PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Edu'dan canlı savunma!

Kéan aRs
02-22-2008, 08:23 PM
Edu'dan canlı savunma!
UEFA'nın sitesinde canlı yayına katılan Edu, kendi kalesine gol attığı an yıkıldığını, ama bunun savunma oyuncularının karşılaşabileceği bir risk olduğunu söyledi.
22.2.2008

‘Tur şansımız eşit’
Sevilla'nın hanesine yazılan ilk golü kendi kalesine atan Edu, UEFA’nın resmi internet sitesinde katıldığı canlı yayında bir soruyu yanıtlarken, “O an gerçekten yıkıldım. Ancak o dakikadan sonra artık yapılacak bir şey yoktu. Ve takım arkadaşlarımın da desteği ile oyuna geri döndüm. Ama bu tür durumlar, defans oyuncularının daima karşılaşabileceği bir risktir” ifadesini kullandı. Sevilla’dan çekinmediklerini ve tur şansının yüzde 50’şer olduğunu vurgulayan Brezilyalı, şu görüşlere yer verdi:

Gözü-kulağı Dunga’da
“Zico olağanüstü bir insan. Son derece mütevazı ve oyuncularına güven aşılıyor. Galatasaray ile oynayacağımız kupa rövanşı, hiçbir maça benzemeyen, olağanüstü bir mücadele olacak. Tüm şehir şimdiden buna kilitlendi. Kariyerimdeki en iyi anım Brezilya Milli Takımı’ndaki ilk maçımdı, teknik direktör Dunga’nın beni yine çağırmasını bekliyorum. En kötü anım dizimden sakatlandığım andı. İstanbul çok güzel, burada olmayı seviyorum. Döner yemeye bayılıyorum. Futbolcu olmamı ise babama borçluyum.”