Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Bırakın kapansın kapılar

ÇaKıR-
02-23-2008, 02:27 AM
(Dinlemeyen kaybeder soylim bastan.Hele soyle yanasin yamacima.. )
Yillar once yasadiklarim......( Tamamiyle gercektir..)

Bir bayanla tanistim...Gorenlerin birakin selam vermeyi, bakacak cesareti bulamayacaklari kadar guzel biriyle..Tanismamiz tamamiyle tesaduflerle olustu..
Ben gordum..
Haftalarca gozleri onumden gitmedi..Kopuk yasiyordum..Ve aylar sonra islettigim mekana geldi..
Soktaydim..Firsati kacirmak istemedim ve attim duygularimi disari..Kendisi samimiyetimi anlamis olucak kabul etti..( ilk gordugumde bunu yapamamistim cunki cekindim..Benim gibi pacoza bakmaz diye utanip soyleyememistim Halbuki yakisikli sayilirim ama neyse )
Ve bulusma konusma tanisma derken tam 1 yil birlikte olduk..Yurt disinda yasiyordu ama oylesine buyuk bir ask dogdu ki 1 yilin 7 ayini yanimda gecirdi..
Kiskanc bir insanim.Belki biraz maco.Modern maco..amaaan iste adamin biriyim ben ve kollamak yapimda var..Onunla gezmek yurumek sonrasi sinirden basimin agridigini hissediyordum cunki o kadar guzel diki ona kocaman gozlerle bakmalari beni deli ediyordu..( istiklalde burnunu kirdigim gencten ozur diliyorum = ama hakliydim)
Herneyse konuyu dagitmadan devam edeyim..
Ruya gibi gunler gecirdik..Gecenin 11 inde yurumeye baslayip beyazittan sultanahmete ordan kadirga zeytinburnu ve sahil boyunca eminonu sonra taksim.....saatlerce ama saatlerce yuruyorduk sohbete doyum olmuyordu..Tehlikeli istanbula aldiris etmeden dunya umrumuzda degildi..

Bir istanbul gecesi.. (01:30)
bir isimi hallettikten sonra kaldigimiz evden almak istedim kendisini yine gezicek geceyi bosgecirmicektik..Telefon actim ve kendisi parka gelebilecegini soyledi..( her zaman ki gibi Cankurtaran da Rahmetli Hanife teyzenin gullerinden bi tane calip gule kosa devam ettim bulusmayerine)
Parkta bulustuk..Basim agriyor dedi..Sardim kollarimla hemen dibimizdeki banka oturduk..Basini omzuma koydu ve ona bizim turkumuzu soylemeye basladim..
( muhurGozlum)
Oturmamizdan 5 dk gecmemisti ki bir kiyamet basladi..
Dunyamiz basimiza yikiliyordu sanki..O nu kollarimin arasina alarak ustune adeta kendimi kapak ettim..Sirtim aciyordu..Basimdan akan kanin damladigini goruyordum tisortune..
Evet..Arkamizi dondugumuz bank in 5-10 mt gerisindeki bodrum katinda bomba patlamisti..
Gurultu ustumuze yagan taslar,kanamaya devam eden basim ve sirtimdaki agrilar..
Dunya umrumda degildi..
Duzeldim ve onu kolundan tutup kos diye bagirdim..
Hayatim koss..
Hadii..
Yok..Ses yok harekette yok .. O saniyeler omrume bedeli cunki ona bir sey oldugundan korkuyordum..
Allahima hamd olsun soktaydi..
Kucagima alip merdivenlerden kosarak inmeye basladim..
Asagi vardigimizda kosedeki bir bakkalin onunde duran su sisesini kaptim ve acip yuzunu yikamaya onu soktan cikarmak icin ugrasa koyuldum..
Cok sukur kendine geldi ve aglamaya basladi..Bir sure sonra bana bakti ve ciglik atti..
Basima dusen tas kafami kirmisdi ve kan yuzume akinca sanki yuzum parcalanmis gibi bi gorunum olmus..Korktu bizimkisi iste
Neyse o gece Taksim ilk yardimda sabahladik..
Cok sukur bir sey olmamisti ona kendimi acaip iyi hissediyordum..
Sabah eve geldigimizde bana sarildi aniden..
Sen bana bir sey olmasin diye mi yaptin onu diye aglamaya basladi..Bana o gunden sonra 1000 kat daha asik olmustu sanki elleriyle yediriyor iciriyor onun icin yaptigim fedakarligin farkinda olarak sevgisini gostermeye calisiyordu..
Bu olaydan bir kac ay sonra benden ayrilmak istedigini soyledi..
Hic bir sorun olmadigi halde cekti ve gitti..
Dunyam basima yikildi..Onunla tanistigim da biraktigim alkol ve uyusturucu yeniden baslamis hayatim zindana donmustu..
Bir defa daha dondu ve tekrar ayrildi..
Bir defa daha
Bir defa daha...
Ayrildik...Defalarca ikna etmeye onu benden cok sevenin olmayacagina vs vs aylarca ikna calismalari yaptim ama nafile..Ustune gittikce hersey kotuye gitti..Uyusturucudan dolayi hastalandim ve hastaneye yattim..
Hastahanede yattigim gunlerde bir kizla tanistim hastahanenin misafir odasinda..
Hastahanede annesi yatiyormus ve bir iki mudahale sonra yurt disina gidiceklermis..
Hayat o kadar tesadufler dogurdu ki tanisa tanisa tanisa sok seylerle karsilastim..
Tanistigim insan eski sevdigim ile ayni ulkede ayni sehirde ve ayni cadde de oturuyorlardi..birbirlerini tanimiyorlardi..
Onunla baslayan dostlugumuz ilerledi..iki gun sonra ciktilar hastaneden ve benden mailimi istedi verdim..
Hastaneden cikinca kendimi toparlamaya basladim..calistim.yattim.calistim yattim..ot gibi ama dusuncesizdim en azindan..ve bir mail geldi..
Hastahanedeki kiz..Cevap vermek istemedim ama cevap vermedigim her gun icime sikinti geliyordu ..En sonunda maile bir hafta sonra cevap verdim..
Ayni aksam cevap geldi yine ve sohbet basladi..Yaklasik 1 ay sonra bana asik oldugunu soyledi..Sustum..Sustum..Sustum..Korkuyordum.Ugrun a canini verdigim insan bile terkedebildigine gore kimbilir bu kac gunde birakir diye korkuyordum karsilik vermekten..
Sonra ne mi oldu ?

Suan hastahanede tanistigim kizdan dunyalar tatlisi bir cocugum var ve o insan bana dunyada en cok deger veren beni deliler gibi seven esim oldu..
Ben yine canimdan cok seviyorum..Bende sevgim adina degisen bir sey yok..Ama dunyam degisti..Simdi beni de cani kadar seven bir esim var..

Suan biliyorum ki birisi icin agliyorsak, bilmeliyiz ki bizi hakeden birileri var bu dunyada..Onlara haksizlik etmemeliyiz..
(
Not: Alkol ve uyusturucuyu biraktim..Tek kotu aliskanligim sigara onu birakmak icin mucadele ediyorum..

ALINTIDIR