Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Elveda Kelebek

KoJiRo
03-14-2008, 10:46 AM
Hani sen kalbime,yumurtasından yeni çıkmış bir larva olarak girip,orada büyüyüp ,rengarenk bir kelebek olmuştun…Daha sonrada kalbim sana dar gelmişti ve sen o kalpten çıkmak istemiştin…Bende sana elveda demeyip,hoşça kal kelebegim demiştim…

Bir gittin,senden birdaha ne haber alabildim,nede görebildim…Sadece gittigin yerde mutlu oldugunu duydum…Benimde amacım seni sadece seni mutlu etmekti…Mademki gittigin yerde mutlusun, o zaman elimden gelen senin mutlu olmanı saglamak…

Biliyormusun, kalbime ördügün çelikten aglar varya, işte o agları paramparça eden bir larva geldi….Geldigi gibide hemen kalbimdeki yıktıgın, kırdıgın yerleri örmeye başladı….Tamamen onardı ve şimdi kelebek oldu…Kalbimdeki gül bahçesinde bir oyana bir buyana uçuyor, etrafına neşe saçıyor…Hani sana demiştimya, ayrılıgın çok zor olucak seni unutamıyacagım diye,yanılmışım…

Şimdi o kelebek sana ait güllerin yerine başka başka gül tohumları atıp, sadece kendine özel ve sadece ona ait olmasını istedigi uçsuz bucaksız bir bahçe kuruyor….Senden özür dilerim, o bahçe sana ait ve orada kalacak demiştim ya, şimdi o bahçeden geriye kurumuş birkaç gül, birazda yapraklar kaldı…

Ama sakın üzülme inanki şimdiki bahçe çok daha büyük, ve o gül bahçesinden her tarafa mis gibi kokular yayılıyor…İnanırmısın ben bile şaşırdım,ne zaman girdi ne zaman kalbimi onardı ve ne zaman o kadar büyük bir bahçe kurdu anlayamadım…

Hani sana demiştim, ya ben sevgiyi bilmiyorum, yada senin sevgin farklı diye…İşte ben sevmeyi biliyormuşum…Senin sevgin, senin sevgi diye nitelendirdigin duygun farklıymış…Sen sevmeyi bilememişin…

Şimdi bendeki, sevgi denizi, koskoca bir okyanus oldu…Ama bu okyanus gül okyanusu…Sevgi okyanusu…

Artık geri gelsende, sana ait ne bir bahçe, nede bir tek gül bulabilirsin…Şuan bulundugun, dibi otlarla dolu olan, otların arasında kaybolmuş olan, bahçende yaşamaya devam et…Ne kadar otları temizlemeye çalışsanda, bahçeyi güzelleştirmeye çalışsanda emin ol asla böyle bir bahçen olamıyacak…Çünkü bu bahçe sadece sevgiyle büyür, sevgiyle güzelleşir…O sevgide sadece bende vardı…Şuanda o sevgiyi bir başka kelebek aldı…Sevgiyi bilen,kendine deger verildigini bilen,her uçtugunda,gök kuşaklarının çıktıgı,kanat seslerinin, bir şelaleyi andıran bir kelebek…

Hani demiştimya, sana elveda demiyorum, hoşça kal kelebegim diye…
Yolun ve bahtın açık olsun…Sana hoşça kal demiyorum, Elveda….