Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : WHAT A WOMEN WANT ???? [kadınlar ne ister]

GeCeLeR
03-04-2006, 04:27 AM
>>>KIZLAR
>>>Öperseniz beyefendi değilsinizdir,
>>>Öpmezseniz adam değilsiniz.
>>>İltifat edersiniz yalan der,
>>>Etmezseniz bırakır gider.
>>>Her isteğine evet derseniz
>>>karaktersiz olursunuz,
>>>Karşı çıkarsanız anlayışsız.
>>>Çok yanına giderseniz sıkıldım der,
>>>Az giderseniz küser.
>>>İyi giyinirseniz çapkınsın der,
>>>Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
>>>Kıskanırsınız huyun kötü der,
>>>Kıskanmazsanız sevmiyorsun der.
>>>Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar,
>>>Kendisi bir saat gecikse bunda ne var.
>>>Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
>>>O buluşur "Bizim Kızlar" olur.
>>>Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
>>>Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
>>>Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
>>>Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der.
>>>Kısacası...
>>>Sade ama çok karışık
>>>Zayıf gibi ama çok güçlü
>>>Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran

BEN BULAMADIM NE İSTEDİKLERİNİ YA SİZCE ????

๏๒รєรรเ๏ภ
03-04-2006, 04:46 AM
kanka hepsine katılıyorum... :)

amfibik
03-04-2006, 09:39 AM
yok kanka ya biraz abartmişin bunları yaptıran erkeklere kilibik deniyo :D heuehuehu

10ur
03-04-2006, 10:14 AM
Ehueheu Kİm YazmiŞ Sa Bİz Erkeklere Tercuman Olmus

CaKaLBoT
03-04-2006, 11:21 AM
alla alla ben bunların yarısına kaltılmıyorm hıcde ole degılız valla:D en azından bana ole gelmıyo valla sızn ıstedıklerınzı ack ve kesın .........

BİR ERKEK NASIL MUTLU EDİLİR!!!

1.Karnını iyice doyurun
2.Seks yapın
3.Uzaktan kumanda ve birasını verip rahat bırakın

Huzursuzluk belirtisi gösterince madde-1'den tekrar başlayın

bılmem bunu bıyerden hatırladınız mı??:biggrin: :biggrin:

ayten
03-04-2006, 11:55 PM
Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz.
ne ilk fırsatta şapur şupur öpülmeyi isteriz ne de hiç öpülmemeyi..doğru zaman önemli..
İltifat edersiniz yalan der, Etmezseniz bırakır gider.
iltifat ederseniz yalan deriz ama içten içe hoşumuza gider, ruhumuzu okşar..yüzlerde tebessüme yol açar..söylesenize kimin hoşuna gitmez beğenilmek?..iltifat olmazsa beğenilmediğimizi düşünürüz..
Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız.
her isteğine evet veya her isteğine hayır denmesi kimin hoşuna gider ki?..bunun arası yok mu allah aşkına?..
Çok yanına giderseniz sıkıldım der, Az giderseniz küser.
biz sizin dibinizden ayrılmasak hoşunuza gider mi ki?..azıcık özletin kendinizi..bence bu iki taraf için de geçerli..
İyi giyinirseniz çapkınsın der,Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.
iyi giyinmekle çapkınlığın bağlantısını kuramadım..buna hiç katılmıyorum..bakımlı olmak ne zamandan beri çapkınlık göstergesi oldu..
Kıskanırsınız huyun kötü der, Kıskanmazsanız sevmiyorsun der.
yahu herşeyin bir kararı vardır..aşırı kıskançlığın iyi bir şey olduğunu kim söyleyebilir ki?..kıskançlık sevginizin derecesini göstermez ama sevip sevmediğinizi gösterir..
Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikse bunda ne var.
hiç hiç katılmıyorum buna..ben geç kalıyorsam onun da geç kalmaya hakkı var..aynı şekilde o geç kalıyorsa benim de geç kalmaya hakkım var..
Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "Bizim Kızlar" olur.
bize de vakit ayırın da geri kalan zamanınızda ne yaparsanız yapın..
Siz başka kıza bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur.
güzele bakmak sevapsa benim de gözlerim var ve benim de sevap kazanmaya hakkım var, ben de yakışıklılara bakarım..(kadın-erkek eşitliği)
Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "Neden dinlemiyorsun?" der.
bizi dinleyip dinlemediğinizi anlayamayacak kadar salak değiliz..bizi dinlediğiniz-dinlemediğiniz zamanları ayırabiliyoruz..inanın bu çok zor değil..

uzun lafın kısası herşeyde denge önemli..ne aşırıya kaçılmalı ne de tamamen ilgisiz olunmalı..bu dengeyi sağlamak çok mu zor?...

amfibik
03-05-2006, 11:14 AM
değil haklısında :) biraz kadınsı duygularını azcık bastırmanı yeğlerim bağirarak yazıyosun gibime geliyo :))

Sereniti
03-05-2006, 11:44 AM
aytenciğim döktürmüşsun yine. valla helal olsun. haklı açıklamalara ne denir. tamı tamına katılıyorum dediklerine.
bu arada bazı haklı düşünceleri feministlikle karıştıran arkadaşlar var aramızda.... dikkatli olsunlar!!!

ayten
03-05-2006, 11:46 AM
değil haklısında :) biraz kadınsı duygularını azcık bastırmanı yeğlerim bağirarak yazıyosun gibime geliyo :))
zaman zaman yazılan yorumlara sinirlenip kendime hakim olamadığım doğru..ama bu yukarıdakini bağırarak yazmadım wallahi :) elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım..kadınca bi cvp vermeye çalıştım..eğer yine dozu kaçırdıysam af ola..

GeCeLeR
03-05-2006, 12:43 PM
zaman zaman yazılan yorumlara sinirlenip kendime hakim olamadığım doğru..ama bu yukarıdakini bağırarak yazmadım wallahi :) elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım..kadınca bi cvp vermeye çalıştım..eğer yine dozu kaçırdıysam af ola..
ayten bu başlık bana da kapak olur bir daha kadın bölümüne uğramam :)
uğrasam da tek kelime yazmam :)
bari mesajının başlığına TOKAt GİBİ BİR CEVAP yazsaydın :):):):):):)
harbiden kapak oldu ama bu cevap allahım nasıl içime otrdu acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor :)

GeCeLeR
03-05-2006, 12:45 PM
ayten bu başlık bana da kapak olur bir daha kadın bölümüne uğramam :)
uğrasam da tek kelime yazmam :)
bari mesajının başlığına TOKAt GİBİ BİR CEVAP yazsaydın :):):):):):)
harbiden kapak oldu ama bu cevap allahım nasıl içime otrdu acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor :)
şu benim msajımı alkıntılarla cevapladığın mesajdan bahsederek söledim bunu ...

Sereniti
03-05-2006, 05:02 PM
valla kırk yılda bir uğradın bizim bölüme ve olay yarattın. tebrikler. çok başarılısın. yine de ara sıra uğra ki bölümün işleri açılsın... tartışmadıkça sıkılıyoruz biz.

ayten
03-06-2006, 12:27 PM
şu benim msajımı alkıntılarla cevapladığın mesajdan bahsederek söledim bunu ...

patron ne yaptın sen?..alınacağını bilsem wallahi yazmazdım..silerim wallahi yazdıklarımı,yeter ki sen iste hemen sileyim..:frown:
tamam söz ben bundan sonra sadece konu eklerim bu foruma, yorum yazmıcam bi daha sözz :frown: teşekkürden başka bi cvp yazmam artık konulara..

TiKkY_BoY
03-06-2006, 09:10 PM
acil forumda bir Erkekler Kahvesi açmalıyım ve artık orda takılmalıyım gibi geliyor :)

kanka valla ii olur :D:D

GeCeLeR
03-06-2006, 09:58 PM
patron ne yaptın sen?..alınacağını bilsem wallahi yazmazdım..silerim wallahi yazdıklarımı,yeter ki sen iste hemen sileyim..:frown:
tamam söz ben bundan sonra sadece konu eklerim bu foruma, yorum yazmıcam bi daha sözz :frown: teşekkürden başka bi cvp yazmam artık konulara..
kız şaka :):):) Bu forumdan sen den başkasının lafını yalar yutarmıyım ben :):):):):)

amfibik
03-06-2006, 10:11 PM
hayatta her şey yalan hayatta gerçek olan tek şey aşk bence gerisi yalan

zincifre
03-07-2006, 01:07 AM
shakespeare demiş ki;
"dünya gebe kalsaydı kadınların gözyaşlarından birer timsah doğardı her damlasından"
ancak deneyimlerin ve gözlemlerim bunun doğru olduğunu fakat her zaman doğru olmadığını anlamamı sağladı.
bu konuda benimde kafam kafam karışık.
hakikaten
"kadınlar gerçekten ne ister"