PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Yalanı nasıl anlamış??

ZumruduAnka
08-31-2008, 04:41 PM
İki en iyi arkadaş mesajlaşıyorlar.Biri diğerine şunları yazıyor:

“Canım çok sıkılıyor, seni de çok özledim.Bu gece müsaitseniz sizde kalmaya gelebilir miyim?” Bu mesajı alan diğer arkadaş mesajı aynen şöyle cevaplar: “Canım benim ne güzel olurdu ama ben evde değilim şuan, halamlardayım.Halamın oğlu askerden geldi biraz önce, bu gece orda kalacağım.Yarın bekliyorum, tamam mı? İyi gceler.” Bu mesajı okuyan diğer arkadaş çok bozulur çünkü en iyi arkadaşının ona yalan söylediğinden, aslında evde olduğundan emin olmuştur ve bunu bu mesajla anlamıştır.

Sizce kız, eniyi dostunun ona yalan söylediğini nasıl anlamış olabiir?

jockeя
08-31-2008, 06:02 PM
adam demişki halamlardayım ama sonra bu gece orada kalacağım demiş bunu derken evde heralde adam ordan anlamış olabilir

ZumruduAnka
08-31-2008, 06:06 PM
adam demişki halamlardayım ama sonra bu gece orada kalacağım demiş bunu derken evde heralde adam ordan anlamış olabilir

sanırım şöyle demek istedin: "adam eğer gerçekten halasında olsaydı orda kalacağım değil, burda kalacağım derdi."

GooD aNd EvıL
08-31-2008, 06:17 PM
Bu gece orda kalacağım dediğine göre, arkadaşı evde olduğunu anlamış ama bunda pek zor birşey göremedim ben:001_smile:

jockeя
08-31-2008, 09:54 PM
sanırım şöyle demek istedin: "adam eğer gerçekten halasında olsaydı orda kalacağım değil, burda kalacağım derdi."

:yes::yes::yes:

generaux
12-03-2008, 03:10 PM
Ama Şeyde Olabİlİrdİ Garda Askerden Gelrnİ KarŞliyorlar Ve Halasi Gİle Gİdİp Kalacaklardir Olamazmi

ZumruduAnka
12-09-2008, 10:49 PM
Ama Şeyde Olabİlİrdİ Garda Askerden Gelrnİ KarŞliyorlar Ve Halasi Gİle Gİdİp Kalacaklardir Olamazmi

halamlardayım dediği zaman halasının evinde olması gerekmiyor mu?