KoJiRo
03-08-2008, 11:04 AM
Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde İspanya’nın Huelva takımına transfer olan Ersen Martin, halen ödenmeyen 1 milyon dolarlık bonservis bedeli için Bordo-Mavili kulübe müjdeli haber verdi. Ersen Martin yaptığı açıklamada, “Ben Trabzonspor ile asla kötü olmak istemem. Çünkü orada ekmek yedim. Bunun için Huelva başkanıyla görüştüm. O da bana Trabzonspor’a 1 milyon doları ödeyeceğiz sözünü verdi” dedi.
YARISINI ALACAĞIM
ERSEN Martin, Trabzonspor’dan alacağı olan 600 milyon YTL ödenmediği için olayı mahkemeye taşıdığını da hatırlatarak, “Ancak ben burada da Trabzonspor’u çok sevdiğim için fedakarca davranıp bu paranın yarısına davayı geri çekmek istiyorum. Yeni yönetim gelmiş, bu yönde benimle görüşürlerse bu olayı da tatlıya bağlamak istiyorum” diye konuştu.
YARISINI ALACAĞIM
ERSEN Martin, Trabzonspor’dan alacağı olan 600 milyon YTL ödenmediği için olayı mahkemeye taşıdığını da hatırlatarak, “Ancak ben burada da Trabzonspor’u çok sevdiğim için fedakarca davranıp bu paranın yarısına davayı geri çekmek istiyorum. Yeni yönetim gelmiş, bu yönde benimle görüşürlerse bu olayı da tatlıya bağlamak istiyorum” diye konuştu.