Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Boğa - Salı , 24.02.2009

F.S.Mehmet1453
02-24-2009, 04:24 PM
Boğa - Salı , 24.02.2009

Sevgili Boğalar güne olumlu bir enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. İletişim gezegeni Merkür bugün şans ve genişleme imkanı sağlayan Jüpiterle saat 08:50 itibariyle kavuşum yapacaklar. Bu oluşumun sizler için anlamı mesleki alanda meydana gelecek değişimler için kesinlikle sabit fikirli davranmamak ve yeniliklere açık olmaktır. Eğer önünüzde bir değişimin işaretini görürseniz buna kayıtsız kalmayınız. Yani bir teklifle karşılaşırsanız, şu anki konumunuzu bir gözden geçiriniz. Eğer gelen teklif, geleceğiniz açısından çok daha yararlı olacaksa, sırf rahatsınız veya risk almayayım diye ilerlemeyeceğiniz bir yerde kalmayınız. Önemli olan değişimin sesine kulak vermektir. Olayları ve durumları geniş bir çerçeveden bakmaya çalışınız. Bazen hayat bizi yol ayrımına getirir. Tam bu noktada öyle bir durum olur ki hangi seçeneğin daha doğru olduğuna karar veremeyiz. Burada yapılması gereken ileriyi ve çağa uygun olanı tercih etmek, uygulamaya dönük düşünmektir.

Bu seçim sizin gibi radikal gelişimlere kapalı kişiler için zor olabilir. Fakat yıllar sonra pişmanlık duymamak için, karşımıza çıkan bir yeniliği kabul etmeden reddetmek akıllıca değildir. Onun için ben bu enerjinin size getireceği fırsatları inceleyerek karar vermenizi öneriyorum. Yine bu etkinin bir başka yansıması ise şu olabilir. Bulunduğunuz yerde yeni bir oluşum meydana geliyordur ve bu oluşum sizi de yakından ilgilendiriyordur. İçinizde garip bir korku vardır. Bana bir şey olur mu diye. Bu enerji altında korkmanıza gerek yoktur. Meydana gelecek sonucun ilerisi adına sizin için iyi olacağını düşünerek gönlünüzü ferah tutunuz. Bazen değişimler kişi için gayet hayırlıdır. Öncelikle inancınızı ve güven duygunuzu ayakta tutunuz ve sakince görevlerinizi yapmaya devam ediniz. Bu enerjinin tüm Boğalar için aradıkları güzelliklere işaret olmasını diliyorum.