PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Son durum nedir?

winstoon007
04-02-2009, 03:59 PM
ttp://img520.imageshack.us/img520/8305/arda031.jpg
Galatasarayımızın ve Milli Takımımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan, transfer haberleriyle ilgili çok özel açıklamalar.

Galatasaray'ın ve Milli Takımımız'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan, transfer haberleriyle ilgili çok özel açıklamalar. Editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Ahmet Bulut, Arda'nın transfer haklarını devretmek için hiç bir şirketle görüşmediğini ve görüşmeye de ihtiyacı olmadığını söyledi.

Tüm medyada sanki aynı ağızdan çıkmış gibi yapılan açıklamaların hepsinin yalan olduğunu söyleyen Bulut: "Benim AMG'ye ihtiyacım yok, onlar da benim gibi bir menajerlik şirketi. Ben zaten bu işi yapıyorum, neden başka bir şirketle anlaşayım ki. Yani AMG ile hiç bir anlaşmam olmadı, görüşmem de söz konusu olamaz. Ben zaten yurt dışında da sürekli iş yapan bir menajerim ve kendi bağlantılarım var. Arda için zaten bana bir teklif gelemez, Arda'nın kulübüyle 2013 yılına kadar anlaşması var."

Arda'nın peşinde olan kulüpler olarak gazetelerde yazılan takımların isimlerinin de gerçek dışı olduğunu söyleyen Bulut, Avrupa'nın dört büyük liginden de Arda için kendisinden bilgi alan takımlar olduğunu ise doğruladı.

Yorum Yazın Beyler