PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Önce Sevgi wardı

ÇaKıR-
02-23-2008, 01:50 AM
"Ne garip, kimseyi sevmiyor dediler geçen gün, kimse ile ilgilenmiyor...Gözlerimi kapıyorum, sımsıkı... Çekip almasınlar diye... Kıskanmasınlar seni benden... Yok olduğuna inandırmak istiyorlar beni.Sevmiyorsan, yoksundur... Bu kadar yakın, böylesine uzak olmak istemem. Çok uzaklarda da olsan, yokluğuna inanamam... Çünkü biliyorsun, sevgisiz yaşayamam ben; yani sensiz... Gözlerini düşünmeden, ellerini tutmadan yaşayamam... Sevmezsem, yokum ben... Sen, ben; yine sen... Uzak... Yakın... Bulurken kaybetmek gibi.. Yok, yok; kaybederken bulmak..."

"Biliyor musun, kendi kendime konuştuğumu sanıyorlar... Hayal gördüğümü , güldüğümü sanıp korkuyorlar... Ağlarken güldüğüm, gülerken ağladığım doğru, yalnızca... Sen biliyorsun, duyuyorsun, görüyorsun... Dünyalarca, evrenlerce ötede de olsan anlıyorsun beni... Ben de beklemesini biliyorum, çağırmasını biliyorum seni... Sesini duymayı, ellerine dokunmayı biliyorum... Su gibi, ışık gibi ben'de ben'imin ta içinde saklamayı biliyorum seni...Ben hasta değilim; "...." değilim ben, sihirbazım...Yaratmayı biliyorum, görmeyi, tutmayı, dokunmayı biliyorum, sen olmadan. Çünkü :

"SEVİYORUM..."

SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM AŞKIM G&Ç

"sen benimle beraberken,
hem bu dünya güzel bana, hem o dünya
o dünyaya gitme bensiz sen,
bu dünyada bensiz kalma, istemem"

ARKADAŞLAR umarım yazımı beğenirsiniz...

aLINTIDIR