PDA

Tam Sürümü Görüntüle : CaKaL.NeT Nick Arşivi

jockeя
02-18-2008, 01:31 PM
en yeni en güzel nickler cakal.net farkıyla bu başlıktan her zaman güncel olarak duyurulacaktır.başlayalım.

GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..!

öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя..

ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!

üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!!

dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi..

уαηℓış вιя öукü∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz..

bi melek daha öldü..

eLLErimi aCtım dua EtMEk için
Ve TanRımA SoRu SORMak iiÇin EgiLDim
TAnRı'm Ben iYi biRİmiYim ??

ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!

ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........

Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir...

Kimse Anlamasın beni.. ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm...

Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara..

jockeя
Hayat ßnden aLdıqLarını neResıne soquCaq acaßaaa xS ¿?

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?

µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ...

§!L~~ ÂdImI~~ ßã$tãn~~ ¥ãSs~~ kãLßiné , ßã$~~ hÂrf!~~ ßü¥ük~~ QLSuN.

b1r hayat sectim !
hayat'larin icinden.
sebebsizce ya$iyorum
õLmek isterken deLice .

h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!

ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'...

ßén yiné sévéRim séviLirim sén ßiLméséndé oLurR Adı va? ?énDi yo?Lrdan ßı?dım

Benim acelem yok, zamanla yarışmıyorum
Yaşam hep şaşırtıyor yine de barışmıyorum ...)':

ellerinle yaktığın ateşi gözyaşlarınla söndüremezsin...

GözLérne ßaktqça ağLasaDa GözLrm . . . ağLmq iÇhn Dé oLsa GözLrni ÖzLdm . . . !!

uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!

/x/ ÇözeMediğiM DenkLemLerin...ßiLmediğiM ÇözüMLeri Gißisin..!!

Sen ağLama dedin...Hani dönecektin...Bir damLa gözyaşım SeninLe biLe geLmedi...

Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri..

ßittimi söLic£qL£rin yıLLarca ßiriqtirdiqL£rin ßuruşuq kağıtLar gißisin sh£n w£ g£r£qsiz cümL£L£rin..!

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !!DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri...Neys,bırak bende kalsın

terk etmek istemediqin şimdiki hayat deqil eski hayat...ve o hayat coktan öldü...

AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn.

Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda naRkoza Muhtac ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..:

'a$k ciddi 1akıL hastaLığıdır..o yüzden ßen piskopatımm

SözcükLerimin ßittiği yerde GözLerime ßak...OnLar Bu Sevgiyi Çok Daha İyi anLatacakLar Sana..!

ZeKa Ya$ıN ßaNa AbLa DiYo !!!

yoksn yokluunda öLüorum biLki sni çk sefiorm bu kez "kşké" yok ... susuyorum!

jockeя
AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)

*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer

*BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM

*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...

*Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

*GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır....

*Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!

Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm…

Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !!

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM:

bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...

вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…

αииє вєи мαиyαк oʟduм

"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"

çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!

köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA .

BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN

SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM

SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM .

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum…

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi.

jockeя
02-18-2008, 01:32 PM
# Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi ***ürmeden yanında!

# MUTSUZ INSANLAR HEP BIRSEYLER BEKLERLER, BUNU BILIYORUM. CUNKU BEN DE HEP BIRSEYLER BEKLIYORUM, AMA BIRSEYLER BEKLEDIGIM ICIN MI MUTSUZUM YOKSA MUTSUZ OLDUGUM ICIN MI BIRSEYLER BEKLIYORUM ONU ANLAMIYORUM.

# AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.

# Ne kadar güzeldi senle beraber olmak, Şimdi yalnızım ellerim başımın arkasında seni düşünüyorum
# SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN

# Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gözyaşından başka bir şey vermemişsin bana.

# Sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlenen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR

# Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"

# MEHTAP SULARDA GUMUSTEN BIR IZ BIRAKIRKEN, GOKTE YILDIZLAR PARLIYORDU. YALNIZ KALDIGIM GUNLER VE *******, KALBIM HER YERDE SENI ARIYORDU...

# GIDECEGIM BURALARDAN DONMEM BIRDAHA SON BIRKEZ SARILAYIM BOYNUNA SEVIYORUM SENI AMMA DONMEM BIRDAHA YUREGIM SIZLIYOR ELVEDA..

# Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım selamımı, yağmurlarla yolladım gözyaşlarımı, küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi...?

# Varsın böyle geçsin yalancı günler,VARSIN CANIMI ALSIN YINE YALNIZLIK. KOKUNU VERIRKEN VAZOMDAKI GULLER YIKARMI SANDIN BENI BU YALANCI AYRILIK...

# Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken, benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.

# Şimdi uzak bir kenttesin ve yağmur yağıyorsa. Düşüyorsam yüreğine tane tane. Ve sen istiyorsan, gelirim, serilirim kıyılarına...

# Sesin ruhumda bebek teni, sözün kalbimde çiçek seli.Lanet olsun yokluğuna, hasretin hiç bitmedi.

# BU BUYUK YALNIZLIK BITERMI BILMEM, BIRDAHA BU GONUL SEVERMI BILMEM, ZIYAN OLDU GONLUM, IHANETI GORDUM.. BENIM BUNA OMRUM YETERMI BILMEM..?

# Dilimden elveda çıkıyor yüreğim kal diyor, bu dünyaya seni bulmaya gelmiştim, uygun adım voltalar birbirini kovalıyor, dilim varmıyor, yüzüm tutmuyor, sensiz olmuyor�

# Sen her şey demek değilsin biliyorum ama ben her şeyi seninle yaşamak istiyorum

# OYLE YALNIZIM KI BU GECE DALGALARIN KUMLA BIRLESMESINI KISKANDIM, TOPRAGIN SUYA DOYMASINI KISKANDIM...

# ADINI KOYAMADIGIM YALNIZLIKLAR ICINDEYIM NE OLDUGUNU HALA BILEMIYORUM BIR YANDAN GIDERKEN BIR YANDAN AGLIYORUM AMA AGLAYAN GOZLERIM DEGIL KALBIM BUNUDA IYI BILIYORUM

# Şimdi o kadar zor ki geri dönmek seni unutup başkasını sevmek ama bir şeyi anladım çok zormuş sevilmeden sevmek

# Sevgiye gebe kalmış yüreğim hasret doğurdu, çileyle yoğrulmuş gönlüm unutulmuşluğun acısıyla kavruldu. Bir dala vuslta yeterdi yardan kıymetliymiş sunmadı. Aşk olsun

# SEN MASMAVI GOKYUZUNE BENZETIYORUM ERILMEZI SON BULMAYAN, ERISILEMEYEN YAPAYALNIZ BULUTLAR OLSA GUNES OLSA AY OLSA DUNYA SENIN OLSA BILE, YALNIZ.

# BU YANLIZLIK OLUMDEN BETER, ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER...!

# Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...

jockeя
hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!

...kaRaRLıyım ben yüRümeye yoLumda...gözLeRim çöküp yüzüm kararsa da...

...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...Ben KüÇük Bir KıZıM oYuNCaKLaRıMı aLırsaNıZ sizinLe oynarım

HeRkEs bEnİ BıRaKtıĞıNdA ,
hAtTa bNdE BeNi bIrAkTıĞıMdA,
SEN bEnİ YaLnIs bIrAkMa Rabbim !!!

belki bu son görüşüm dünyayı elveda demeden önce bir sözüm var ona...
benim gibi çok seven birine bundan sora daha iyi davran olurmu

YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin?

$iddeti sevmem ama kuLLanmayı iyi biLirim!

Demiş ki…
…markus aurelius;
Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır…

her yerde bırakıp gittin beNi gözLerinLe
dü$Lerin yüreğiyLe bırakıp gittin beNi
yazLa birLikte biten kısa biR tatiL
çekmeceDe bir kaRt qibi bırakıp gittiN

repLiqiM aqLama sesiYdi..bu roL baNa qöremiY di??

AynaLardan Kaçarken özLenmeyi bekLemek Ne kadar acı , Ne Kadar Komik Ve Bana ait deiLmi

AKLIM... KeNdine MezaR KazabiLceqin KadaR DeRin..

a$kım tatLım falan...Bi'baktım bana olmu$ olan....

...öyLe böyLe deRken...dokunmu$um eLLerine hissetmeden...bakmı$şım gözlerine görmeden...ağlamı$ım gözya$ı dökmeden...

...sebepsiz sevdim.. hiç mi özlemedim ?...KALMIŞ DÜNÜN ÖZLEMİNDEYİM.......

*BİRGÜN BENİ BIRAKIP GİDERSEN BENDE SENİLE GELEBİLİR MİYİM???

*!!AŞK MEĞER SEVİPTE KAYBETMEKMİŞ!!

*SORMA NEDEN?DİYE SEN ANLAMAZSIN!!SON AŞKIM OLACAKSIN.........

*Sen Gideli Bu Şehirde Ötmez Ooldu Bülbüller, Doğmadı Güneşim Açmaz Ooldu Güller

*SENİNKİDE DertMi?Seviyorum Demek Hiçİçimden Gelmezdi Ama Malesef ......................Seni Seviyorum

ben sevmedimki seni
kalbim sevdi
bilseydim seni seveceğini
dur demezmiydim sanki
acı çekermiydim böyle
ağlarmıydım gözlerin aklıma her geldiğinde

belki umut taşıdım günlerce
belki bekledim *******ce
seni ilgilendirir mi sence
sen ellerin olduğun sürece

beni sevmediğini söylesen beklemezdim belki böyle hergece

Her yer karanlıktı sen gelmeden...Birden kalbime yerleştin selam bile vermeden...Öylece kaldın tek bir kelime söylemeden...Sonra gittin veda bile etmeden...

Ağlattın beni arkandan...Sonra güldün arkamdan...Konuştun hep durmadan...Ben öylece bekledim anlamadan...

Ellerim ellerine deymek istesede
Tek taraflı olmuyor
Aşk iki taraflı işte
Platonik yürütülmüyor

Gözlerim gözlerini özlüyor
Şu kalbim senin için çarpıyor
Bedenim senin yanında huzur buluyor
Ruhum git gide sana bağlanıyor

Engel olamıyorum...
Etrafımda birçok insan olmasına rağmen
Kendimi yanlız hissediyorum

²ºº6~¦ßا K¿§iÑ N¡©KiM yÚ®£ĞÌm GïB¦~²ºº7~

Son keLimem oLsun aydınLık, son nefesimde karanLık. Sor kendine: 'Hani nerde DELİKANLILIK?'... Yaptığın
apaçık yaLakaLıkk...!!!

siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın..! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan başTan yazacaKsıN..!

HeR GeCiNiN En YoRgUnU BeN
AşK NaKLiYaTcıSıYıM
OmZuMdA SeN DiYe BiR YüK
BeNdeN BaŞkaSı TaŞıMaZ >!
BıRaKsAm OmZuM RaHaTLaR BeLki
AmA KaLbiM AğRıR O ZaMaN..!

Cinayet gibidir
aşk acısı
Ve yakaLanmamak için
deLiL bırakmaz bazıLarı..!

....Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....

Şimdi...Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına artık kaldıramıyor bedenim senin uğruna olsada...

Susmayın biliyorum, ben bir yalan dünyada Gürültülü yaşadım, sessizce ölüyorum"...

Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!)

ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana

YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa...

~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum

Sayende yoLa geLdi kaLbim, YanLısı doğruyu ayırıyor.. (:

Gözümün yaşını siLdim ben, Koşamam kmsenin peşnden !!

warLıgınLa yokLuqn arasnda kaLmayacaqm aRtk..Sadece YOKSN !

Bendesin Benim oLmasanda..

Bzen Öyle Zor Geliryorki Seni Sevmek
Sana Aşkım Dmek !!!

BİR GÜN BIRAKIP GİDERSEN ÖLÜMÜM OLURSUN AĞLAMAM ÜZÜLMEM KAFAMA SIKARIM

dinlediğim şarkılar bilee ritmini kaybetmiş, gezdiğim sokaklar karanlığa gömülü yoksa ben miyim az evvel gözlerini yuman..

Kahrolası bak gene geldi gene çöktü üzerime...Gene yakıyo beni...Sen yoksun ya gene uzuyor bu karanlıklar!!

jockeя
[Sattm AsKi SNdee KaLSnn TaLibmm çoKK seN yaLansN IstiyoRsaa öyLe oLsnn ßi DudK veR üsTüü KaLsnn

DehshetiM,ManyaqM,Laf SokaRim,YeRse uqRass ßakaLim..

..ßoshweR HePayni MasaL....HayaT ve ßnn Iste Hepsi ßu KaDaRR..

Değiştiremessin ßenii Ksmaa ßosaa ßnn ßuymm ßrzz Huyszz ßrz KıRıkk ßnn KendimLe MutLuyumMm..

Snn anca ona bunaa laf yetistrr..imj ßozK ßiRzz DeğistR..HeR Kadını Annen mi SanDın OkuyuP Kafanı ßaya ßi GeLiştiR...

Içimde ßiR TuTku vaR Oda SensNN__DiLe qeLse KaLbim Ne DeR ßiLiR Misinn__ßenm Herseimm Sensnn..

._.AyiK oL PaniK YaPma._.RahaT oL ßkk DaLqaNa._.3 qünLüK DüNya Ne SaNa KaLiR Ne ßaNaa._.

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimseninde ßizimLe ilgilenmesi gerekmez

ßen senin duymakk istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasini istemediqin her kesinLikk ßen'im..!!

jockeя
FaLaNn...FiLaNn...aRtkk HheRseyy aNtii yaLnN

DüNyadaa Eşimm BenzeRmm YokK Amaa BenzemeYee ÇaLışan EzikK ÇoKk....!!! ((:

DaHa BoYuN bi karis Beyfendi OLmaYa çaliss..PesiMde DoLasma OtuR DeRsiNe Çaliss ….!!!

ßnn Hep mesquLüm Nedense...doLuyum heR Nedense...ßnn ßnii ßende Kaybettim...NoLuR ßuLan ßi habeR veRse..

ßnN sana KiyaRmiym o KadR hiyaRmiym?
CİddYsEn Sni DiKkaTe aLıRm DaLqa yParSan Bna ÜstÜnde SöRf YapaRm.!

Ne qüseLm,Nde iyi ßir kaLßm war,Ne qörüLmye Deqerm..Nede seviLmeye,Acayißin 1iym,En iisi ßirak ßiLdim qßi devam ediym..bn böLe iimM

öLünüzü DiRinizii heRqnn BiRinizii BiRqnn hePinizii

Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan...

jockeя
02-18-2008, 01:33 PM
İçİnD£ ÇüRüDüĞüM oDa MaK£T b£n ÖğR£nCi HaYaT m£kt£p
s£v£rim mi sandın? taruzumun yönünü s£n ne bilirsin...
saht£ tüfeği kafama dayamış korkmamı b£kliyosun
düşünc£min g£ldiği y£r£ git k£ndin£ y£r kap...
bunu masalmı sandın etkilemez ölüm beni inan hiç omuzumdaki yükleri sal dünya
yan gönül yan kalpten düştü yaşama sevincim inan...
sevdimmi tam severim sildimmi bir kalemde...
seni seviyorum diyene inanma yolver beni en son bırakıp gidende
beni herşeyden çok severdi boşşşverrrr...
dertlerimle başbaşayım harbi yalnızım yardım elini uzatın yardım Allahım...

jockeя
(¯`·._.·[ (Msn nİCkLeri) ]·._.·´¯)

(¯`·._.·[ (Buraya msn Ismi) ]·._.·´¯)

¨°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°

×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn Ismi) «(·´¯`·.·÷×

· ··^v´¯`×) (Buraya msn Ismi) (×´¯`v^·· ·

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn Ismi) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

Oº°¨ (Buraya msn Ismi) ¨°ºO

- - --^[ (Buraya msn Ismi) ]^-- - -

"·.·´¯`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·´¯`·.·"

`·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Ismi) `·.¸¸.·´´¯`··._.·

(¯`·._) (Buraya msn Ismi) (¯`·._)

¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Ismi) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*'

·´): (Buraya msn Ismi) 9(`·

.-~·*'ܨ¯`·¸ (Buraya msn Ismi) ¸·`¯¨Ü'*·~-.

¸.-·~¹°ÆÜ¨ (Buraya msn Ismi) ¨Üư¹~·-.¸

׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) "._.·´¯)

¤ıE`[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]´)÷¤

··¤(`×[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]×´)¤··

·´¯`·*» (Buraya msn Ismi) «*·´¯`·

]¦"¦[ (Buraya msn Ismi) ]¦"¦[

`·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Ismi) ¯`·.,¸¸,.·´

[`·.] (Buraya msn Ismi) [.·´]

(`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·')

"´¯¥¯`" (Buraya msn Ismi) "´¯¥¯`"

"^v^[ (Buraya msn Ismi) ]^v^"

"·´¯°· (Buraya msn Ismi) ·°¯`·"

·°¯`·" (Buraya msn Ismi) "·´¯°·

§.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Ismi) ×,.·´¨'°÷·..§

]|I{"------» (Buraya msn Ismi) «------"}I|

"]"·´º´·» (Buraya msn Ismi) «·´º´·"["

ğº°Ü¨ (Buraya msn Ismi) ¨Ü°ºıE

׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) ׺°Ü`°º×

.·´¯`·-> (Buraya msn Ismi) <-·´¯`·

<º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Ismi) ¸.·´¯`·.¸><((((º>

- -¤--^] (Buraya msn Ismi) [^--¤- -

~²ºº²~ (Buraya msn Ismi) ~²ºº³~

._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Ismi) ._|.<(+_+)>.|_.

..|..<(+_ (Buraya msn Ismi) _+>..|..

-·=»ıE=·- (Buraya msn Ismi) -·=»ıE=·-

"°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°ıE

º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Buraya msn Ismi ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
.·´¯(_.·´¯(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·.
,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-,
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•?

_\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_
¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º
(¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯)
*®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`*
~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~

¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯
(¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯)
¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸
(¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯)
(`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´)

°·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°
|!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!|
,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._.,
.,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,.
»»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-««

(¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨)
.·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·.
.°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°.
°º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º
(_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_)

(°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°)
(^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^)
||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯|
²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³
¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥

MSN nick icin farklı şekiller ...
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
•°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•°
~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~
_-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-')'-_°_-')'-_
.o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o.
*-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-*

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Buraya msn Ismi) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
<(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)>
[.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..]
/\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\

NickLer

°«[Cã§ãÑøvã]»°
/\¯ ®øMëø ¯ /\
{ §@Ñ@L ßø¥ }
¯`° ¢åPkIѰ `¯
{ D£vÎL }
[[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]]
¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯
[[[ åñGëL]]]
Rë@LL¥ LøVë
°±° Lµ¢K& °±°
{{{ Gë¢ë Kµ§µ }}}
± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ±
¯°¯ `§T@® W@®§` _°_
¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯
{ PL⥠± ߨ& }
[[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
RøÑ@LDø ° 9 °
¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯
L@Cø§Të___®
ÑîKë___®
{{{ €ÑtëL }}}
Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥
¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯
°-_-WøLF-_-°
±± M€®¢ëDë§ ±±
°°°Fø®€v€R LøVë°°°
¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯
[[[ MëMøLî ]]]
¤°± ¢®@Z¥ ±°¤
°°° §îRîÑë °°°
¤¤DîåB£Ø¤¤
°°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°°
~~߀§îKTâ§~~
««Gå£åTå§åR奻»
«W€bM@§Të®»
¥åKı§ıK£ı P®ëѧ
]-[øø£îGåÑ
M€T壣îCå
:::]-[µñTë®:::
°°§]-[åDøW°°
«««DåMî€Ñ»»»
Pø££îC€ ²°°¹
¯`°D®åCµ£Ã°`¯
«±°::R€î§::°±»
§åVåG€°Gå®DëÑ
§Cø®PîØñ§
*´¯`*ßøZKµ®T*´¯`*
««£ôV€®»»
-¬=©ÄÑåVã®=¬-
¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦
±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±±
´¯`§µPë®M€ñ´¯`
´¯`§µPë®G´¯`
¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯
¦~° Pî§KøpÂT °~¦
*´¯`*©Ä§µ§*´¯`*
椺{Gµ€§T}°²ºæ
¯`*Gµë§§*´¯
*=¤º°GëZgîѰº¤=*
~^~[ßô©ëK]~^~
(¯`'·.«P£å&€®».·'´¯)
¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯
¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯
®~~ßµ®§â²ººº~~®
«»Mµ®å']['«»
ßê$îKTâ$
Çâ®$
*´¯`*ÂpØ££ø*´¯`*
~}-{âîM ®ëVîVø~
«U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ»
']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR
DøÑñà Kå®ÃÑ
®ÃLp}-{...LâµRëÑ
«{ÑîghT Rîdë®»
«···ºFI2èéDøMº···»
!!^\!!@Liéñ!!/^!!
#^^prøÚd³GÏ®£°
''DéVi£ of ¥Oú® héå®''
{{ UncONscıOUS }}
~W¥¢£€ff~
v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~

jockeя
нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!

нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк

яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"

уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя...

"єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм...

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::

"уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!"

нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη...

....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη....

:::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ:::

!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!

*кιмιм вєη ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм??

уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє

●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι...

уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм

ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя

ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує

нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк...

:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::

ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α)

ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη

●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•

ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι

:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::

jockeя
02-18-2008, 01:35 PM
[Sattm AsKi SNdee KaLSnn TaLibmm çoKK seN yaLansN IstiyoRsaa öyLe oLsnn ßi DudK veR üsTüü KaLsnn

DehshetiM,ManyaqM,Laf SokaRim,YeRse uqRass ßakaLim..

..ßoshweR HePayni MasaL....HayaT ve ßnn Iste Hepsi ßu KaDaRR..

Değiştiremessin ßenii Ksmaa ßosaa ßnn ßuymm ßrzz Huyszz ßrz KıRıkk ßnn KendimLe MutLuyumMm..

Snn anca ona bunaa laf yetistrr..imj ßozK ßiRzz DeğistR..HeR Kadını Annen mi SanDın OkuyuP Kafanı ßaya ßi GeLiştiR...

Içimde ßiR TuTku vaR Oda SensNN__DiLe qeLse KaLbim Ne DeR ßiLiR Misinn__ßenm Herseimm Sensnn..

._.AyiK oL PaniK YaPma._.RahaT oL ßkk DaLqaNa._.3 qünLüK DüNya Ne SaNa KaLiR Ne ßaNaa._.

ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimseninde ßizimLe ilgilenmesi gerekmez

ßen senin duymakk istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasini istemediqin her kesinLikk ßen'im..!!

Resti Cektim Kadere ßlki Isyan Oldu TAsti Tk ßir ßasima Kaldim PiCh Acisi ßnde SakLi Ama ßundn Sonra S!kt!r Ettim Aski!!...

Bizdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ŞşIpSeVdİYiSS OqLuM ßîzLé SeVqİlİ oLmâk Sîze YaKıŞmaz...

SeveNn SeveR SvmeyNn SiKtiRR oLuP qiDeR ßnM DüNyaM HeR TüRLü DöNeR..

EcNebi ŞaPKaLaRLa OLmz ßu RapiN FiyaKasıı PaRDoN İstemeDnn OLdu Acıttım mı AbLasıı

SusuN ..! / KonusmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter!

FaLaNn...FiLaNn...aRtkk HheRseyy aNtii yaLnN

DüNyadaa Eşimm BenzeRmm YokK Amaa BenzemeYee ÇaLışan EzikK ÇoKk....!!! ((:

DaHa BoYuN bi karis Beyfendi OLmaYa çaliss..PesiMde DoLasma OtuR DeRsiNe Çaliss ….!!!

ßnn Hep mesquLüm Nedense...doLuyum heR Nedense...ßnn ßnii ßende Kaybettim...NoLuR ßuLan ßi habeR veRse..

ßnN sana KiyaRmiym o KadR hiyaRmiym?

BoqazimDa DüqümLenen HeR iLmek HuzuR VeRiR CeSeDini qöRmek Seni HeR NeFeSTe SiqTiqim qeRCek ToPLa qöTünü evine Dön qeRzeK

Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ

HeRseyee Ve HeRKesee Inatt yiNe eL eLeyzz AsKmLaa ...

AcayiP yaRaticiymdiR... cKK Piss soRnn yaRatiRmmm..

CİddYsEn Sni DiKkaTe aLıRm DaLqa yParSan Bna ÜstÜnde SöRf YapaRm.!

Ne qüseLm,Nde iyi ßir kaLßm war,Ne qörüLmye Deqerm..Nede seviLmeye,Acayißin 1iym,En iisi ßirak ßiLdim qßi devam ediym..bn böLe iimM

öLünüzü DiRinizii heRqnn BiRinizii BiRqnn hePinizii

Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan...

No oKkuL No Dır Dır onLinee MaKkaraa onLinee Gır Gır

' HayaT KkıSsaa DeqmeSsKkii Oonaa

SeNn Nee iLktinn Ne SonsNn SevgiLee DoLdnn NefRtLee BoquLdnn Üzqnümm EziKk İnsaan UnutuLdnn

KaybeTmeK wArdr, wAzqecmeK asLa.. öZür wArdr, yaLwArmaK asLa.. SewmeK wArdr, ihAnet asLa.. UnTLmaK wArdr, UnTmaK asLa

BiZz Nnee deliKkanlılar GörDüKk..qüll Güll ölDüKk... xD ehuqq

| haber etmişsin bana unuttum die,aL ß3nden sana iki keLime Coookta TııIIIıııNn..!|

BıraK LaN aşKı Masa ÜsTünDeN SiLqiTSin,BeLLeqinDemi KaLDi FormaT aT siTiRSin qiTSin

SsuSs ÇÇoKk SorUu SsoRmaa,iNnsSanNıı buNnaLtmaa,heSsaPsızZ yeree SsoruNn yaraTmaa,DinLee AnLaa Amaaa yaRqıLamaa

aRtKk dewiR Déişti éé tabii bnDé Déiştim kısa kéSs aRtıKk bitti sénin moDn c0oKktan qécTi

Yalann Ssölemee baNa yalaNımm oLursnn..oyuN oyNamaa baNaa oyuNcaıımm oLursnn

jockeя
02-18-2008, 01:36 PM
Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! S.S.M.

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.

Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.

Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.

yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα

"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular.

düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.

нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи

BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.

ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor

BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.

bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...

вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…

αииє вєи мαиyαк oʟduм

"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"

çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek

yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…

yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…

Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!

köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA S.S.M.

BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.

SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.

SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
*Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı. . .Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem.

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM"

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna.

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi.

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma. Sana ömrümü sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parçalama.

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi...

Şimdi GeL ve Gör BeNi Duruyor muyum,Yerimde HaLa ! Yurtta AşK,Cihanda AşK,Her Yerde AŞK Bundan SonRa !!

ELimi de KoLumu da BağLa Hadi,Bir Odaya Bir Ömür Hapset Hadi..BecerebiLirsen Zapt et Hadi !!YanGınım ÇoK BüyüK OoOoOoOo!!

Bir daha oLmaz,BiN Kere TöwbE !! Kan Davası mı bu, Bu NasıL ÖFKE ???

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri . . . Neys,bırak bende kalsın.

Lütfen,Görmeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Çıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tükenmeye takatim yok. . .

YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL

Ya bu ateşi söndür, Ya beni öldür ..Ya da bu kalbi bedenden sür!!

AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!

Anne bnm Uçmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaM,Önce Aşık olmam gerek

Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yüzemiyorum!Zamanın KızLarı BalıkLama!!AtLama Diyemiyorum..

yorumlarınızı bekliorum...

jockeя
Silgi kullanıLmadan yapıLan ReSim Sanatına: Hayat DiyOruz..!

....наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє.....

bИi yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ...!!!

CeSaReTiN VaRsA YüReğiMdeN Öp BeNi..!

ßaq ßüyüdüm Hiç Hesapta Yokken...ßüyümek Canımı Yaktı...GüzeL Sanarken ..!

BiZz Nnee deliKkanlılar GörDüKk..qüll Güll ölDüKk...

Yalann Ssölemee baNa yalaNımm oLursnn..oyuN oyNamaa baNaa oyuNcaıımm oLursnn

YanLışa Gerek Yhok ! Zaten Bende aF Yhok ! KeyFin BiLir OğLuM Bize Tav oLan Çhok..

ßnm Hawam KaRneYi aLana Kdr

[v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k]

' Yeni bir krize giriyorum
ellerim titriyor
üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..!

Disarda yagmur yagiyor Keske disarda olsaydimda yagmur butun acilarimi, dertlerimi silebilseydi..Ama imkansiz..

Vakit geldi;gidiyorum.Sürekli bir yalnızlık haline bürünüp terk ediyorum bu şehri…Sana iyi bakmasını söyleyerek…

éLLérindén tutsam iyiLé$méz yaram.. Yüzüné ßaksam.. Aynı a$kLa ßakamam..

ya kaLBimi aL avuçLarInda ya$at göR ßeni, yada aL kaLBini nefesimLe ßeRaBer soLuksuz ßIrak ßeni..

HaYaTıN Çilesi sokak kaldırımlarında...

YaLnIz geziyorum her gün eski dolaştığımız yollarda...

Hiç bir şeyi senin kadar istemedim ama yetmiyor
Ne kadar istesem de gözlerimdeki resmin gitmiyor
Yağmurlar içime içime yağıyor içimdeki kuraklık bitmiyor
Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor
Çünkü yoksun gelmiyorsun
Bir çığ gibi büyüyorsun

Gemilere yük yüreğim, gemiler okyanuslara
Düşlerime kal...

Doğru zaman, doğru yer' hikayesi
nerde yazılır bu kara bahtın reçetesi

Ne kumarlar kaybettim aşk için bile bile

Ah, bu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler
Ben mutluluktan bir parça şefkat dilenirken
Hiç sevmiyor beni tesadüfler...
Anladım ki kral tesadüfler

Sen yaralarsın yaralarımı sararsın
Hem öldürürsün hem hayata bağlarsın

İçimden şehirler geçiyor
Her durakta duruyor inmiyorsun
Seni en sıcak ben öperdim kimbilir
Ama sen bilmiyorsun

..bana biTméyén bir Téq $éy sÖyLé s0nsusa inanaımM..!

*...bir ké$qéyé daha yér y0q kaLbimdé..! :

büyüdüm artık qitme zmanı hoşçakaL masaLLar diyarı..

0ysa õLünecek bir$ey yøkmu$, Sen qidince ya$anacak bir$ey øLmadiqi kadar..

jockeя
Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MUHTAC ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..

Bir gün hayatta bıkıp caresizce bir köşeye oturup hüngür hüngür ağlarsan beni ara mendil satıyorum bi alana bi bedawa.....

HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''...
ßundan ßöle sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!!

<<< !...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi ...! >>>

vaRLıımı hissEtmeeNe yoqLuumda koymasIn PEh

Oyun bozan bir hayLazdım . .Biliyorum ama . .Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi.

dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..

hEm qidenedir bu şEhiR hem qeLecek oLana oda biRaz oyaLanıp qideR nasıLsa.

ßisde böLe qüseLim ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRqanI döneR yoL aLırsıN .

Hiç TitRéméSiN, Né éLiN, Né yüRéqn ''SiL qitSin''

özentİmİz oLamaIn efendi oLun yada efeNdinis oLaLım.

«[..giiтмέк έй кσLสу уσL..ѕέй кสLmสуι Dέйέ..]»

Kayb0Ldum sanqi yiné..qörn varmı?..hér$y b0mb0q..vé yiné kmsé yoq..
Méğér asıL yaLn bunCA zamn inandım insanLaRmı$..”Farqéttm!

Öncé shn brquy0rsun sayFaLary…snRA..b$qaLary karaLıyor cümLéLéri..

Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!!

߀n sn!n !Lq0quL yıllarımda..sıq sıq yéR3 dü$ürdüğn “kur$un kal£mn qibiim!!Dıştan baqıldıında sapasaĞLam..ama ici paramparcaa!!

Hiç TitRéméSiN, Né éLiN, Né yüRéqn ''SiL qitSin''

Gidişatı Gözüm Pek Tutmadı ..!

ѕєνgι"∂üηуαηıη мαуαѕı∂ıя’’ zιяα...
ιѕтє вυ уüz∂єη,
вıяi ѕєηı ѕєνєηє ∂єк,
вιя нιç_ѕiη∂ιя...
νє ιşтє вυ уüz∂єη,
єgєя вιяι ѕєηı ѕєνєяѕє
_нιç_ σℓмαктαη кυятαяıρ ѕєηı ∂єgєяℓι уαρтıgı ιçιη σηυ ιкι мιѕℓι ѕєνмєℓιѕιη...!!!

ne zaman gol diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayragıyla bekler hayat !

hayat 0 kadar aCımasız ki seVgiLim =(
verdüğin her$eyi geri aLırda snu geLmez ..
0 güN geLir yüZLe$irsin geÇmişinLE
s0kakLar diLe geLir söyLemezLEr umut nerde ?...!

küfRetsem hayata bütüN kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi¿

TakLitLعrimdعn Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa Yعtinirsinizz!!!=))

jockeя
02-18-2008, 01:38 PM
Ya Da Geri Dön En Tazesinde Ayrılığının… Demek İsterdim..
Oysa Biliyordum Sen Gitmek İçin Gelmiştin
Ve Bu Yüzden Bu Kadar Acele Sevdin...
Geldin Ve Gittin… Bu Büyük Sevgiyi Beter Ettin..

hiç bozmadım ,, herşeyi zamana bıraktım ,,
bu bir kabus uyanırım sandım !!!
hepsi gerçekmiş bak uyandım..

Bil ki hala her gece; ruhuma bıraktığın sızı ve bana o gülümseyerek bakan yüzünün hayaliyle beraberim..

Yine aylardan Kasım
Sanki sende kaldı bir yarım......
ßir warMış ßir yoKmu$ die başLar bütÜn masaLLar, ßizim ki 0 misAL

SürekLi hayaL kuruyorum Sende ßenim kadar sevsen ne oLUrdu diyee..! qözLerimin öNüne imkansız ßir tabLo çiziLiyo O asla ßu kadar sevemez diyeee.. Kendime soruyorum hep Yeniden doqsam ßeni beNİM Kadar severmi diye.. O imkansız tabLo çıkıyor karŞIMA AsLa diyeeeeeee.....!!

« Kısa Mesajda ßiLe 160 Karakter war. Ama Sende ? »

' HeRkEs BiR yAşaM SeÇeR vE o sEçTiĞi YaşamIn BeDeLiNi ÖdEr ...

yağmurlarla haykırdım yalnızlığımı, seni ve unutamadığım bakışlarını...
gök dayanamadı *******ce ağladı ama
yaşlarımı saklayamadı...

...ҳҲҳ !!..SuSmAyI sEvMeYe TeRcİh EttİmM..!! ҳҲҳ...

ҢěŖқĘŞ ҚöņŭŞŢŭĞûňù &yacute;āŹãг,ßỂИ ÌŠě §Üš†ÙҜĿąŗĭMї

YalnızLık PsiKolojikmişş ÖpüNce Geçermişşşşşşşşşş...

ßσğαzıм∂α Ќίℓίтℓєηίρ Ќαℓ∂ığı ίçίη ∫öуℓєηмємίş ßίя ∫üяü ∫öz¢üк Vαя ίçίм∂є..

ßırak CaHiLLiĞim SaFLıĞım GitmeSin eLDen, ßiLmek YanmakmıŞ ßüsßütün...

●●●●ılılılılılılı (isim) ılılılılılılı●●●●

BaNa CaNıNı aNLaT DeSeN CaNıMıN İçİNdE CAaNSıN DeRiM BaNa AsKıNı AnLaT DeSeN O AnLaTıLmAz GeL YaŞa DeRiM..

Sevdinmi ya ölümüne sevmeli yada çekip gitmeli....

Sen istedin bunu GİTTİN & BİTTİN !!! üzqünüm ben yoqumm artık !!

Ne Bulduysan İhanette... Sen Devam Et Oyununa ! Dağların da Sesi Çıkmaz... Bakma Suskun Durduğuma !

GözleR GörmeK İçiN GönülleR SewmeK İçiN PekıyA SewgiliM AyrılıK Ne İçiN.?.?.?.

Tak Boğazıma İpini, Yada Kes Bileğimi Sensizlikte Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi....

Her AşKın SoNu BiR Avuç GözYaşı DeĞiLmi ??

jockeя
02-18-2008, 01:39 PM
...HayaT biR sınavsa Kağıdımı verip ¢ıkmak istiyorum!!..

Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor.
Vakit gider gelmez,işte bu canımı çok sıkıyor

Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyorsun
Düşüncemin geldiği yere git!...Kendine yer kap!...

Sen sustun, ben agladim.. Agladikca içim acidi..Ve karar verdim Gözyaslarim helal degildir sana,HAKKIMI ALACAGIM!!

Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatçiyim. Inatlarimdan da VAZGEÇMEM...

ßa$kasına aitsin ßiLiorm.. inadına hér qéçén qün séni daha da séwiormMm...

Olume sozum yok sadece... Avuclarim kaniyor.

Do you ever wanna run away? Do you lock yourself in your room? With the radio on turned up so loud...That no one hears you screaming!!!

O sözlerini o kadar özledimki..O halini...Şimdi yaptığım tek şey gözlerimi kapatıp yaşların dinmesini beklemek...

Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin

ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!

qéçmi$é sakın qéçmi$ démé... qéçérkén ßéLki sana da qéçirmi$ oLaßiLir.

ßirßirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...

HaLa yanaqımda qözya$ımın izLéri Artık susuyorum… SözLérim ßitti..

MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)

sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qücün yétméyécék.....!!

Kısa Mesajda ßiLe 160 Karakter war. Ama Sende ?

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok.
Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.

Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gözler dalıp giderken,
yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu….

FISILTIYLA SÖYLENEN SÖZLERDR ÇIGLKLARA SEBEP OLAN..VE ÇOK ÇOK UZAKTA BIR UMUTTUR BÜYÜK ASKLAR

Aranılan teselliler neden hep meşgule düştü?

Can I Have Ur Picture So I Can Show Santa What I Want For Christmas?

Güller soldu, Kuşlar masum. Elimde resmin,Kalbim yorgun...

Br0Kén dR€@m...!

H€aR+LéSs...

Ben şeni, son Rondo bisküvimi verecek vede sen giderkn arkandan ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyorum...

hayaTıma föN çekTirsem düzeLir mi??!!

küLüsTür bu ruHun özZrü yoKKi bnde

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

karaNLıkta aqLAdım ısıKta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .

GiDiYoRuM...aVuÇLaRıMDa CaM PaRÇaLaRıYLa,KaNLa SiYaH DuVaRLaRa HaYaLLeRiMi YaZMaYa..

N yapsam olumuoR anlasana bU kaLp snn için çarpıorrrr....

Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn

eLiMdE Bi KaDeH..GöZüMdE DaMLaLaRr

öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDaım yasamK içiN sßéßim yoqK..öLmK içiNsé çoqkK...

Format attm anılarıma

hEr kArEsİ SiYaHa bOyAnMıŞ Bi bUlMaCaIm...ÇöZmEyE ÇaLıŞtIkÇa iÇİmDe kAyBoLuRsUn...!

Hiç anlatamadm * Hiç anLamadılar x[

var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK

İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! ,

eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !..

KanKa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...

SEN GİDERKEN BEN DÖNÜYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ÖNCE DÖnÜcEK ...

sén sért ritmLérdé méLankoLik sözLér söyLérkén, fazLa "acı" oLur, kaLdıramaz kimsé o müziqi...

ßitén, kayßédiLén hér $éyin icindé payımız ßüyük!!!

Bir Dü$-tüK KıRıLdık aNLa İ$tee..

KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ?

Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında

SusuyoruM artıK dahA fazLa batmamAk içiN karanLığına ama tutAmıyorum kaLbimin incE çığıkLarını yawAş yawAş sağır oLuyorum yokLuğunLa**``...

Melekler Ağlar mı ki?

Her lâfa verecek bir cevabım vardır.. Fakat; bir lâf\'\'a bakarım \"lâf\" mı diye,
birde söyleyene bakarım \"adam\" mı diye..

K£nd!m£ ç£lm£ t@ktım... dü$tüğüm y£rd£ s£n v@rdın......

Senden uzaktayım diye unuttum sanma. Zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla!

\'\'oLmAdIk ŞeYLeR GeLiYoR aKLıMa.. eN kÖtÜ yAnI bU OLmALı YaNlIzLıĞıN..!!!..\"SENsiz_İm

GöZyaŞLaRım yaqMur OLsaYDı kÜReseL IsınMa dİyE bİşİ OLmaZDı...

¿•¿..Küçükken Daha Mutluydum Ben..Nerden Çıktı Bu Büyümek Durup Dururken..¿•¿
Bugün MoraLm Sıfırın aLtında on..Seni Düşündüm,Ama inan Bu Son!!

yaprak doken gencliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş,,
tırnak içine alınmış susukunluğumun baş harflerisin!!!

Dün qece seni qordum ruyamda aqlayarak uyandm
tek hatırladıım nerdesin ve ne yapmaktasın şimdi ben hala seni söyluorum..

Ankara’da yaqmur yaqıor sen Ankara’dn qittiqn için..!Ankara’da bi hüzün,bi yas
havası var sen Ankara’dn qittiqn için..

Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında Olabilmek Midir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir

Anlamı Yok Doğan Hergüne Lanet… Bu kız Sensiz Yapamadı AFFET

Ya$amaK Mı? --> ßo$wééR!!

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

ßu Ne iLk Dü$ü$ün Yüreqime..Nede Son KüSü$üm Kaderime....

Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿

>>>> ŞuRaMa SaNCı SaPLaYaN Bu RuH HaLı aSıRı DoZ MeLaNKoLı!!!

zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir…suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..

Islak Gözlerimle Daldım Yine Resmine..Her gün Ağladım Dünden Daha Fazla...!!

Bakma Bana Öyle Bakma Bir Bakışta Tanıyamazsınki.. Artık Karşında Eski Ben YOK

I can hear you in a whisper but you cant even hear me screaming!!!!

Belkide bu dünya başka bi gezegenin cehennemidir?!!!!

Düşlerim başka...gerçekler başka... ama umRumDaDa diil!!!

BeN SaNa YaNaRKen...Sen KimBiLir NeReLerDe ÜşüYoRSuN...!!

Bir cıqlıktı yalnızlıqım...Hepinismi sağırdınıss!!???

Sadece susarak özlüyorum seni, hiç tanımadan ne garip?!.

jockeя
02-18-2008, 01:39 PM
Beni sana bıraktılar bir gece yarısı; sen koskocaman bir şehirsin kalbimde öylesine kalabalık öylesine dolu. Kimi zaman deprem kimi zaman selsin, istesen ilkbahar getirirsin sen bir tanemsin. Duyguların çeşit bin türlü insan gibi her biriyle tanışmak istesem ömrüm yetmeyecek diye korkarım, seni sokak sokak gezsem bitirmekten korkarım. Koskoca şehirde yalnızım. Ya beni bende bul hiç kaybetme, ya da beni bırak kendi kendime kaybolup yok olayım...

ESMERİM Hani o gün var ya Arkana bile dönüp bakmadığın Çekip gittiğin o gün Beni yalnızlığa mahkûm ettiğin O gün var ya Canımdan bir parçanın Kopup gittiği o gün var ya... Yaşadıklarımızı, El ele tutuştuğumuz o ilk günü Seninle konuştuğumuz o günü O yeri hatırlıyor musun bitanem? Özledim seni desem geri dön desem Bana geri gelir misin ESMERİM...

yıldızlar suskun bu gece sessizlik var terk edilmiş bir sehir gibi yüzümü duvara her çevirişimde hayalin gelir gözüme hayaline sarılırım her gece *******imle aglarım sensizligime ayrılık sarkısı sesizce mırıldanır kulagıma suskunlugum sensizliktendir bu caresizce cırpınısım kirpiklerim yavasca ıslanır yanagımdan süzülür göz yaşlarım kalbime unutulmus siirler canlanır dilimde söylenmesi gereken türküler ve bir türkü misali yanlızlıgıma soylerim seni siirlerime okurum hayalinle avuturum yüregimi umutsuzluk sarar dört bir yanımı sensizlik acıtır deli gönlümü bukadar agırmıydı sevgiyi buyutmek sensizlik bukadar acımıydı seviyorum gülüm hep senle yasayacak yuregim seni bekliyecek gözlerim seviyorum gülüm kim nederse desin umrumda degil seviyorum herkese inat seni GÜLÜM....!!

Bilirmisin Bende Paylaşmak Nedir?Nefesin Kesilirse Al Canım Senindir!Gittiğin Yol Ucurumsa Sen geri dön BEBEĞİM...O İlk Adım benimdir...

vArLıĞıNlA BaŞlAyAn bİr gÜnüN YoKlUlUğUnLa bİtMeSiNe aLıŞaMaDıM aKlImDa oLdUğUnUn YArIsI KaDaR YaNıMdA OlSaYdIN HiÇ SeNsİz kAlmAzDıM....bİrtAnEMmMmmMmM

sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin

HAYATTA ONUNLA YAŞAYABİLECEĞİN BİRİYLE DEĞİL,ONSUZ YAŞAYAMAYACAĞIN BİRİYLE OL... GELİP BOŞLUK DOLDURANLARDAN DEĞİL GİTTİĞİNDE YERİ DOLMAYANLARDAN OLSUN....... OLUR MU? SENCE

Karşılıksız sevmiştim seni.. Hiçbir çıkar beklemeden.Ellerini tutmayı umut etmiştim hep..hayallerimde sarılmıştım sana , rüyalarımda dokunabilmiştimo sıcacık ipek tenine.. Uzaklardan koklamıştım hep seni.Seni seviyorum demiştim rüzgara;sırf sana getirsin diye!Resimlerinle avutmuştum yüreğimi.. Sana dokunduğum an, yüreğimde depremler olur, fırtınalar kopardı.. Sen duymazdın hiçbirini, hissetmezdin kopan fırtınayı.. Seni seviyorum diyemezdim gözlerine bakarken.. Sıcacık gülüşünün karşısında mum gibi eridiğimi bilmezdin.. Bilmezdin seni nekadar çok sevdiğimi. Şimdi biliyorsun seni nekadar çok sevdiğimi.....

Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten. Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur, \"Aşık oldum\" dediğiniz an akan sular durur, küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili tektir.

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsen de unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

En uzun gecen yasımı tuttuğun gün olacak. Sabahlara kadar ağlayacaksın pişman olacaksın ama elinde sana verdiğim kırmızı gülden başka HİÇ BİR ŞEYİN olmayacak...

Her ne kadar bu hayatta yalnız kalmış olsak ta, sevdiğimiz bizi sırtımızdan vursa da, yıkılmayız ve hep ayaktayız. Her darbede yıkılmak değil zorluklar karşısında ayakta kalabilmektir yaşamak. Unutmayın ki ağaçlar ayakta ölür...

dÜnÜ DüŞüNüyOrUm düN GeÇtİ. YaRıNa UmUt vAr Mı?
gEnÇlİğE De GüVeNmEm. ÖLeNlEr heP iHtİyArMı?

ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$…

var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK

İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! ,

kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım …

YaLnızLık ßi qerekSinimDİR

ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . qüç aLıyorum onLardan Sadece

Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez ! ! !

ELini wermiyor HaYat

ÇocukLuqumda Korktuqum o YaLnızLıqa a$ıqım $imdi

MutLuLuk NoTaLarını Duyamıorum Artık

Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __

Kim !stemez MutLu oLmayı ama MutsuzLuqa da war mısın_?

Hayat CeheNnemmi$ dE Haberimiz Y0kmu$

öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDayım ya$amaK içiN seßéßim yoK..öLmeK içiNsé çokK

Kaybetme Kendini __ Kendi Renqini __ ßari Sen SoLma __ heryer SİYAH

YaLnızLık qüLümser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken

Susuyorum Artık Daa Fazla ßatmamak için KaranLıqa .. ama tutuamıyorum ki KaLbimin ince çıqLıkLarını .. yawaş yawaş saqır oLuyorum yokLuqunla ..

ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen ama NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde .. KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde ama KaranLıqın $arTı ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De

Kime ne karman Çorman hayatımdan _?? kime ne yaLan doLan masaLLardan _?? BEN MUTLUYSAM …

ßen Sensiz ßir Hiçsem Sen ßensiz ßir pichsin
kaderi düşün yaptıklarını sonra?? git ve agla

ßır DamLa qözYa$ı DeniZde KayboLur uNuTuruM ßen Her$eyi aCı Çekmek mi ? ah kimin umrunda.. sadece kendımı ıstıyorum ben . yanmaz yuregım bu sekılde

Rüzqar aLır qöTürür ßeni Sonsuz karanLıqa .. Canım yaNar ÇıqLıkLarLa .. ama HiÇ aCı yoK.. üzMeZ ßeni aqLamak .. aLı$mı$ ßedeNim SonuÇta

KaranLık şart KoşMuş yaLnızLıqı ßana .. aYnama ßakTım Yine Kimse yoK .. ßi kız Sadece we bikaç Su DamLası DöküLür YeRe.. Kan KıRmıZı Kan SoqukTa.. Kimin umRumDa..

Sen Sustun ßen aqLadım ,aqLadıkça iÇim aCıDı wee KaRaR werDim qözyaşLarım heLaL deiL sana __hakkımı aLacaqım__

ßuqun Oturdum ÖLümü Düşündümm . Daa 16 sında we Hayat ßöLe qüselken

YokLuqumLa ii qeçinmeye bakk .. warLıqım bi daa Asla Senle oLmayacakk

YakLaşabileceqini Sandıqın kdr uzaqımdasın .. hhss … Sana mı KaLdım !!!

____HuzuR İsyanDaaa___

YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine

ßuqünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın

ßoştur Dünya ßoştur … ALdırmazsan Herşey Hoştur

ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı

YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war

||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||

kaybedeCek dü$Leim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım . . bütün derdim , keLimeLerLe benim ..

Seni KayBeTmeK ßi kaZanÇtıR

Söz Sna aRtıK HayaTın uCunDan TutmuyCam Boqazına SarıLaCamm

Acı çekmek, ölmekten daha çok cesaret ister. NAPOLEON

jockeя
02-18-2008, 01:40 PM
parcaları kaybolmus puzzle gibisiniz...
kiminizin kalbi , kiminizin ruhu , kiminizin aklı, kiminizin BEYNi YoK .. (=

★Sahipsiz kalıp tutusunca etekler,, sahibine döner tüm kopeklerr ..

★Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecrüße KazanıLır ...
Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır...

Umitlenme her telefon calısında
Kosma kapılara her adım sesinde
Senin sandıgın yıldız artık yok yerinde
Kabul et kalbim kabul et kalbim
Ah kalbim biz ayrıldık...

кяαℓıηα уσℓ νєяєη α∂αм
ѕσутαяıѕıηı мı ∂υѕυηє¢єк(ву ву )

jockeя
Geceye yeni şiirler gerek,
Gemiye yeni fırtına
Her eylüle başka yağmur
Kalana taze baharlar lazım
Ve gidene biraz yürek
Kaçanlar pişman şimdi
Kalanlar, sevmeye devam edecek.....

Sustum...!
Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum!
Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum...!
Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin...
İçimdeki volkanları boğarak sustum...!
Açmadım kimselere yüreğimi...!
Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...!
Hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum...!
Bir ah sürüp dudaklarıma...
Ne kadar susulacaksa, o kadar sustum

Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım
Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana
Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler
Karşılıksız sevsinler yeter bana...

İчi niчεtlεяiмi мε$gule ωεяdiм...

bEN ASKI SNDE BULDM SNDE BNDE BNDEN SONRA ONUMU BULDNhttp://www.************/images/smilies/lol.gif

Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı kaç çiçek sarardı adını aldı tüm yaşamlar her hayatta bin diken var

Ya$amLa öLüm Arasndaki O ince cizgide CambazLık Yapıyorm Bu AraLr..Ayagm Kaynca cigLikLar, Düzgn yürüynce ise aLksLr

ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...

AdıMı duYmayıN kAÇ yaZaR...kaLbiM taNıdıĞıM €n iÇTeN yaZr

jockeя
muTLuLuqm kefenin olujakh ben ihanetini atLattm intikam aLmaya gerekh biLe yokh bensizLikh sana evLat acısı gby koyujakh

Küçük yalanların ortasında biz
Büyümekten korkan yetişkinleriz.
Durdu zaman mevsim solmadan
Dinlerken güzel bir masaldan..
Uyandım.
Düş bitmiş.
Kimse yok herkes gitmiş.
Parti çoktan bitmiş..

Sözlerİmi GEri aLamam..
Yazdığımı yeniDen yazamam..
ÇaLdığımı başTan ÇaLamam..
Bir daha GEri Dönemem..
Akıyorsa gözyaşım kurumasın,coşup seven gönLümse durmasın,dost biLdik anıLarım çağırmasın Bir daHa GEri DöneMem

Sevmedigin birine asla "seni seviyorum"
deme.. Içinde olmayan duygulardan
varmis gibi sözetme.. Kimsenin hayatina
kalbini kirmak için girme.. Sevgi
dolu bakan gözlere asla yalan
söyleme,cünkü birine verebilecegin en
büyük aci, asik olmadigin birini kendine
asik etmektir...
yaaahh böle işte sen sen ol adam gibi OL

Kalp yarasi siz kanatmaktan vazgeçinceye
kadar sürer ve ilaci bu aciya alismak degil,
ondan ders çikarabilmektir......

Aslnda bu kdr kötüLüğü sen üzülme die yaptıımı sana itiraf edemicek kdr kötüyüm işte
.

İçimde biri var ağlamaklı...

Alın bu tüm sevgiyi ben yalnız bırakın

jockeя
Felaket daima mutluluğu gözler. Tutkulara itaat etmekten daha büyük bir yanılma olamaz.

вєη ∂σѕтℓαяıмı ηє кαℓвιмℓє ѕєνєяιм ηє∂є αкℓıмℓα σℓυя уα кαℓρ ∂υяυя αкıℓ υηυтυя вєη ∂σѕтℓαяıмı яυнυмℓα ѕєνєяιм σηє ∂υяυя ηє∂є υηυтυя

göηüℓ ѕυ вєη∂є уαzı уαzıℓαмαz υηυтυℓαη αşкıη уαѕı тυтυℓαмαz ηє gιт ∂є∂ιм ηє∂є кαℓ gι∂єηє''кєℓєρçє''νυяυℓαмαz

jockeя
02-18-2008, 01:43 PM
K a t i L
o L u r
m u
b i r
i n s a n
i ç i n d é k i n i
ö L d ü r ü r s é ?

Duvarlar renkli olsada karanlıkta ne qörebilirsin ?
Bir köre renqi nasıl anlatabilrsin ki ?

ҳ̸Ҳ̸ҳ || ßeN HaYaTı CeVrIm Dı$ı Ya$ıoRuM HaYat ßeNi £nGeLlese NoLuR || ҳ̸Ҳ̸ҳ

MuSaDeNLe çIkIyOrUm hAyTıNdAn GrŞrÜz…

Ne kadar da safmışız xD
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız...
En az kurt kadar varmış....
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış

jockeя
02-18-2008, 01:43 PM
Hayat'ın
Oynadıgı
OyunLarın
İcinde ,
Bir Ebe OLarak
Sana SesLeniyorum :
ELma Dersem ;
...
Cık !.
ELma !.

sussKyy Kırdıqın KaLp uyanMasınn ..

Söylemek mi zor,
Yoksa susmak mi?

'Yeni bi başLanqıç yap' dedi eş dost. 'BaşLadıqımı bitiremedim ki' dedim.. OnLar da sustu.

!..в℮й ѕ℮йii fιѕιLDαяк℮й DυуαвiiLiiуσяυм..ѕ℮й в℮йii çιgLιк αтαяк℮й вiiL℮℮ Dυуαмιуσяѕυй..!

([..cєййєтiiη йüfυѕυ αяттι..])

Erkekler ah erkekler,aşk trafiğindeler.
bign biyerde patlarsa teker,
bütün kızlar size güler

Kalbimi saatime göre ayarlamıştım,
Saatim durdu.
Kendimi aşka ayarlamıştım,
Aşk yok oldu.
Şimdi yine soruyorum aşk nedir diye
İçimde hep aynı cevap
Arının balı kadar tatlı,iğnesi kadar acı

Dokunduqum tüm camLar kırıLıyor.
Né takSam qéRdanıma düŞüp daqıLıyor.
Sén yaLan söyLédin anné
ßana qüzéL oLmak hiç yakıŞmıor.

Camdan/dı yüreğimin ayakkabısı zaten... Kırıldı(m)!...

HakédiLmiş hüzünLérim oLacak mı ßénim dé?

Anla ki bu beden gitti
masal bitti...

jockeя
02-18-2008, 01:45 PM
Bugünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın !

Canım yanıyor...
KaLsaydın diye söyLeyemedikLerim .. Gittikten sonra yüregime agır geLiyor..
Simdi ardından sesLendikLerim.... Yutkunurken bogazıma takıLıyor.

Unutmu$um Sıfırın SıfırLa TopLamının Sonucunu...
Unutmu$um ßen Sıfır, Sen Sıfırken iki biLe edemeyeceğimizi..

O Toz Pembe HayaLLer, TatLı Çocuk SewgiLer.. Beni Artık Terk EttiLer.!!!

# Kan kaybında Boğuldu insanlık..! #

Hadi Lan! Aşkmış Meşkmiş
Seviyormusmuş Yok Gelmezsem
Yolumda Ölüyormus Ya Sen
Cocuklugunda Cok maSal Dinledin
Yada Ben Sogumusum İnsanlardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada
Ben Sogumusum Yasamaktan
Boşver Düşünme Öyle Kara
Kara Bu devirde Aşkda
para Meşkte Para..!]

чαLйιzLιк тαйιDιк.. χ(

Giт gidebildigiи кadar ne чapsam degismezsiи. .
вeиiм gibi seveяsiи aмa
Senin kadaя sevilmezsiи

Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?

Beni sevmeK yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!

itLe köpekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim

Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz..

[no school, no job, no money,no problem ;) ]

Kéan aRs
02-18-2008, 02:05 PM
HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!

SUS!HERZAMANKİ GİBİ GELME GİDENE GEL DEMEM...BİRKEZ GİTTİYSEN BİNKEZ BİTMİŞSİNDİR...

GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

//sönmüor ateşimizz ama alew alewde yanmıorr//ayrılık zor ama beraberkende olmuorrr //

hIç pæmuktæn pr£ns£s mI olur_? pr£ns£s d£dIgIn tæş gIßI olur__!

!!!KolumdA var JİLET YarasI , OdA bir GÜZELİN HatırasI , SevdimdE ne OldU , EFES ZengiN OldU!!!

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu.

(U)DEMEK ŞİMDİ GİDİYORSUN, BENİ BÖYLE TOZ GİBİ DAĞITIP MERDİVENLERİN DİBİNE(U)

^'^//canım dediklerim canımı aldı//^_^

waRMI ceSARetiN AŞkA,,bAK şiMDi kALBime ParamPArça

:::::BoŞ HAYATIN BOŞ İŞLeRi::::::

//(...yOu tuRn me aGaİn..)//

_мυтℓυℓυк вιℓє α¢ι νєяιуσя çüηкü ѕσηυ ναя вιℓιуσяυм!!_

∂üηуα уαℓαη ∂є∂ιη уαℓαη ѕöуℓє∂ιη,вєℓкι вιя güη ∂є∂ιη αмα ∂öηмє∂ιм.αятıк ∂öηѕєη∂є ƒαякєтмєz çüηкü ѕєηιη уєяιηι вαşкαѕı αℓ∂ı

!!bıktım yalan aşklardan bıktım boş laflardan bıktım böyle dünyadan bıktım böyle sevdalardan bıktımmmm!!

:$Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim... :$

:/Sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte yaralı kalbimizle sevmesini biliriz..:: S::/:: S

!!!+^+acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde...+^+!!

seni sevmekse yaşamak ben hiç ölmedim ki !!!!

küçük yada büyük ol hariboyla mutlu ol

HeMeN CaNiMi aLmA RaBbIm bIrAkTa hAyAtLa didişEyim mÜnKüNsE DiŞi gÖnDeR AzRaIlimi ÖlÜmLe sEvişEyim:P

()%AYRILIĞIN MI YOKSA SEVDAN MI SEBEBİM CAM KALPLİ%()

Ayrılık her zaman sevdaya dahildir...

!!:::BU DÜNYADAN GİTMEK LAZIM:::!!

::çok YALVARDIM bir ZamAnn dinlemeDİN hiç beNİİİİİ...::

;;;DAL RÜZGARI AFFEDER AMA, KIRILMIŞTIR Bİ KERE..;;;

!!:;:;ben gecenın yalnız ve ısyankar kızıyım alnımda bela yureğimde sen varsın:;:;!!

''''düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim'''

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

gönlüm mahkum olmuş aklım firarda hallerimi soran olmz SEVDİĞİMM.ölsemde kurtulsam ben bu yaradan feryadımı duyan olmaz SEVDİĞİMM

İçimden gelmiyor artık seni sevmek...

!'^!y@ğmurlu sok@kl@r@ h@y@tımı @rıyorumm!!!!

ŚÁĶıŃ ßÁŃÁ ĎŐĶÚŃМÁ ŤÁş ßÁŚŤıМ ßÁğŔıМÁ ĶÁĎĔĤĹĔŔĔ МĔŔĤÁßÁ ÁşĶıМ ŚÁŃÁ ĔĹVĔĎÁ

/&//H@L!M!SS DUM@NNNN/&//

Sayende Herseye Alıstım.Damarımda Kansız, Bedenimde Cansız Yaşamayı Öğrendim.Ama Çaresizliğimi Asla Gizleyemedim...

W@SGEÇT!M @RTHIq hER$EydeNN,, BEN! @nc@kk ölümmm p@kL@rr!!

SIkIlDım HerBİ$iDeennNN uÇm@kk !st!orummm göKLeRe doruu!!!!

sevmek gözyaşı değildir akıp gitmez bir mevsim değildir zaman geçince bitmez bir heves değildir gelip geçmez..

'TURKISH=seni seviyorum''ARABİC=ana behibak''ENGLİSH=I love you''GERMAN=ıch liebe dich''JAPANESE=aisheteru'YUGOSLAVAN=ya te volim

·´¯`·->y@$@m@q !ç!nn y@lw@rm@dıq ölmeq !ç!ndE y@lw@rm@yıss<-·´¯`·.

ѕєη şιм∂ι кαяα вιя кυşкυѕυη кαℓαвαℓıк şєняιη уιтιкℓєяιη∂є,мανι єℓℓєяιηι∂є ѕιуαнα вσуυуσяυм öуℓє¢є кαℓıуσяѕυη кєη∂ι ¢єнєηηємιη∂є

!!bır@ktıın yerdeiim f@k@t bıraktııın gibi diilimm!!

ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Hayat as|ınDa k0sk0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya :@

...iki damla yaş iki ayrı can iki deli gönül iki parça can bugün efkar günü gün ayrılık sevdalık bahçesinde güllerim yanık..

//..kRoNik vaKa..//

!(!^%h@berin Yoqqq beN ÖlüORuMmM !!//+!

•·.·´¯`·.·•gözÿâ$ıÿdı ÿâgmµr£âr ßµ£µt£ârıñ•·.·´¯`·.·•

......''bEn zaTeN HeR AcInIn tİrYaKiSi oLmUşUm''.....

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama ben sana hala el sallıyorum.:'(

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

ĞĔČĔĹĔŔĨ ĞĔĹМĔ ĴĨĹĔŤ ŤÚŤÁŔıМ.. ÚŹÁŤМÁ ĶŐĹĹÁŔıŃı ŚÁŃÁĎÁ ÁŤÁŔıМ ŚĔŃĨŃ ĨČĨŃ ÁğĹÁŔ ĶĔŃĎĨМĨ ĎŐğŔÁŔıМ ĎĔĎĨМŶÁ ĞüŹĔĹĨМ ßĔŃ ЪĨŚĶŐЪÁŤıМ

OLurYA BİRGÜN DÖNMEK İSTERSEN TAŞSIZ BİR MEZARDA BULURSUN BENİ..

konuşşam tesiri yok,sussam gönül razı değil...

!!!YİNE BİR GECE VE YİNE BAŞ BAŞAYIM KENDİMLE KAYBETTİĞİM YERDEYİM !!!

ραяαмız σℓмαѕα∂α ¢євιмιz∂є,нєя мєкαη∂α уєяιмιz,нєя кανgα∂α şєкℓιмιz,нєя кız∂α яєѕмιмιz ναя∂ıя..!

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเส คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเส ﻮül!!

ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя...

çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüสкü єส เאเ şєאlєг єส คz ๒єкlє๔เğเส zค๓คส ﻮєгçєкlєşเг…

єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!!

öğгєtเlєส єส z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคสﻮเ кöקгüאü кยllคสıק,ђคสﻮเรเสเ אıкคςคğıส๔ıг...

คşк เкเ เสรคสıส ๒เг๒เгเสє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאสı אöสє ๒คк๓ครı๔ıг....

●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•

нαℓ νє нαяєкєтℓєяιηє кєη∂ιη кαяαя νєя. вαѕкαℓαяιηιη
ѕєηι уöηєтмєѕιηє ιzιη νєямє

!...нαуαттα єη α¢ι ѕєу ;ιηѕαησgℓυηυη уαѕαм ѕυяє¢ιη∂єкι кα¢ιямιѕ
σℓ∂υgυ ƒιяѕαтℓαя∂ιя...!

нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη

ĤĔŔĶĔŚĨŃ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁЪÁßĨĹĔČĔĞĨ ßĨŔ ŶĔŔĎĔ ĤĨç ĶĨМŚĔ
ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁЪÁМÁŹ

***ђเç кเ๓รє ๔ยא๓คк เรtє๓єאєสlєг кค๔คг รคﻮเг ๏lค๓คz***

ιℓєяℓє∂ιgιηιz уσℓ∂α нι¢ вιя zσяℓυкℓα кαяѕιℓαѕмιуσяѕαηιz,вιℓιηк ι σ уσℓ αѕℓα ѕιzι ∂σgяυуα υℓαѕтιямαz...!

׺°”˜`”°º× ιηѕαη gєηçℓιgιη∂є ögяєηιя, уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя ׺°”˜`”°º×

เสรคส ђєг zค๓คส кคђгค๓คส ๏lค๓คz ค๓ค ђєг zค๓คส เสรคส ๏lค๒เlเг

•°oo°• ιηѕαη σℓмαуαη, ιηѕαηιη ∂єgєяιηι вιℓмєz •°oo°•

ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ,
ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ çĨĶÁŔ

ιηѕαηιη уαραвιℓє¢єgι єη вüуüк ƒєηαℓιк, кєη∂ιѕιηє σℓαη güνєηιηι кαувєтмєѕι∂ιя

ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя

ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя, уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя

...ιηѕαηℓαяα üçüη¢ü вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ...

ιуι σℓмαк ιѕтιуσяѕαη кöтü σℓ∂υgυηα ιηαη

кαℓвιη, мαηтιgα ѕιgмαуαη αуяι вιя мαηтιgι ναя∂ιя

кαяαηℓιкℓαяα ѕιтєм є∂є¢єgιмιzє нєριмιz вιя мυм уαкѕαк, кαяαηℓιкℓαя αу∂ιηℓιgα ∂öηєя∂ι

кαzαηα¢αкℓαяιηα ιηαηαηℓαя кαzαηιяℓαя

ĶĔĹĨМĔĹĔŔĨŃ ĞÚČÚŃÚ ßĨĹМĨŶŐŔŚÁŃ ĨŃŚÁŃĹÁŔĨŃ ĶÚVVĔŤĨŃĨ
ÁŚĹÁ ŤÁĤМĨŃ ßĨĹĔ ĔĎĔМĔŹŚĨŃ

кєส๔เlєгเสє אคг๔เ๓ єt๓єאєส เสรคสlคгค
אคг๔เ๓ єt๓єﻮє çคlเร๓คк Ŧคא๔ครเz๔เг

...кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...

...кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя...

кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя ,
єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя.

кöρяüℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαç кєz ∂αнα gєçмєк
zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη.

...ĶöŤü ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĶÁŃÁŤĹÁŔĨ VÁŔĎĨŔ. ĨŶĨ ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĨŚĔ
ÁŶÁĶĹÁŔĨ ĎÁĤĨ ßÚĹÚŃМÁŹ...

кüçüк เสรคสlคгเส ๒üאüк ﻮยгยгlคгเ ๏lยг

мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ, вσѕυηα ¢αη çєкιѕιρ ∂υямα

؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟

...๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเส אคгคtเl๓เรtเг...

ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüת∂єℓє..

σℓgυη вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz тєηкιт є∂ιη, вαѕιт вιя
ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz мєтнє∂ιη

ραямαк αу'ι göѕтєя∂ιgι zαмαη, ραямαgα ∂єgιℓ αу'α вαкмαк gєяєк..

ρєη¢єяє∂єη вαкαη ∂ιѕαяιѕιηι göяüя. ρєη¢єяєує вαкαη ιѕє ¢αмιη кιяιηι

ѕαηα ηαѕιℓ ∂ανяαηιℓмαѕιηι ιѕтιуσяѕαη ѕєη ∂є öуℓє ∂ανяαη.

ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ...

ѕєη∂єη ιуιℓєяє уєяιηι νєямєѕιηι вιℓ..

ѕєѕѕιzℓιк ∂є вιя çєѕιт кσηυѕмα ѕαηαтι∂ιя..

ѕєνgιℓιℓєя, güzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gözℓєяιуℓє ∂єgιℓ
∂υуgυℓαяιуℓα göямєує вαѕℓαяℓαя

ѕєνgιℓιηє öη¢є çιçєgι уσℓℓα ηє∂єηιηι ѕσηяα вυℓ.

...ѕєνgιηιη gü¢üηü αѕℓα кüçüмѕємє...

ѕєνмєк, вιя вαѕкαѕιηιη нαуαтιηι уαѕαмαктιя

ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя

ѕυяα∂α вυяα∂α güçℓü α∂ιмℓαяℓα ∂σℓαѕмαктαηѕα ∂σgяυ уσℓ∂α
ѕєкєяєк уüяüмєк ∂αнα ιуι∂ιя

тαηι∂ιgιη єη σℓυмℓυ νє ¢σѕкυℓυ ιηѕαη ѕєη σℓ...

тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя

тє¢яüвє, вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєçєηℓєя ∂єgιℓ, вαѕιη∂αη gєçєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя..

тєкмє уιуєη кöρєgιη ∂ιѕℓєяι ∂αнα ѕινяι∂ιя..

тєѕтιηιη ιçιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя

υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη, вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя

υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя..

уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη. ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟

уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя

уαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є.

уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓ

אєгเส๔є รöz รöאlє๓єรเสเ ๒เlєส, özüг ๔เlє๓єк z๏гยส๔ค кคl๓คz..

ŶĔŔŶüŹü ŤÁŚĹÁ ĎŐĹÚĎÚŔ. ÁМÁ ЪĔĶ ÁŹĨ ßŐŶÚŃĹÁŔÁ ĶŐĹŶĔ ŐĹÚŔ

אüкรєl๓єสเส єส คlçคкçครเ, zคאเŦlคгเส รเгtเสค ๒ครคгคк אüкรєl๓єкtเг

αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız

--вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα

----yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgi sensiz olamaz unutmaki sevmek daima beraber olmak deqil sensizken ble seninle olabilmektir

-----αşк güηαн σℓмαуα¢αк кα∂αя мαѕυм,кöℓє σℓмαуα¢αк кα∂αя öözqüя,υηυтυℓмαуα¢αк кα∂αя ∂єяιη υмυℓмυуα¢αк кα∂αя уαкıη тєк вαşıηα уαşαηмαуα¢αк кα∂αя тαкıм∂ıя

------AyIşIqInIn aYdInLaTtIgI BiR KuMsAlDa kIrIk bIr dAlIn uCuYlA SeNi sEvIyOrUm yAzMaK IsTeRdIm aMa sEnIn hIrIn bIr dAlGa oLuP OnU SiLmEnDeN KoRkUyOrUm

-------BaNa dErSeN BiR GüN AyRıLaLıM ArTıK BeNi uNuT SaNa dErImKi öLüM BeNi aLmAdAn nEfSiM DuRmAdAn bEnZiM SoLmAdAn sEn bU SöLeDiGiNi uNuT

--------вαтαяуαѕı zαуıƒ яüуαℓαяıмızıη кαρѕαмα αℓαηı ∂ışıη∂α кαℓαη кєѕιмℓєяιηє şєвєкє нαтαѕı ѕєвєвιуℓє υℓαşαмα∂ıк şιм∂ι уüяєgιмℓє ƒυℓℓ çєкєη нαтℓαяıмℓα ѕєηι ѕєνιуσяυм

αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ..!

καяѕỉℓỉκѕỉζ ѕєvğỉиỉи ,vє₣αѕỉζ ѕєvğỉℓỉиỉи ,вσмвσѕ καℓαи вỉя єℓỉи α¢ỉѕỉиỉ вαиα ѕσя , вαиα ѕσя уαℓиỉζℓỉğỉ..!

ζєнỉя καттỉ ₣єℓєκ тαтℓỉ αѕỉмα , κα∂єя ѕαя∂ỉ вєиỉ çỉℓє çαяκỉиα..!

Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..!

αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм , ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα , ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя , вαğỉѕℓαя,α₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα..!

καяαямỉѕ ỉѕỉğỉм,ѕσκαğỉм ỉѕѕỉζ,вєи κöѕє вαѕỉи∂α καℓмỉѕỉм уαℓиỉζ,вỉя αи∂α нєяѕєуỉ вỉтỉяỉуσяѕυи,ѕєиѕỉζ уαѕαиỉя мỉ ѕöуℓє vє₣αѕỉζ..!

иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..!

ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..!

αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи..!

güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм...

gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı...

őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...

вιz нєя ηє кα∂αя ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє, ѕσğυк ∂σℓυηαу∂α şєутαηℓα αzяαιℓℓє ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓιяιz...

тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα...

υηυт вєηι υηυт gιтѕιη вυ нιкαує вυя∂α вιтѕιη... уαя gözüη αу∂ıη уαя gözüη αу∂ıη αятк вєη∂η кυятυℓ∂υη уαя ...

∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уüяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм...

BiR DemetiN Daha oLsa Ne oLuRdu Hain PaPatya Bak İşde SevmiyoR ....

•·.·´¯`·.·• єส ๒üyüк คşкı๓ รєสรเส•·.·´¯`·.·•

========================================

Kéan aRs
02-18-2008, 02:06 PM
Siz kµtµ kµtµ pénsé øynârkén , biz kµtµ kµtµ EFES i¢iyørdµk

Intıhara meğiLLi gayrimeŞru düŞLerim wAr

Sév!y0rum diy0rsuñ Hérkésé vér!y0rsuñ!!!

ŋé_ŵäř_èŁìmďė_ķāŁąŋ_ßų_đũŋŷã- _żâŧèŋ_ŷãŁãŋ

KÖşE BuCaK HeRyErDe BiZz..BiZz YaŞaDıKçA çIlDıRıN sİzZ..
bİzİm RekLAmA iHtİyAcImIz YoK TaNıYaN tAnIr tAnImAyAN RaNdEvU aLıR..!!

aRtıq n£ s£wm£y! !st!yorum n£d£ s£w!Lm£y! çünqü h£p yaRım kaLdı s£wm£L£r!m w£ h£p saHt£yd! s£w£nL£r!m

Bugün senin için bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim.!!

Hådî øyµn øynåyåLIm ; Sén ßénîm DµygµLårImLå , ßén Sénîn HåyåtInLå ¿'

unutamadm sanmaAa...][ çoqtan unuttm korKma ][

Gözüme ayRıLıq Kactı O yüzZden AqLıyorumm

KıSa MsJ'dA BiLe 160 KaRaKtEr VaR SnDe 1 TaNe BiLe yOq

kisisel iletim yok toplumsal bi msj wersem olurmu

İhanetin nedeni oLmas…bedeLi oLur….!

No A$k No DırDır OnLine MaqaRa OnLine GırGır

Kéan aRs
02-18-2008, 02:07 PM
(¯`·._.·[ (Msn nİCkLeri) ]·._.·´¯)

(¯`·._.·[ (Buraya msn Ismi) ]·._.·´¯)

¨°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°

×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn Ismi) «(·´¯`·.·÷×

· ··^v´¯`×) (Buraya msn Ismi) (×´¯`v^·· ·

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn Ismi) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

Oº°¨ (Buraya msn Ismi) ¨°ºO

- - --^[ (Buraya msn Ismi) ]^-- - -

"·.·´¯`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·´¯`·.·"

`·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Ismi) `·.¸¸.·´´¯`··._.·

(¯`·._) (Buraya msn Ismi) (¯`·._)

¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Ismi) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*'

·´): (Buraya msn Ismi) 9(`·

.-~·*'ܨ¯`·¸ (Buraya msn Ismi) ¸·`¯¨Ü'*·~-.

¸.-·~¹°ÆÜ¨ (Buraya msn Ismi) ¨Üư¹~·-.¸

׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) "._.·´¯)

¤ıE`[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]´)÷¤

··¤(`×[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]×´)¤··

·´¯`·*» (Buraya msn Ismi) «*·´¯`·

]¦"¦[ (Buraya msn Ismi) ]¦"¦[

`·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Ismi) ¯`·.,¸¸,.·´

[`·.] (Buraya msn Ismi) [.·´]

(`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·')

"´¯¥¯`" (Buraya msn Ismi) "´¯¥¯`"

"^v^[ (Buraya msn Ismi) ]^v^"

"·´¯°· (Buraya msn Ismi) ·°¯`·"

·°¯`·" (Buraya msn Ismi) "·´¯°·

§.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Ismi) ×,.·´¨'°÷·..§

]|I{"------» (Buraya msn Ismi) «------"}I|

"]"·´º´·» (Buraya msn Ismi) «·´º´·"["

ğº°Ü¨ (Buraya msn Ismi) ¨Ü°ºıE

׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) ׺°Ü`°º×

.·´¯`·-> (Buraya msn Ismi) <-·´¯`·

<º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Ismi) ¸.·´¯`·.¸><((((º>

- -¤--^] (Buraya msn Ismi) [^--¤- -

~²ºº²~ (Buraya msn Ismi) ~²ºº³~

._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Ismi) ._|.<(+_+)>.|_.

..|..<(+_ (Buraya msn Ismi) _+>..|..

-·=»ıE=·- (Buraya msn Ismi) -·=»ıE=·-

"°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°ıE

º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Buraya msn Ismi ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
.·´¯(_.·´¯(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·.
,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-,
(¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯)
?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•?

_\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_
¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º
(¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯)
*®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`*
~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~

¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯
(¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯)
¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸
(¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯)
(`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´)

°·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·°
|!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!|
,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._.,
.,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,.
»»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-««

(¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨)
.·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·.
.°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°.
°º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º
(_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_)

(°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°)
(^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^)
||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯|
²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³
¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥

MSN nick icin farklı şekiller ...
,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
•°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•°
~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~
_-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-')'-_°_-')'-_
.o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o.
*-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-*

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Buraya msn Ismi) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
<(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)>
[.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..]
/\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\

NickLer

°«[Cã§ãÑøvã]»°
/\¯ ®øMëø ¯ /\
{ §@Ñ@L ßø¥ }
¯`° ¢åPkIѰ `¯
{ D£vÎL }
[[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]]
¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯
[[[ åñGëL]]]
Rë@LL¥ LøVë
°±° Lµ¢K& °±°
{{{ Gë¢ë Kµ§µ }}}
± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ±
¯°¯ `§T@® W@®§` _°_
¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯
{ PL⥠± ߨ& }
[[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]]
RøÑ@LDø ° 9 °
¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯
L@Cø§Të___®
ÑîKë___®
{{{ €ÑtëL }}}
Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥
¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯
°-_-WøLF-_-°
±± M€®¢ëDë§ ±±
°°°Fø®€v€R LøVë°°°
¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯
[[[ MëMøLî ]]]
¤°± ¢®@Z¥ ±°¤
°°° §îRîÑë °°°
¤¤DîåB£Ø¤¤
°°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°°
~~߀§îKTâ§~~
««Gå£åTå§åR奻»
«W€bM@§Të®»
¥åKı§ıK£ı P®ëѧ
]-[øø£îGåÑ
M€T壣îCå
:::]-[µñTë®:::
°°§]-[åDøW°°
«««DåMî€Ñ»»»
Pø££îC€ ²°°¹
¯`°D®åCµ£Ã°`¯
«±°::R€î§::°±»
§åVåG€°Gå®DëÑ
§Cø®PîØñ§
*´¯`*ßøZKµ®T*´¯`*
««£ôV€®»»
-¬=©ÄÑåVã®=¬-
¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦
±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±±
´¯`§µPë®M€ñ´¯`
´¯`§µPë®G´¯`
¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯
¦~° Pî§KøpÂT °~¦
*´¯`*©Ä§µ§*´¯`*
椺{Gµ€§T}°²ºæ
¯`*Gµë§§*´¯
*=¤º°GëZgîѰº¤=*
~^~[ßô©ëK]~^~
(¯`'·.«P£å&€®».·'´¯)
¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯
¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯
®~~ßµ®§â²ººº~~®
«»Mµ®å']['«»
ßê$îKTâ$
Çâ®$
*´¯`*ÂpØ££ø*´¯`*
~}-{âîM ®ëVîVø~
«U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ»
']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR
DøÑñà Kå®ÃÑ
®ÃLp}-{...LâµRëÑ
«{ÑîghT Rîdë®»
«···ºFI2èéDøMº···»
!!^\!!@Liéñ!!/^!!
#^^prøÚd³GÏ®£°
''DéVi£ of ¥Oú® héå®''
{{ UncONscıOUS }}
~W¥¢£€ff~
v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~
7']['h }-{øµ§ë
']['â®Kã]\[
Mµ§']['@Fâ
§â]\[å£ Dا']['
GôK}-{å]\[
Â}-{m€']['
€ß®µ
Få']['mÂ
Â¥$€
°M€£']['ëM°
°²¤PîÑâR¤²°
±Di)_ëK±
ç)_ı
««GêZëM»»
[[[µZÄ&£ı]]]
C£µBbë®
¬=椺²°`JêGø£ô`°²º¤æ=¬-
Dêë§È)_
']['®êBµ]\[ ¢Ø©µgµ
Dâ£Gı¢
D®âgØÑ
G£âd¥â']['ö®
']['ë®Mi]\[ª']['ôR
§âVâ$¢ı
§ëMpÃ']['îK
®ØmÃñ']['êk
Ù']['âÑgé
Kâ®êZmÃ']['êK
§ø§&ë']['êK
*´¯`*KôKô]\[å*´¯`*

+*¨^¨*+ (Buraya msn Ismi) +*¨^¨*+

GooD aNd EvıL
02-18-2008, 02:08 PM
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=

ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!

qéçmi$é sakın qéçmi$ démé... qéçérkén ßéLki sana da qéçirmi$ oLaßiLir.

ßirßirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...

ßir$éyLér ßana iLk a$kımı hatırLatsada son a$kım séndın asLa anLamasanda

ÖyLé sıkı sarıLmı$Lar ki KaLpLéri kırıLmı$..
KırıkLar ruhLarına ßatmı$...

ßéLki akLım ßir dénizdi
ßén ßouLdum..

qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua

SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér?

ßu Kadar F.hi$énin SuLtan,ßu Kadar q.tün KraL Diyé qézdiqi ßu Yérdé ßén Soytarıyım Sadécé...

Ya a$k ßitti, ya zaman. İkisindén ßiri….

HaLa yanaqımda qözya$ımın izLéri Artık susuyorum… SözLérim ßitti..

MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)

qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..

sén qéLmédin..!Sénimi ßéndén aLdın..!Sévqini aLmaya sénin ßiLé qücün yétméyécék.....!!

yüréinin ucuna 1 ta$ ßaLaıß suyun dißiné mi attın saLak

s10 oLarak qéchén zamana inad doktor hich1 yaraLının acısını duamasky. qidérkén arkana ßakma. aL sévqimi yumruunun içiné.

kéndi yaLanıma ßiLé inanıorum ßéni kéndi haLimé ßırakın...

ßizLér n kadar yaLnızız déqiL mi? taßi ki dé haır. ßénimLé konu$an qöLqéLér far.

a$ka césarétimiz yoksa ßa$ka zaman qörü$ürüz

Séni Sévén KaLßé ZuLüm ét ét édéßiLdiqin KadaR ßütün yoLLar Sénin OLsun qit qİdéßiLdiqin KAdar....

KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qömDükLeRimin KeFeNSiz oLMaSı

Kéan aRs
02-18-2008, 02:08 PM
1) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8) Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)*******i geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !
17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

18)GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

21) mútluluklâr dêlêrêm yênê âskındâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..

24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL'Lar önde qider..

26)Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !

27)GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

28)SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..

30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

31) BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!

32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé

33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa

34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..

Kéan aRs
02-18-2008, 02:09 PM
Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer ******* uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

RAP MSN NİCKLERİ

Kibarlıktan çıt kırıldım bak darıldım
Karın kasım kasıldı gülmekten ben yarıldım

Eskilerde izler hafızamda sisler
Silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker!

Bitti demek zor alevi dost yüze düşman
Mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran!

Bilinç altı tuz buz ayna ömür yalancı sayfa
sen yaşamda tayfa o gemiden firarda.

Bir çocuk var ve birde kanayan acıları
Bir sokak var gördüğünde ağladı.

Bilki amasız amansız acımasızdır elalem
Sen seversin o sever oyun biter divanem

Acıdan miden bulanır baş döner nerde çarem
Aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem

KADER ELLERİNİN ARASINDAN YOK OLSUN
DARGIN ÇEHRE SAHİBİNE DOST OLSUN

SÖNEN MUM SONUNCU DÖNEN KUŞ HABERCİN OLSUN
SORULAR SUALİN SİTEMİN DUAN OLSUN

mükemmel değil ki, ne umdun ki benden

benim kusrum anca naz, seninkisi Mesavi

Hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın
Bir adam ve bin keder.

billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz

Ahlaksız merhametsizin yanında kaLmaya devam ederse maskeLer düşer Şak Şak cıLAr yanında gider

Kaşım kaç kere aÇıLdı yarıldı Burnumdada kan
Yinede rap dedim yürüdüm açık devettiğim her an

Şimdi bazı bebeLer konuşup rap i küfürLü ezme
Ama haberLEri yok hece çok yakınLarında gece

Ne oLacak diorsun bardağam rakıyLa doLsun
Senin korktuğun yerde benim mekanım oLsun

Bu gece ölümüne hissettim
Kiskanc gözleri mahvettim

Aydinliklara kossana evlat
Bize bak yanlis yapani hep yak

Inkâr etme,sükret yasamak cok net
Cünkü reddettin,kendini kestin
Poyraz ile karanliklarin üzerine estin

Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali
Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek yok

Devriye gezen memurlar sok oluyor
Rap doluyor kalbimin odalarina

düşmanlık besliyoruz biz
Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz..

Bunalimin esiri oldum ciktim
Agladim her gece tek basima

Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ

Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve
Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam hep sanssiz

Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol
Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol

Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor
Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor

Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm
Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm

AŞK İLE İLGİLİ MSN NİCKLERİ

Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim.ßuqun Varım yaRın ßirden yOk oLurum.Dokunma ßana Kapanmami$ YaraLarLa DoLuYuM

UZUN BİR UÇURUMUN TAM KENARINDAYIM.YUKARIDA HAYALLERİM AŞAĞIDA SEN VARSIN.ŞİMDİ SANA SORUYORUM SEN BENİM YERİMDE OLSAN napardın??

ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde Ne de kendim beni buldu bende...

Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..

yoq canımın içi kaLbim dayanmzz oLduu $imdi!nede sewmi$im emanet ßu yürek sanki..kaLbim ağLıyor..ta$ deiLki ßu yüreq dayanmıor...!!

HAYAT BIR DAMLA SU ISE ASK BIR DAMLA GÖZYASIDIR

уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя

нαηgι göηüℓ∂є уαη∂ıη вöуℓє уαηgıηℓα ѕєη,
уα вєηιм gözℓєяιм∂ι ѕєηι вαмвαşкα göяєη,
уα вαşкαѕı вıяαкıρтα gєçмιş ѕєηι göямє∂єη.

Bilirmisin ******* ne kadar uzun gelir bekleyenlere
Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense..

Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]

sustum avaz avaz yokLuğuna!!!...

Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti

κalbiмde καηaγαη γaяαмsιη«

D!KEN OLMAZSA KAN AKMAZ KAN AKMAZSA GÜLÜN KIYMET! KALMAZ!!!...

Bugünü yaşıyorsam eğer,
Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir.

DUSLERIM VARDI GORMEKTEN KORKTUGUM,HISLERIM VARDI SOGLEMEKTEN KORKTUGUM,SIIRLERIM VARDI YAZMAKTAN KORKTUGUM,SIMDI SEN VARSIN KAYBETMEKTEN KORKTUGUM...

GULU SEVKI DIKENI BATMASIN,OYLE BIRINI SEVKI,SENI ALDATMASIN.SEV AMA ALDANMA SEVIL AMA ALDATMA,BILMIYORSAN SEVMEYI TASIMA O YUREGI...

Seni Birakiyorum Bir Elveda Bile Diyemeden, Seni Seviyorum, Seni Bile Goremeden...

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

BüYÜK AŞKLAR NEFRETLE BAŞLAR...BENİM AŞKIM SEVGİYLE BAŞLADI NEFRETLE BİTTİ

Hey MeZarCı ßaNa OyLe ßIr MeZar Yapqi OkuyaNLara Dert OlsuN UstUNe OyLe DErTLı YaZqı $evqıLım OquDukca KahroL$uN

GiTTiN AMA BiTMEdiN....

Gïd€ñ ßµ Y0lcuLardaN €n ç0k ߀n ŞanssızıM N€Kadar ç0k YaşadıysaM 0 KadaR ç0k YaLnızıM

ben asLa aqLamam déyip héR qécé yataqa yaTTıqında akLına o geLip qöZündén iKi damLa ya$ süZüLüy0Rsa éqéR uTançLa i$Té o ZamaNn a$ıksınN déméKTiRr..

Ne UnutabiLdim, Ne aLı$abiLdm.. ßöyLe geçior günLerim.. ßen o, gönLü geni$Lerden deiLm.!!

ßu bir masaLdı.. Hep sen anlattın ! Çocuktum, İnandım..

Ne ara Ne de Sor ßundan Sonra, Sakın Çıkma ßir Daha Yoluma.. Seni siLdim, sni gömdüm içimde en kuytu KaranLığa.!!

Gözdn uzksa gönldn de uzak, eskidndi gidne yas tutmk

DépRém qibi qiRdin qönLümé Fay haTtı çizDin yüreqimé énKazLaR bıraKtın üzéRimdé, özLénméKtésin 8,4 şiddeTindé..

AşKını SoK GöZüne GöZüne Bir Daha Gözükme GöZüMe...

ŞşşşTTttt!!! HayaT Seni Her ŞekiLde Yaşarım FaRK eTMez !!!!

bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??

sevmek kolaydır.sevilmek zordur.mühim olan sevmek değil sevilmeye laik olmaktır

€N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!

Br rüzgar esti kokn gibydi bir müzk çaldı senn g!by! b!r güne$ doğdu sıcaklığn gibiydi kalbime bir kalp girdi galiba sennkyd!!!!...

gözlerin her yerde onu arıyorsa bir şarkı bzn ağlatıorsa ve ******* onu sana özletiorsa snde bnm gibi aşıksn arkadaş.....

Bir gün yolda durdum aşk nedir diye bir deliye sordum öyle bir güldüki korktm ve sora dediki bn nedn deli oldum ....

S€VM€K B!R €YL€MD!R YAŞAMAK !Ç!N T€K S€B€PT!rR...

KORKTUĞM Y!T!rM€K D€!Lkİ VAZG€Ç€M€M€KT! ߀LK!D€ !ST€D!Ğ!M T€K R€NKT! AMA $!YAH D€!LD!....

SANMAK! !SM!N! b!R bAŞKAsI s!L€cK sNLe bAŞLaDı SeNLe bİtEcK...

sEvMeSiNİ sEn ÖrETTN uNuTmaSıNı dA sN öReTt...

eğr bir gün ayrılırsan sevdiğinden yaş akmasn gözlernden sitm etme değmz gerçk sevn asla terketmez...

ACILARIN MUTLULUKLARINA ENGELSE
ÜMİTLERİN TÜKENDİYSE
YÜREĞİN SENİ UÇURUMUN KENARINA GETİRDİYSE
DUR!! GİTME!!!
AŞKIM BEKLE!!
AŞKIN OLMADAN NEREYE=)

ÜÇ HARFİ YAN YANA GETİRMİŞLER GENÇLERİN BAŞINA DERT ETMŞLER(AŞK)

İTALYADA AŞK TRAJEDİ FRANSADA KOMEDİ ALMANYADA DRAM BİZİM ÜLKEDE HARAM!!!!

S€N S€VM€ BENİ ASKNDA YALAN S€NN G!b!

İSYANIM YALNIZLIĞIMA YALNZLIĞIMSA SONSNZLUĞA...

BUNCA HÜZN BİZDE İYİ DURMADI VE BU AYRILIK BU AŞKA HİÇ YAKIŞMADI...

NE AĞLAMAKTN GÖZYŞLARIM BTTİ NE DE İÇİMDEKİ ACI DİNDİ...

BABAMDAN ÖĞRENDM YERDE EKMK BULUNCA YÜKSK YERE KOYMAYI..KUŞLAR YER DERDİ BN HİÇ YİYENİ GÖRMEDM.SENİ GÖRDÜĞÜM AN ULAŞABİLECĞİM EN YÜKSK YERE KOYDM ŞİMDİ NERDESİN?KUŞLAR MI YEDİ DERSİN....

YALNIZM...
KİMSM YOK...
KORKUORM...
ELİMDN HİÇBİŞY GELMİOR...
AĞLIORUM HALİME...
SICK BİR EL TUTSA YÜREĞİMDN...
ÇELİP ÇIKARSA ŞU DİPSZ KUYUDAN
UZANSAM TUTAR MISIN ELİMİ???

BU YALAN DÜNYADA GERÇEK SEVGİ VARMIKİ SEVEYİM ARTIK SEVGİYE İNABNMAYAN BİRİSİYİM ACILAR BIRAKIN PEŞİMİ HAYATA DEVAM EDEYİM...!!!!!!!!!!

GooD aNd EvıL
02-18-2008, 02:09 PM
[b] [ qιтмєує мυнтα¢ıм öηüм∂є ∂υναяℓαя єтяαƒıм кαяαηℓıк уαяıηα çσк ωαя

кıяıк вιя кαℓвιм ѕöηüк ιкι göz ¢ıνıℓтıѕıη∂αη ιвαяєтιм

qözℓєяιηι кαραт ! qι∂єηℓєяι αя∂ıη∂α вıяαкıякєη

кαραηıякєη qözℓєяιм нαуαтα уαℓαη∂α σℓѕα ѕєνgιηι ƒıѕıℓ∂α кυℓαкℓαяıмα

çαℓ∂ıℓαя çσ¢υктυм єℓιм∂єη αℓ∂ıℓαя qєçмιşιм∂є çαтℓαкℓαя уαℓαηℓαяℓα ѕαя∂ıℓαя

∂υя ∂üηуα уσяυℓ∂υм! уαℓηızℓıк уıктı qιттι ∂єηqємι

ѕανυя ∂υуqυ ραяçα¢ıкℓαяıηı вυ яüzqαяα υƒα¢ıк υмυтℓα ∂σğαη qüηєş уєя αçтı υƒкυмα

qözℓєяιм ∂αℓαя çıкαя ѕυ∂αη вσğυℓмαz . ιçιм уαηαя ƒαкαт вιℓιяѕιη ∂єятℓєя αηℓαтıℓмαz

кαç вαкαℓıм ηє кα∂αя кαçα¢αкѕıη вєη∂єη кιмѕє∂єη αℓαмα∂ığıη σ ѕı¢αкℓıк ∂αℓgαℓαηıя вєηιм єℓιм∂єη

Her gülen yüzü sanma bahtiyar...Her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı war..

bitti dediğinde gerçekten bittimi....hayat aslında o tek heceli kelimenin bedeli.

ηє zαмαη єѕкιуσя ѕєνgιℓєя ö∂єηєη вє∂єℓℓєяιη α¢ıѕı gєçιη¢ємι ؟

Okuduğum her romanda bir kahraman oldum...Ama en çok kendi hikâyemde yoruldum...

KuraMaDiGim CumLéLérin éN AnLamLi NokTaSiSin . .

Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!!

her$ey için çok geç demek için ßeLkide çoq geç...

Aşk bakışmaktan ibaretolsaydı öküz trene aşık olurdu.

GiRiş nedenSiz..GeLişme ümitSiz.. Sonuç GerekSiz...

Sevincim İçimde Buz Oldu Kalakaldım Öyle Sessizce..

Life… Has betrayed me once again…(hayat bana yine ihanet ett )

Ben beNi biLdiM BileLi Ne beN beNi buLdu keNdiMde nE De keNdim beNi buLdu beNde!!!!!

Kéan aRs
02-18-2008, 02:10 PM
*uzun lafın kısası : UL

*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.

*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi.

*Bu erikson, başka erik yok.

*Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.

*En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.

*Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle.

*Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.

*Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!

*Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma.

*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.

*Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı.

*Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi

*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim

*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong

*Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!

*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün

*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!

*Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
*Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim.

*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

*Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık!

*sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.

*Dünya döner ay kebap

*Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis...

*Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba

*Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis

*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim

*Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan

*Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur

*Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti

*Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor

*Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış

*Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler!

*Eğer Bebeğinizin Altına Yapmasını İstemiyorsanız çevirin Üstüne Yapsın

"Hayatına Renk katmak istiyorsan tek bi yolu var boyacıyla evlencen
Domates_Salca_O_ne_bicim_Kalca

arnoLd_sivasta_ne_gezer
werder_weremem Bkz. Werder Bremen
te5ir = tebeşir

hot_a_siz_cool_olmaz bknz: Hatasız kul olmaz
belki üstümüzden bir tır geçer. = belki Üstümüzden bi Kuş Geçer
Kan Yapan DaLak Benim Karım SaLak

ArkadaşLar bazıLarı Saçma Ama ne olsun Komik

GooD aNd EvıL
*Yalnızlık *******in, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
*Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
*Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba)
*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir….
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında…
*Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi… Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
*GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır….
*Saklarmısın beni göz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar güneşim ayım olurmusun, gökyüzünde usulca damlarmısın yüreğime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?
*Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat,ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta,ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis…
*Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın. Onunla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım. Keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım

Kéan aRs
http://img407.imageshack.us/img407/9...6238d46au6.gif

♥ ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.

♥ DUNYADA ****LIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...

♥ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

♥ AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...

♥ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...

♥ OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...

♥ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...

♥ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK ****LERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...

ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER...

AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR...

O'NUN SERT BEDENINI OCE AVCUMUN ICINE ALDIM SONRA KAFASINI DUDAKLARIMIN ARASINDAN GECIRDIM O ESSIZ SIVI BANA HAYAT VERIYORDU COCACOLA HAYATIN TADI...

BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...

IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS ...

TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS...

DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR...

ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS...

Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum...
Acaba bir yerde oturup konusalım desem....kızar mı..?Yok canım...ya abisi varsa sorsam mı yok yok abisi yoktur...ya varsa..canım olsada nerden görecek sor lan sor ölmezsin,
Soruyom...Hee ne dersin

Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin...

Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...

Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...

Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış. Çünkü komsu kapıya kadar geçirmiş...

Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım...

kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum, Seni çok seviyorum.

Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk...

Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen.

Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla

Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin...

Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o güzel kalbinize inmek için izin istiyor. eğer izin vermezseniz bu sevgi uçağı kamikaze dalışı yapacaktır...

Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum...

Kız dediğin İstanbul gibi olmalı.Fethi zor,fatihi tek!!!

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin...

Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur...

Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...

Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti...

Tanrım kör oldum... Artık kusura bakamıyorum...

Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum...

Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik..

Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında.....

Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !..

Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim...

Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla

Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti...

Paranın ne önemi var önemli olan miktarı...

Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır...

Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir...

Oğlum müjde sana iş buldum! Nasıl iş ,büfede yedigün vereceksin...

ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.

¦ DUNYADA ****LIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...

¦ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...

¦ AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...

¦ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...

¦ OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...

¦ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...

¦ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK ****LERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...

¦ ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER...

¦ AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR...

¦ O'NUN SERT BEDENINI OCE AVCUMUN ICINE ALDIM SONRA KAFASINI DUDAKLARIMIN ARASINDAN GECIRDIM O ESSIZ SIVI BANA HAYAT VERIYORDU COCACOLA HAYATIN TADI...

¦ BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...

¦ IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS ...

¦ TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS...

¦ DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR...

¦ ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS...

¦ OLM SENDE NE DERS CALISIYON,CEK KOPYANIN HASINI, CEKME KARNE YASINI...

¦ YAG BAKKALDA, UN CUVALDA, SEVGILIN SON DURAKTA...

¦ KARIN OLMAK ISTIYORUM KARIN, EY BENIM KARDAN ADAMIM...

¦ DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SOYLEDI, BEN DE BIR METRELIK BI AGIZLIK YAPTIRDIM...

¦ BIR KAZAN VARMIS. BU KAZAN COK IYI DANS EDIYORMUS. ACAIP ORYANTAL YAPIYORMUS. MUHTESEM KIVIRIYORMUS. BU KAZANA NE DENIR? IYI OYNAYAN KAZANSIN...

¦ KUSURA BAKMA BIRADER, SENI BIRINE BENZETTIM.OLABILIR, BABAM COK GEZERMIS...

¦ ABI BI SEN BAYARSIN BI DE CELAL BAYAR...

¦ SEN TERLEMISSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM...

¦ ZORLA GUZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR...

¦ DUN EVDE CANIM SIKILDI ,KAFAMA GORE TAKILAYIM DEDIM. TAMIRCIYE GIRMISIM. BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA...

¦ BIZIM BIR TANIDIK VARDI,PARAYA PARA DEMEZDI, CUNKU "R" LERI SOYLEYEMEZDI...

¦ BEN BIR COCUK, SEN BIR COCUK, YAPTIK BIR COCUKLUK, OLDUK UC COCUK...

¦ ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR. IYILERIN KEPSI KAPILMISTIR...

¦ BEBEGINIZIN ALTINA YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ CEVIRIN USTUNE YAPSIN...

¦ SOL KULAGINI KAPATIRSAN SAG DUYULU OLURSUN...

¦ HICBIR ONYARGIM YOK. BUTUN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...

¦ ERKEKLER HEP TANRI ONCE BIZI YARATTI DIYE OVUNURLER. AMA BU GAYET NORMALDIR. CUNKU HER SANATCI ESERINI YARATMADAN ONCE BIR MUSVETTESINI YAPAR...

¦ BABAMA DEGERIMI SORDUM "DUNYALAR KADAR" DEDI, DUNYANIN DEGERINI SORDUM "BES PARA ETMEZ" DEDI.

¦ BENDE SEYTAN TUYU YOK, EPULASYONLA ALDIRDIM.

¦ BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.

¦ GENCLIGIM ACI VERIYORDU , AMELIYATLA ALDIRDIM....

¦ OYLE YALNIZDI KI TOPLU MEZARLIGA GOMULMEYI VASIYET ETTI.

¦ TARIHTE 16 DEVLET KURMUS VE 15 DEVLET BATIRMIS BIR MILLETIZ...

¦ SIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGINIZ SEYI BASKALARINA YAPIN...COK ZEVKLI OLUYOR

uzun lafın kısası : UL

*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.

*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi.

*Bu erikson, başka erik yok.

*Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.

*En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.

*Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle.

*Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.

*Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!

*Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma.

*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.

*Ey yükselen nesil. . .İn ulan aşağı.

*Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi

*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim

*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong

*Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!

*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün

*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!

*Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
*Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim.

*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın

*Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık!

*sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.

*Dünya döner ay kebap

*Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis...

*Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba

*Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis

*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim

*Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan

*Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur

*Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti

*Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor

*Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış

*Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler!

İĞRENÇLERİ

Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan’ın alnı sonunda ensesine ulaştı.
Bak Barbie’ciğim,sen daha TOY sun.
Türkiye’de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor…
Tüh!.. Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine…
Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım..

Suçlu ayağa kalk!..Çocuklu bayana yer ver!..
Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu…
Ödümü patlattın.. 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin.
Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum.
Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa..
Atı alan Üsküdar’ı geçti. Biz takibe devam ediyorum merkez. Tamam!..
Şu çocuğu doğuramadım yaaa!..İçimde kaldı.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ondan sonra “Konuşan kedi” olarak çok meşhur olur.
Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi. Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum!..
Çorbamdan kıl çıktı.. Beni kimle aldatıyosunuz garson bey?..
Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae.. Severler beni..
Bayram değil, seyran değil.. Allah Alah!… Bir türlü çıkartamadım sizi..
Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı.. Çünkü; uçağı kaçırdı…
Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE..
Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm…
Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı.. Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık!..
Uzun lafın kısası : U.L.
Oyunu ayakta alkışladım.. Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu…
Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği… Bu ev pek tekin değil hanım.. Yürü gidelim…
Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır..
Dün kazı kazandan kaz kazandım )
Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı?
Alfabe artık 28 harf, “O” şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç)
Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı?
Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama !
Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim!
1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik !
Hakan Şükür sahada sakatlanmış. Kim taşımış? Hakan Taşıyan…
Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun. Tütün kolonyası iç…
Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark.
Kadın hakkı diye bir şey yokur. Çünkü Hakkı erkek ismidir…
Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar…
Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn…
Yıkanan Ton’a ne denir? Washington!
Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor!
Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean.
Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır…
Kitabım evde kaldı. Aaa ben kitabını evli sanıyordum!
Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan…
Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır…
Seven unutmaz, eight unutur…
İyi ki Italya’da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan’ca bilmiyoruz!
Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı!
Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar…
Adamın biri yarın ölücem demış. Yarmışlar hakkaten ölmüş…
İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır.
Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan…
Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci…
Fransızların nesi eksiktir? “Fran”ları tabii ki!
Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın!
Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz…
Yerin kulağı war benim de kulağım war. Ben yer miyim? Hayır yemem…
Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş.
Tomi’nin annesi kimdir? Anatomi
Adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? Windows açık kalmış.

VE DİĞER......

I_go_to_me_the_can_bad_the(ay gotume tiken baddı)
nickimi_kedi_7 (nikimi kedi yedi)
nick mick yoq(nik mik yok)
tita_nick(titanik)
gebere_jackson(gebereceksin) ÇOK KOMİKLER MSN ADRESİNİZİ KURARKEN OLABİLİR

Kéan aRs
02-18-2008, 02:13 PM
ツ Havalı gülümseme
(•ิ_•ิ) Bakınıyo öyle
&:^,) Temizlikçi Kadın
:-X Dili tutulmuş
{- _ -}zz Uyuyan bebek var!
:-... Kalbi kırılmış
@>-'-,-- Gül veriyor
(:-) Sevimli bir tip
:-)))) Kahkaha Atıyor
Göz Kırpıyo / Şaşı Adam
:-) Gülüyor
(8-) Gözlüklü biri
3:-o Mööö
:-' Sigara içiyor
:-)) Kahkaha atıyor
d:-) Şapka takıyor
5:-) Elvis Presley
:-'' Sigara tiryakisi
:-( Üzgün, kızgın, somurtkan
q:-) Şapkasını ters takmış
:-----) Pinokyo
:-(=) Dişlek
:-.) Madonna
(-: Solak!
[:|] Bir robot
:-C Ölmüş
:-{ Bıyıklı birisi
|:~\ Çok üzgün
:-)8 Kolye takmış
<|-) Bir Çinli
:-|| Sinirli
([) Robocop
:-* Öpücük veriyor
:> Utangaç
:-)~ Sakallı
:-') Burnu akıyor
:-9 Dudaklarını yalıyor
:| Mayışmış
@:-) Başörtülü
':] Bir kaşı yok
:'-( Ağlıyor
:^D Gülmekten dibi düşecek
!-( Korsan
8:] Bir goril
:^) Yana doğru bakıyor
<:-( Güvendiği dağlara kar yağmış
[:-) Walkman dinliyor
<<<<(:-) Hoş bir şapkası var
#:-) Dağınık saçlı
:-? Pipo içiyor
=):-) Politikacı
%-( Kafası durmuş
:-[ Bir vampir
:-P Dil çıkartmış
:-D Çenesi düşük
>[] Televizyon
:'-) Sevinçten ağlıyor
O+ Kadın
:~/ Kafası karışmış
:-0 Şaşırmış biri
%-) Beyni uyuşmuş
|:-) Uyuyor
-=#|:-) Abrakadabra!
%+{ Dayak yemiş

Kéan aRs
02-18-2008, 02:14 PM
ß₤ ₪ĺ ک ₤ ω m ₤ ¥ ₤ ₪Ö L ک ü ₪
BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM
ZaTeN eN çOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk..

GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee...

Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!!

'''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum...
geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk

aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !

●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм...●●●

qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !!

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...

$eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN?

$heytanıN teqK suçuU meLeqe tecavüzZ etmesiymiş$$ !

.. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!!

güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...

insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !

yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !

aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !!

yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ !

deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK !

'' İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!''

senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !
Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum
^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]

[ŪїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!

BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .

GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı]

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını...

Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü *******e Sor..

SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr

*Há¥áT ¥êÑé...; qêRê$, qéLê$mé, SoNuÇ.. qêrê$ ; ÑéDéѧêZ... qéLê$Mé ; úMêT§êZ...§oÑuÇ ; GéRéK§êZ.....

BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM :!: BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN!

kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))

Kırgıήıм ..KįмΪ oĿdцgцήц NΪyΪ oĿdцgцήц ßįĿмΪdΪή Kırgıήıм..ßΪĿkį Hąyątą ßΪĿkį KΪndįмΪ Kırgıήıм SądΪcΪ..

"HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?"

"Yaşax aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR."

qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss...

heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaxı ßiTirdN heLaL oLsunn...

çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin...

Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM

нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям...

küçükken marketten leblebi tozu alıyordum ve kamışla içimde çektiğimde boğulurdum.Şimdi ise acılardan boğuluyorum

çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa
Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe...
aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın

...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikY azdım Her$eyi:::...

' ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GüNe LaNeT !!! Bu ÇoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı\\..

Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!!

*BiZ ÇaKaLLaR GiBi SoSYeTeNiN KiZLaRiYLa DoLaSMaKTaNSa, YeRe DuSeNi KaLDiRaN, aGiR BaSLi DeLiKaNLiLaRDaNiZ

Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA...

' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅R][̲̅o][̲̅Z][̲̅o][̲̅L][̲̅s][̲̅K][̲̅y]ҳ̸Ҳ̸ҳ..Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü *******e Sor..

AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kiminbedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..!

SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeĞiLLer...

' SiGaRa We RaP sEn BeNi AnLa !!!!
TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ.....
Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??
€N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!
gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN
gÖtÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiN...kElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAşLaRıMLa

ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin
SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM
BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiL i_(
qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM...
BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA..
oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime]:P[ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git ,Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler,Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin ,

.......ZaMaNsIz OlDu....HaTtA bİrAzDa GeÇ.........
kOyVeRdİM hAyAtı...
sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!!
gecenin karanlığında yalnızsan ışığın olabilirim.
bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...
BiR mUm IşIğI bİlE gÖrEmİyOrUm İlErİdE..
yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksın.hele hele aşkla beraber,hiç anılmayacaksın!!!
köle olur mu sandın benim güzel gururum!!!
sığmıyor kabına taşıyor sanki.sakin olsa da bu yürek...
DAHA GöRMEDiğiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!!
Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda.

Ne__PİŞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__ 'KE ŞKE'dir___İNSAN.....
YANLIZLIK___gerçek___DEMEK....gerçek___BİZİ___ çeke cek....
HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
' __SeYrAnTePeLi__kOyVeRdİM hAyAtı...aCaBa dAhA GöReMeDiĞiM kAç YüZüN.kAÇ rEnGiN vAR bE HaYaT..
Anne Sevgisi Gibi KARŞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !!
*****SaHiPSiZ BaKıŞLaRıNıN SaHiBi oLMaK iSTeRDiM*****
€g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$...
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!
' ' h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! ' '
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK..
[sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr]
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !
' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅o][̲̅Ğ][̲̅u][̲̅Z]ҳ̸Ҳ̸ҳ...Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü *******e Sor..
*Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM
anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bir kuş kanadında artık uçtu
Ama tabi ki sen sana yakışanı yaptın.BENİ BIRAKTIN: (Bu gidişi daha önce birçok kez izlemiştim.Her şeye alıştım ama aynı şey çok defa yaşanmasına rağmen hala alışamadım.Yokluğunu kaldıramadım..
' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅o][̲̅Ğ][̲̅u][̲̅Z]ҳ̸Ҳ̸ҳ...HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM!
SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi...
HaYaT BiR TiYaTrO DeDiLeR BaNa BiR RoL VeRdİlEr,En AcIsI BeNiMkİ İdİ;ÖnCe SeV SoNrA TeRk Et DeDiLeR...
Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! . .
Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen.Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Günaydın Gittim Ben....
ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi...''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi!
Bbenim Ssevdam Ssevipte Kkvuşamayanlardandı...Bbenim Ssevdam Aanlatılmaz Yyaşanırdı
♣BEN O KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM ,O DUYMAYA ALIŞTIĞINIZ ŞEYLERİ SÖYLEMEYEBİLİRim ..
Vâzqêcмê $âkîη .. яûhûηLâ $âvâ$ vêя.. êLßêttêkî kâzâηâcâk$îη..
Kâyßêtмêktêη kôямâ..O zâмâη hâyâtîηî dâ Kâyßêdêя$în
Kâyßêtмêk âcîzLêяê yâkî$îя..$êη hîç kâzâηмâ î$têqîηî yîtîrмê..
Hêp ßîr yêrdê ßîr î$îk vâ®∂îя.. ôηûη pê$îη∂êη qît..
ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim...
/////^^^^^___RaPoRsUz DeLi___^^^^^/////
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
bu şehir bu kalabalık bu karmaşa...
içim burkuluyor...
onca insan bir sen olmuyor...
ve sen onca insandan biri olmuyorsun...
Pazartesi bakistik, Sali tanisdik, Carsamba arkadastik, Persembe iki asik. Cuma alistik, Cumartesi tartistik, Pazar Ayrildik..
kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSıL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesİi...!
///^^^__RaPoRsUz DeLi__^^^///..7/24 online..///
' Tişörtüm ßeyaz Delly'im ßiras
............uMuTLaR TüKeNDi GeNe............
Umutsuz umutsuz attılar beni, Renksiz güneşe
Rengi yoktu ölümün! Sonu yoktu bugünün
HyT'Da NoKTa KoYaMaDıĞıM Bi SeN VaRDıN... aRTıK SaNa Da ViRGüL(,) YaKıŞıR,,,,,,,,
yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde
Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın...
HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!
' SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn
Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...her zaman doğru değildir seçimlerim..gün gelir ********leride severim...!
--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn.
bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi.......
' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı çÖp Dİé Atmı$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.!
Al gxtüR bEnİ gUrUrUn OLmADıĞı bİr yERe YokSA bU HaYaT ÇeKiLMiYOr AşkIN böLESi GÜCÜMe GİdİoR...
GeLeceğiM ßeKLe DeDi...
ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi...
öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!
Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı
Benim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ..
uZuN *******De uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM
BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GöğE EreRdİ....!”
yoruldum artık...dermanım kalmadı...sevdim sevilemedim..ben agladım o güldü..sizde sevgi bumuydu..karsılıksız birşeymi?????
NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aŞıKLaRa AşKıN cEnAzEsİ vAr..
hiç bir şey söylemiyorum artık hiç bir söz herkez susmalı artık kimse konuşmamalı....!

HayaT öLe ßiR Karma$a Ki:
Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına,
Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo..
aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR,
İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız!
Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!!..

[c=34]SeYrAnTePeLi (h)(h) |!]Җ[!|ЯзŦũЯή Øf Ŧħз RaPoRsUz_DeLi (h)(h) |!]Җ[!|• ● ||ĆǿрŷяіgħŦ 2007 © RoZoLsKy|| ● •[/c=4]
' Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'İm ßiRaS GöML€ğİm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi
' HaYaT PaRmAkLaRIMIN UcUnDaN KaYıP GiTti..dUrDuRaMaDıM.UğRaŞtIm.AmA OlMaDı.yA BeN AcEmIyDIm.yAdA HaYaT ÇoK TeCrÜbEliYdİ
T€k T€s€lLiM k@D€hL€Rß@şK@ ßiR ş€Y İsT€m€z s@rHoŞ €Tsİn Y€T€rkİ r@KıŞ@r@PF@Rk €TM€z

+ ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve
zamaN haLa Su GiBi akıyOr.ve ßen kısırdöngü bi oyunun içindeym,LeveL aTLadımmı Hiç ßiLmiyorM
PuanLarım siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti
Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama
ßn GameOver oLmasını bekLiyorm!!+

Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen güzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !

...::: Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim :::...
...::: Adamına göre olamadığım için midir ? :::...
...::: Yalakalığı benimseyenler sevilsin :::...
...::: Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K ! :::...
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...
siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!
….En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı….
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»
£y İ$T@NßUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden...
BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
>((((yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal))))<
[[...YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GEL..SEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL...]]
..][..®uHuMDaN BaŞKa DoSTuM oLMaDı,,Ve De®DiMi DiNLeYeN SaDeCe GöNLüm Va®Dı..][..
SaHiLe oTuRmUs DeNiZe bAkAn sIgArAyI TuTuP TeRs yAkAn YaKaSıZ GoMlEgE kırAvAt TaKaN BiR AsIk gOrUrSeN bEnİ HaTıRlA

--------------------------------------------------------------------------------

Kéan aRs
02-18-2008, 02:14 PM
αсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм...

кÖІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа...

оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...

"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... "
Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя...

'
ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ

BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiL i_(H aDi_LeN)

A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!

ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ! η ط ! я τ α иє s ! s ! η

DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ --

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!

ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเส คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเส ﻮül!!ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя…çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüสкü єส เאเ şєאlєг єส คz ๒єкlє๔เğเส zค๓คส ﻮєгçєкlєşเг…єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!!

คşк เкเ เสรคสıส ๒เг๒เгเสє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאสı אöสє ๒คк๓ครı๔ıг….

нαℓ νє нαяєкєтℓєяιηє кєη∂ιη кαяαя νєя. вαѕкαℓαяιηιη
ѕєηι уöηєтмєѕιηє ιzιη νєямє

нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη
ĤĔŔĶĔŚĨŃ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁЪÁßĨĹĔČĔĞĨ ßĨŔ ŶĔŔĎĔ ĤĨç ĶĨМŚĔ
ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁЪÁМÁŹ

׺°”˜`”°º× ιηѕαη gєηçℓιgιη∂є ögяєηιя, уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя
เสรคส ђєг zค๓คส кคђгค๓คส ๏lค๓คz ค๓ค ђєг zค๓คส เสรคส ๏lค๒เlเг׺°”˜`”°º×

•°oo°• ιηѕαη σℓмαуαη, ιηѕαηιη ∂єgєяιηι вιℓмєz •°oo°•

ιηѕαηιη уαραвιℓє¢єgι єη вüуüк ƒєηαℓιк, кєη∂ιѕιηє σℓαη güνєηιηι кαувєтмєѕι∂ιя

…ιηѕαηℓαяα üçüη¢ü вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ…

--------------------------------------------------------------------------------

ß0$una SéSLéniy0rum DuymayaCaqını ßiLé, ßiLé…

Arthıq kmse için üzülmcm yarını bilmedqm bi dünyada insnların boş sözLryLE qeçirmcm...!!

qidén déiL, kaLandr térkédén.. qidén dé ßu yüsdén qitmi$tir zatéénNn..
Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum…

İnSaN DoĞrUlUğU kAdAr yAşAr dEmEkKi sEn HiÇ YaŞaMıYoRsUn.....
PiŞMaNLıKLaRıM OLdU ZaMaN ZaMaN...BaZeNSe KeŞKeLeRLe TüKeTTiM SaaTLeRi,YaNLıŞLaRıMa TeSLiM OLdUm...

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

*** ah şu gönlüm kimseyi bölesine sevmedi
hiç kimseye bölesine yenilmedi
ne yapsam ne sölesemde değişmedi ***

hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm.. kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ

'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'

~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~

Kéan aRs
02-18-2008, 02:16 PM
İŞTE ARAPÇA "Bismillahirrahmanirrahim"

بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم

Kéan aRs
02-18-2008, 02:16 PM
Kişisel Bir İleti Girin>

"kişiselse sanane ?? "

"Girmezsem n’olcak?"

"Kişisel ileti yok. Kişisel sorun var."

"Bizim kişisel neyimiz oldu ki iletimiz olsun."

"Bizim Kişisel bi olayımız olmaz"

"Girdim, oldu mu?"

"Kişisel iletiye hayır!Yaşasın toplumsal mücadelemiz.. "

"Kişisel iletiye evet!Yaşasın bencillik, egoizm, narsizm.."

"Kişisel iletinizin olamabilmesi için önce kişiligininizin olması gerekir"

"Kişisel bir ileti yazın, sosyal mesajlar kışın daha etkili olabilmektedir.."

"Bir kişisel İleti"

"Kişisel ileti dediğin nedir ki? Yazarı"
"Listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler"

"Bu alana reklam verebilirsiniz"

"İletim yok yalıtım var ."

"iletisizseniz, ileti Sizsiniz."

"Fazla kişisel yazamam buraya"

"Kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz"

"Kişisel bir iletim yok, buna da şükür."

"Ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar"

"Kim vurduya gittim, gelecem"

"Yazmıyorum kişisel ileti falan.Baskıya gelemem ben"

"Kişi ile ileti-şim için tıklayın"

"Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir"

"Kişisel bir ileti yaz 3990’a gönder"

"Bir porche alıp gelicem"

"Ben sana çevrimiçi olamazsın demedim,insan olamazsın dedim"

"Sahibine dönmeyen isyankar bumerang"

"Sürüden ayrılan idealist kuzu"

"i see online people"

"İtiraf ediyorum: Winamp’teki unknown artist benim

TiTaN
06-15-2008, 08:27 PM
Fuckulteli
Kamyoncunun Vitesi
Eşleşemeyen Homolog Kromozom

bunlarda benden!;)

derbeder034
12-23-2008, 04:03 PM
emeğine sağlık bolluk iyidir :)

styla45
05-27-2009, 07:57 PM
Çok güzel yazılar içlerinde

mel_i_ke
05-28-2009, 01:53 AM
[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmezZ..

eLimi ayaMı çeKtm heRşeyden haDi yaWrum mutLu oLun orTamınıZda xD
qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie..
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM
$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum
Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELi AsıL öNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM
insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !!..
ßir hayat çizdim kndime, hapsettim kendimi içine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gürültü nie ?
Gozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.
KeLime DarCııN Biraz daa Genişş olSaYdıda herşeyi anladabilseydin qé$Ké...[!]

''DéérSzLiiqiNizé weRdiqim DeeRden uTanıoRm..

waroLu$umu qoRemeDin...yoq oLu$uMu izLé....
Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.!
#вєş pαгα єтмєz yűгєgίиє sűгgűи єттίи нαyαтιмι ...

#|| uLaşıLmaz deiLim ... yakLaşmasıNı biL ... ||
*** CoÇuK BaKıCıSı DeĞiLiM [ +18 ]
*** €SinTi YaPMa YoL AL
soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa..
SeniN oLmamı istiosaN ßenim oLmayı öGreniceksiN.
*** oyuncağın kırıLdı artık eLinde
éh SnDé hakSız sayıLmazSın !! SonucTa aç ßi aYısın Yémék vérmédén OynamazSın !!
hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa !. . vaRmısıN ?. .
Adamına göre olamadığım için mi sevilmedim ღ?
KıRıLaN hAyaaLer mİ BatTI Elİne??
Eyy yoqLuqum WarLıqıMı aRat!!..
' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim..!
Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !
sadisttiR insanLar kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
Üzqünüm ...Gülerek kaчbettiklerini aqlaчarak kazanamazsın
.`` Kanattığın Kadar Kanıyor musun .. ?``