Tam Sürümü Görüntüle : Adult...
ZumruduAnka
10-15-2008, 09:39 PM
Adult bölümü sitenin itibarını düşürmüyor mu?
eğer bu foruma daimi üye toplamak istiyorsak adulttan uzak durmak taraftarıyım. görüldüğü üzere online üyelerin %60-70 i sadece adultta takılıyor. bunun siteye bi yararı olmadığı kanaatindeyim.
GooD aNd EvıL
10-16-2008, 05:29 PM
Adult bölümü üyelerin isteği üzerine açıldı. Sitenin dahada bilinir hale gelmesinde büyük rol oynuyor. Ayrıca bu konu yüzlerce kez konuşuldu. Bu çocuk oyuncağı değil aç-kapa olmaz:001_smile: Bir karar alındı ve bu karara tüm üyelerimizin saygı duymasını bekliyoruz...
ZumruduAnka
10-16-2008, 06:57 PM
iyi de o bölümün kapanmasını istemeyenler zaten sırf o bölümde takılanlar :) onların sitenin yararına birşey yaptıklarını sanmıyorum. Ayrıca sitemiz pek durgun görünmüyor mu??Eskiden daha sıcak bir ortam vardı. o hava ne oldu da bozuldu ben bilmiyorum ama adultla siteye sadece geçiştirici bir kan verebiliyoruz böyle düşünüyorum.
Kararlara da her zaman saygım vardır. Sadece eleştiri hakkımı kullanıyorum.
Saygılar...
GooD aNd EvıL
10-16-2008, 07:10 PM
iyi de o bölümün kapanmasını istemeyenler zaten sırf o bölümde takılanlar :) onların sitenin yararına birşey yaptıklarını sanmıyorum. Ayrıca sitemiz pek durgun görünmüyor mu??Eskiden daha sıcak bir ortam vardı. o hava ne oldu da bozuldu ben bilmiyorum ama adultla siteye sadece geçiştirici bir kan verebiliyoruz böyle düşünüyorum.
Kararlara da her zaman saygım vardır. Sadece eleştiri hakkımı kullanıyorum.
Saygılar...
Şimdiki ortam, sitenin durgun olma durumu; yönetici kadrosundaki eksiklerden ve daimi üye sıkıntılarından kaynaklanıyor, onlarda en kısa zamanda çözülecek ve eski gücümüze kavuşacağız...
jockeя
10-17-2008, 12:21 AM
tabi kaparız ama kapadıktan sonra bu kadar online üye bulabileceğimizi garanti ediyorsan hayhay kapayalım burada sıcak bir ortam varkende adult açıktı biz kapadık site düşüşe geçti tekrar açtık eski ortamla adultun bir alakası yok konuyu başka yerlere çekmeyin adultu şimdilik kapanma durumu yoktur .
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.