Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Amatör futbolcunun katili sevgilisinin babası çıktı 23 Temmuz

GooD aNd EvıL
07-23-2008, 02:56 PM
trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde önceki gece otomobil içinde göğsünden tek kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulunan bir oto galerisinin ortaklarından, amatör futbolcu 36 yaşındaki Tayfur Zaman'ı, sevgilisinin babası emekli öğretmen, 50 yaşındaki Hasan Namlı'nın öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Namlı, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

İlçedeki Çeşmeönü Mahallesi Liman Kavşağı'nda önceki gün saat 22.00 sıralarında bir otomobilin trafiği aksattığı ihbarı üzerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler, 55 AU 193 plakalı otomobilde sürücü Tayfur Zaman'ın cesedini bulurken, kalbine 1 kurşun isabet ettiğini belirledi. Yapılan incelemede otomobile ayrıca 4 kurşunun daha isabet ettiği belirlendi. İncelemede Tayfur Zaman'ın ilk eşinden ayrıldıktan sonra ikinci eşiyle 8 yıl önce evlendiği, bu evlilikten bir kızının olduğu ancak ikinci eşiyle de 1 yıldan bu yana aralarında sorunlar bulunduğu belirlendi. Tayfur Zaman'ın bir süre önce eşinden boşanan, Samsun'da oturan bir kadınla ilişkisi olduğu, bu kadının kısa süre önce polise başvurarak, “Beni silahla tehdit ediyor” diyerek Tayfur Zaman'dan şik?yetçi olduğu belirlendi. Adı açıklanmayan kadın ile ilgili soruşturmayı derinleştiren ekipler kadının Beşikdüzü'nde esnaf olan babası emekli öğretmen Hasan Namlı'yı gözaltına aldı.

Sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf eden Namlı, cinayette kullandığı tabancanın yerini de gösterdi. Namlı'nın ifadesinde, “Kızım, Tayfur Zaman ile bir süre arkadaşlık etti ve daha sonra artık kendisiyle görüşmek istemediğini söyledi. Fakat Tayfur kızımın peşini bırakmadı. Sürekli rahatsız etmeye, tehditler savurmaya başladı. Kendisini uyardım ve kızımın peşini bırakmasını söyledim. Tehditlerini sürdürdü. Son olarak bu olay gerçekleşti. Sadece korkutmak istemiştim” dediği ileri sürüldü. Adliyeye sevkedilen Hasan Namlı tutuklandı.