PDA

Tam Sürümü Görüntüle : !!!- Kendi yapımım süper çalışan mail bomber. bunu kaçırmayın..-!!

ZaNdAR
03-11-2006, 03:29 AM
Arkadaşlar bu MAiL BomBeR tamamen kendi yapımımdır we denenmiştir.süper çalışıyor.

program hakkında bikaç şey söylemek istiyorum..

programı çalıştırınca karşınıza iki tane metin kutusu iki tanede buton çıkacak.

bombalanacak mail adresi yazan kısma [email protected] dışınd bir hedef mail adresini yazıyoruz. :D

Nick yazan kısmada Nickinizi yazıyosunuz. Bu nick ne işe yarıyo diye soranlar için söylüyorum hedefe gidecek mailler [email protected], [email protected],... şeklinde gidecektir.

mesela nick kısmına zandar yazarsanız mailleriniz [email protected], [email protected],.. gibi adreslerden gelmiş gibi görünecektir.

program bu ilk sürümünde 3 serverle çalışmaktadır. server sayısı neden önemli diye soranlarınız için: ne kadar çok server=o kadar çok mail :D

serverin birinden giden mesajlar nick1, nick2, nick3,.. şeklinde server2 den giden mesajlar nick1001, nick1002,.. şeklinde server3 ten giden mesajlar da nick5001, nick5002, nick5003,.. şeklinde ulaşıyor hedefe.

programa yeni serverler ekledikçe güncellemeye çalışıcam.

program bazı mail serverlerinde denedim. sonuçlar şöyle:

yahoo mail: tamamına yakını inbox :D
gmail: tamamına yakını inbox :D
gawab: tamamına yakını inbox :D
mynet : tamamına yakını inbox :D
msn : tamamına yakını inbox :D
hotmail : tamamına yakını junk :(

bu benim denemelerimdeki sonuçlar sizinkinde de böyle olcak diye bişey yok.

bide server sayımız az olduğu için belli bir süre sonra maill gönderimi durabiliyor. onun için gönderilen mail sayısı 500 olunca siz durdurun. bir süre sonra tekrar bombalayın. işinizi garantiye alın.

son söz: benim denemelerim sonucunda ben beğendim. güzel oldu yeni serverler eklendikçe daha da kuvvetlenicek.

bide: programın kullanımından doğacak sorumluluk kullanıcıya aittir. kopyalanması ve dağıtılması KAYNAK GÖSTERMEK ŞARTIYLA serbesttir.

programı aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz:

http://www.sanalsuikast.org/zndr/st_mailbomber.rar

selametle..

watican_666
03-11-2006, 12:58 PM
eyvallah kanakaaaaaa

vatansever26
03-13-2006, 07:07 AM
zandar sana helal valla...senin yaptıgın seyler calısıyor...senden korkulur...daha dewamı gelir bunlaın umarım...sana rep helal

ZaNdAR
03-13-2006, 01:42 PM
zandar sana helal valla...senin yaptıgın seyler calısıyor...senden korkulur...daha dewamı gelir bunlaın umarım...sana rep helal

eyw. kanka böle düşünmen rep ten çok daha önemli. saolasın.
daha neler yapacam gör sen :D

selametle..

ZaNdAR
03-15-2006, 09:01 PM
arkadaşlar mailbomberi projesini kapatıyorum.
artık mail bomber işe yaramaz denemeyin. engelliyorum.

kurtlar wadisi operasyonu sona ermiştir yani..

sebebine gelince;

tamamen teknik sebepler diyebiliriz aslında.

aslındabu türk milletine iyilik yapmıyacaksın.

benim bu programı yazıp yayınlamamda zerre kadar çıkarım yok. sadece arkadaşlara iyilik olsun die yaptım.

ama bazı dangalaklar kafadan mail sallamışlar. inaktif mailleri yazmışlar bombalamışlarda bombalamışlar. ve bizim serwer de binlerce failure maili gelmiş. 250 mb kotamızı doldurmuş ve mailbox kilitlendiği için silmek zor oldu.

bundfan dolayı proje kapanmıştır.

bidaha da yazdığım hiçbir programı paylaşmıyorum..

selametle..

watican_666
03-17-2006, 11:35 PM
eyvallah kanka ama yaparsan böle programlarr bizimle paylaş

AchiLLeS
03-18-2006, 02:05 PM
valla ne var sunu kotu değilde iyi sekiLde kullansanizda herkes faydalansa ne olur kii
kimde var sa bi zahmet bana ulaştırsın yada yeniden eklerseniz sevinirim
coq aciLLLLLLLL
Lütfennnnnnnnnn

ZaNdAR
03-19-2006, 06:28 PM
program kullanılmıyor artık arkadaşlar.
birilerinden bulsanız da artık işe yaramıyor. engelledim kullanımını.
benden onaylamadan program tek bir mail bile göndermez..

selametle..

desperado1986
05-11-2006, 05:22 PM
Tesekkurler

qarizma
10-04-2006, 10:52 AM
etme eyleme zandar programı engele ama bizi yeni programlarından mahrum edmee:(