KoJiRo
03-08-2008, 11:18 AM
Daha kaç ******* böyle sessiz, böyle sensiz yaşayacağım?
Bilmiyor musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin...
Bir gece daha başlıyor...
Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin;
damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor...
Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede.
******* Benim *******im....
Senin *******in...
Seni yaşadığım *******..
Gönlümde bir derin yarasın sen!
Bu *******de de çok şey istedim bir şeyler yapabilmeyi. Elime çoğu kez kalem kağıt alıp seni yazmayı istedim.
Olmadı am****albim seninle öylesine doluydu ki her hareketim sönük kalıyordu. Ben çaresizliği kapılıp gidiyordum.
Ne yaptığımı bilmiyordum. Saatlerce, saatlerce oturup seni düşünüyordum. Kalbimde bastırmaya çalıştığım duygularıma
ilk olarak *******i yaşama hakkı veriyordum. Herkesten gizlemeye çalıştığım o korları *******e çıkartıyordum sanki.
*******den saklamıyordum hiçbirşeyi. *******le paylaşıyordum, ve ******* sarıyordu beni.
Beni alıp sensizliğin okyanusunda boğmuyordu. Beni sensizliğin zirvesinde, en uç noktasında aşkın sonsuzluğuna götürüyordu.
Artık bu *******i sevmeye başlıyorum. Bana seni getiren *******...
Benim *******im onlar...
Benim senlerim benim yalnızlıklarım, benim aşklarım diyebildiğim *******im..
Evet artık uyuyamayan, ağlayamayan gözlerime ağlamıyorum.
*******imi de feda ediyorum sana. Gündüzlerde söyleyemediklerimi *******de haykırıyorum.
Evet, seni anlamakla, seni yaşamakla, seni sevmekle geçirdiğim bu *******de, sabahladığım bu *******de,
benden çok uzaklarda bulunan sana uykularında bir rahatlık veriyorsa sevdam, ne mutlu bana.
Sen yaşadığımsın, yaşatanımsın. Sevdamsın sen...
Belki ben anlatamıyorum ama ******* bu sevdaya şahittir.
Çünkü artık onlarda bu aşka ortak oldular. Belki benden bile çok seviyorlar seni.
Ben seni hiç mi hiç gözlerimle bitirmek istemedim.
Ve *******in içinde, *******le birlikte hep sevdim seni...
Ne kadar birlikte olamayacağımızı bilsem de Ben ve *******im Hep seveceğiz seni...
Bilmiyor musun ki ey yar, beni ne çok mahvediyor uzaklığın, ne çok bölüyor kalbimi kalbin...
Bir gece daha başlıyor...
Önümde upuzun yaşayacağım bir gecem, bir karanlığım daha var. Saatlere, saniyelere gireceğin;
damarımdaki kanıma kadar işleyeceğin bir gecem daha başlıyor...
Bir gecem, bir sevdam daha başlıyor ama yazık ki gözyaşları ma giren olmayacaksın yinede.
******* Benim *******im....
Senin *******in...
Seni yaşadığım *******..
Gönlümde bir derin yarasın sen!
Bu *******de de çok şey istedim bir şeyler yapabilmeyi. Elime çoğu kez kalem kağıt alıp seni yazmayı istedim.
Olmadı am****albim seninle öylesine doluydu ki her hareketim sönük kalıyordu. Ben çaresizliği kapılıp gidiyordum.
Ne yaptığımı bilmiyordum. Saatlerce, saatlerce oturup seni düşünüyordum. Kalbimde bastırmaya çalıştığım duygularıma
ilk olarak *******i yaşama hakkı veriyordum. Herkesten gizlemeye çalıştığım o korları *******e çıkartıyordum sanki.
*******den saklamıyordum hiçbirşeyi. *******le paylaşıyordum, ve ******* sarıyordu beni.
Beni alıp sensizliğin okyanusunda boğmuyordu. Beni sensizliğin zirvesinde, en uç noktasında aşkın sonsuzluğuna götürüyordu.
Artık bu *******i sevmeye başlıyorum. Bana seni getiren *******...
Benim *******im onlar...
Benim senlerim benim yalnızlıklarım, benim aşklarım diyebildiğim *******im..
Evet artık uyuyamayan, ağlayamayan gözlerime ağlamıyorum.
*******imi de feda ediyorum sana. Gündüzlerde söyleyemediklerimi *******de haykırıyorum.
Evet, seni anlamakla, seni yaşamakla, seni sevmekle geçirdiğim bu *******de, sabahladığım bu *******de,
benden çok uzaklarda bulunan sana uykularında bir rahatlık veriyorsa sevdam, ne mutlu bana.
Sen yaşadığımsın, yaşatanımsın. Sevdamsın sen...
Belki ben anlatamıyorum ama ******* bu sevdaya şahittir.
Çünkü artık onlarda bu aşka ortak oldular. Belki benden bile çok seviyorlar seni.
Ben seni hiç mi hiç gözlerimle bitirmek istemedim.
Ve *******in içinde, *******le birlikte hep sevdim seni...
Ne kadar birlikte olamayacağımızı bilsem de Ben ve *******im Hep seveceğiz seni...