PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Sivas'ta keyifler yerinde

Kéan aRs
02-18-2008, 02:35 PM
Sivas'ta keyifler yerinde
Oftaş deplasmanında kazanan Sivasspor'da moraller yükseldi.
18.2.2008

Fenerbahçe ve Antep karşısında kaybedilen puanların ardından Oftaş deplasmanında aldığı galibiyetle hayata dönen Kırmızı-Beyazlı ekipte moraller yükseldi.

‘Kendimize geldik’
Ligde Gençlerbirliği Oftaşspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Sivasspor’da yüzler gülüyor. Fenerbahçe ve Gaziantespor maçlarında kaybettiği puanlarla zirve yarışında büyük yara alan Kırmızı-Beyazlılar’ın bu galibiyetle yeniden liderlik yarışına dahil olduğunu belirten teknik direktör Bülent Uygun, “Deplasmanda alınan bu galibiyet bizi kendimize getirdi. Bu yüzden oyuncularım ve ben çok mutluyum. Ayrıca takımımı da kutluyorum. Ancak bundan sonra basit hatalara yer vermek yok. Çünkü zirve yarışından kopmak istemiyoruz” yorumunu yaptı.

Yıldız’ın gol hediyesi
Sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde yer almak istediklerini de vurgulayan Uygun, “Sivasspor olarak hedefimiz belli. Sonuna kadar şampiyonluk yarışını bırakmayacağız. Bunu için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü benim takımım bu başarılı sonuçları hak ediyor. Bize inanan taraftarımızın güvenini boşa çıkartmak istemiyoruz” dedi. Oftaş’a attığı tek golle takımına 3 puan kazandıran Mehmet Yıldız ise, “Bu golü, doğum günü olan hocamızın kızı Almina’ya armağan ediyorum” ifadesini kullandı.