Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Manisaspor

styla45
05-25-2009, 04:57 PM
Kulup Tarihçesi

1931 Yılında Ahmet Nuri Aksüyek yönetiminde, Seyit Ali Doğaneli, Ahmet Çiftlikli, Kemal Pınar, Halil Yaralı, Reyşat Korguz, Mehmet Adanalı tarafından Ahmet Çiftlikli’nin Evinde hazırlanan tüzükle SAKARYASPOR adı ile kurulan Siyah Beyazlı takım, 15 defa Manisa amatör şampiyonluğunu, 3 defa Türkiye Amatör takımlar Grup şampiyonluğunu 1953-54 yılında da amatör kulüpler şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Türk futboluna sayısız futbolcu yetiştiren Sakaryaspor 2.Dünya Savaşı yıllarında faaliyeti durunca 1946 yılında zamanın savcı yardımcılarından Şemi Ergin yönetiminde ikinci kez kurulmuştur. 1963 Yılında Enver CİDER Başkanlığındaki yönetimde yer alan Hasan Vardarer, İbrahim Atagürleyik, Kerim Sartık, İzzet Ödev, Kemal Doğan, Zeynullah Vardarer ,Tevfik Türkoğlu, Beden Terbiyesi Bölge İl Müdürü Orhan Erkal, Kulüp Üyeleri Nevzat Manisalı, Nevzat Şengül, Fikri Bayrıl, Cevdet Özgirgin, Enver Tokmatış’ın büyük gayretleri İle profesyonellik kabul edilerek 1963-1964 yılında liglere karıldı. 1964-1965 sezonunda 22 gol Atıp 53 gol yiyen siyah beyazlı ekip topladığı 16 puanla ligden düşen ekip oldu. Statü değişikliğinden yararlanarak Türkiye 2.liginden kopmadan sezona girdi. Ünlü Antrenör Naci Özkaya’nın ligden düşürdüğü takımın başına Karşıyakalı Cevat Gök getirildi.

1965 Yılında yapılan genel kurulda Sakaryaspor adını terkederek MANİSASPOR adını aldı.Enver Cider yönetimindeki Orhan Tözge, Tevfik Yayman, Enver Toktamış, Çetin Arbil,Kerim Sartık, İzzet Ödev, Dr. İbrahim Atagürleyik, Tevfik Türkoğlu, Ahmet Çay yönetimi İle 1965-1966 sezonuna giren Manisaspor ligi üst sıralarda bitirdi.

Türkiye 2.ligindeki ilk profesyonel ekiplerinden olan siyah beyazlılar sürekli Manisalı İş adamlarının ve zengin ailelerin desteği ile aralıksız 17 yıl 2.ligdeki mücadelesinin ardından 1982-1983 sezonunda ligden düşen Manisaspor bir yıl aradan sonra 1984-1985 sezonunda Hasan Uçmak başkanlığında 2.lige çıktı. Ancak talihsiz bir sezon yaşayan siyah beyazlılar 1985-1986 sezonunda Ömer Bulur başkanlığında yeniden 3.lige düştüler. Düştüğü yıl zor bir sezon geçiren Manisaspor 1987-1988 sezonunda VESTEL Sponsorluğunda bir yıl mücadeleetti. Ancak başarılı olamadı. 1989 yılında Zafer Ünal’ın Belediye Başkanlığı ile destek bulan siyah beyazlılar Manisaspor olarak lige devam ederek 1991-1992 sezonunda Cengiz Pulcuoğlu başkanlığındaki yönetim Belediye Başkanı Zafer Ünal’dan aldığı büyük destekle yeniden 2.lige çıktı. 1993-1994 sezonunu 2.ligde geçiren Manisaspor talihsiz bir sezon geçirerek yine düştü. Kuruluşundan 1994 yılına kadar tam 30 yılı profesyonellikle geçiren siyah beyazlılar üç kez düştükleri 2.lige kısa aralıklarla yeniden yükselme imkanı bulurken düştükleri 1993-1994 sezonundan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle tam 6 yıl süre ile 3.ligde oynayarak 2.lige çıkma uğraşı verdi. 3.ligde Oğuz Sümer’in iki sezon başkanlık yaptığı Manisaspor 1996-97 sezonunda Ertuğrul Aytaç başkanlığındaki yönetimle üç sezon geçirdi. 3 yıla yakın bir süre görev yapan Aytaç yönetimi lig ikinciliğine kadar yükselip kıl payı şampiyonluk kaçırdı.

Manisaspor 1999 sezonu ikinci devresinde olağan üstü yapılan kongre ile Cengiz ERGÜN Başkanlığında yönetim göreve başladı. Belediye, Valilik, Kamu kuruluşlarının desteği ile 2000-2001 sezonunda VESTEL’in desteğini alarak Ahmet Nazif ZORLU ile iki yıllık protokol imzalayan Cengiz Ergün Yönetimi inişli çıkışlı sezona rağmen lig üçüncülüğünü elde ederek yeni statü gereği Türkiye 2.ligi B Grubuna yükseldi. 2001-2002 sezonu için 1.5 Trilyon liralık bütçe ayıran Vestel’de yönetim, Başkan Cengiz Ergün, Ömer Yüngül,Harun Bolel, Arif Koşar, Emin Kabalar, Semih Vardarer, Alpaslan Ustamehmetoğlu, Turgay Alan, Zeki Ayaydın, Gürhan Onat, Fikret Taşçı, Hakkı Baru, Hasan Uluçaylı, Haydar Kocademir Ve Şükrü Buğa’dan oluşturuldu. 2002-2003 futbol sezonunda ligi 8. sırada tamamlayan Vestel Manisaspor bir dahaki sezon için diş biledi.
2003-2004 Sezonuna da büyük bir bütçeyle giren Vestel Manisaspor Teknik Direktör Olarak Mustafa DENİZLİ ile anlaştı.Ve büyük transferler gerçekleştirerek Süper Ligin kapısından döndü ve ligi 4. sırada bitirdi.

2004-2005 Sezonunda Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Vestel Manisaspor Teknik Direktör olarak tekrar Levent Eriş le anlaştı.Ve ligin bitimine 3 hafta kala takım Süper Lige çıktı.

2007 -2008 şanssız bir şekilde bank asya ligine düşen Manisaspor 1 yıl aradan sonra tekrar süper lige yükseldi

styla45
05-31-2009, 08:54 PM
Manisa Valisi Celalettin Güvenç, yenileme çalışmalarının başlayacağı Manisa 19 Mayıs Stadı'nı yeni sezona yetiştirebilmek amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi..

Güvenç, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesinin arttırılması için yenileme çalışmalarının 3 gün içerisinde başlayacağını belirterek, inşaat çalışmalarının 150 gün süreceğini kaydetti.

Güvenç, stadın yeni sezona yetişip yetişemeyeceği yönündeki bir soruya ise, ''Biraz zor. İnşaatı üstlenen firma ile görüşerek süreyi kısaltmak ve sezona yetiştirebilmek amacıyla elimizden geleni yapacağız'' diye cevap verdi.

Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Müdürü Murat Özel de yaptığı açıklamada, stadın toplam kapasitesinin 14 bin 280 kişi olduğunu, mevcut kapalı tribünlerin yıkılarak yeniden yapılacağını söyledi.

Tadilat çalışmaları sonucunda stadın seyirci kapasitesinin 17 bin 930 kişiye ulaşacağını kaydeden Özel, çalışmaların 3 milyon 800 bin TL'ye mal olacağını sözlerine ekledi

Çalışmalardan Resimler
http://img241.yukle.tc/images/907820-05-2009-Id_1041.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img241.yukle.tc/images/789520-05-2009-Id_1040.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img246.yukle.tc/images/18dscf5233.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img243.yukle.tc/images/154925_mayis_2009_efsane_kapali_tarih_oldu.jpg (http://www.yukle.tc)

styla45
06-01-2009, 01:06 AM
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Manisaspor'un kulüp başkanı Kenan Yaralı, gelecek sezon genel menajerlik görevine getirmeyi düşündükleri Sinan Engin ile prensipte anlaştıklarını söyledi
Yaralı, yaptığı açıklamada, menajerlik konusunda Sinan Engin ile görüştüklerini, kesin durumun bu ay sonu itibariyle belli olacağını belirterek, ''Sinan Engin ile prensipte anlaştık. Durumu hafta sonu netleşecek, salı veya çarşamba günü de resmen görevine başlayabilir'' dedi.

Milli kaleci Ufuk'a bir transfer teklifinin olduğunu kaydeden Yaralı, ''Ancak net bir şey yok. 'Transfere sıcak bakar mısınız' diye sordular. Biz de şartlara bağlı olarak bunun değişebileceğini belirttik. Bir rakam filan konuşulmadı'' diye konuştu.

styla45
06-02-2009, 05:37 PM
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Sinan Engin'in teknik menajer olarak göreve başladığını ve Süper Lig bütçe hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı..
Manisa Organize Sanayi Bölgesi Futbol Turnuvası açılış töreni öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yaralı, Sinan Engin'in Manisaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Yaralı, ''Teknik Direktörümüz Levent Eriş ile birlikte gerekli toplantıları yapıp bugünden itibaren transfer çalışmalarına ve takımın oluşmasına, gelecek sezondaki Turkcell Spor Lig'deki durumumuz ile ilgili çalışmalara hız vereceğiz. Bütçe çalışmalarına devam ediyoruz ancak şimdilik netlik kazanan bir rakam yok. Transfer çalışmasının sonucuna da bağlı olacak'' dedi.

Gazetecilerin Kaleci Ufuk'un transferi hakkındaki sorularını da cevaplandıran Başkan Yaralı, şunları kaydetti:
''Kalecimiz Ufuk için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 'Transferine sıcak bakıyor musunuz?' şeklinde talepleri vardı. Transferine sıcak baktığımızı daha önce açıklamış ve 'Şartlara göre bakabiliriz' demiştik. Ferhat Öztorun'un Manisaspor ile sözleşmesi sona ermişti. Onunla ilgili ne tür bir gelişme oldu bilmiyorum. Sezer ve Güven ile ilgili olarak da henüz kulübümüze yapılan resmi bir müracaat yok. Şartlar uyarsa bu futbolcuları da verebiliriz.''

-ENGİN'İN AÇIKLAMASI-
Teknik Menajer Sinan Engin de Manisaspor'dan yapılan teklifi kabul ederek göreve başladığını açıkladı.

Engin, şunları söyledi:
''Manisaspor camiası teveccüh göstermiştir. Her şeyden önce bir avantajımız var. Güvendiğim ve iyi anlaşabileceğim bir teknik direktör var. Benim çok eski bir arkadaşım. Takımı ve camiayı tanıyan bir hoca ve arkadaşımla çalışacağım için mutluyum. Transferlere bugünden itibaren başlayacağız. Tamamıyla hocamızın istekleri doğrultusunda transferleri yönlendireceğiz. Benim Manisaspor Kulübü'nden kendimle ilgili olarak çok önemli maddi bir beklentim yoktur. Futbolu sevdiğim için, burada çalışmayı düşündüm. Anormal bir para değil, buraya gelen arkadaşlar çok önemli paralara gelmişler ama böyle bir bütçe ve para söz konusu değildir. Tamamıyla futbol sevdalısı olduğum için buradayım. Transfer çalışmalarına bugünden itibaren başlayacağız. Gelişmeleri sizlerde yakından takip edeceksiniz. Yurt dışından benim ve hocamızın seyrettiği çok oyuncu var.''

Şartlar iyi olmadığı için Beşiktaş gibi bir camiadan ayrıldığını anlatan Engin, ''Manisaspor'daki şartların iyi olacağına, Başkan Yaralı'ya, Levent Eriş'e inandığım için buraya geldim'' diye konuştu.

-TEKNİK DİREKTÖR ERİŞ-
Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de takımı güzel yerlere getirdiklerini, Sinan Engin'in de camiaya katılmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.

Süper Lig'de neler yapacaklarını gelecekte herkesin göreceğini kaydeden Eriş, ''Manisaspor amaç ise gerisi teferruat diyorum. Hep beraber gönül birliği içerisinde çalışacağız'' dedi.

Levent Eriş, kulüpten gidecek futbolculara yönetim kurulunun karar vereceğini de sözlerine ekledi.

styla45
06-09-2009, 06:00 PM
Manisa'dan kombine açıklaması!
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Manisaspor'un, kombine maç biletlerinin gelecek haftadan itibaren satışa çıkacağı bildirildi!
Manisaspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında, kale arkası ve açık tribün kombine biletlerinin satışa çıkarılması yönünde karar alındığını söyledi.

Ayaydın, önümüzdeki haftadan itibaren satışa çıkacak kombine bilet fiyatlarını, Manisaspor Kulübü Sosyal İşler Yönetim Kurulu üyelerinin belirleyeceğini kaydetti.

Kombine biletlerin, kulüp binası, Manisaspor Okulu Kayıt Bürosu ile merkez kavşağına kurulacak stantlarda satışa sunulacağını belirten Ayaydın, önümüzdeki hafta başından itibaren yerli ve yabancı futbolcu transfer çalışmalarının hız kazanacağını ifade etti.

styla45
06-12-2009, 07:38 PM
Manisa'dan Ufuk'a vize yok!
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Manisaspor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Zeki Ayaydın, kaleci Ufuk'un 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve başka bir takıma gitmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.
Ayaydın, ''Kalecimiz Ufuk ile Manisaspor kulübünün sözleşmesi devam etmektedir. Sözleşmemizin sona ermesine henüz 1 yıl daha var. Ufuk'un hiçbir yere gitmesi söz konusu değildir. Oyuncumuzu almak isteyen kulüplerin, ilk olarak Manisaspor Kulübü ile temasa geçmeleri gerekmektedir'' dedi.

styla45
06-12-2009, 07:38 PM
Sezer transfere yeşil ışık yaktı!
Manisaspor'un Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan ve sezonun en iyi futbolcusu seçilen Sezer Öztürk, transferine yeşil ışık yaktı. Sezer, "Kulübüm isterse giderim" dedi
Manisaspor'un takım kaptanı, golcü futbolcu Sezer Öztürk, devre arası tatili için geldiği Almanya'da kendisine gelen transfer teklifleri hakkında konuştu.

9 yaşında futbola başladığı Velbert Türkgücü takımını ziyaret eden futbolcu burada birçok konuya açıklık getirdi.

Özellikle çok iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Sezer, "Umduğumuzu bulduk diyebilirim. 34 haftanın 31 haftasını lider götürüp ligin en iyi oyuncusu seçilmek tabi benim için daha özel oldu. Çok mutluyum. Sezon geride kaldı, inşallah gelecek sezon iyi bir performans çizerim" dedi.

Başarının hocalarına bağlı olduğunu belirten yıldız futbolcu, "Genç arkadaşlarımızla birlikte iyi bir takım oluştu ve iyi çalıştık ve futbolda olmayacak diye bir şey yok" dedi.

Bir yıl daha Manisaspor'la sözleşmesi olan ve 4 büyüklerin transfer listesinde olduğu iddia edilen Sezer, gelecek sezonki planlarıyla ilgili olarak ise, "Kulübümle 4 büyük takımın görüştüğünü biliyorum ama bana gelen bir şey yok. Kulübe resmi bir teklif geldiği zaman bizim kulüpte bunu uygun görürse bende seve, seve giderim. 4 büyüklerde kim oynamak istemez. Ama illa gitmek istiyorsun diye de bir şey yok. Takımımda da mutluyum. İyi bir kulübümüz, iyi bir camiamız var. Hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

Avrupa futbolunda isim yapabilmek için 4 büyüklerde oynamanın şart olduğunu vurgulayan Sezer Öztürk, "Sonuçta Avrupa'da, UEFA'da ya da Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsun. Oradan da milli takıma seçilmen daha kolay oluyor. Bunu herkes ister" dedi.

Geçen seneki performansıyla milli takımı hak ettiğini de belirten golcü futbolcu, "Bunu benim söylemem doğru olmaz. Ama Fatih Hocanın tercihi bu, saygı duymak lazım" dedi. Alt yapısını Avrupa'dan alan futbolcu, "Çalışma disiplini olarak Almanya daha olumlu ama Türkiye'miz de son zamanlarda gelişti. Avrupa'ya özenmek zorunda değiliz" diye konuştu.

İspanya'da futbol oynamanın en büyük hayali olduğunu ifade eden Sezer, "Şimdilik öyle bir hayalim yok. Ama ileriki yıllarda bir İspanya hayalim var ama merdivenleri teker, teker çıkmak lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

styla45
06-12-2009, 07:39 PM
Manisa'da şok gelişmeler!
Manisaspor'da genel menajerliğe getirilen Sinan Engin lig başlamadan görevinden ayrılırken, teknik direktör Levent Eriş ile de iplerin kopma noktasına geldiği bildirildi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda yönetimle bazı sorunlar yaşadığını söyleyerek, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Başkanımız Kenan Yaralı ile son kez konuşup, kararımızı vereceğiz. Bu duruma nasıl ve neden geldik ben de anlamadım. Ancak ciddi sorunlar yaşadığımız doğrudur. Bu akşam başkanımızla görüşüp ya devam ya da tamam diyeceğiz" diye konuştu.

Bu arada bir süre önce genel menajer olarak göreve getirilen Sinan Engin'in de lig başlamadan görevinden ayrılması şaşkınlığa neden oldu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sinan Engin, "Bazı sorunlar ve uyuşmazlıklar var. Kenan Yaralı ile sorunları konuştum. Bana sorunları önümüzdeki günlerde çözeceğini söyledi. 1-2 gün içinde her şey netlik kazanacak. Ancak şu anki şartlarda Manisaspor'da kalmam imkansız. Yine de her şey değişebilir" dedi.

styla45
06-12-2009, 07:41 PM
Manisa'da şok gelişmeler!
Manisaspor'da genel menajerliğe getirilen Sinan Engin lig başlamadan görevinden ayrılırken, teknik direktör Levent Eriş ile de iplerin kopma noktasına geldiği bildirildi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonda görevine devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda yönetimle bazı sorunlar yaşadığını söyleyerek, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Başkanımız Kenan Yaralı ile son kez konuşup, kararımızı vereceğiz. Bu duruma nasıl ve neden geldik ben de anlamadım. Ancak ciddi sorunlar yaşadığımız doğrudur. Bu akşam başkanımızla görüşüp ya devam ya da tamam diyeceğiz" diye konuştu.

Bu arada bir süre önce genel menajer olarak göreve getirilen Sinan Engin'in de lig başlamadan görevinden ayrılması şaşkınlığa neden oldu. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sinan Engin, "Bazı sorunlar ve uyuşmazlıklar var. Kenan Yaralı ile sorunları konuştum. Bana sorunları önümüzdeki günlerde çözeceğini söyledi. 1-2 gün içinde her şey netlik kazanacak. Ancak şu anki şartlarda Manisaspor'da kalmam imkansız. Yine de her şey değişebilir" dedi.

Sinan Enginin gelmesi başlı başına bir yannıştı zaten,İnş Levent Hocayı ikna ederler Klüpte kalma konusunda

styla45
06-13-2009, 06:56 PM
Levent Eriş dönemi sona erdi!
Turkcell Süper Lig'e yükselen Manisaspor'da, teknik direktör Levent Eriş ile anlaşma sağlanamadı ve tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı..

Manisaspor Asbaşkanı Zeki Ayaydın yaptığı açıklamada, 1 yıllık sözleşmesi sona eren teknik direktör Levent Eriş'le görüşen kulüp yönetim kurulunun, anlaşmaya varamayarak yolları ayırma kararı aldığını bildirdi.

styla45
06-20-2009, 02:39 PM
Mesut Bakkal imzaladı!
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Manisaspor, Levent Eriş'ten boşalan teknik direktörlük görevine, Denizlispor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı getirdi. Bakkal yaptığı açıklmada, başkan Kenan Yaralı'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederken, "Manisalılara yakışan Süper Lig takımı kuracağız" dedi!
Manisaspor Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, günlerdir süren teknik direktör sorununa çözüm getirdiklerini ifade ederek, "Hocamızla prensipte ve her konumda anlaştık. Bu görüşmelerimiz iki gün sürdü. Menajerlik işini kendi içimizde çözeceğiz, içimizdeki bir arkadaşa bu görevi vereceğiz. Manisaspor'un yeni patronu Mesut Bakkal'dır" dedi. Başkan Yaralı, yeni sezonda 10 transfer yapılacağını sözlerine ekleyerek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Teknik direktör Mesut Bakkal da Manisaspor'dan teklif geldiğinde hiç düşünmediğini belirterek, "Manisa'ya bir süre önce panel için geldiğimde sahayı ve tesisleri görme imkanı bulmuştum. Ortamı sıcak ve samimi buldum. Buradan başkanıma ve yönetim kurulana beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu takımı Süper Lig'e çıkaran Levent Hoca'ya ve yönetime, teknik heyetine teşekkür ediyorum. Bu takıma katkı sağlayan Ersun Yanal'a ve rahmetli olan Tevfik Lav'a da teşekkür ediyorum. Burada iyi bir kadro kuracağız, buna herkesin inanması gerekir. Sıkıntılar olacak ama keyif veren oyun anlayışı başta olacaktır. Manisalılara yakışan Süper Lig takımı kuracağız. Transfer gerekli mi gerekli, bunlar da elbette olacak" diye konuştu.

Bu arada, Mesut Bakkal'ın yardımcılığına Hayati Soydaş, Metin Bayındır ve Timur Atalay getirildi.

styla45
06-21-2009, 04:03 PM
"Manisaspor o noktaya gelsin, eşorfmanı giyer.."
Devlet Bakanı veBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptığı açıklamada, "Beşiktaş şampiyonluğa yakın olduğu için eşofmanı giymiştik. Manisaspor da o noktaya gelsin, üstümüze eşofman giyer, Bakanlar Kurulu toplantısına bile katılırız" dedi.
Devlet Bakanı veBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisaspor'un Turkcell Süper Lig'e yeniden çıkması nedeniyle Manisa Stadı'nın yenileneceğini belirterek, ''Beşiktaş şampiyonluğa yakın olduğu için eşofmanı giymiştik. Manisaspor da o noktaya gelsin, üstümüze eşofman giyer, Bakanlar Kurulu toplantısına bile katılırız" dedi.

Bülent Arınç, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve diğer ilgililerle, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının devam ettiği stadın, Manisaspor'a yakışır hale getirileceğini ifade eden Arınç, şunları söyledi:
''Manisaspor, Süper Lig'e çıktıktan sonra yeni tribünler yapılmış, 3-4 trilyon masrafımız olmuştu. Şimdi büyük bir başarı ile tekrar Süper Lige çıktık. Şimdi de hükümetimizden ricamız üzerine tribünlerin tamamen yenilenmesi, Manisa Stadyumu'nun modern, UEFA standartlarına uygun olması için 3 milyon ödenek aldık. İhale yapıldı, başarılı firmaya verildi. Sadece 800 bin liralık ödeneğe ihtiyaç var, halledeceğiz. 4 milyon lira masrafla modern, Manisaspor'a yakışan stadyum inşa edeceğiz. 150 gün zaman tanınmıştı, ondan önce stat inşaatının bitmesi mümkün olacak.''

Arınç, Manisasporlu taraftarların yeni sezonu Türkiye'ye örnek olacak bir statta karşılayacağını, artık düşme tehlikesini hiçbir Manisasporlunun aklına getirmemesi gerektiğini söyledi.

Manisaspor'un teknik direktörü, futbolcuları ile uyumlu bir şekilde başarılı olacağını belirten Arınç, şöyle devam etti:

''Taraftarlar bu sezon başarılı sonuçları bu statta görme fırsatı bulacaklar. Sporculara, yönetime, her Manisalı'ya düşen görevler var. Biz Ankara'dakiler için öncelikli görev el birliği ile Manisaspor'u Süper Lig'de en iyi noktaya taşımaktır. Artık Anadolu takımları şampiyonlukta söz sahibi olmaya başladılar. Sivasspor, Trabzonspor, Bursaspor'un başarılı futbolu ortada. Manisaspor, ilk üç içinde olsun, şampiyonluk yolunda büyük bir performans göstersin, takımımızdan ümitliyiz.

Hepimiz Beşiktaşlı, Fenerbahçeli, Galatasaraylı olabiliriz, ama önceliğimiz Manisaspor'dur. Beşiktaş şampiyonluğa yakın olduğu için eşofmanı giymiştik. Manisaspor da o noktaya gelsin, üstümüze eşofman giyer, Bakanlar Kurulu toplantısına bile katılırız. Fenerbahçe Stadı'ndan, Galatasaray'ın bitmeyen stadından, Beşiktaş'ın başlanamayan stadından bile çok daha güzel stadımız olacak.''

styla45
06-22-2009, 07:20 PM
Metin Bayındır beyin kanaması geçirdi..
Kısa bir süre önce Denizlispor'dan teknik direktör Mesut Bakkal ile birlikte Manisaspor'a transfer olan kaleci antrenörü Metin Bayındır beyin kanaması geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'ndaki yazlığında, Adnan Menderes Havalimanı'ndan teknik direktör Mesut Bakkal'ı almak üzere hazırlanan Metin Bayındır, beyin kanaması geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bayındır, İzmir'e Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, Bayındır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Bayındır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını ve sol tarafında oluşan kısmi felcin de yavaş yavaş geçtiğini belirten Bakkal, ''48 saat bekleyeceğiz. İnşallah düzelir'' dedi.

styla45
06-22-2009, 07:21 PM
Görüşme var, resmi teklif yok!
Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Turkcell Süper Lig'de ilk 5 içinde yer almayı amaçladıklarını bildilirken, kaleci Ufuk için Galatasaray ile görüştüklerini, ancak sonra resmi bir talebin olmadığını söyledi.
Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Kenan Yaralı, ziyarette yaptığı konuşmada, geçici maddi yardım ve desteklerden ziyade, kulübe kalıcı gelir getirmek için çalışma yürüttüklerini söyledi.

Valilik, belediye, odalar, dernekler ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki marka şirketlerin katkılarıyla gelir getirici bir yönetim planının hazırlanabileceğini belirten Yaralı, şöyle devam etti:
''İlk etapta Manisaspor altyapısını kuvvetlendirmek lazım. Hedefimiz, takımımızın Turkcell Süper Lig'de ilk 5 içerisinde yer almasıdır. Kalıcı, gelir getirici kaynakların sağlanması amacıyla İl Genel Meclisi'nden gerekli desteğin sağlanmasını talep ediyoruz. Takımın, Süper Lig'e çıkmasının şehre ekonomik getirileri göz ardı ediliyor. İzmir de bu ekonomik getirilerden nasibini alacak ve Manisaspor'a daha fazla sahip çıkması gerekir.''

Yaralı, taraftarların her zamankinden daha fazla takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:
''A protokol listesinde yer alan kişilerin dışında maçlarda yönetim kurulunun 10 kişilik kontenjanı var. Bunların dışında maça giriş ücreti ödenmesine özen gösterilecek. 'Tarzanlar'ın arasında tribünden maç seyretmek bana ayrı zevk veriyor. Kapalı tribünlerin yapımı devam ediyor. İstenilen tüm şartların yerine getirilmesine özen gösteriliyor. Stat inşaatı beklenenden daha hızlı sürüyor. İnşallah tüm maçlarımızı kendi sahamızda oynayacağız. Kapalı tribünün yapımının sona ermesinin ardından seyircimizin her türlü konfora ulaşması amacıyla diğer tribünlerde de iyileştirme yapılacak.''

Dursun Ali Yıldız da kulübe gelir getirecek projeler üretilmesi durumunda de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Kentin, Manisaspor için birlikte hareket etmesi gerektiğini kaydeden Dursun Ali Yıldız, Vestel başta olmak üzere Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde (MOSB) bulunan fabrikaların da takıma gereken desteği vermelerini beklediklerini anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Vestel şimdiye kadar takıma desteğini verdi ve bundan sonra da vereceğini düşünüyoruz. Bizler de İl Genel Meclisi olarak Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu beyin, TBMM Üstün Hizmet Madalyası almayı hak ettiğini biliyoruz ve bu yıl kendilerini seçtik. Vestel dahil tüm MOSB fabrikalarının da destek vereceklerini umut ediyor ve bekliyoruz. Manisaspor'a kalıcı, gelir sağlayıcı proje hazırlasınlar, getirsinler. Bizler de nereye elimizi ve kafamızı sokmamız gerekiyorsa, üzerimize düşen neyse, imkanlar dahilinde yapmak için söz veriyoruz.''

Öte yandan, Yaralı, kaleci Ufuk için Galatasaray Kulübü ile görüştüklerini, ancak sonra resmi bir talebin olmadığını söyledi.

Yaralı, milli kaleci için Galatasaray yetkilileri ile görüştüklerini, bundan sonra gelişme yaşanmadığını kaydetti.

Yaralı, yapılan görüşmenin ardından kendilerine resmi bir teklif ulaşmadığını belirtti.

styla45
06-23-2009, 07:47 PM
Bakkal'dan Bayındır açıklaması!
Beyin kanaması geçiren Manisaspor kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın beynindeki ödemin dağılmasının ardından tedavi yönteminin belirleneceği bildirildi.
Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yapığı açıklamada, pazar günü beyin kanaması geçiren Metin Bayındır'ın yemek yemeye başladığını belirtti.

Bakkal, ''Beklemekten başka seçeneğimiz yok. Metin Bayındır'ın beynindeki ödemin dağılmasının ardından, tedavi yöntemi belirlenecek. Ancak her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur'' dedi.

Kuşadası'ndaki yazlığında pazar günü beyin kanaması geçiren Bayındır, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı.

styla45
06-24-2009, 06:37 PM
Manisa'ya Kanadalı sol kanat!
Manisaspor, Almanya 2. Ligi takımlarından Kaiserslautern'de forma giyen Kanadalı sol kanat oyuncusu Joshua Simpson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Asbaşkan Zeki Ayaydın'ın da hazır bulunduğu imza töreninde 26 yaşındaki Kanadalı sol kanat oyuncusu Joshua Simpson, kendisini 2 yıllığına Manisasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Asbaşkan Ayaydın, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürüttüklerini belirterek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Almanya'nın Kaiserslautern takımında forma giyen Kanadalı Joshua Simpson'u bir süredir takip ediyorduk. Kendisiyle anlaştık ve 2 yıllık sözleşme imzaladık. Manisaspor'a faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Kanada Milli Takımı'nda da forma giyen Joshua Simpson ise, Manisapor'da başarılı olacağına inandığını söyledi. Türk futbolu hakkında araştırma yaptığını, Türkiye liginin kuvvet ve tekniğe dayalı bir lig olduğunu ifade eden Simpson, "Takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bu konuda söz veriyorum" diye konuştu.

İmza töreni sonrası Simpson, Tarık Almış Spor Tesisleri antrenman sahasında Manisaspor formasıyla basın mensuplarına mini bir gösteri yaptı.

26 yaşındaki Joshua Simpson, futbola Kanada'nın Porland takımında başladı. 2004 yılında Millvall takımına transfer olan Joshua Simpson, iki yıl burada oynadıktan sonra Almanya'nın Kaiserslautern takımına transfer oldu. Kaiserslautern'de forma giydiği 60 maçta 12 gol atan Simpson, Kanada Milli Takımı'nda 19 kez forma giydi. Oynadığı takımlarda sol açık olarak görev yapan Simpson, imza töreninin ardından ülkesinin milli takım kampına katılmak üzere ABD'ye gitti.

styla45
04-27-2010, 08:36 PM
Turkcell Süper Lig'de bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Manisaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal, ''Söz verdiğimiz gibi, bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantiledik'' dedi.

Kapsal, Kayserispor galibiyetiyle son 3 haftaya rahat bir şekilde girdiklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Göreve geldiğimizde basın toplantısında söylediğimiz gibi, bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantilediğimiz için çok mutluyuz. Sıkıntılı bir dönemde göreve gelmemize rağmen, her geçen hafta çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Takım, zamanla istediğimiz seviyeye geldi. Ligde 10 hafta daha olsa yedinciliğe bile oynayabilirdik. Deplasman galibiyetiyle ligde kalmayı garantiledik. Manisaspor, daha önce son haftalara bu kadar rahat girmemişti. Bu başarıda kulüp başkanımızın, yönetim kurulunun, camianın, taraftarımızın ve oyuncu kadromuzun çok büyük emekleri var. Kayserispor maçında valimiz de maçtaydı, ona da teşekkür ediyoruz. Bu başarımızı önümüzdeki sene daha da artırarak herkese daha iyi bir Manisaspor izlettireceğiz.''

Kapsal, yeni sezon için kulübün ciddi çalışmaları olduğunu sözlerine ekledi.

styla45
04-30-2010, 08:09 PM
Kapsal: "Önümüzdeki senenin planlamasını.."

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasını Ankaraspor maçından dolayı bay geçen Manisaspor, ligin 33. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına ise başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde başlayan antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Moral bakımından üst düzeyde başlayan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı.

Antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, ligin son 3 haftasına girerken takımın ligde kalmasının çok güzel bir olay olduğunu kaydetti.

Kapsal, "Geçmiş senelerde de ligde yer alan Manisaspor, hiç bir zaman ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantilememişti, böyle bir şansımız da var. Bu Ankaraspor maçından alacağımız 3 puanla da 2'de 2 yapmış oluyoruz. Sezon başından beri 2 maç üst üste galibiyetimiz yok. 33. ve 34. hafta Beşiktaş ve Kasımpaşa maçları ile sezonu bitiriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, oynayacağımız bu iki maçtan 4 puan almak. Ligi 40 veya 42 puan ile bitirmek istiyoruz. Bu arada oynamayan oyuncularımız ile de rotasyon yapıp onları oynatabiliriz. "Kurtulduk" diye önümüzdeki iki maçı hafife aldığımız yok. Antrenmanlarımız çok ciddi bir şekilde devam ediyor. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Önümüzdeki sene için şimdiden transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kapsal, iki aydır yurt dışından futbolcular izlediklerini söyledi. Kapsal, "Yurt dışına arkadaşlarımızı yolladık. Daha önce belirlediğimiz oyuncuları izlediler. Ben ve Yalçın Hoca 3, 4 ülke gezip maçlar seyredeceğiz. Önümüzdeki senenin planlamasını doğru bir şekilde yapmamız gerekir. İzlenen oyuncular olsun, takımsal olarak olsun yapacağımız değişikliler Kasımpaşa maçından sonra olacak" dedi.

styla45
04-30-2010, 10:16 PM
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs587.snc3/30963_388651548236_217179528236_4239043_6230993_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4239043&op=1&view=all&subj=387766430795&aid=-1&auser=0&oid=387766430795&id=217179528236)

Manisaspor tribünlerinin bayan taraftar grubu “Ceynler” bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktörümüz Reha Kapsal ve futbolcularımız ile bir araya geldiler. Futbolcularımıza çikolata ikram eden Ceynler, Kayserispor galibiyetinden dolayı teknik direktörümüz Reha Kapsal ve futbolcularımızı tebrik ederek, kalan maçlar ve yeni sezon için de başarılar dilediler. Ceynler “Her zaman takımımızın yanındayız. Manisaspor’un yeni sezonda daha da başarılı olacağına inanıyoruz” dediler. Teknik direktörümüz Reha Kapsal bayan taraftarların tribüne ayrı bir renk getirdiğini ifade ederek, “Tribünlerimizde daha fazla bayan taraftar görmek istiyoruz” diye konuştu.

styla45
05-01-2010, 12:38 PM
Manisaspor Futbol Okulları kayıtları başlıyor

Manisaspor Futbol Okulları Yaz Dönemi kayıtları 1 Mayıs Cumartesi günü başlıyor;
21 Haziran’da başlayacak olan Manisaspor Futbol Okullarına bu sene 1996 -97-98-99-2000-2001-2002 ve 2003 doğumlular kayıt yaptırabilecek.
Kayıtlar, Tarık Almış Alt Yapı Tesisleri ve Belediye Kültür Sitesi Manisaspor İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirilecek ve iki aylık kıyafet ve servis parası dahil olmak üzere 100 TL ücret talep edilecektir. Kayıtlarda Deniz Bank Bonus karta 4 taksit imkanı bulunurken diğer kartlardan ise tek slip geçilebilecek.
Manisaspor Alt Yapı İdari Koordinatörü Ümit Akdağ, futbol okullarına özellikle yaz döneminde yoğun bir talebin olduğunu belirterek, “Çocuklarının yaz tatilini Manisaspor Futbol Okulları’nda değerlendirmesini isteyen velilerimizden, okulların başlangıç tarihinden önce kayıtları gerçekleştirmelerini rica ediyoruz” dedi.
http://www.manisaspor.org.tr/files/image/290420102ic1.jpg

styla45
05-01-2010, 12:38 PM
Manisaspor, Manisa için bir güçtür"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Başkanımız Kenan Yaralı ve yönetim kurulumuza iadei ziyarette bulundu. 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette Asbaşkanlarımız Zeki Ayaydın, Fikret Taşçı, yönetim kurulu üyelerimiz Selami Delan, Ersin Öztaş, Rahim Renan Çapra, İsmail Kadıoğlu, Orhan Haşim Elmalı ve Fatih Yıldız hazır bulundu.

Manisaspor şehre değer katıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ziyarette yaptığı konuşmada Manisaspor’un Turkcell Süper Lig’de yeniden mücadele verdiği ilk sezonunda ligde tutunmasının bir başarı olduğunu belirterek, “Turkcell Süper Lig’de bir takımı bulunan Manisa’da görev yapmaktan dolayı büyük onur duyuyorum” dedi. Sözlerinin devamında Manisa’nın, Manisaspor ile birlikte değerinin artmakta olduğunu vurgulayan Şahin, “Manisaspor, Manisa için bir güçtür. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Manisaspor’un yanındayız” diye konuştu.
Başkanımız Kenan Yaralı ise Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrin kurumlarından gördüğümüz destek bizim için çok önemli. Manisaspor hepimizin. Ben ve yönetim kurulum Manisa’ya hizmet için bu görevdeyiz. Manisaspor’u daha da iyi yerlere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
http://www.manisaspor.org.tr/files/image/300420101ic1.jpg
http://www.manisaspor.org.tr/files/image/300420101ic2.jpg
http://www.manisaspor.org.tr/files/image/300420101ic3.jpg

styla45
05-04-2010, 08:50 PM
Ligin 32. haftasını 'bay' olarak geçen Manisaspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Reha Kapsal, kalan maçlar hakkındaki hedeflerinden bahsetti. Ayrıca ligde şampiyonluk yarışı veren Bursaspor hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu..

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde başlayan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı. Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, Hedeflerinin kalan iki maçtan 4 veya 2 puan ile ayrılıp, sezonu bitirmek olduğunu kaydetti.

Bursaspor ve Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kapsal, her iki takımada başarılar diledi. Anadolu'dan bir takımın da şampiyonluk yarışında yer alması konusundaki soruları cevaplayan Kapsal, "Bir Anadolu takımı ilk senesinde şampiyonluğa oynayıp, şampiyon olamayabilir. Derece derece, örneğin ilk sene oynarsınız ligi 6. bitirirsiniz. O kültürü oluşturursunuz. Daha sonraki sene 4. ve 3.lüğe oynarsınız. Yani belirli bir kültürün oturması gerekir" dedi.

Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasının kısa vade de zor olacağını kaydeden Kapsal, şampiyon olabilmek için sağlam temellerin atılması gerektiğini vurguladı. Kapsal, "Bu temel oturturken tabi yalnız oyuncu ve teknik direktör bazında değil, şehrin, seyircinin, camianın birçok biriminin doğru hareket etmesinden kaynaklanan uzun vade de sağlam bir temelin olması gerekir. Eğer bu temel kayganlaşırsa ileri ki sezonlarda bunun sıkıntısını yaşarsınız. Büyük takımların özellikle son yıllardaki kötü performansı Anadolu takımlarını öne itmeye başladı. Anadolu takımı için şampiyon olmak tabi ki önemli, ama bundan daha önemli olan şampiyonluk kültürünün oluşturulması. Trabzonspor zamanında bunu doğru bir şekilde yaptı. Her sene Trabzonspor kulübü, sezon başında şampiyonluk yarışında şans verilenlerin yüzde olarak listesinde var. Diyorsunuz ki 'şampiyonluğu 3 büyük kulüp ve Trabzonspor zorlar' yani bunun gibi Trabzonspor gibi Anadolu takımlarının sayısını arttırırsak, Türk futbolunda kalitede artar. Doğru politikalar izlenirse Anadolu'dan ileri ki yıllarda her sene farklı takımlar çıkabilir. Türkiye istikrarsızlıklar ülkesi, her iş kolunda yalnız futbol da değil, ondan zaten bu kadar kaoslarla uğraşıyoruz. İstikrarın örneklerinden bir tanesi Akhisarspor onlara başarılar diliyoruz" dedi.

styla45
05-04-2010, 08:51 PM
Ligin 32. haftasını 'bay' olarak geçen Manisaspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Reha Kapsal, kalan maçlar hakkındaki hedeflerinden bahsetti. Ayrıca ligde şampiyonluk yarışı veren Bursaspor hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu..

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde başlayan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı. Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, Hedeflerinin kalan iki maçtan 4 veya 2 puan ile ayrılıp, sezonu bitirmek olduğunu kaydetti.

Bursaspor ve Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kapsal, her iki takımada başarılar diledi. Anadolu'dan bir takımın da şampiyonluk yarışında yer alması konusundaki soruları cevaplayan Kapsal, "Bir Anadolu takımı ilk senesinde şampiyonluğa oynayıp, şampiyon olamayabilir. Derece derece, örneğin ilk sene oynarsınız ligi 6. bitirirsiniz. O kültürü oluşturursunuz. Daha sonraki sene 4. ve 3.lüğe oynarsınız. Yani belirli bir kültürün oturması gerekir" dedi.

Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasının kısa vade de zor olacağını kaydeden Kapsal, şampiyon olabilmek için sağlam temellerin atılması gerektiğini vurguladı. Kapsal, "Bu temel oturturken tabi yalnız oyuncu ve teknik direktör bazında değil, şehrin, seyircinin, camianın birçok biriminin doğru hareket etmesinden kaynaklanan uzun vade de sağlam bir temelin olması gerekir. Eğer bu temel kayganlaşırsa ileri ki sezonlarda bunun sıkıntısını yaşarsınız. Büyük takımların özellikle son yıllardaki kötü performansı Anadolu takımlarını öne itmeye başladı. Anadolu takımı için şampiyon olmak tabi ki önemli, ama bundan daha önemli olan şampiyonluk kültürünün oluşturulması. Trabzonspor zamanında bunu doğru bir şekilde yaptı. Her sene Trabzonspor kulübü, sezon başında şampiyonluk yarışında şans verilenlerin yüzde olarak listesinde var. Diyorsunuz ki 'şampiyonluğu 3 büyük kulüp ve Trabzonspor zorlar' yani bunun gibi Trabzonspor gibi Anadolu takımlarının sayısını arttırırsak, Türk futbolunda kalitede artar. Doğru politikalar izlenirse Anadolu'dan ileri ki yıllarda her sene farklı takımlar çıkabilir. Türkiye istikrarsızlıklar ülkesi, her iş kolunda yalnız futbol da değil, ondan zaten bu kadar kaoslarla uğraşıyoruz. İstikrarın örneklerinden bir tanesi Akhisarspor onlara başarılar diliyoruz" dedi.
tahlihsiz bi açıklama reha hocadan !!!

styla45
05-06-2010, 12:34 PM
Turkcell Süper Lig'de 33. haftanın açılış maçında cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile mücadele edecek Manisaspor, ligde İstanbul'da oynadığı karşılaşmalarda henüz galibiyet alamadı

Turkcell Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Manisaspor, ilk sezonu 2005-2006'da ''Üç Büyükler'' dışında Sivasspor ile İstanbul'da karşılaşmış ve 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı. Bugüne kadar Süper Lig'de İstanbul'da 17 maç yapan Manisaspor, sadece Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray'dan birer puan alırken, diğer 14 karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Ege temsilcisi bu sezon da İstanbul ekipleri dışında Trabzonspor ile ligin 20. haftasında İstanbul'da karşılaştı. Bu sezon İstanbul'daki maçlarda sadece Galatasaray'dan 1 puan almayı başaran Manisaspor, diğer 4 maçtan puansız ayrıldı.

2009-2010 sezonunun son deplasman karşılaşmasına çıkacak Manisaspor, Beşiktaş ile 7 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de İnönü Stadı'nda mücadele edecek.

Ege temsilcisinin bu sezona kadar İstanbul'da oynadığı karşılaşmalar ve sonuçlar şöyle:
2005-2006
Sivasspor-Manisaspor: 1-0
Fenerbahçe-Manisaspor: 2-1
Beşiktaş-Manisaspor: 3-1
Galatasray-Manisaspor: 4-2

2006-2007
Beşiktaş-Manisaspor: 3-1
Galatasaray-Manisaspor: 4-0
Fenerbahçe-Manisaspor: 0-0

2007-2008
İstanbul B.B.-Manisaspor: 4-1
Kasımpaşa-Manisaspor: 2-2
Galatsaray-Manisaspor: 6-3
Fenerbahçe-Manisaspor: 4-1
Beşiktaş-Manisaspor: 5-1

2009-2010
Fenerbahçe-Manisaspor: 2-1
İstanbul B.B.-Manisaspor: 1-0
Galatasaray-Manisaspor: 1-1
Kasımpaşa-Manisaspor: 3-1
Trabzonspor-Manisaspor: 3-0

styla45
05-06-2010, 12:40 PM
Turkcell Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında karşılaşacak olan Beşiktaş ile Manisaspor, lig tarihinde 8. kez birbirlerine rakip olacak..

İki takım arasında bugüne dek oynanan 7 lig karşılaşmasından 5'ini Beşiktaş, 1'ini Manisaspor kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş toplam 15 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Beşiktaş, rakibiyle İstanbul'da yaptığı 3 maçı da kazandı. Beşiktaş ile Manisaspor arasında oynanan lig maçları ve sonuçları şöyle:
2005-06 Sezonu:
Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 3-1
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 0-1

2006-07 Sezonu:
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-0
Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 3-1

2007-08 Sezonu:
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-2
Beşiktaş-Vestel Manisaspor: 5-1

2008-09 Sezonu:
Manisaspor-Beşiktaş.......: 1-1

styla45
05-08-2010, 02:07 PM
Kapsal'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şöyle:
"Oyundan daha çok Rıdvan'ın ayağının kırılması var. Rıdvan Karşıyaka'da altypıdan çıkardığımız ve Beşiktaş'a gelen bir oyuncu. Ayağının kırılmasınına çok üzüldüm. Simpson topa kaydı istemeyerek oldu. Çok üzüldüm inşallah biran önce sahalara döner.
Maça gelecek olursak; Beşiktaş üçüncülğü kovalıyor. İstekleri bizden daha iyiyiydi. Önümüze bakacağız Kasımpaşa maçı var. Ben transfer bittiğğinde geldim, gol sıkıntısı vardı. Bu maçı çok ölçü almıyorum. Önümüzdeki senenim planlamasını Kasımpaşa maçının ardından yapacağız. Çalışmalarımız var. Geçen hafta yurt dışındaydım. Yarın tekrar gidebiliriz. Çok daha iyi bir Manisaspor olacak. Beşiktaş'ı da kutluyorum aldığı galibiyetten dolayı."

-BASIN TOPLANTISI-
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçtan çok, Beşiktaşlı futbolcu Rıdvan Şimşek'in sakatlığının kendilerini etkilediğini söyledi.

Kapsal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Rıdvan'ın sakatlanmasına çok üzüldüğünü belirterek, ''Oynanan oyundan daha önemli olan Rıdvan'ın sakatlanması oldu. Sakatlığı oyunun önüne geçti. Kazansaydık bile günün olayı Rıdvan'ın sakatlığı olurdu. Altyapıdan aldığımız Karşıyaka'da geliştirdiğimiz bizim öğrencimizdi. Çok üzüldüm. İnşallah bir an önce iyileşir ve sahalara en kısa sürede döner'' dedi.

Reha Kapsal, artık gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bugünkü maçta zaman zaman iyi oynadık. Genelde Beşiktaş daha iyiydi. Ligin bitimine bir hafta kaldı. Özellikle üçüncü bölgede sıkıntılar yaşıyoruz. Artık Kasımpaşa maçını oynayıp gelecek sezonun doğru bir şekilde planlamasını yapmak istiyoruz. Daha olumlu futbol oynayan bir takım yaratmak istiyoruz.''

styla45
05-08-2010, 02:10 PM
"Rıdvan’ın başına gelenden çok dolayı çok üzgünüm. Özür dilerim isteyerek bir hareket yapmadım. Futbolda böyle şeyler oluyor ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben de çok büyük sakatlıklar yaşadım. En kısa zamanda sahalara döner ve eski formunu yakalar. Yarın arayıp geçmiş olsun dileyeceğim. Bugün Beşiktaş iyi oynayan taraftı ve bunu üst üste attıkları iki golle gösterdiler. Takımımızda ön tarafta Isaac ve ben elimizden geleni yaptık ama gol atamadık.”

styla45
05-08-2010, 02:11 PM
Ali Aydın Beşiktaş - Manisaspor maçını değerlendirdi..

Hakemlerimizin genelde yaşadığı sorunun benzerini dün Özgür Yankaya'da da gördük. Türk hakemleri, orta alanda verdikleri faulleri ceza alanında çalamama hastalığı ya da ceza sahasındaki aldatmalara gösterdikleri sarı kartları ceza alanı dışında yorumlayamıyor.

Yankaya, kartlarını adaletli kullanamadı. 9. dakikada Nihat, Burak'la mücadelesinde pozisyon gereği rakibini geçiyor. Ancak topa yetişemeyeceğini anlayan Nihat, kendini yere bırakıyor. Yani hakemi aldatmaya yönelik bir hareket. Yankaya'dan kart yok! Eğer hakem, bu aldatmaya kansaydı bu defa Burak bariz gol şansından daha 9'da kızaracaktı. 13. dakikada Manisasporlu Nizamettin, Beşiktaşlı Necip'e arkadan çelme takıyor. Yankaya faul veriyor, ama kartına yine başvurmuyor. 57'de Simpson, aynı nedenden sararıyor. 15. dakikada Eren, Tello'ya arkadan yine aynı hareketi yapıyor, bu defa da kart yok.

79. dakikaya gelelim. Maç Manisaspor'un galibiyetiyle bitmiş olsa kural hatasına girecek bir pozisyon yaşandı. Direkt vuruş kazanan Manisa, topu oyuna sokacak iken Momba, duran meşin yuvarlağı oyuna sokmak için sol ayağıyla vurdu. Yanındaki rakibine atmak istediği topa yavaş vurduğundan dolayı oyuna giren topa bu defa sağ ayağıyla tekrar dokunarak takımı aleyhine verilmesi gereken endirekt vuruş devam ettirildi. Bu büyük bir hataydı.

1 No'lu Yardımcı Hakem Bülent Gökçü: Başarılı bir performans gösterdi.

2 No'lu Yardımcı Hakem İsmail Köse: Ligin en deneyimli hakemlerinden Köse, çözülmesi çok zor ve fazla olan pozisyonlarda başarılıydı.

Maçın adamı: Toraman alkışı hak ediyor
Kaptan İbrahim Toraman, hem ofansta hem hücumda ön plana çıktı. Her geçen hafta futbolunun üzerine koyan tecrübeli isim, dün gece de çalışkanlığıyla dikkati çekti. Savunmadaki arkadaşları sık sık değişse de paylaşımcı oyunuyla kalecisine de güven vermesini bildi.

Hayal kırıklığı: Hüseyin saç baş yoldurdu
Manisaspor'un genç defans oyuncusu Hüseyin Tok, dün kendi kalesine gol attı. Bunun dışında rakibin ataklarında önlem alamayarak takımının yenilmesine zemin hazırladı. Savrukluğuyla dikkati çeken Hüseyin, Beşiktaş forvetlerine gerekli presi yapmaktan çok uzak bir görüntü çizdi.

Kırılma anı: Nihat Kahveci'nin golü...
Dakika 69... Son haftaların çıkıştaki ismi suskun golcü Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı'nın ortasına çok güzel yükseldi. Mükemmel bir kafa vuruşuyla köşeden ağları havalandırmasını bildi. Bu golden sonra direnci kırılan Manisaspor, kalesinde ikinci sayıyı görünce maçı kaybetti.

styla45
05-14-2010, 08:01 PM

Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı. Antrenmanı Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı da izledi.

Antrenman esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Yaralı, bu hafta oynayacakları Kasımpaşa maçının kendileri için prestij maçı olduğunu söyledi.

Yaralı, "Lig'in son haftasında iddiamız olmadığı için bu maça daha rahat çıkacağız. Ben bu takımın 3 puan alacağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Kendi içimizde ki sözleşmesi biten, yurt içinde ve yurt dışında izlenen futbolcularla çalışmalarımıza başladık" dedi.

Manisaspor'da bir kongre sürecine girdiklerini belirten Başkan Yaralı, kongrede aday olacağını açıkladı. Yaralı, "Yönetim kurulu ile aldığımız karar sonucunda kongre tarihini 2 Haziran olarak uygun gördük. Bu kongrede eğer devam eder, yeniden bize üyelerimiz güven tazelerse yönetimimizde de çok fazla değişiklik düşünmüyorum. Eğer yine aynı benim başkanlığımdaki yönetim grubu devam ederse önümüzdeki yıl 2010-2011 sezonun da yapacaklarımız şeylerden en önemlisi tabi ki transfer. Transferlerimizi gerçekleştirip sezon başı hazırlık kampları dönemlerini iyi değerlendirip önümüzdeki yıla iyi bir şekilde hazırlanacağız. Biz diğer kulüpler gibi farklı gelirleri olan bir kulüp değiliz. Sadece elimizdekilerle sattığımız futbolcular, seyirci hasıtlarları, reklam gelirleri, federasyondan gelen yayın gelirleri ve başarıya endeksli gelecek olan paralarla bu kulübü yöneteceğiz" diye konuştu.

İlk transfer olarak Bozüyükspor'dan genç futbolcu İzzet'i renklerine bağladıklarını belirten Yaralı, Türkiye'de futbol oynayan yabancı ve yerli futbolcularla bazı görüşmelerinin olduğunu kaydetti. Basında çıkan Diyarbakırspor'da forma giyen Tazemeta'nın Manisaspor ile görüşüyor iddialarına da cevap veren Yaralı, kesinlikle böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi. Yaralı, "Listemizde birçok futbolcu var. Her mevki de 5'er 10'ar tane futbolcu var. Bunların içinden elemeler yapacağız. Teknik heyet ile yönetim ile görüşüp bize en uygun transferleri gerçekleştireceğiz. Bu sene bizim nereden baksanız, 4 ve 5 tane nokta transfer yapmayı düşünüyoruz. Açıklarımızın nerelerde olduğunu çok iyi biliyoruz. Toplam olarak 8-10 tane transfer edilecek futbolcu olabilir" dedi.

Bu sezon bazen kısıtlı kararlar aldıklarını kaydeden Başkan Yaralı, "Forvette bir eksiğimiz vardı, biliyorduk ama burada sadece olay maddi de değildi. O an ki teknik direktörümüzün bizden isteklerine karşılık hareket etmek zorunda kaldık. Bu seferde bazı isteklerimizi gerçekleştiremedik. Ama şunu öğrendim ki en doğrusu yönetim olarak belli hedefleri seçtikten sonra onları uygulamak. Buraya gerçekten iyi bir transfer edilmesi gereken futbolcu varsa transfer edilecektir. Önümüzde ki sezon hedefimiz kafamızda kurguladığımız ve tasarladığımız takımı eğer gerçekleştirirsek, bana göre en kötü hedefimizin ilk 10 olması lazım. Bu da zaten bu takıma yakışır bir hedef. Ligin devamında tabi neler getirir, neler götürür, ona göre sezon içinde tekrardan bu hedef değerlendirilebilir" diye konuştu.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal da, Kasımpaşa maçını seyircinin de katkısıyla iyi oynayıp ligi 3 puan ile bitirmek istediklerini söyledi. Transfer çalışmaları içinde konuşan Kapsal, "Başkanımız, yönetimimiz ve benimle beraber bir çalışma yürütüyoruz. Kasımpaşa maçının ardından bu çalışmalarımız şekillenecek. Kamuoyuna da duyuracağız, hem iç transferlerimizi hem de dış transferlerimizi" dedi.

styla45
05-14-2010, 08:02 PM
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un olağan genel kurulu, 2 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, olağan genel kurul toplantısının 2 Haziran Çarşamba günü saat 19.30'da Anemon Otel'de, gerekli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 10 Haziran Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacağı bildirildi

styla45
05-16-2010, 10:09 PM
Turkcell Süper Lig'in son hafta mücadelesinde Manisaspor, Kasımpaşa'yı ağırladı.. Konuk ekibin 53. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı karşılaşma golsüz sona erdi..

MANİSASPOR: 0 - KASIMPAŞA: 0
Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Mustafa Kemal Abitoğlu xxx, Mehmet Şahan Yılmaz xxx, Serkan Çimen xxx

Manisaspor: Bulut xx, Ferhat xx (Dk. 66 Dilaver xx), Gabriel xx, Burak xx, Mehmet Güven xx (Dk. 77 Yiğit Gökoğlan x), Yiğit İncedemir xxx, Nizamettin xx, Momha xxx, Güven xx, Promise İsaac x, Simpson xx.

Kasımpaşa: Tolga xxx, Sancak x (Dk. 66 Erdi x), Ergün xx, Gökhan x (Dk. 59 Özgür x), Mustafa Koray Avcı xx, Merthan Açıl x, Murat xx, Emre xx, Yekta xx, Cenk xxx (Dk.75 İsa x), Keller xx

Sarı Kart: Dk. 85 Gabriel (Manisaspor), Dk. 54 Murat (Kasımpaşa)

Kırmızı Kart: Dk 54 Murat (Kasımpaşa)

::MAÇTAN DAKİKALAR::
2. dakikada Simpson'un sol kanattan ceza alanına gönderdiği topu, Kasımpaşa defans oyuncuları uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

25. dakikida Nizamettin'in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Tolga iki hamlede topu kontrol etti.

32. dakikada rakip ceza alanına giren Koray'ın sert şutunda, kaleci Bulut topu çelmeyi başardı.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

54. dakikada Murat'ın sert hareketi üzerine maçın hakemi Mustafa Kemal Abitoğlu sarı kart gösterdi. Kart gören Murat topu tribünlere vurunca önce 2. sarı kartı gördü ardından da kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
61. dakikada Güven ceza alanı çizgisinden kaleye sert şutunda kaleci Tolga topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

64. dakikada Nizamettin'in kaleye sert şutunda kalecinin uzaklaştıramadığı topu İsaac kafasıyla kaleye göndermek istedi, top az farkla dışarı gitti.

73. dakikada Momha'nın ceza alanı dışından sert şutunda Merthan kafasıyla topu kornere gönderdi.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

styla45
05-17-2010, 01:23 AM
Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Manisaspor teknik direktörü Reha Kapsal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, gol atamama sıkıntısının sürdüğünü belirterek, önümüzdeki yıl hücum hattında alternatifli bir kadro oluşturacaklarını ifade etti.

Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Manisaspor teknik direktörü Reha Kapsal, "İlk 10 içinde oynayan keyif veren, gol atan ve hücum hattında bol alternatifli takım oluşturacağız" dedi.

Kapsal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, gol atamama sıkıntısının sürdüğünü belirterek, önümüzdeki yıl hücum hattında alternatifli bir kadro oluşturacaklarını ifade etti.

Takımdaki sorunun ne olduğunun ortada olduğunu kaydeden Kapsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Onun için önümüzdeki yılın yapılanmasına öncelikle buradan başlayacağız. Herkesin çok farklı seyredeceği Manisaspor sahada olacak. 14 maçlık periyotta Gençlerbirliği'ni yendik. Böyle sıkıntılı dönemden sonra oyunculara, taraftarlara, yerel basına herkese çok teşekkür ediyorum. İlk 10 içinde oynayan keyif veren, gol atan ve hücum hattında bol alternatifli takım oluşturacağız. Yarından itibaren iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Tek düşüncemiz sadece önümüzdeki yıl için değil, önümüzdeki yıllar için omurgası ve çatısıyla oluşabilecek Manisaspor yaratmak. Yıllık analizleri yaparak oyuncuların performanslarına bağlı değerlendirmeler yapacağız."

styla45
05-19-2010, 12:39 PM
Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu 37 puanla 14. sırada tamamlayan Manisaspor'da Burak Özsaraç, Joshua Simpson ve Mehmet Nas 29 maçta görev yaparken, takımın en golcü oyuncusu 6 gol atan Promise İsaac oldu.

Ege temsilcisi, sezona teknik direktör Mesut Bakkal ile başladıktan sonra 18. haftada Bakkal'ın ayrılmasının ardından 20. haftadan itibaren Reha Kapsal ile yoluna devam etti.

Ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Manisaspor, sezonu 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 14. sırada tamamladı.

Süper Lig'de en az gol atan ekip olan Manisaspor (27), Ankaragücü'nün ardından Gaziantepspor ile 13 beraberlikle ligin en fazla beraberlik alan ekibi oldu.

-ÜÇ FUTBOLCU 29 MAÇTA OYNADI-
Ligde 28 ayrı futbolcunun forma giydiği Manisaspor'da, Burak Özsaraç, Joshua Simpson ve Mehmet Nas 29 maçta görev yaptı.

En fazla sahada kalan oyuncu ise 2610 dakikayla Burak Özsaraç oldu. Bu oyuncuyu 2399 dakikayla kaleci İlker Avcıbay ve 2366 dakikayla Eren Aydın takip etti.

-GOLLER-
Ligin en az gol atan ekibi olan Manisaspor, hükmen kazanılan Ankaraspor maçları hariç 21 gol kaydetti.

Kasımpaşa maçında Ergün Teber'in ve Galatasaray müsabakasında Mehmet Topal'ın ters vuruşları Manisaspor'un gol hanesine yazılırken, takımın en golcü oyuncusu 6 gol atan Promise İsaac oldu.

Bu futbolcuyu 4 golle Joshua Simpson ve 3 golle Ergin Keleş izledi. Manisaspor'da Güven Varol, Kemal Okyay, Mehmet Güven, Mehmet Nas, Oumar Kalabane, Yiğit Gökoğlan da birer kez gol sevinci yaşadı.

Manisaspor'da Hüseyin Tok, İstanbul'daki Beşiktaş maçında kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşadı.

Manisaspor, 21 golün 7'sini müsabakaların son 15 dakikasında atarken, yediği 34 golün 19'unu karşılaşmaların son 30 dakikasında kalesinde gördü.

Ege temsilcisinin attığı ve yediği gollerin dakika aralığı şöyle:
Dakika Aralığı Atılan Gol Yenilen Gol
1-15 2 1
16-30 2 5
31-45 4 5
46-60 2 4
61-75 4 7
76-90 7 12

-SARI VE KIRMIZI KARTLAR-
34 hafta sonunda toplam 73 sarı, 3 de kırmızı kart gören Manisaspor'da Jimmy Dixon, Joshua Simpson ve Promise İsaac kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Manisaspor'da Yiğit İncedemir, en fazla sarı kart (13) gören oyuncu oldu.

Bu oyuncuyu Eren Aydın (12), Nizamettin Çalışkan (7), Joshua Simpson (6), Ferhat Çökmüş, Burak Özsaraç (4), Mehmet Güven, Mehmet Nas, Oumar Kalabane Hüseyin Tok (3), İlker Avcıbay, Promise İsaac, Gabriel De Paulo Limeira (2), Jacques Momha, Sezer Öztürk, Ersen Martin, Güven Varol, Şener Aşkaroğlu, Orkun Uşak, Yaser Yıldız, Ergin Keleş, Mamy Rahim Assane Ouedraogo (1) takip etti.

-HAKEMLER-
Manisaspor'un karşılaşmalarında 20 ayrı hakem görev aldı.

Süleyman Abay ve Abdullah Yılmaz'ın 3'er kez görev yaptığı Manisaspor maçlarında Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Mustafa İlker Coşkun, Halis Özkahya, Özgüç Türkalp, Özgür Yankaya ikişer, İlker Meral, Hüseyin Göçek, Tolga Özkalfa, Suat Arslanboğa, Bünyamin Gezer, Bülent Yıldırım, Barış Şimşek, Aytekin Durmaz, Deniz Çoban, Selçuk Dereli ise birer kez düdük çaldı.

Manisasporlu futbolcuların 2009-2010 sezonu raporu şöyle:
Futbolcu Maç Sayısı Süre (Dk) Sarı Kart Gol
Bulut Basmaz 2 121 - -
Dilaver Güçlü 6 87 - -
Eren Aydın 28 2366 12 -
Ergin Keleş 22 1172 1 3
Ersen Martin 5 98 1 -
Ferhat Çökmüş 26 2154 4 -
Gabriel De Paulo Limeira 5 217 2 -
Güven Varol 28 2149 1 1
Hüseyin Tok 10 900 3 -
İhsan Burak Özsaraç 29 2610 4 -
İlker Avcıbay 27 2399 2 -
Jacques Momha 5 265 1 -
Jimmy Dixon 10 857 - -
Joshua Christopher Simpson 29 2226 6 4
Kemal Okyay 13 505 - 1
Mamy Rahim Assane Ouedraogo 5 237 1 -
Mehmet Güven 23 1476 3 1
Mehmet Nas 29 2212 3 1
Nizamettin Çalışkan 25 1765 7 -
Orkun Uşak 4 360 1 -
Oumar Kalabane 14 1153 3 1
Promise İsaac 27 2230 2 6
Reinaldo De Souza 3 67 - -
Sezer Öztürk 7 355 1 -
Şener Aşkaroğlu 6 258 1 -
Yaser Yıldız 10 405 1 -
Yiğit İncedemir 28 2266 13 -
Yiğit İsmail Gökoğlan 19 748 - 1

styla45
06-01-2010, 02:20 AM
Manisaspor Kulübü, Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki terör saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamada, İskenderun'daki Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce yapılan hain saldırı nefretle kınanarak, ''Şehit askerlerimizin yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz'' denildi.

styla45
06-01-2010, 02:23 AM
Manisaspor, Gençlerbirliği'nden Kahe ve en son Ankaragücü'nde forma giyen Semavi Özgür'ü transfer etti..

Manisaspor'un Gençlerbirliği'nden Carlos Eduardo De Souza Floresta (Kahe) ile 3 yıllık, 2009-2010 sezonunun devre arasında Ankaragücü'nden ayrılan Semavi Özgür ile de 1 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

2007-2008 sezonundan itibaren Gençlebirliği'nde forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Kahe, Başkent temsilcisiyle oynadığı 98 maçta 26 gol kaydetti.

Daha önce Petkimspor, Alanyaspor, Kocaelispor formaları giyen 28 yaşındaki Semavi Özgür, geçtiğimiz sezon diğer Başkent temsilcisi Ankaragücü'nde 10 maçta mücadele etti.

styla45
06-01-2010, 02:23 AM
Manisaspor, Gençlerbirliği'nden Kahe ve en son Ankaragücü'nde forma giyen Semavi Özgür'ü transfer etti..

Manisaspor'un Gençlerbirliği'nden Carlos Eduardo De Souza Floresta (Kahe) ile 3 yıllık, 2009-2010 sezonunun devre arasında Ankaragücü'nden ayrılan Semavi Özgür ile de 1 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.

2007-2008 sezonundan itibaren Gençlebirliği'nde forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Kahe, Başkent temsilcisiyle oynadığı 98 maçta 26 gol kaydetti.

Daha önce Petkimspor, Alanyaspor, Kocaelispor formaları giyen 28 yaşındaki Semavi Özgür, geçtiğimiz sezon diğer Başkent temsilcisi Ankaragücü'nde 10 maçta mücadele etti.

styla45
06-05-2010, 02:48 AM
Manisaspor Kulübü olağan genel kurul toplantısında Kenan Yaralı, tekrar başkanlığa seçildi. Yaralı, bu yıl ekiplerini "çetin ceviz" olarak tanımladıklarını ve Manisaspor'u daima üst sıralara taşımak için çalışacaklarını belirtti..

Manisaspor Kulübü olağan genel kurul toplantısında Kenan Yaralı, tekrar başkanlığa seçildi. Anemon Otel'de yapılan olağan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Adil Aygül, katip üyeliklerini ise Nihat Akyol ve Ahmet Tangoç yaptı. Kongrede, mevcut yönetimin faaliyet ve hesap raporları okunarak ibra edildi.

Manisaspor Kulübünün amortisman giderleri dahil olmak üzere, gelir ve gider arasında oluşan farkın 2008 yılı için 5 milyon 140 bin 701 TL, 2009 içinse 5 milyon 633 bin 250 TL olduğu açıklandı.

Tek listenin yer aldığı genel kurul toplantısına 800 delegeden 501'inin katıldığı, bunlardan 481'inin oy kullandığı açıklandı. Kullanılan bütün oyları alan Kenan Yaralı, tekrar kulüp başkanlığına seçildi.

Manisaspor yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Sait Cemal Türek, Nejat Almış, Selami Delan, Ersin Öztaş, Rahim Renan Çapra, Özcan Nalbantlar, Mehmet Mustafa Güres, Fatih Yıldız, Hüseyin Fehmi Yersel, Gürkan Koyuncu, Çetin Çavdarlı, Emre Hasgör, Atilla Efendioğlu, Ali Rıza Erdoğan.

-KENAN YARALI-
Toplantıda bir konuşma yapan Yaralı, Haziran 2008'de görevi aldıklarından bu yana yaşanan olumsuzluklara rağmen futbolcular, taraftar, teknik kadro ve yönetim kurulunun kenetlenerek, zorlukları aştığını söyledi.

Yönetim kurulu olarak yeni hedefler belirlediklerini kaydeden Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Sportif başarı hedefimizin yanına kulübümüzde kurumsal yapının güçlendirilmesi hedefini koyarak Turkcell Süper Lig'e adım attık. 'Asıl olan bireyler ve yönetim kurulu üyelikleri değil, Manisaspor'dur' düşüncemizin etrafında birleştik ve bu düşüncemizi her platformda dile getirdik. Futbolun bütün dünyada bir endüstri olarak geliştiğini hepimiz biliyoruz. Bu endüstrinin temel üretimi de oyuncular ve bu oyuncuların meydana getirdiği takımın iyi yönetilerek başarılar elde etmesidir. O halde kentimizin ve yakın çevremizin gençlerini bu endüstrinin içinde yer almaya davet edecek alt yapı tesislerimizin geliştirilmesi, bir büyük hedef olarak önümüzde duruyor. Alt yapısını güçlendirmeyen bir kulübün başarı yakalamasının imkânsızlığı da bir gerçek. Kurumsallaşmanın yanı sıra tesisleşme ve alt yapıda gelişiminde, Manisaspor'u daima üst sıralara taşıyacağını hepimiz biliyoruz.''

Yaralı, Manisaspor'un gelişme hamlelerine hızla devam edeceğini belirterek, Turkcell Süper Lig'de oynayan bütün takımların, bu yıl Manisaspor'u ''çetin ceviz'' olarak tanımladıklarını ve takımı iyi futbol oynayan bir ekip olarak tarif ettiklerini ifade etti.

Bu sezon tarihlerinde ilk kez Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldiklerini hatırlatan Yaralı, ''İstenildiğinde büyük hedeflerin de gerçekleşebileceğini gördük. Manisaspor Kulübü, siz değerli üyelerimizin yarattığı sinerji ile yükselecek ve kentimiz ekonomisine katma değer yaratmaya devam edecektir'' diye konuştu.

styla45
06-08-2010, 07:19 PM
Yaralı, düzenlenen basın toplantısında, Kapsal ve ekibinin zor bir dönemde özveriyle görev yaptığını belirtti.

Kulüplerde bu tür ayrılıkların her zaman söz konusu olduğunu kaydeden Yaralı, şöyle devam etti:
''Şahsım olarak devam etmesinden yanaydım, ama bunlar olabiliyor. Bazı yerlerde fikir ayrılıkları, görüş ayrılıkları olabilir. Hocamız ekibiyle beraber büyük bir özveri ve çalışkanlıkla işini yapmıştır. Gerçekten kendisi çok çalışkan bir insan. Görevine aşık olan kişilerden birisi. Alt taraflarda sürünürken ligin bitimine 3 hafta kala iyi bir performansla takımı sırtlayarak ligde kalmamıza yardımcı oldular. Yönetim ve camiamız olarak basın huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.''

Yaralı, kulübün kongresi sonrasında yönetimde değişiklik olduğunu, bu süreçte, teknik direktör ile transfer konularında görüş ve fikir ayrılıkları yaşandığını belirterek, şunları söyledi:
''Karşılıklı olarak medenice görüştük, her zaman yüz yüze bakan insanlarız, aynı yörenin insanlarıyız. Bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhakkak bir yerlerde, ülke içinde ya da ülke dışında alacağı yeni görevlerinde başarılar diliyorum.''

Yaralı, yeni teknik direktör konusunda gelişme olduğunda kamuoyuna açıklama yapılacağını söyledi.

Reha Kapsal da basın toplantısında, başkana, yönetime, futbolculara, taraftarlara, eski ve yeni yöneticilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, ''Çok güzel günler geçirdik. Transfer konularında fikir ayrılığına düştük. Dünyanın sonu değil, sonuçta ben ilk defa ayrılmıyorum. Manisaspor da ilk kez teknik direktör ile yollarını ayırmıyor'' dedi.

-18 MAÇTA GÖREV YAPTI-
Manisaspor ile yolları ayrılan teknik Reha Kapsal, Ege temsilcisinin başında 18 resmi maçta görev yaptı.

Manisaspor'ur Süper Lig'deki 6. teknik direktörü olan Reha Kapsal, 2009-2010 sezonunda hükmen kazanılan Ankaraspor maçı hariç 14'ü Süper Lig, 4 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 18 resmi maçta 5 galibiyet, 7 beraberlik 6 yenilgi aldı.

Tecrübeli teknik adam daha önce 2000-2001 sezonunda ligin son 13 maçında görev yaptığı Vestel Manisaspor'u 2. Lig'e taşımıştı.

Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda 5. yılını geçirecek Ege temsilcisinde daha önce Levent Eriş (2), Ersun Yanal, Giray Bulak, Yılmaz Vural ve Mesut Bakkal görev yapmıştı.

Reha Kapsal'ın şu ana kadar görev yaptığı kulüp takımlarında resmi maçlarındaki performansı ise şöyle:
Sezon Takım O G B M A Y
2000-2001 Marmarisspor 16 11 3 2 31 13
2000-2001 Vestel Manisaspor 13 9 4 2 23 5
2001-2002 Altay 28 19 2 7 57 40
2002-2003 Kayserispor 17 8 5 4 24 16
2003-2004 B.B. Ankaraspor 25 14 7 4 41 27
2004-2005 Ankaragücü 14 4 3 7 9 17
2007-2008 Karşıyaka 6 1 3 2 9 11
2008-2009 Karşıyaka 37 14 12 11 40 34
2009-2010 Karşıyaka 13 5 2 6 17 20
2009-2010 Manisaspor 18 5 7 6 14 18

styla45
06-08-2010, 07:20 PM
Kongrede güven tazeleyen ve Manisaspor’u yeniden yapılandıracağını açıklayan başkan Kenan Yaralı, işe hoca değişikliğiyle başlıyor. Siyah-Beyazlı yönetimin yola geçen sezonun ortasında 1.5 yıllık sözleşme imzalanan Reha Kapsal ile devam edileceğini açıklamasına rağmen, takımın başına ‘Deli’ lakaplı Alman teknik adamJürgen Röber’in getirilmesine çalışıldığı belirtildi.

styla45
06-08-2010, 07:21 PM
Manisaspor'da yeni yönetim kurulunun görev dağılımı yaptığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kenan Yaralı başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle:
2. Başkan, Mali İşler Koordinatörü: Sait Cemal Türek
Asbaşkan, Dış İlişkiler ve İdari İşler Sorumlusu: Nejat Almış
Asbaşkan, Basın Sözcüsü: Selami Delan
Asbaşkan, Stat ve Tesisler Sorumlusu: Ersin Öztaş
Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu: Rahim Renan Çapra
Sağlık İşleri Sorumlusu: Özcan Nalbantlar
Sosyal İlişkiler Sorumlusu: Mehmet Mustafa Güres
Resmi Kurum İlişkileri Sorumlusu: Fatih Yıldız
Yersel Lojistik ve Kamp Sorumlusu: Hüseyin Fehmi
Muhasebe ve İç Denetim Sorumlusu: Gürkan Koyuncu
Sosyal İlişkiler ve Taraftar Sorumlusu: Çetin Çavdarlı
Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu: Emre Hasgör
Yatırım ve Projeler Sorumlusu: Atilla Efendioğlu
Sosyal İlişkiler Sorumlusu: Ali Rıza Erdoğan

styla45
06-11-2010, 05:12 PM
Manisaspor Yönetimi'nin Yiğit İncedemir'i isteyen Fenerbahçe'ye takas teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Ege kulübünün yöneticileri, "Size Yiğit'i verelim ama siz de bize Deivid'i verin" önerisi yaptı. Sarı-Lacivertli yönetimin bu konuda vereceği karar merakla bekleniyor.

styla45
06-12-2010, 05:27 PM
Diyarbakırspor'un başarılı Kamerunlu forvet oyuncusu Thierry Tazemeta'ya Manisaspor'un teklif götürdüğü iddia ediliyor.

Tazemeta da kesinlikle Turkcell Süper Ligi'nden başka bir yerde oynamak istemediğini belirterek, "Diyarbakırspor'la bir yıllık sözleşmem var. Beni transfer etmek isteyen kulüpler var. Ben ve menajerim bunları değerlendiriyorum. Beni isteyenlerin ilk önce kulübümle anlaşması gerekiyor. Daha sonra ben anlaşırım. Benle görüşen kulüpler arasında Manisaspor'da var. Diyarbakırspor'la görüşmeleri sürüyor. Benim için önemli olan futbolumu bir üst ligde sergilememdir. Yöneticilerimin de bana anlayış göstermesini bekliyorum. Transfer konumun bir kaç gün içerisinde çözüleceğine inanıyorum" dedi.

styla45
06-12-2010, 05:28 PM
Teknik direktör Reha Kapsal'la yolları ayıran Manisaspr yönetimi, hafta başından bu yana görüştüğü Abdullah Ercan'la anlaşamayınca rotayı Türk futbolunun unutulmaz yıldızlarından Hakan Şükür'e çevirdi.

Dün Başkan Kenan Yaralı ile İstanbul'da masaya oturan Abdullah Ercan, U-17 Milli takımı'ndaki görevini bırakmak istemediğini ve bir süre daha Süper Lig'de takım çalıştırmayı düşünmediğini bildirdi. Başkan Yaralı, Ercan'dan olumsuz yanıt aldıktan sonra Hikmet Karaman ve Samet Aybaba ile temasa geçti. İki teknik adamla da anlaşma sağlanamayınca gündeme bu kez Hakan Şükür'ün ismi geldi.

Asıl hedefi Galatasaray'ın başına geçmek olan Hakan Şükür'ün, Fatih Terim gibi teknik adamlığa bir Anadolu takımında adım atmaya sıcak bakabileceğini düşünen Başkan Kenan Yaralı'nın, hafta başında Hakan Şükür'le görüşeceği öğrenildi. Yaralı'nın bu konuda AKP Manisa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan da yardım istediği öğrenildi.

Hakan Şükür girişiminden sonuç alınamaması halinde en güçlü adaylardan birinin geride bıraktığımız sezon Denizlispor'da görev yapan Hakan Kutlu olduğu öğrenildi.

styla45
06-19-2010, 01:06 AM
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, geçtiğimiz sezon Denizlispor'da görev yapan teknik direktör Hakan Kutlu ile 3 yıllık anlaşmaya vardı..

Manisaspor Basın Sözcüsü Selami Delan, teknik direktörlük görevi için sezon sonunda Denizlispor'dan ayrılan Hakan Kutlu ile anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Delan yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışlarında sürdürdükleri görüşmede, Hakan Kutlu anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Hakan Kutlu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını kaydeden Delan, ''Yeni hocamızla bugün Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde saat 16.00'da 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Manisaspor'umuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz'' dedi.

styla45
06-19-2010, 01:09 AM
Teknik Direktör Reha Kapsal ile yollarını ayıran Manisaspor, geçen sezon Denizlispor teknik direktörlüğünü yürüten Hakan Kutlu ile Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine 3 yıllık sözleşme imzaladı. Törende açıklamalarda bulunan Kutlu gelecek sezon için hedeflerinden bahsetti..

Gerçekleşen törene Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, asbaşkan ve basın sözcüsü Selami Delan ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kenan Yaralı, törende yaptığı konuşmada, Yönetim Kuruluyla beraber Manisaspor'un gelecek sezonda yeni bir çehre ile ligde yer alması konusunda karar aldıklarını belirterek, ''Bazı adaylarımız vardı. Bunlar içerisinde araştırdık, karşılıklı görüşmeler yaptık. Sonunda Hakan hocamızda karar kıldık ve kendisiyle bugün el sıkışarak 3 yıllık anlaşma imzaladık'' dedi.

Uzun vadede iyi şeyler yapacaklarını kaydeden Yaralı, ''Kendisinin takımımıza iyi şeyler katacağını düşünüyoruz. Futbolculuk hayatında da, teknik direktörlük kariyerinde de başarılı bir kişi olarak görüyorduk. Teknik patron bundan sonra Hakan Kutlu'dur, bu konuda tüm yetkilere sahiptir. Memleketimize camiamıza, Manisaspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

-ÖNCELİKLİ HEDEF İLK 8-
İstediği bir takıma geldiğini belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu da, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kutlu, ''Takım kadrosu olarak gerçekten beğendim bir takımdı. Üzerine de yapılmış iyi transferler de var. Dün başkanımızla transferlere devam edeceğimizi konuştuk. Yapacağımız iyi transferlerle Manisaspor önümüzdeki sezon kazanmaya odaklı, iyi top oynayan, yense de yenilse de her zaman alkış alan bir takım olacaktır. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz'' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kutlu, Denizlispor ile ilgili soruya şu karşılığı verdi:

''Denizlispor'a gittiğimde hem psikolojik açıdan hem de mali açıdan çok büyük sorunları vardı. Kurtarabilir miyiz düşüncesiyle gitmiştim. Gerçekten ligin ikinci yarısında futbolcu arkadaşlarımızla birlik ve bütünlükle çalıştık. Bunun sayesinde ligin ikinci yarısında 20 puan topladık. İyi de bir çıkış göstermiştik. Fakat talihsiz kaybettiğimiz bazı maçlar vardı. Onları kazanabilseydik ligde kalabileceğimize inanıyordum. İnşallah Denizlispor önümüzdeki sezon Süper Lig'e döner. Çünkü gerçekten iyi bir şehir, iyi bir takımdı, ama yapılan bazı hatalar vardı. O hatalar sonucunda küme düştü.''

Kutlu, kendisi için sezon başında bir takımla çalışmanın çok önemli olduğunu, ligi ilk 8 içerisinde bitirmeleri halinde Manisaspor adına çıkış yapmış sayılacaklarını ifade etti.

Manisaspor'un transferlerini de değerlendiren Kutlu, ''Hiçbir teknik direktör Kahe'nin, Semavi'nin ve Ömer Aysan'ın transferlerine 'hayır' demez. Ben de olsam bu futbolcuları isterdim zaten'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Kutlu'nun yardımcılığını, Özcan Bizati, Gökmen Barış, Adnan Öztürk, Şahin Uysal ve Kazım Akgün yapacak.

styla45
06-24-2010, 06:23 PM
Manisasporlu Futbolcular Derneği yöneticileri, Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı'yı ziyaret etti. Yaralı. "Büyüklerimizin Manisaspor'a destek olmaları, her konuda eleştirileri bizim için önemli" dedi..

Dernek başkanı Bülent Hasgönüllü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Yaralı'ya derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kenan Yaralı, dernekte hem futbolcu hem de akademisyen olarak değer verdikleri büyükleri olduğu belirterek, şunları söyledi:
"Onların Manisaspor'a destek olmaları, her konuda eleştirileri bizim için önemli. Çünkü doğruyu, güzeli bu şekilde bulacağız. Manisaspor'u el ele vererek adından söz edilen takım haline getirmek için çalışmalıyız. Bunlar zor olan şeyler değil. Daha önce de Ersun Hoca zamanında gerçekleşti. Manisa'nın katma değerini, kimliğinin daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalıyız."

Yaralı, dernek yöneticilerine Manisaspor genel kurulunda kendilerine verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

Hasgönüllü, Yaralı'ya çiçek vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

-toR`q.#
06-24-2010, 06:42 PM
aynen katılıyorm

styla45
06-27-2010, 09:06 PM
Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen törenle anlaşmaya vardığı Gökhan Emreciksin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Törende konuşan Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, uzun süren görüşmelerin ardından Gökhan Emreciksin'in siyah beyazlı renklere bağlandığını söyledi.

Yaralı, ''Bu transfer için yaklaşık 20 gündür uğraşıyorduk ve dün itibarıyla bu transferi gerçekleştirdik. Gökhan da Ankaragücü'nde beraber çalıştıkları hocasının burada olmasından, bizim de kendisini istememizden dolayı buraya gelmek istedi. O da büyük bir özveride bulundu. Kendisiyle 3 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. İnşallah Manisaspor'da daha da iyi bir çıkış yaparak hem takımına hem de kendisine hem de Türk futboluna iyi şeyler kazandıracak. Biz de Gökhan'ı daha iyi yerlerde, Milli Takım'da göreceğiz'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Yaralı, pazar günü yurt dışından bir futbolcuyla görüşmelerinin olduğunu hafta içinde de yurt içinde transfer görüşmelerine devam edileceğini belirterek isim vermedi.

Manisaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Gökhan Emreciksin ise ''İyi insanların olduğu, iyi bir kulübe geldiğime inanıyorum. Manisaspor kendisini Süper Lig'de kanıtlamış bir takım. Buraya gelmeyi lig bittikten sonra özellikle bana olan ilgiden dolayı daha çok istedim. İnşallah her şey başladığı gibi devam eder ve iyi bir şekilde sonlanır diye düşünüyorum'' dedi.

İmza töreni sonrasında Başkan Yaralı, Gökhan Emreciksin'e üzerinde ''Emreciksin'' yazan Manisaspor forması verdi.

Gökhan Emreciksin ile yapılan imza törenine Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor Basın Sözcüsü Selami Delan ve Manisaspor Genel Menajeri Öner Karalar katıldı.

styla45
06-27-2010, 09:08 PM
Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına yarın(Pazartesi) Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapacağı çalışmalarla başlayacak..

Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren kendi tesislerinde başlayacaklarını belirterek, yeni sezon öncesinde kadrolarına katmayı düşündükleri 3 oyuncunun Hollanda kampına kadar takıma dahil olmasını planladıklarını ifade etti.

Manisaspor'un geçen sene yaşadığı gol sıkıntısının forvet oyuncularından kaynaklanmadığını kaydeden Kutlu, ''Bu durum Manisaspor'un oyun anlayışından kaynaklanıyordu. Transferlerimiz ön bölgeye yönelik olacak. Hem performansımızı artırıcı hem de kadromuzu alternatifli hale getirecek oyunculara yöneliyoruz. Sol kanada ve oyun kurucu mevkilerine takviye yapacağız'' dedi.

Gençlerbirliği'nden Kahe, Trabzonspor'dan Ömer Aysan Barış, Ankaragücü'nden Semavi Özgür, Kayserispor'dan Gökhan Emreciksin ile Bozüyükspor'dan Ahmet İlhan Özek'i kadrosuna katan Manisaspor'da, geçen sezon devre arasında Bucaspor'dan transfer edilen ve yarım dönem İzmir temsilcisinde kiralık olarak forma giyen Bekir Yılmaz da bu sezon Manisaspor'un kadrosunda yer alacak.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak Manisaspor'da yabancı oyuncuların 1 Temmuz'da Manisa'da olacağı öğrenildi.

10 Temmuz Cumartesi gününe kadar birinci etap çalışmalarını Manisa'da sürdürecek Ege temsilcisi, 2. etap çalışmalarını 13-23 Temmuz arasında Isparta Davraz'da yapacak.

Manisaspor, 26 Temmuzdan itibaren Hollanda'da yapacağı 3. etap çalışmalarının ardından 7 Ağustosta yurda dönecek.

styla45
06-29-2010, 02:09 AM
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, 2010-2011 sezonun ilk çalışmasını Türk futbolcuların katılımıyla yaparken, teknik direktör Hakan Kutlu, transfer çalışmalarını değerlendirdi..

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu idaresindeki ilk çalışmaya, dört yeni transfer, devre arasında Bucaspor'dan alınan ve yarım sezon İzmir ekibinde kiralık oynayan Bekir, altyapıdan yedi futbolcunun yanı sıra geçen sezonun kadrosundan 14 futbolcu katıldı.

Kutlu'nun futbolcularla yaptığı konuşmanın ardından oyuncular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra topla yapılan çalışmayla devam eden antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Antrenmanı, kulüp başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.
Manisaspor'un yabancı oyuncuları, 1 Temmuzda Manisa'da olacak.

-TEKNİK DİREKTÖR HAKAN KUTLU-
Manisaspor'un yeni teknik direktörü Hakan Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerli futbolcuların tam kadro olarak ilk çalışmaya katılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini, böylelikle iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

Kutlu, yeni sezonda ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden bir tanesi olacaklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu yılı ilk 10 içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Üç senelik bir kontrat imzaladık. İlk hedefimiz Süper Lig'de iyi bir oyun ortaya koyan Manisaspor oluşturmak. Sonraki yıllarda da daha üst sıralar için oynayan ve futbolunu daha da geliştiren bir ekip olacağız. Transfer konusunda yönetim kurulumuz gerekli çalışmalara devam ediyor. Ön bölgeye yönelik transferlerimiz olacak. Manisaspor, isteyen, koşan, arzu eden bir takım olacak.''

Gazetecilerin sorusu üzerine Kutlu, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Tita ile ilgilendiklerini ifade ederek, ''Antalyaspor'un da kendisiyle ilgilenmesi gayet doğal karşılanmalı. Kulüpler arasında görüşme devam ediyor. Tita, şu anda Ankaraspor'un oyuncusu, dolayısıyla bu kulüple görüşmeler sürüyor. Tita ile ben görüştüm. O da Manisaspor'da oynamak istiyor'' dedi.

Kadrodaki futbolcuların Manisa'da ikamet etmesini istediklerini kaydeden Kutlu, ''Manisaspor'da oynayan futbolcuların bu şehirde kalmasını istiyoruz. Yeni transferlerimiz burada ev tutacak. Kadromuzdaki mevcut oyuncular da 1-2 ay içinde Manisa'ya taşınacak'' diye konuştu.

-KULÜP BAŞKANI KENAN YARALI-
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı da yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına bugün başladıklarını, çalışmalarını bir süre Manisa'da sürdürdükten sonra Isparta Davraz'da kamp yapacaklarını ve en son da Hollanda'da çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Yeni sezon öncesinde tesislerde ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nda çeşitli çalışmalar yapıldığını anlatan Yaralı, bu kapsamda iki kişilik futbolcu odalarını tek kişiliğe dönüştüreceklerini söyledi.

Geçen sezon sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını anımsatan Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu süreçte bizim de hatalarımız olmuştu. Bu sezon teknik direktör sorununu erken bitirdik. Transferlere başladık. Zaten iskelet bir kadromuz vardı. Eksiklerimize yönelik transferler yaptık. Eksiklikleri yüzde 60-70 düzeyinde tamamladık. İki-üç ciddi transfer daha yapmayı düşünüyoruz. İkili forvetin arkasına bir oyun kurucu, bir golcü ve sol kanat oyuncusu alacağız. Acele etmiyoruz. Bunlardan bir ikisi yabancı olabilir. Transferleri Davraz kampına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda yayın gelirleri arttığı için paramızı har vurup harman savurmayacağız.''

Manisaspor'un yeni transferi Gökhan Emreciksin de yeni transferlerle birlikte iyi bir takım oluşturacaklarını dile getirerek, kendisinin hedefinin (A) Milli Takım'da forma giymek olduğunu bildirdi.

styla45
06-30-2010, 01:13 AM
Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Hakan Kutlu idaresinde yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Manisaspor'da futbolculara laktak testlerinin yapıldığı belirtildi.

Sonuçlara göre futbolculara bireysel ve takım halinde dayanıklılığı artırıcı antrenman programları uygulanacağı kaydedildi.

Manisasporlu futbolcuların yarın Manisa'daki özel bir hastanede gruplar halinde sağlık kontrolünden geçirileceği de açıklandı.

styla45
07-01-2010, 05:27 PM
Özel 8 Eylül Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünde futbolculara kan tahlili yapıldı. Oyuncular eforlu EKG testi, akciğer grafisi, KBB, göz, genel cerrahi, kardiyoloji, ortopedi ve dahiliye muayenelerinden de geçirildi.

Manisaspor'un sağlık işlerinden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Özcan Nalbantlar, Özel 8 Eylül Hastanesi'nin, takımlarının en büyük destekçilerinden biri olduğunu belirterek, bu birlikteliğin uzun sürmesini temenni ettiklerini kaydetti.

Özel 8 Eylül Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Melih Gürcan ise bu yıl da Manisaspor'un her türlü ilaç, vitamin ve sağlık hizmetlerine destek olacaklarını kaydetti. Manisaspor'un emin ellerde olduğunu dile getiren Gürcan, ''Manisaspor kulübüne en iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Bir grup futbolcunun da yarın sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi.

styla45
07-01-2010, 05:28 PM
Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve Genel Menejer Öner Karalar katıldı.

Bu transferin Manisaspor'a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Selami Delan, Recep Biler'in kendisini Süper Lig'de kanıtlamış bir insan olduğunu vurguladı.

Delan, "Recep Biler kardeşimiz aynı zamanda bizim hemşerimiz. Ben kendisinin hemşerilerinin önünde daha gayretli ve eforlu çalışıp oynayacağına inanıyorum. Gelecek sezon süper lig çok daha çekişmeli geçecek. Bizde transfer çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Acele etmiyoruz, titiz davranıyoruz. İhtiyacımız olan 2 veya 3 transferi de Davraz kampına kadar tamamlamak istiyoruz. Manisaspor yaptığı transferlerle spor kamuoyunda takdir ve beğeni toplamıştır. Manisaspor'un beklenenin üstünde performans sergileyeceğini ben canı gönülden inanıyorum" dedi.

İki yıldır Süper Lig'de kendi adına talihsiz zamanlar yaşadığını belirten Recep Biler ise, Hacettepe ve Gaziantepspor'da pek fazla forma şansı bulamadığını söyledi. Biler, "Her inişin bir çıkışı vardır düşüncesiyle bu sene memleketim olan Manisa'da, Manisaspor ile sözleşme imzalıyoruz. Ligde çıkış arıyorum. Bu çıkışı burada Manisaspor ile beraber sağlayacağım. Ben Manisaspor'da sürekli oynamak için geldim. Buna tabi en son karar verecek olan hocamız. Geçen sene İlker'in göstermiş olduğu 30 maçlık bir seri var. Bir rekabet olacaktır. Rekabetin olduğu her yerde de başarı vardır. Bu tabi aynı zamanda Manisaspor adına da bir başarı olacaktır" şeklinde konuştu.

styla45
07-04-2010, 09:06 PM
Manisaspor takımı Arkas Sporcu Rehabilitasyon Merkezi'nde cybex (İzokinetik Kas Kuvvet) testinden geçti.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen testleri yardımcı antrenörler Özcan Bizati, Gökmen Barış, Şahin Uysal ve Kulüp Doktoru Cengizhan Özgürbüz yakından takip ederken, fizyoterapist Orhan Mescigil, masörler Serdar Bektaş, Cüneyt Yetim ve malzemeci Aycan İner'de testlerde hazır bulundu.

Saat saatlerinde başlayan testler beşerli gruplar halinde gerçekleştirildi. Cybex testi sonuçlarına göre futbolcular kişisel kuvvet antrenmanı programları hazırlanacak. Manisaspor bugün saat 19.00'da Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

styla45
07-06-2010, 06:02 PM
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un, Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Borac Cacak'ta forma giyen orta saha oyuncusu Milos Stojcev'i denemek üzere Manisa'ya getirdiği bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Manisa'ya gelen 23 yaşındaki futbolcunun takımla birlikte çalışmalara başladığı, Stojcev'in durumunun deneme süresinin ardından teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda netlik kazanacağı belirtildi.

Orta sahanın solunda görev yapan Stojcev, 2008'den beri görev yaptığı Borak Cacak takımında 40 maçta 2 gol kaydetti.

styla45
07-07-2010, 05:03 PM
Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, daha önce anlaşma sağladığı Gençlerbirliği'nden Kahe, Ankaragücü'nden Semavi Özgür, Bucaspor'dan Bekir Yılmaz ve Bozüyükspor'dan Ahmet İlhan Özek ile resmi sözleşme imzaladı..

Saruhan Otel'de düzenlenen ve Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde, Gençlerbirliği'nden Kahe 3, Ankaragücü'nden Semavi Özgür 1, Bucaspor'dan Bekir Yılmaz 4, Bozüyükspor'dan Ahmet İlhan Özek 4 yıllığına kendilerini siyah beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolcuları tanıttı.

Yaralı, "Bekir Yılmaz ile geçen sezon devre arasında bu transferi gerçekleştirmiştik. Ama Bucaspor bir yarı devre daha kendilerinde oynamasını istemişti. Kiralık olarak yarı dönem Bucaspor'da devam etti. Fakat şimdi gerçek kulübüne dönmüş oldu. Bekir'i kendi bünyemize aldık. Bu sene ondan çok şeyler bekliyoruz. Sezon başında Kahe, Semavi ve Ahmet İlhan ile anlaştık. Sözleşmelerini bugün itibari ile imzalayacağız. Kahe'yi geçen sene Gençlerbirliği'nden tanıyoruz. Bugün itibari ile kendi renklerimize bağladık. Semavi'yi biz geçen sene renklerimize bağlamak istemiştik ama olmamıştı. Bu seneye nasipmiş. Ahmet İlhan genç bir kardeşimiz. İzleme grubumuzun onayı ile bu transferi gerçekleştirdik. Kendisi genç bir yetenek. Manisaspor olarak kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Bu transferlerin Manisaspor'a ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Transferlerin sona ermediğini belirten Yaralı şöyle devam etti:

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuan devam eden bir yabancı transferimiz var. Romanya milli takımında oynamış olan Dica ile prensipte anlaştık. Tahmin ediyorum bugün, yarın bu transferide sonuçlandırırız"

Manisaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Bekir Yılmaz, "İnşallah bu sene Manisaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Hedefimiz ligde her zaman üst sıralar olacak. Bende elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamaya ve bu takıma layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

3 sene boyunca Gençlerbirliği'nde forma giydiğini kaydeden Kahe, kendisi için artık değişim zamanının gelidğini belirterek, Manisaspor'un yeni bir takım, yeni bir heyecan, yeni bir şehir olduğunu söyledi. Kahe, Manisaspor için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Semavi Özgür ise, bu sene tüm futbolcularla birlikte iyi bir uyum sağlayıp ligde ilk 10'a girmeyi hedeflediklerini belirtti.

İki taraf için de transferin hayırlı olmasını dileyen Ahmet İlhan Özek, kendisinin Manisaspor'a ikinci ligden geldiğini belirterek, çok çalışıp formayı hakedeceğini söyledi.

By BuRç-X #
07-07-2010, 05:06 PM
Ümit abi sende bayağı Manisaspor aşkı var heralde ? :D

styla45
07-07-2010, 05:10 PM
Ümit abi sende bayağı Manisaspor aşkı var heralde ? :D
( ist takımlarını tutmam ) hemde ne aşk 8 - 9 yıldan beri tribünlerdeyim içerde hemen hemen bütün maçlar + istanbul bursa denizli karabük ve daha bir çok deplasman.pc de özel resimlerden çok maçta çekilen resimler var ;)

styla45
07-07-2010, 05:13 PM
Manisaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selami Delan, açıklamada, Romanya Milli takım oyuncusu Nicole Dice ile prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Delan, ''Dice, yarın Manisa'ya gelecek ve 8 Eylül Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. Sağlık kontrolünün ardından futbolcuyla anlaşmaya varıldığı takdirde, hafta içerisinde sözleşme imzalanacak'' dedi.

Manisaspor'un, Dice'yi, satış opsiyonlu 1 yıllık kiralayacağı öğrenildi.

styla45
07-10-2010, 08:17 PM
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisaspor, Manisa'da sürdürdüğü ilk etap çalışmalarını tamamladı.

Tarık Almış Spor Tesislerindeki ilk etap çalışmalarını bugün yaptığı iki antrenmanla tamamlayan Manisaspor'da futbolcular, hafta sonunu izinli geçirdikten sonra Pazartesi günü Isparta Davraz'a gidecek.

Manisaspor'da ilk etap çalışmalarına katılan Fatih Baydemir ve Dilaver Güçlü'nün yanı sıra Hüsnü, Berkay, Hikmet ve Ali Fırat'ın da Davraz'a götürülmeyeceği bildirildi.

Ege temsilcisi, Davraz'da ilk hazırlık maçını, 20 Temmuz Salı günü TFF 2. Lig ekiplerinden Trabzon Karadenizspor ile yaptıktan sonra 23 Temmuz Cuma günü Davraz kampını tamamlayacak.

Manisaspor, 3. etap çalışmaları için 26 Temmuz Pazartesi günü Hollanda'nın Arnhem kentine gidecek ve burada 4 hazırlık karşılaşması oynayacak.

İlk maçını 28 Temmuz Çarşamba günü Hollanda 2. lig ekiplerinden Sparta Rotterdam, 30 Temmuzda Hollanda 2. lig ekiplerinden RKC Waalwijk, 3 Ağustosta İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociaded ile yapacak olan Manisaspor, son hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Yunanistan Süper Ligi takımlarından Xanthi Skoda ile karşılaşacak.

Manisaspor, 7 Ağustosta Türkiye'ye dönecek.

styla45
07-10-2010, 08:19 PM
Manisaspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, ''Manisaspor, geçen yıllardan biraz daha farklı olarak, agresif, maçı sonuna kadar bırakmayan bir ekip konumda olacak'' dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde başlayan ve pazartesiden itibaren Isparta Davraz'da devam edecek Manisaspor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma yeni katılan oyuncuların çok olumlu olduğunu ve uyumla ilgili şu ana kadar bir sıkıntılarının bulunmadığını söyledi.

Rumen futbolcu Dica'nın da takıma katılmasıyla transferi bitirmiş sayılabileceklerini kaydeden Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Isparta Davraz'daki kamp çalışmamızın ardından, Hollanda Arnhem'da yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz. O kampta futbolcuların gösterdiği performansa göre belki 1 tane daha transfer yapabiliriz. Ancak şu an için düşünmüyoruz. Tita'yı transfer etmeyi düşünüyorduk, ancak Ankaragücü Tita ile bir kamp dönemi geçirmeyi istedi. Kamp döneminden sonra yapılacak değerlendirmede imkanımız olursa Tita'yı düşünebiliriz. Şu anda denenmeye gelen Milos Stojcev arkadaşımız var. 2 yıl önce kendim seyretmiştim, ancak son durumunu bilmediğim için bizimle bir kamp dönemi geçirsin istedik. Kamp döneminin sonunda onun için de karar vereceğiz.''

Kutlu, Rumen Nicolae Dica'yı 2 sene önce Ankaragücü'nde çalıştığı dönemde transfer etmek istediklerini, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Dica, çok yetenekli, çok iyi bir futbolcu olmasının yanı sıra karakteri çok düzgün bir futbolcu. Takıma katkısının çok olacağını düşünüyorum'' dedi.

-YENİ SEZONDA MANİSASPOR-
Manisaspor'un geçen sezon yaşadığı gol sorununun oyun anlayışından kaynaklandığını ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:
''Bu sezon, daha çok ön bölgeye transfer yaptık. Bundaki amacımız kadro derinliğini oluşturmaktı. Ön bölgede çok eksiktik. Yeni sezonda daha farklı bir anlayışla, yeni katılanların da etkisiyle daha farklı bir takım olacağız. Hücum bölgesinde bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Şehri yanımıza çekmek için çeşitli çalışmalarımız var. Futbolcularımız burada oturacaklar. Manisaspor, Manisa'nın takımı. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Manisaspor, geçen yıllardan biraz daha farklı olarak, agresif, maçı sonuna kadar bırakmayan bir ekip konumunda olacak. Taraftarımız da yanımızda olursa bize katkıları yüksek olur.''

-TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLER-
Süper Lig'de bu sezon görev yapacak 18 teknik adam içerisinde Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat'ın ardından en genç teknik adam olan 38 yaşındaki Hakan Kutlu, bu sezon ligde sadece 4 takımın yabancı teknik direktör tercih etmesinin, Türk antrenörler için çok önemli olduğunu söyledi.

Kutlu, Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da yakaladığı başarının Türk teknik direktörlerin önünü açtığını belirterek, ''Son dönemde genç Türk teknik adamların çıkışı da var. Turkcell Süper Lig, her sene çok zor geçen bir lig. Bu sene de mücadeleci ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Burada 3 yıllık bir anlaşmamız var. İyi futbol anlayışıyla ligi ilk 10 arasında bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda oyun anlayışını daha da geliştiren ve üst sıralar oynayan Manisaspor hedefimiz var. Şu anki takımın verdiği enerji bunun gerçekleşeceğini gösteriyor'' diye konuştu.

-ANKARAGÜCÜ-
8 yaşında yer almaya başladığı Ankaragücü'nden başka bir takımda futbolculuk yapmayan, ilk teknik direktörlük görevine de sarı-lacivertli ekipte başlayan Hakan Kutlu, Ankaragücülülüğün kendisi için ''vazgeçilmez bir şey'' olduğunu, ancak şu an Manisaspor'daki görevine konsantre olduğunu ifade etti. Kutlu, Ankaragücü'nün şu anki görüntüsünün karışık olduğunu belirterek, ''İnşallah onlar da bu karışıklıktan kurtulup, 100. yılda iyi bir şeyler yaparlar'' dedi

styla45
07-12-2010, 12:53 PM
Sirene Otel’de kampa girecek olan siyah-beyazlılar 20 Temmuz Salı günü 2. lig ekiplerinden Trabzon Karadenizspor ile karşı karşıya gelecek. Manisaspor 23 Temmuz Cuma günü Davraz kampını tamamlayacak.

Manisaspor'un 30 kişilik Davraz kampı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
İlker Avcıbay, Egemen Gençalp, Burak Özsaraç, Yiğit İncedemir, Nicolae Dica, Milos Stojcev, Joshua Simpson, Gökhan Emreciksin, Tuncay Süren, Ahmet İlhan Özek, Murat Gürbüzerol, Adem Büyük, Bulut Basmaz, Yiğit Gökoğlan, Jimmy Dixon, Gabriel De Paulo Limeira, Semavi Özgür, Bekir Yılmaz, Eren Aydın, Ömer Aysan Barış, Recep Biler, Eray Ataseven, Ferhat Çökmüş, Mehmet Güven, Hüseyin Tok, Nizamettin Çalışkan, Jacques Momha, Oumar Kalabane, Promise Isaac, Carlos De Souza Floresta (Kahe)

styla45
07-13-2010, 06:50 PM
Kombine kartlar Çarşamba günü satışta

http://www.manisaspor.org.tr/files/image/130720102a.jpg

Manisaspor 2010-2011 sezonu kombine kartları 14 Temmuz Çarşamba günü Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi’nde satışa sunulacaktır. 2010-2011 sezonunda maç bileti satışı ise Biletix tarafından gerçekleştirilecek.

Manisaspor 2010-2011 sezonu kombine kartları 14 Temmuz Çarşamba günü Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi’nde (Manisa Gazeteciler Cemiyeti) satışa sunulacaktır.
Kombine kartlara Bonus, Axess, World ve Maximumkredi kartıyla yapılacak ödemeler için 4 taksit imkanı sağlanacak.
Kombine kartlar, Ziraat Türkiye Kupası grup ve eleme maçlarında kullanılabilecektir. Bir üst tura çıkılması durumunda ise kombine kartlar geçerli olmayacaktır. Bu durumda, bütün taraftarlarımızın, normal biletle stadyuma girmeleri gerekecektir.
Stadyuma giriş kontrol sistemi, yenilendiği için, taraftarlarımızın, stadyum girişlerinde mağdur olmamaları adına stadyuma, maç başlamasından en az 60 dakika önce gelmeleri gerekmektedir.
Ayrıca, maçlara çocukları ile gelecek olan taraftarlarımızın da, 6 yaşına kadar olan çocuklarından bilet istenmeyecektir. 6 yaşından büyük çocuklar için, taraftarlarımızın bilet almaları gerekecektir.
Yeni sezonda VIP tribünler ise yenilenmiş yüzüyle hizmete sunulacaktır. Taraftarlarımız VIP tribünde yenilenmiş koltukların yanı sıra restoran katından faydalanma imkanı bulacaklardır.

Kombine kart fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

http://www.manisaspor.org.tr/files/image/130720102ic2.jpg

styla45
07-13-2010, 06:52 PM
Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan kombine kart satışları ve Biletix ile yapılan anlaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Delan, bu sezon kombine kart satışlarında rekor beklediklerini ifade ederek, “Yeni sezon kombine kart fiyatlarında geçen sezona göre yarı yarıya indirime gittik. Manisaspor Yönetimi üzerine düşen görevi yapmıştır. Şimdi sıra taraftarımızdadır.” dedi.

Delan, Biletix ile yapılan anlaşmayla ise kulübün kurumsallaşma adına önemli bir adım daha atmış olduğunu söyledi. Biletix'in kendini ispatlamış kaliteli ve hızlı sistemi sayesinde Manisaspor taraftarının daha iyi hizmet alabileceğini belirten Delan, “Bu hizmetle 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçlara ilginin artmasını bekliyoruz.” dedi. Yeni sezon için bilet fiyatlarını da çok uygun tuttuklarını sözlerine ekleyen Delan, “2010-2011 sezonunda taraftarımızın desteğine çok daha fazla ihtiyaç duyacağız. Yeni sezonda evimizde oynayacağımız her maçta tribünleri dolu görmek istiyoruz.” diye konuştu.

styla45
03-14-2013, 01:52 AM
Manisa'daki ''251 Bin Dev Öğrenci'' projesi kapsamındaki öğrenciler, Akhisar Belediyespor ile Manisaspor'a bundan sonraki maçları için 5'er bin lira galibiyet primi verecek..

Manisa Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisalı öğrencilerin kenti ilgilendiren her konuda birlik ve beraberliğin sağlanması açısından görev aldığını söyledi.

Öğrencilerin taraftar düşüncesiyle konuşmadıklarını, her iki takımın da ilin takımı olduğunu kaydeden Vali Daşöz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Manisa'daki takımlarımızdan birisi şampiyonluğa oynuyor. Diğeri ise büyük bir mücadele veriyor ve takımımızın Süper Lig'de kalacağına inanıyoruz. Buradan verilmek istenen tam kenetlenme zamanı, birlik ve beraberlik zamanı olduğu mesajıdır. Toplantının diğer amacı çocuklarımızın yaptığını örnek alın ve sizler de bir şeyler yapın mesajını vermek. ''

-Kulüp başkanları-
Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel de yapılan maddi desteğin az ama anlamlı olduğunu ve kendileri için manevi açıdan büyük önem taşıdığını söyledi.

Manisapor ile Akhisar Belediyespor'un yıllardır tatlı bir rekabet içinde olduğunu kaydeden Eryüksel, ''İnşallah biz bu sene ligde kalacağız. Manisapor'un da Süper Lig'e çıkması durumunda seneye tatlı bir rekabeti sahalarda görme arzusundayız'' dedi.

Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör de verilen desteğin anlamlı olduğunu belirterek öğrencilere teşekkür etti.

Rakamın çok önemli olmadığını kaydeden Hasgör, ''Bizim için anlayış önemli, bu anlayışın tamamı Manisa'ya yayılırsa Manisaspor daha kuvvetli ve daha organize bir takım haline gelebilir'' diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da yapılan yardım için teşekkür ederek, şöyle konuştu:
''Bu hem Manisaspor hem de bizim için inanılmaz bir destek demektir. Bunu içimde hissediyorum, futbolcularımızın da çok mutlu olacaklarını düşünüyorum. Yalnız bir ricam var. Galibiyet için her maça 5 bin lira vereceksiniz ama her maça da 5 bin kişi gelmenizi canı gönülden istiyorum. Bunu da başarabilirseniz bu bize çok önemli destek sağlayacaktır.''

Manisa Valiliği önderliğinde başlatılan ve adını Manisa'daki öğrenci sayısından alan ''251 Bin Dev Öğrenci Projesi''nde yer alan öğrenciler, Akhisar Belediyespor ve Manisaspor'un geriye kalan maçları için 5'er bin lira galibiyet primi verecek.

styla45
03-14-2013, 01:53 AM
Manisasporlu Bekir Yılmaz ve Volkan Babacan, PTT 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, ligde 9 hafta kaldığını ve lige maç maç bakmaya devam ettiklerini belirterek, “Geçen hafta iyi bir oyunla farklı bir galibiyet aldık. Tavşanlı Linyitspor maçı içinde aynı disiplin ve aynı şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her hafta aynı iyi performansı sergilemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu haftada yapmak istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtıp 3 puan almak istiyoruz.” dedi.

Kaleci Volkan Babacan ise Adana Demirspor maçının sahaya istediklerini yansıttıkları bir maç olduğunu ifade ederek, “Mücadele açısından da çok iyi bir maç oldu. Tavşanlı Linyitspor maçına da iyi hazırlanıyoruz. Sahada istediklerimizi yaparak oradan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Artık telafisi olmayan haftaların içindeyiz. Tavşanlı maçından da 3 puanla ayrılarak hedefimize doğru gideceğiz.” diye konuştu.

styla45
03-14-2013, 01:54 AM
Manisasporlu Gökay Iravul bugün Manisa Doğa Koleji'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaçire’nin de izlediği söyleşide Doğa Koleji öğrencileri Gökay’a büyük ilgi gösterdiler.

Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen söyleşide Gökay, kendisi hakkında merak edilen bir çok soruyu cevapladı.

Gökay söyleşide öğrencilerin “Manisaspor’un başarısını neye bağlıyorsunuz? Manisaspor süper lige tekrar çıkacak mı?” sorularına yönelik şunları söyledi:
“Her şeyden önce Manisaspor’da yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan personeline kadar çok güzel bir ortam var. Biz futbolcularda Reha hocamızın direktifleri doğrultusunda çok çalışarak elimizden gelenin iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu da başarıyı getiriyor. Manisaspor’un hak ettiği süper lige tekrar döneceğine inancım tam.” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Doğa Koleji öğretmenleri Eda Fitil, Didem Tensi ve Arzu Hacıoğlu Gökay’a katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ederlerken, öğrenciler ise bol bol imza aldılar ve fotoğraf çekildiler.

styla45
03-20-2013, 11:47 PM
Manisaspor, Cumartesi günü 19:00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda Göztepe ile oynanacak maç için misafir seyirci biletlerinin satışı ve seyirci uygulamaları konularında kararlar alındı...

Alınan kararlar kapsamında; Manisa 19 Mayıs Stadyumu kapasitesinin %5’lik kısmı olan misafir seyirci tribünü için 825 bilet ayrıldı. Bu sayının dışında kesinlikle bilet satışı yapılmayacak.

Müsabaka günü saat 17.00’de polis 1. arama noktasında (Anemon Otel Karşısı, Şehzade Mehmet Koleji önü) misafir tribün biletlerinin satışı gerçekleştirilecek. Ev sahibi tribünlerine, Manisaspor forması dışında başka takımların ürünleriyle gelen seyirciler alınmayacak

styla45
03-27-2013, 12:27 AM
Manisaspor düşüşte..
PTT 1. Lig'de Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Manisaspor, takipçileri Çaykur Rizespor ve 1461 Trabzon'un 3'er puan aldığı 27. haftada 4'üncülüğe geriledi..

Ligde geçen hafta düşme hattındaki TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenildikten sonra dün de alt sıralarda bulunan Göztepe'ye aynı skorla mağlup olan Manisaspor, 2'nci sıradaki yerini kaybetti.

İlk devrenin son maçında Adanaspor'u 2-1 yenerek liderliğe yükselen Manisaspor, 20'nci haftada liderliği kaybetmesine karşın ilk 2 takımın direkt Süper Lig'e yükseleceği PTT 1. Lig'de 2'nci sıradaki yerini bir süre korumayı başardı.

Geçen hafta aldığı yenilgiye rağmen sıralamadaki yeri değişmeyen Ege temsilcisi, Göztepe'ye mağlup olmasıyla ligde 10 hafta sonra ilk 2'deki yerini kaybetti.

-İç sahada 2'nci mağlubiyet-
Manisa'da ilk mağlubiyetini 15'inci haftada Torku Konyaspor karşısında 2-1'lik skorla alan Manisaspor, daha sonra Göztepe maçına kadar iç sahada oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Göztepe mağlubiyetiyle evindeki yenilmezlik serisi sonlanan Ege temsilcisinin son 7 haftadaki programı ise şöyle:

Samsunspor (D), Boluspor, Çaykur Rizespor (D), Denizlispor, Torku Konyaspor (D), Kayseri Erciyesspor, Adanaspor (D).

Manisaspor'da son maçta sarı kart gören Kahe, gelecek hafta Samsunspor karşısında takımdaki yerini alamayacak.

styla45
03-27-2013, 12:29 AM
PTT 1. Lig'de Göztepe mağlubiyetiyle 4. sıraya gerileyen Manisaspor'da yönetim kurulu, ''Ligde avantaj kaybetmiş gibi görünebiliriz ama gücümüzü, inancımızı ve ruhumuzu kaybetmedik'' dedi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sezon başında ''Ligde tutunsun yeter'' gözüyle bakılan Manisaspor'un teknik kadro ve futbolcuların ellerinden geleni yaparak ilk devreyi lider tamamladığı belirtildi.

Yönetim kurulu olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da teknik heyet ve futbolcuların yanında olacakları vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Ligde avantaj kaybetmiş gibi görünebiliriz ama gücümüzü, inancımızı ve ruhumuzu kaybetmedik. Kalan 7 haftada gücümüzü herkes görecek. Bunu bizleri bu haftalara taşıyan teknik heyetimiz ve futbolcularımızla başaracağız. Manisaspor yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcularıyla omuz omuza sonuna kadar direnecektir.''

styla45
04-03-2013, 07:38 PM
Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi..

Erginer, sözlerinin başında Samsun’a, kaybedilen iki maçın telafisi için gittiklerini belirterek, “Bizim için değeri çok büyük bir maçtı ve orada mağlubiyet aldık. Mağlubiyetlere çok alışkın bir takım değiliz ama bu sonuçlar futbolun içinde var. Geçmişe bir sünger çektik. Önümüzde önem derecesi çok daha fazla artan bir maç var. Bu maçla birlikte mağlubiyet serisine son vermeyi hedefliyoruz. Ligdeki iddiamızın sezon sonuna kadar gideceğinin mesajını Boluspor maçında galip gelerek vermek istiyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’de üst sıralardaki takımlarla da, alt sıralardaki takımlarla da oynanan maçların zor geçtiğini ifade eden Erginer, “Üst taraftakiler de alt taraftakiler de neredeyse kredisi bitmiş gibi oynuyor. Her takım için final gibi görünen maçlar oynanıyor. Maçlar sahada kazanılıyor. İstediklerinizi sahaya yansıttığınız zaman daha zor geçmesi beklenen karşılaşmalar kolay geçebiliyor. Ama istediklerinizi yapamadığınızda kağıt üzerinde kolay gibi görünen maçlardan da mağlup ayrılabiliyorsunuz. Önemli olan çalıştıklarınız sahaya yansıtabilmek. Samsunspor maçında kötü oynamadık, iyi de mücadele ettik. Özellikle ikinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Samsunspor maçında alınan mağlubiyeti orada bıraktık. Artık bu 6 haftanın ilk ayağı olan Boluspor maçına tam konsantre ile hazırlanıyoruz, maça çok iyi odaklandık. Bu hafta 3 puan alıp galibiyet hasretine son vereceğiz” diye konuştu.

Erginer, sözlerinin devamında son 3 haftada 3 mağlubiyet aldıklarını ama oyuncularının sezon başından bu yana kadar büyük iş çıkardıklarını vurgulayarak, “Mağlup olmamız bizim iyi takım olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Biz yaptığımız işlerle çıtayı yükselttik. Tabi ki arttık daha fazla eleştiriliyoruz. Bu da bizim takım olarak sezon başı ile şimdi ki zaman arasındaki farkımızı gösteriyor. Yapılan eleştirilerin dozunun artmasının sebebi bu. Geçmişte neler yaptığımız önemli ancak bundan sonra neler yapacağınız daha önemli. Bizde bunları yapabilecek güçteyiz” dedi.

Erginer, bir basın mensubunun PFDK tarafından Başkan Emre Hasgör’e verilen 60 günlük hak mahrumiyetine yönelik sorusu üzerine şunları söyledi:
“Başkanımız hakemle yaşanan diyalogdan ötürü bir ceza aldı. Bu diyaloglar sırasında biz de o koridordaydık. Başkanımıza raporda yöneltilen suçlamaların hiçbirine katılmıyorum. Raporda başkanımızın söylediği iddia edilen cümlelerin hiç birine katılmıyorum. Bizde aynı koridordaydık. Başkanımız bu cümleleri kesinlikle sarf etmedi.”

styla45
04-07-2013, 01:17 AM
PTT 1. Lig'de 2-0 sona eren Manisaspor-Boluspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu..

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kendileri için çok önemli bir maç olduğunu, mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getiren Erginer, "3 haftadır mağlup oluyorduk. Bu, kötü takım olduğumuzu göstermez demiştim. Bu kadar kapanan takıma karşı dikkatli oynamamız gerekiyordu. Bunu 90 dakika sürdürmeye çalıştık. Genelde topa hakimdik. Üç haftalık mağlubiyetin ardından aldığımız galibiyet sevindirdi" diye konuştu.

Manisaspor'un kalecisi Volkan Babacan, takım olarak zor 3 hafta geçirdiklerini, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Manisasporlu Burak Can Aslan ise Boluspor maçını çıkış olarak gördüklerini, Rize maçını da kazanarak yola devam etmek istediklerini kaydetti.

-Boluspor cephesi-
Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Oğuz Çetin ise özellikle iç saha kayıplarından sonra deplasmanda başarılı olmak, puan almak istediklerini ifade etti.

Güçlü bir rakibe karşı doğru oynayıp iyi mücadele ederek maçtan puan ya da puanlarla dönmek düşüncesinde olduklarını anlatan Çetin, "Oyunun belli bölümlerinde opun hakimiyeti bizdeydi. Böylesi oyunlarda detaylar neticeyi belirliyor. Uzaktan atılan bir şutla golün gelmesi her şeyi bir anda değiştirdi" dedi.

Play-off mücadelesi yolunda 40 puanları bulunduğunu, üstlerinde ve çevrelerinde 5-6 takım olduğunu belirten Çetin, "Geriye 3'ü içeride, 2'si dışarıda olmak üzere 5 maçımız kaldı. Bu maçı telafi etme şansına sahibiz. Dolayısıyla Play-off'un içerisinde yer alan bir Boluspor'u görmek istiyorsak böylesine küçük detaylardan puan kaybına uğramamamız gerekiyor" diye konuştu.

Bolusporlu futbolcu Pacome Djiehoua, iyi oynadıklarını ancak puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.