konuşmasında Adam gibi Kulaklık Getir''dik dedi. Demo masasında bulunan 25 çeşit kulaklığa davetliler büyük ilgi gösterdi.

SONY oda PC’si

1,599 avro+KDV etiketi olan bu ürün, bir hediye formatındaysa birçok erkeği baştan çıkarır; eminim. Sony Vaio’nun Türkiye’deki distribütörü İstanbul Bilişim, oda PC’si diye tanımlanan VGX-TP1’i piyasaya sürdü. VGX-TP1 dairesel beyaz kasasıyla her evi güzelleştirecek şekilde PC’nin gücünü TV ile birleştiriyor. Korkmayın diğer hediye alternatifleri bu kadar pahalı değil. Yazıda her bütçeye göre bir hediye seçeneği var.

Aşkını müzikle paylaş

Dünyanın en tanınmış dijital müzik çaları iPod, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya ile sevgilileri aynı müzik çatısı altında birleştiriyor. Apple mağazaları ve satış noktalarından iPod alanlara splitter (kulaklık paylaştırıcısı), özel tasarımlı iPod cepli kırmızı kalp şeklinde yastıkla hediye ediliyor. Kampanyadan yararlananlar ayrıca ikinci kulaklık almak istediklerinde yüzde 20 indirimden de yararlanabilecek. iPod’ları sıralayalım; iPod touch, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle.

İşlevsel hediye: Jabra

Evde, işte, sokakta, otomobil kullanırken kablosuz iletişim kurmanın rahatlığını sağlayan Jabra Bluetooth kulaklıklar, 39 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla da her bütçeye uygun bir hediye alternatifi sunuyor. Şıklığın ve ihtişamın simgesi olarak sunulan, 24 ayar altın kaplama ve paslanmaz çelik olmak üzere iki versiyonu bulunan Jabra JX10 Cara, 14 gramın altındaki ağırlığı ile dünyanın en hafif kulaklıkları arasında yer alıyor.

Motorola kalpleri buluşturuyor

Orkide pembesi veya gümüş renk MOTORAZR V3i ya da MOTORAZR2 V8 satın alanlar 2 adet ''yarım kalp'' şeklinde anahtarlığa sahip olacak. Yeni nesil RAZR2, sıra dışı tasarımıyla olduğu kadar güçlü teknolojik özellikleri ile de büyülüyor. 2.0inç ile sınıfının en geniş harici ekranına sahip olan RAZR2’de ayrıca orijinal RAZR çözünürlüğünün iki katına sahip 2.2inç dâhili ekran da bulunuyor.