Tam Sürümü Görüntüle : Bank Asya Ligi Haberleri Buraya...
styla45
06-07-2009, 01:10 AM
Akgül'den taraftara uyarı..
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, "Sahipsiz Adana diyorsunuz, sahipsiz bırakanlara tepki göstereceğinize kulübe ve bana zarar veriyorsunuz" dedi ve taraftarları tahrike kapılmamaları için uyardı..
Adanaspor'da Başkan Bayram Akgül 31 günlük ayrılıktan sonra kolları sıvadı.
Akgül ilk olarak taraftarlarla diyalog kurdu. Görevi bıraktığı günden bu yana "Adanaspor başkanının taraftarları kamuoyu önüne attığı" yolundaki serzenişlere karşın Bayram Akgül taraftarlara hitaben bir konuşma yaptı. Aytaç Durak'ın makamından ayrıldıktan sonra Başkan Bayram Akgül, taraftarlardan tahriklere kapılmamalarını istedi.
Görevi bıraktığı gün yaptığı açıklamanın çok net olduğunu ve kesinlikle Adanaspor taraftarını ateşe atmak için bir açıklama olmadığını ve büyük Adanaspor taraftarına her zaman saygı duyduğunu anlatan Bayram Akgül, "Öncelikle göreve dönmemde Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın büyük katkısı oldu. Birkez daha Adanaspor camiası adına Aytaç Durak'a teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
Yaptığı ilk açıklamayı Adanaspor taraftarlarına hatırlatan Başkan Bayram Akgül, "Sahipsiz Adana derken sizden ve kendimden bahsetmedim. Ben sadece sahipsiz Adana diyorsunuz, sahipsiz bırakanlara tepki göstereceğinize kulübe ve bana zarar veriyorsunuz ifadelerini kullandım. Bu sözlerim ne yazık ki siz büyük Adanaspor taraftarına yanlış aksettirildi. Halbuki benim amacım sahipsiz bırakanlara tepki vermeniz gerektiğini ifade etmekti" dedi.
"Olayları yanlış aksettirenleri bundan sonra hiçbir şekilde ciddiye alınmamasını" isteyen Akgül, tahriklere kapılmayın uyarısında bulundu. "Sizlere yanlış aksettirenlere en güzel cevabı sezon başında yapacağımız transferlerle vereceğiz" diyen Bayram Akgül, Adanasporluların rahat olmasını ancak takımlarına sahip çıkmalarını ve her konuda destek vermelerini istedi
styla45
06-07-2009, 01:12 AM
Karşıyaka'da yeni yönetim kurulu belirlendi!
Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu belirlendi.
Kulüp başkanı Akif Ersezgin'in isteğiyle geçen hafta ertelenen genel kurul bugün Karşıyaka Nikah Salonu'nda yapıldı.
Yapılan seçimler sonrasında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Coşkun Keskiner, Fahri Özgür Aris, Mehmet Peköz, Fatih Diniz, Ufuk Kele, Osman Dal, Mithat Salepçioğlu, Ünal Tuncer, Azad Yeşil, Rıfat Kınay, Tuncay Şekerci, Engin Aydemir, Aydın Cicibaş, Yücel Gönül, Alpaslan Baykal, Gürhan Solakoğlu, Yusuf İzzettin Güven, Mehmet Kamil Karadeniz, Ali Alan.
styla45
06-07-2009, 01:14 AM
Kartal'da sessiz bekleyiş!
Bank Asya 1.Lig'de gelecek sezon tek İstanbul takımı olarak mücadele edecek olan Kartalspor'da sessiz bekleyişin gerginliği hakim.
Ligde son haftalarda aldığı galibiyetler ile tutunan Kartalspor’da lig bitti dertler bitmedi.
Hüseyin Kurt yönetiminin çokça tartışıldığı Bordo-beyazılarda gelecek sezona dair hiçbir çalışma yapılmaması, muhaliflerin olağanüstü kongre talepleri ve kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıların had safhaya ulaşması taraftarı endişelendiriyor.
Daha önce Mayıs ayı sonunda kongreye gidebiliriz diyen, ancak sonrasında bu kararından vazgeçtiğini ve sorunların aşılarak kongrenin zamanında yapılacağını açıklayan Kartalspor başkanı Hüseyin Kurt, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz’ün “Kulübü olağanüstü kongreye götürün” çağrısını da yanıtsız bırakmıştı.
Sezon sonunda bir çok futbolcusu ile sözleşmesi sona eren Kartalspor’daki belirsizliğe isyan eden taraftarlar, kulübün bir an önce yeni sezon için yapılanmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.
Haber: Mustafa YAŞAR
styla45
06-08-2009, 07:43 PM
Rizespor 4 büyüklere yöneldi!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Halim Mete, güçlü bir kadro kurup, gelecek yıl Turkcell Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirtirken, 4 büyüklerden oyuncu almak istediklerini kaydetti..
Mete, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüpte ilk hedeflerinin istikrarı sağlamaya çalışmak olduğunu belirterek, ''Çaykur Rizespor'un tarihine bakıldığında, her yıl birkaç kez hoca değişikliği yaşamış. Geçen yıl Metin Diyadin, Suat Kaya ve Raşit Çetiner takımda görev aldı. Üç teknik direktör değişikliği yaşandı. Biz istikrarı sağlama adına, Çetiner ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu, camiaya bir güven verdi. Camianın moralini yükseltti. Hocamıza güveniyoruz. Yeni sezonda onunla güzel işler yapacağız'' dedi.
Başarının sabırla yakalanabileceğini ifade eden Mete, ''Yönetim olarak transferde, tesisleşmede, kulüp yapısının değişmesinde ciddi çalışmalar içerisindeyiz. Kısa sürede Çaykur Rizespor'u Avrupa kulüpleri sistemine kavuşturacağız. Yeni tesisimizin yanında, yeni stadımız bu yıl hizmete girecek. Çaykur Rizespor'da hedef büyüttük. Bu yıl güçlü bir kadro kurup, gelecek yıl Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bunları yaparken kalıcı ve sağlam adımlarla ilerlemek zorundayız'' diye konuştu.
Mete, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kadrosunda oynatmadığı oyuncuları transfer etmek için çalışma başlattıklarını kaydederek, şunları söyledi:
''Bu dönemde büyük takımlardan, kendi kadrolarında oynatamadıkları oyuncuları almaya çalışıyoruz. Transfer komitemiz, gerekli girişimleri kadromuzda ihtiyaç duyduğumuz mevkilere göre yapıyor. Transferde hocamızın bize sunduğu raporla birlikte takıma gerekli takviyeleri yaparak, hedefimize ulaşmak için gayret gösteriyoruz.''
styla45
06-10-2009, 06:50 PM
Yeşilova Süper Lig sözü verdi!
Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, ''Yeşil-beyazlı takımın, yeni sezonda hedefi Turkcell Super Lig diyorsam, herkesin buna inanmasını isterim'' dedi.
Yeşilova, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeşil-beyazlı takımın yeni sezonda başarıdan başarıya koşacağını ve 34 haftalık lig maratonunda mutlaka Turkcell Super Lig özlemini sonlandıracağını ifade ederek, ''Giresunspor'a geldiğim için çok heyecanlı ve çok mutluyum. Buraya isteyerek geldim. Kaldı ki burada misyonumun bitmediğine inanıyorum. Yapacak daha çok işimiz var. Buradan sizlere Giresunspor'u Turkcell Süper Lig'e taşımanın sözünü veriyorum'' dedi.
Bu konuda hayal kurmadığını, hiçbir zaman hayalci olmadığını anlatan Yeşilova, şöyle devam etti:
''Ben işimi hiçbir zaman tesadüflere bırakmam. 'Giresunspor yeni sezonda Turkcell Süper Lig'de olacak' diyorsam herkesin buna inanmasını isterim. Çünkü ben hiçbir zaman hayal kurmadım. Genel kurulun ardından hızla çalışmalara başladık. Rakiplerimizden iki adım öndeyiz. Çünkü, ilk olarak başkanımız bu işten çok iyi anlıyor. Onda hiç bir başkanda olmayan özellikler var. Bir diğeri de taraftarlarımızın son derece takıma yatkın olmaları ve Giresunspor'u her platformda desteklemeleridir.''
Ligde şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için iki ayrı planları olduğunu belirten Yeşilova, ''Biz şimdi iki ayrı plan yapacağız. Birincisi ilk yarıyı rakiplerimizden 4-5 puan önde kapatacağız. İkincisi de sezon sonu şampiyon olacağız. Play-off'a kalmak benim için başarı sayılmaz'' diye konuştu.
styla45
06-10-2009, 08:15 PM
Serhat Güller imzaladı!
Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör sorunu çözüldü. Anlaşmaya varılan Serhat Güller ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Daha önce Boluspor'u çalıştıran Güller, "Geç kalmış bir özlemi dindirebileceğime inandığım için buradayım" dedi.
HiltonSA Mersin Oteli'nde düzenlenen törende Serhat Güller, kendisini 2 yıllığına Kırmızı-lacivertli yapan sözleşmeyi imzaladı.
Burada konuşan Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, zor bir sezonu geride bırakarak Bank Asya 1. Lig'e yükseldiklerini hatırlatarak, bugün kendileri açısından yepyeni bir gün olmanın yanında yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı ve ardından da desteklerinden dolayı Devlet eski Bakanı Kürşad Tüzmen ve Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'a teşekkürlerini sundu.
Futbolda değişimin bir zorunluluk olduğunu kaydeden Kahramanlı, yeni sezon öncesinde de bir teknik direktör değişimine gidildiğini ve Serhat Güller ile birlikte çok güzel işler başaracaklarına inandığını dile getirdi. Herkesin önüne bir hedef koyduğunu, kendilerinin de çok büyük hedefleri olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Bizim hedefimiz Süper Lig. Ancak bu kısmet meselesidir, tabi biraz da şansınız olacak. Ama burada asıl önemli olan Bank Asya 1. Lig'de kalıcı olup, ligin zirvesinde her zaman tutunabilmektir. Önümüzdeki dönemde çok güzel işler yapacağız. Buna yürekten inanıyorum" dedi.
Teknik direktör sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından, teknik direktör Serhat Güller'in sunacağı rapor ve İdari Menajer Ahmet Yıldırım'ın da önerileri doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını da sözlerine ekleyen Ali Kahramanlı, yeni sezon öncesinde de iddialı ve güçlü bir takım kurarak, yollarına devam edeceklerini ve belirlenen hedefe ulaşabilme adına mücadele edeceklerini söyledi.
Teknik Direktör Serhat Güller ise, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ve kararını vermesinde de ortaya konulan samimi yaklaşımın önemli bir rol oynadığını, yönetim kanadının istekli ve heyecanlı olmasının da kendisini etkilediğini kaydetti.
Güller, "Mersin İdmanyurdu, yaklaşık 26 yıldan bu yana Süper Lig'e hasret. Geç kalmış bir özlemi dindirebileceğimize inanarak ve bunu başarmayı arzu ederek görevi kabul ettim. Burada olmaktan son derece mutluyum" diye konuştu.
Bank Asya 1. Lig'de yeni bir ekiple mücadele edeceklerini ve işlerinin hiç de kolay olmadığının altını çizen Güller, yeniden yapılanma sürecinde de oluşturacakları kadroyu sadece başarıya endekslemeyeceklerini, Mersin İdmanyurdu'nu uzun yıllar taşıyabilecek genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirecekleri anlattı.
Ligde kendilerini hiçbir şekilde sıkıntıya düşürmeyecek, sözünü dinletebilecek kadar iyi, bunun yanında da şampiyonluğa oynayacak kadar da kaliteli bir ekip kuracaklarını belirten Güller, transferle ilgili olarak bir liste belirlediğini ve en kısa sürede de harekete geçeceklerini dile getirdi.
Güller, "Mersin İdmanyurdu'na gönül verenlerle birlikte kentte yaşayan insanların gurur duyacağı, oynanan oyunlardan sonra onur duyup, coşku yaşayabileceği bir takım oluşturabilmek için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. İnşallah bunu başarırız. Bunu yapabilecek güç, azim ve cesaretimizle birlikte cesaretimiz de var. Bunların hepsini birleştirip, iyi bir takım kurarak, başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Ben böylesi bir coşkuyu yaşatabilmek için buradayım"
styla45
06-10-2009, 08:17 PM
Bank Asya'ya 2 yabancı hakkı!
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bank Asya 1. Lig'de yabancı uyruklu futbolcu transferi konusunu karara bağladı..
Kurul, bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden kulüplere, 1 Ocak 1986 ve daha sonraki tarihte doğan 2 yabancı uyruklu futbolcu ile profesyonel sözleşme yapabilme izni verdi. 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'den düşen takımlar da yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu haktan yararlanabilecekler.
TFF Yönetim Kurulu, 2009-2010 futbol sezonunda liglerde mücadele edecek takım sayısını da belirledi. Buna göre, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 18'er, TFF 2. Lig'de 15'erli 3 grupta toplam 45 ve TFF 3. Lig'de 5 grupta toplam 54 takım mücadele edecek.
Toplantıda, 2008-2009 futbol sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Fortis Türkiye Kupası ve PAF Ligi müsabaka sonuçları, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 14. maddesi hükmü ve Aksarayspor Kulübü'nün sahtecilik ile ilgili başvurusu saklı kaymak kaydıyla tescil edildi.
styla45
06-11-2009, 09:01 PM
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner "Heyecanımı yitirdim" diyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı..
Raşit Çetiner yaptığı açıklamada, İstanbul'da, Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Kemal Yardımcı ile bir görüşme yaptığını söyledi.
Her iki görüşmede de Çaykur Rizespor'da çalıştığı dönemi ve sezon başı çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade eden Çetiner, ''Yaptığımız görüşmede yöneticilere, görev yaptığım süre içinde yaşadıklarımı anlattım. Heyecanımı kaybettiğimi belirterek izin istedim. Karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldım. Onlar da anlayışla karşıladılar'' dedi.
Çetiner, Çaykur Rizespor'un geleceğinin parlak olduğunu, alınan kararların uygulanması durumunda yeşil-mavili ekibin başarıyı yakalayacağına inandığını kaydetti.
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir ise alınan karara saygı duyduklarını belirterek, ''Yeni hoca arayışlarına başlayacağız. En kısa sürede bu işi netleştirerek transfer çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz'' diye konuştu.
Yeşil-mavili kulübün yönetiminin, daha önce Ümit Milli Takım'da da görev yapan Ümit Davala ile ilgilendiği öğrenildi.
styla45
06-11-2009, 09:02 PM
Erman Ergin Boluspor'da!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, 2009-2010 sezonuna yönelik ilk transferini Çaykur Rizespor'dan Erman Ergin'e 2 yıllık imza attırarak gerçekleştirdi..
Boluspor Kulübü Tesisleri'nde, deneyimli orta alan oyuncusuyla yapılan imza töreninde konuşan kulüp genel kaptanı Osman Gürsoy, ''Erman, hem gelecek adına, hem futbol, hem de kişilik olarak önemli özelliklere sahip arkadaşlardan birisi. Kendisini bugün Boluspor camiasına katmış oluyoruz. Erman, gelecek yıllarda takıma katkılar sağlayacak. Başarılarının ve çalışmalarının sürekli olmasını diliyorum'' dedi.
Erman ise Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birine geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, ''Boluspor'un hedeflerinin farkındayım. Kendi hedeflerim de o doğrultuda. Boluspor forması altında başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak istiyorum'' diye konuştu.
Büyük takımların hedeflerinin her zaman farklı olduğunu ifade eden Erman, ''Hedefi olan takımlarda kendimi daha iyi motive ediyorum. Boluspor büyük camia. Buraya oynamaya geldim. Bu, benim elimde ve çok çalışarak bunu başaracağım'' dedi
styla45
06-11-2009, 09:04 PM
"Kırgın değilim"
Altay'da, olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetimin işbaşına gelmesiyle teknik direktörlük görevinden istifa eden Tahir Karapınar, teknik kadro olarak kendilerini başarılı bulduklarını söyledi.
Karapınar, ''Şartların zorluğu, mevcut kadro ve 15 maçlık periyot düşünüldüğünde, mağlup duruma düştüğünde veya oyuncusu eksildiğinde bile pes etmeyen, az gol yiyen, mücadeleci bir takım yarattığımızı düşünüyorum'' dedi.
Tahir Karapınar, Altay Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde düzenlediği basın toplantısıyla Altay'daki görev sürecini değerlendirdi.
Kulüpte olağanüstü genel kurul kararı alındığında, takımı yüzüstü bırakmamak adına hemen istifa etmediklerini, ama genel kurulun sonuçlanmasıyla başkanlık görevine gelen Niyazi Konuşmaz ile konuşarak hemen istifalarını verebileceklerini söylediklerini anlatan Karapınar, ''Geçen salı günü de Niyazi beyle oturup konuştuk ve medeni bir biçimde Altay Kulübü'yle yollarımızı ayırdık. Fakat, bizim Altaylılığımız bitmez. Her zaman Altay'da göreve hazırız. Her noktada görev yaptık, yine o şekilde görev yaparız'' diye konuştu.
Karapınar, Altay'da görev yapmanın kendileri için çok onurlu, şerefli bir durum olduğunu, bu nedenle bu şansı kendilerine verdiği için önceki yönetimime çok teşekkür ettiklerini söyledi.
Takımın başına ligin 20. haftasında ve ara transfer döneminin bitmesine 2 gün kala getirildiğini belirten Karapınar, ''Bu göreve gelirken, önümde başka bir yol da vardı; federasyon beni kursa göndermişti ve orada başlamak üzeriydim. Ama, yoğun ısrarlar, büyüklerimizin baskısı sonucu burada göreve başladık'' dedi.
Sakatlıkların artması ve zaten alternatifsiz olan kadro yapısı nedeniyle ilk 2 hedefi yakalanamasa da play-off hedefine ulaştıklarını anlatan Karapınar, Kasımpaşaspor ile oynadıkları play-off maçında da iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak final maçına geçmeyi şansız bir şekilde başaramadıklarını ifade etti.
-''KIRGIN DEĞİLİM''-
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Karapınar, bir soru üzerine, görevden ayrılması nedeniyle bir kırgınlığının söz konusu olmadığını belirterek, ''Burada sevgi, saygı gördük. Burada çalışmak bizim için gurur kaynağıdır'' dedi.
Karapınar, teknik direktörlüğe Altay'da başlamasının, görevinin bu şekilde sona ermesi de düşünüldüğünde kariyeri açısından nasıl etki edeceği yönündeki bir soru üzerine de ''Altay'da teknik direktörlük yapmak bir insan için her zaman kazançtır. Altay'da teknik direktörlük yapmak onurdur. Bu onur bize verildi. Bundan sonra artık, Altay Teknik Direktörü olarak da anılacağız, ileride inşallah başkan olarak da anılırız. Hatırlarsanız ben futbolu bırakırken de böyle bir demecim vardı zaten'' diye karşılık verdi.
styla45
06-11-2009, 09:06 PM
Diyarbakır'da kriz sürüyor!
Turkcell Süper Lig'e yükselen Diyarbakırspor'da yönetime talip çıkmıyor. Başkan Abdurrahman Yakut şu ana kadar kimsenin yönetim için aday olmadığını belirterek, "Bu şekilde yönetime talip olmayız" dedi.
Bank Asya 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak 3 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e yükselen Diyarbakırspor'da Abdurrahman Yakut başkanlığındaki yönetim maddi krizi çözemediği için geçen hafta olağanüstü kongre kararı alırken, yüksek borç nedeniyle bugüne kadar yeşil kırmızılı kulübün yönetimine kimsenin talip olmadığı belirtildi.
Başkan Yakut, kendilerinin de yönetime talip olmayacağını kaydederek, ''Şu ana kadar yönetimi için aday olacağını bildiren yok. Umarım Diyarbakırspor'u iyi şekilde temsil edecek adaylar çıkar. Ama biz talip değiliz. Bu şartlarda yönetime talip olmayız'' dedi.
Diyarbakırspor'un 19 Haziran'da yapılması planlanan genel kurulu, çoğunluk sağlanmaması durumunda 26 Haziran'da toplanacak.
styla45
06-11-2009, 09:15 PM
''Marka bir takım kuracağız''
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, iç transfer görüşmelerinde şu ana kadar pürüz yaşamadıklarını, dış transferde ise çok kaliteli isimleri kadrolarına katacaklarını belirterek, "Marka şehir Gaziantep'e marka bir Gaziantepspor kuracağız" dedi.
Kızıl yaptığı açıklamada, iç transferde şu ana kadar Hakan Bayraktar, Erman Özgür ve kaleci Mahmut ile anlaştıklarını, diğer futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Bunların dışında yerli olarak aldıkları çok kaliteli futbolcular bulunduğunu, genç ve umut vaat eden genç oyuncuları kadroda toplamaya devam edeceklerini belirten Kızıl, ''Yani İsmail, Murat, İbrahim Ferdi ve Ahmet Arı gibi kaliteli oyuncular. Birisine zaten imza attırdık, diğerine de bugün yarın imza attıracağız. Takım giderek gençleşiyor. Bu gençleşme döneminde de çok kalite futbolcular almış oluyoruz. Yani Gaziantepspor'un geleceğini kurtarıyoruz. Alacağımız oyuncular hep milli takım düzeyinde futbolcular. Eski takımın zaten iskelet yapısını bozmuyoruz. Onlarında gelmesi ile çok kaliteli ve genç bir kadromuz olacak. Bu isimlerin de dahil olması ile gelecek sezon çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.
Bu yıl oynadıkları futbolla ön plana çıkan gençlere teklifler olduğunu belirten Kızıl, ''Birçok oyuncumuza talip var. Sadece İsmail'in değil, Murat Ceylan, Ahmet Arı ve diğer yabancıların birçoğuna talip var. Ama biz sezon başından bu yana her seferinde futbolcu satmayacağımızı söyledik. Marka şehir Gaziantep'e marka bir takım kurmak istiyoruz. Hiçbir oyuncuyu satmadan yolumuza devam edeceğiz'' dedi.
Murat Şahin'in sakatlanması ile kaleci sıkıntısı yaşadıklarını kaydeden İbrahim Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İlk olarak kaleci sorunumuz var. Murat Şahin'in sakatlanması bizleri gerçekten çok üzdü. Şu anda Murat'ın yeni sezona yetişip yetişmemesi belli değil. Yönetim olarak bizler de hiçbir oyuncumuzu satmadan gelecek sezon için kaliteli bir kadro kuruyoruz. Yeni transferler yapıyoruz. O açıdan kalede sıkıntı çekmemek için önlemler alıyoruz. Büyük ihtimalle bir kaleci alacağız. Şu anda yerli ve yabancı olarak görüştüğümüz kaleciler var. Tabii gelecek kalecinin de kaliteli olması gerekiyor. Bizim ortaya koyduğumuz hedefi göğüsleyebilecek bir isim olmalı.''
Türkiye'de takıma uygun birkaç kaleci ile görüştüklerini dile getiren Kızıl, ''Galatasaray'ın kalecisi Aykut da onlardan bir tanesi. Önceki gün Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bir araya geldik. Aykut hakkında görüşmelerimiz oldu. Aykut'un ailesi Avrupa'da yaşadığı için kendisi de şimdi orada. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bize hangi isim faydalı olacaksa onu getireceğiz'' diye konuştu.
Orta sahaya çok kaliteli bir futbolcu alacaklarını, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye gidişi ile savunmada sıkıntı çekmemek için ondan daha kaliteli bir oyuncu getireceklerini anlatan Kızıl, ''İsmini şu anda açıklamayacağım ama orta sahaya çok iyi bir futbolcu geliyor. Bekir'in gidişi ile savunmada sıkıntı çekmemek için ondan daha kaliteli bir oyuncu getireceğiz. Savunmada sıkıntı çekmemek istiyoruz. Hocamızın değişine göre de Zurita'yı biraz geriye çekebiliriz. O zaman stoper oynayabilir. Ama bu bizim için çözüm değil. Bir yandan da Bekir'den daha kaliteli bir stoperi getireceğiz'' dedi.
Savunmada sorun yaşamamak için genç bir stoper ile görüştüklerini belirten Kızıl, şunları kaydetti:
''Şu anda bir stoperin transferi bitmek üzere. Transferinde çok az bir pürüzler kaldı, yani yüzde 80 bitti diyebiliriz. Bu da diğerleri gibi çok kaliteli ve genç bir çocuk. 23 yaşında ve Avrupa'da futbol oynuyor. İnşallah o futbolcuyu da en kısa zamanda şehrimize getirerek imza attıracağız. Dediğim gibi geçen sezonun başından sonuna kadar ne eksik görmüşsek onları gidermeye çalışıyoruz. Hocamızla birlikte tüm zamanımızı bu eksikleri gidermek için kullanıyoruz.''
Başkan Kızıl, ''Julio Cesar Da Silva'yı aldık. Julio gerçekten çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu. O buraya ilk geldiğinde onu biz denemeye diye getirdik demiştik. Ama aslında o ve eşi Gaziantep'i ve Türkiye'yi tanımak için gelmişlerdi. O dönemde öyle dememiz gerekiyordu. Julio'nun bize gol yollarında çok katkı sağlayacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
-HOLLANDA KAMPI-
Yeni sezona iddialı girmek için iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini belirten İbrahim Kızıl, ''5 Temmuz'da burada kendi tesislerimizde toplanacağız. Büyük ihtimalle ayın 12'sinde Hollanda'ya gidecekler. 12 veya 15 gün orada kamp yapacaklar ve tekrar dönecekler. Hazırlık maçlarımız olacak. Bildiğim kadarı ile 3 tane büyük takımla maçımız olacak. Biri İngiltere, biri Hollanda ve biri de Rusya takımı. İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz'' dedi.
styla45
06-11-2009, 09:20 PM
Karabükspor'da 2 imza!
Kardemir Karabükspor, dış transferde İskenderun Demir Çelikspor'dan sağ kanat oyuncusu Umut Erdoğan ve forvet Recep Yaşar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "İzleme komitesi tarafından yurt içinde değişik kulüplerde çok sayıda futbolcu izlendi. İzleme komitesi tarafından verilen rapor üzerine 4 oyuncunun ismi transfer komitesine iletildi. Bu sezon tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan bir kadro kurmak istiyoruz. Bu bağlamda İskenderun Demir Çelikspor'dan 28 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Umut Erdoğan ile 23 yaşındaki forvet Recep Yaşar'ı 2 yıllığına renklerimize bağladık. Biz transfer edeceğimiz futbolcularda önce ahlaklı olmasına, sonra futbol becerisine ve bütçemize uygun olmasına dikkat ediyoruz. Bütçemiz imkanları ölçüsünde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Yılmaz, ayrıca 2 gurbetçi ve 2 yabancı oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü, iç transfer görüşmelerine ise önümüzdeki hafta başlayarak çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.
styla45
06-11-2009, 09:21 PM
"Hiçbir futbolcu ile anlaşmayacağız''
Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Mevcut takım içinde sözleşmesi biten hiçbir futbolcu ile anlaşmayacağız'' dedi.
Türkmen yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak ilk işlerinin takımın başına Osman Özdemir gibi tecrübeli bir teknik adamı getirmek olduğunu söyledi.
Yeni teknik direktörleri Osman Özdemir'in isteği üzerine sözleşmesi biten hiçbir futbolcu ile anlaşmayacaklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:
''Orduspor'da oynamak isteyen futbolcularla görüşüyoruz. Biz alacağımız futbolculara belli limitler belirledik. Takıma en az 3 önemli isim kazandıracağız. Fatih Şen, Serdar Sinik, Akın Sinan Dağdelen, Aytekin Viduşlu gibi isimlerle alacaklarıyla ilgili konuşacağız. Bu futbolcularla kesinlikle önümüzdeki sezon anlaşmayacağız.''
Türkmen, yönetim olarak hem yeni sezonun hem de geçmiş yılın sıkıntıları ile uğraştıklarını belirterek, ''Biz yeni yönetim olarak geçmiş sezonun sıkıntısıyla uğraşıyoruz. Geçmiş sezonda alacakları olan futbolcuların sadece peşinatları ve 5 maç paraları ödenmiş, geri kalan tüm ödemeler bizim üzerimizde. Eski teknik direktör ve bazı futbolcular federasyona alacakları için başvurdu. İlk etapta bu futbolcuların alacaklarını çözmeye çalışıyoruz. Bu sorunları aştığımızda Orduspor 2009-2010 sezonuna daha güçlü girecektir'' diye konuştu.
styla45
06-11-2009, 09:23 PM
Fevzi Özkan'la anlaşıldı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un iç transferde Fevzi Özkan ile anlaşma sağladığı bildirildi.
Kulüp başkanı Bayram Akgül, yazılı açıklamasında, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve Fevzi'nin yeni sezonda da turuncu beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Fevzi'nin kalmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Akgül, taraftarlara da seslendi.
Akgül "Kimse merak etmesin. Bu formaya layık futbolcular transfer edeceğiz. İç transferde hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımız sürecek" dedi.
Fevzi: "Adanaspor'da mutluyum"
Fevzi ise turuncu beyazlı forma altında mutlu olduğunu söyledi. Adanaspor formasını yeniden giyeceği için ayrı bir sevinç yaşadığını açıklayan Fevzi Özkan, performansını sürdüreceğini belirtti. Genç futbolcu ayrıca Başkan Bayram Akgül’e de teşekkür etti.
Akgül'den yönetime teşekkür
Bayram Akgül, geçen sezon görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve "Adanaspor’u başarıya götürecek bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadık. Adanalı işadamlarının da yer alacağı bir yönetimin takımı Süper Lig’e taşıyacağını düşünüyorum. Geçmiş yönetime Adanaspor’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. En kısa zamanda yönetim konusunda somut adımlar atılacaktır" dedi.
Arıkan'dan Yereşen sözü
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Adanaspor'un ikamet ettiği Osman Yereşen tesisleriyle ilgili soruya, "Adanaspor isterse Osman Yereşen tesislerini seve seve veririz. Orada gencecik Adana'nın çocukları yetiştirilecek. Bu işi biz veya Adanaspor yapmış farketmez. Bu konuda Adanaspor kulübünün bir girişimi olursa elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" sözünü verdi.
İki Adana takımının köklü camialar olduğunu ve Türk futbolunda önemli yerlerde bulunduğunu kaydeden Yıldıray Arıkan, iki kulüp içinde kalıcı gelir kaynaklarının kesinlikle yaratılması gerektiğine dikkat çekti ve "İki Adana takımı için kalıcı gelirler yaratılması gerekiyor. Örneğin iki benzin istasyonu, iki otopark kulüplere verildiği zaman bazı sıkıntılar daha kolay çözümlenir" dedi.
Maraton'a kombine için yoğun baskı
Adanaspor taraftarları yeni sezonda maraton tribününe kombine bilet uygulaması getirilmesi için uğraş veriyor. Turuncu beyazlı takıma gönül veren taraftarlar Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'e seslenerek, hem maraton tribününün kombineye çevrilmesini hem de kombine fiyatlarının alım gücüne göre ayarlanması talebinde bulundular.
Taraftar kredi kartı da istiyor
Takıma katkı sağlamak isteyen Adanaspor taraftarları maratona kombine biletin yanı sıra kredi kartı içinde Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den talepte bulunuyorlar. Başkan Akgül'ün bir bankayla anlaşmasını isteyen taraftarlar bir an önce Adanaspor kredi kartının hizmete sunulmasını istiyorlar.
styla45
06-11-2009, 09:24 PM
Mersin'de transfer zamanı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, transfer görüşmelerine başlandığı bildirildi.
Teknik direktör Serhat Güller yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmalarına bir an önce başlayabilmek için transfere hız verdiklerini söyledi.
Bu kapsamda aralarında Turkcell Süper Lig sporcularının da bulunduğu 7-8 kişiyle görüşmelere başladıklarını ifade eden Güller, transferleri bir an önce neticelendirip, önlerini görmek istediklerini vurguladı.
Transferlerde Mersin İdmanyurdu'nun ismini taşıyabilecek ve varlığıyla ses getirecek yabancı oyuncu tercihini de kullanmak istediklerini anlatan Güller, ''Yabancı oyuncuyu muhtemelen ikinci etaba bırakacağız. Çünkü tercihimize yön verirken, sporcuları izlemek istiyoruz'' dedi.
İlk etapta ligde kalıcı bir yer edinmek istediklerini dile getiren Güller, şöyle konuştu:
''Bu hedefimiz için Bank Asya 1. Lig'de oynamış tecrübeli oyunculara ihtiyaç duyacağız. O nedenle transfer tercihlerinde, bu olguyu göz önünde bulunduracağız. Ancak öte yandan da takımın gelecek yıllardaki uyumunu ve başarısını da görmezden gelemeyiz. Bu nedenle genç ve yetenekli oyuncuları da renklerimize bağlayacağız. Sonuç olarak, şu an oluşturacağımız kadro, ligde kalıcılığı sağlayan ve geleceği şekillendiren bir ekip olacak.''
styla45
06-12-2009, 06:49 PM
İşte Bank Asya'nın borçluları!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden 10 kulübün toplamda, 47.122.247,49 TL'lik borcu bulunuyor. Bank Asya 1.Lig'inden bu sezon düşen Malatyaspor en çok bırcu olan kulüp olarak dikkat çekiyor.
Turkcell Süper Lig'e yükselen Diyarbakırspor, Altay, Giresunspor, Karşıyaka, Kartalspor, küme düşen Malatyaspor ve Sakaryaspor, Orduspor, Çaykur Rizespor ve Samsunspor borçlu kulüpler arasında yer alıyor.
Kulüplerin toplam borçlarında, 119.288,45 TL işçi, 1.962.814,72 TL SGK, 17.220.932,06 TL vergi, 12.552.970,07 TL icra, 14.817.976,33 TL temlik ve 478.266,16 TL'lik bölümünü de KDV kalemi oluşturuyor.
10 kulüp içerisinde gelecek sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek Malatyaspor, 11.860.418,66 TL'lik borcu ilk sırada. Bu takımı, 10.852.255,01 TL ile Samsunspor, 7.240.175,88 TL ile Karşıyaka ve Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Diyarbakırspor da 5.904.518,85 TL'lik borcuyla izledi.
En çok vergi borcu olan kulüp 5.476.514,91 TL ile Samsunspor. Aynı kalemde, Çaykur Rizespor'un 3.724.914,73 TL, Malatyaspor'un da 3.361.667,31 TL borcu bulunuyor.
Borçlular arasında ilk 2 sırada yer alan Samsunspor ve Malatyaspor, temlik borcu açısından da aynı dereceleri ellerinde tutuyor. Samsunspor'un 4.435.044,26 TL, Malatyaspor'un ise 4.080.662,64 TL'lik temlik borcunu ödemesi gerekiyor.
Giresunspor 90.792,14 TL'lik borcu ile listenin son sırasında yer alırken, bu borç icra kaleminde yer alıyor.
-BORÇSUZLAR-
Bank Asya 1. Lig'de, 10 borçlu takımın dışında 8 takımın ise borcu bulunmuyor.
Turkcell Süper Lig'e yükselen Manisaspor ve Kasımpaşa'nın yanı sıra Adanaspor, Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, küme düşen Güngören Belediyespor, Kayseri Erciyesspor ve Kardemir Karabükspor ise borçsuz takımlar arasında yer aldı.
Ligdeki takımların borç dökümü ise şöyle:
TAKIMLAR TOPLAM BORÇ (MİLYON TL)
---------------------------------------------------
Altay 1.807.952
Diyarbakırspor 5.904.518
Giresunspor 0,90.792
Karşıyaka 7.240.175
Kartalspor 1.121.716
Malatyaspor 11.860.418
Orduspor 2.200.353
Çaykur Rizespor 4.463.893
Sakaryaspor 1.580.170
Samsunspor 10.852.255
styla45
06-12-2009, 07:31 PM
Musa Çelik imzayı attı..
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Almanya 2. Lig ekiplerinden RW Oberhausen'den gurbetçi futbolcu Musa Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Gireusnspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, bu sezon hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu, bunu başaracak kadro oluşumuna başladıklarını söyledi. İç transfer görüşmelerinde anlaşmak istedikleri futbolcularla görüşmeler halinde olduklarını ifade eden Sandal, birkaç güne kadar iç transferi bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Dış transfer görüşmelerinde, Giresunspor'a fayda sağlayıcı ve kaliteli futbolcuları kadrolarına katacaklarını vurgulayan Sandal," Teknik direktörümüz Yüksel Yeşilova'nın verdiği rapor doğrultusunda dış transfer görüşmelerimize devam ediyoruz. İlk dış transferimizi de Almanya 2. Lig ekiplerinden RW Oberhausen'de futbol oynayan Musa Çelik'i kadromuza katarak gerçekleştirdik. Teknik direktörümüz Yeşilova'nın takip ettiği ve istediği bir oyuncu kendisi. Giresunspor'a önemli katkılarının olacağına inanıyoruz" dedi.
Giresunspor'un kadrosunda bulunan Anton Zemlianukhin ve Edin Ademoviç'le yolların ayrılacağını dile getiren Sandal, "Bu isimlerin yerlerine kaliteli iki futbolcu transfer edeceğiz. Teknik direktörümüz Yüksel Yeşilova, Romanya'da bazı futbolcularla temas halinde. Büyük ihtimalle Romanya'dan bir futbolcu transfer edeceğiz" diye konuştu.
Sandal, yeni sezon hazırlıklarına 30 Haziran tarihinde başlanılacağını da sözlerine ekledi.
styla45
06-12-2009, 07:32 PM
Haşim Karadağ'a çağrı!
Malatyaspor Yönetim Kurulu, eski başkanlardan Haşim Karadağ'dan alacaklarından vazgeçmesini rica etti..
Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, Haşim Karadağ'ın bir gazete yer alan açıklamalarına değinildi. Karadağ'ın röportajında satılık taraftar ifadesini kullandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Bizi en çok üzen ve kıran bu açıklamadır. Sayın başkan gönlünü ferah tutsun Malatyaspor'da satılık bir tane bile taraftar yoktur ve hiçbir zaman da olmayacaktır. Bu cefakar taraftar, 1966'dan bu yana yaz kış demeden, yağmur çamur demeden bu takımın arkasında durmuştur. Yeri gelmiş aç kalmışlar, yeri gelmiş soğuk ve karanlık nezarathaneler de sabahlamışlardır. Sayın başkanı temin ederiz ki kursaklarından Malatyaspor'a dair bir lokma haram para geçmemiştir.''
-''MALATYASPOR ULUSAL MARKADIR''-
Haşim Karadağ ile Malatyaspor'un ulusal marka olduğu yönünde birleştikleri ifade edilen açıklamada, şöyle devam edildi:
''Malatyaspor ulusal anlamda bir markadır. Malatyaspor yerine Malatya Belediyespor'un yaşatılması tezini savunanlar var. Beyler lütfen herkes aklını başına devşirsin, Belediyespor'dan çıkar sağlayabileceğini düşünen birkaç fırsatçının ortaya attığı bu kolaycı Malatyalıya hiç yakışmayan lakırdıdan vazgeçsin. Malatyaspor ne kadar bizim takımımız ise Belediyespor da en az onun kadar bizim takımımızdır. İyi ki bu takım var da her ne kadar istemesek, aklımızdan geçirmesek de Malatyaspor'un olası bir kapanma durumunda şehrimizin tek can simididir. Sevgili Malatyalılar biz bugün Haşim Karadağ'ın açıklamalarını değerlendirdik. Sakın ola ki yanlış anlaşılmasın. Ona karşı kesinlikle bir ön yargımız ya da husumetimiz yoktur. Eğer diğer başkanlar da benzer açıklamalar yapsalar onlara da benzer şekilde yanıt verirdik.''
Haşim Karadağ'ın alacaklarından şartsız vazgeçmesi rica edilen açıklama, şöyle tamamlandı:
''Bu saatten sonra velev ki kastettiği döneme ait usulsüzlükler saptandı. Bunun kendisinin de bizden daha fazla sevdiğine inandığımız Malatyaspor'a ne katkısı olacaktır? Bir an önce alacaklarından şartsız vazgeçerek bu insanlara Malatyaspor'un sandıkları kadar kolay lokma olmadığını, sahip çıkmamaları halinde Malatyaspor'un manevi ağırlıkları altında ezileceklerini göstermelidir. Kendisine ve tüm Malatyaspor başkanlarına da yakışan davranış şekli bu olmalıdır. Bu şekilde davranmaları halinde bu başkanlarımız taraftarımızın ve tüm Malatyalıların gönlünde taht kuracakları gibi, çocuklarının ve torunlarının, rahmetli efsane başkanımız Nurettin Soykan gibi ilelebet gurur duyacakları bir miras bırakacaklardır.''
styla45
06-12-2009, 07:33 PM
Hacettepe Önder Özen'e emanet!
Turkcell Süper Lig'e veda eden Hacettepe'de teknik direktörlüğe Fenerbahçe'de yardımcı antrenör ve gözlemci olarak çalışan Önder Özen getirildi.
Teknik sorumlu Ergün Penbe ile yollarını ayıran Hacettepe, teknik direktörlük için Fenerbahçe'de yardımcı antrenör ve gözlemci olarak çalışan Önder Özen ile anlaştı.
Yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek mor-beyazlı takımda, ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak olan 40 yaşındaki Önder Özen, yarın saat 12.00'de Hacettepe kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacak.
styla45
06-12-2009, 07:34 PM
Kaf Kaf" Kapsal ile devam dedi..
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktör Reha Kapsal ile tekrar anlaştı.
Karşıyaka Futbol Şube Başkanı Osman Dal, yaptığı açıklamada, teknik direktör Reha Kapsal ile yaptıkları görüşme sonucunda anlaştıklarını belirterek, ''Teknik direktörümüzden memnunduk. Kendisinin geçen sene yarım bıraktığımız işi tamamlayacağını biliyoruz. Kendisi de bizi kırmadı. Pazartesi günü sözleşme imzalayıp, yeni sezon için transfer çalışmalarımıza başlayacağız'' dedi.
Bank Asya 1. Lig'de 2007-2008 sezonunda teknik direktör Engin İpekoğlu'nun görevden ayrılmasıyla 29. haftadan itibaren Reha Kapsal ile yoluna devam eden Karşıyaka, geçen sezon ligi 6. sırada bitirdi.
Yeşil kırmızılılar, play-off finalinde Kasımpaşa'ya yenilerek Turkcell Süper Lig'e yükselme şansını kaybetti.
styla45
06-13-2009, 06:38 PM
"Kapatmaya kimsenin gücü yetmez!"
Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'un eski başkan vekili Orhan Kaya, kulübün kapatılmasına ilişkin tartışmalarla ilgili, ''Malatyaspor bakkal dükkanı değil, kimsenin kapatmaya gücü yetmez'' dedi.
Orhan Kaya, yaptığı açıklamada, Mehmet Hanifi Selimioğlu başkanlığındaki mevcut yönetimi 23 Mayıs'taki kongrede kulüpteki yolsuzlukların üzerine gidecekleri için desteklediğini belirterek, ''Bu yönetim yolsuzlukların üzerine gideceğini söyledi. Biz de destek verdik. Ancak gördük ki, bunlar başkalarını savunmaya ve avukatlık yapmaya gelmişler. Bunlar Malatyaspor'u kurtarmaya değil, başkalarını savunmak için buradalar. Bunu görmüyor muyuz zannediyorlar? Ayrıca yaptıkları açıklamalarda benim alacaklarımdan vazgeçtiğimi ifade ediyorlar. Başkalarının avukatlığını yapan bu yönetim için alacaklarımı silmiyorum'' dedi.
Başkalarını aklamaya müsaade etmeyeceklerini de ifade eden Kaya, kulübün kapatılmasına iliştin tartışmalarla ilgili de ''Malatyaspor bakkal dükkanı değil, kapatmaya kimsenin gücü yetmez'' diye konuştu
styla45
06-13-2009, 06:46 PM
Osman Özdemir imzaladı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, daha önce anlaşmaya vardığı teknik direktör Osman Özdemir ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de genç, yetenekli oyuncuları tespit etmekte ve onların Türk futboluna kazandırmada kendini ispat etmiş Osman Özdemir ile çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz'' dedi.
Yönetim olarak ''hep ne yaptığını bilen'' bir çizgi içinde olacaklarını ifade eden Türkmen, şunları söyledi:
''Biz yönetim olarak üç yıllık bir dönem için göreve geldik. Şu an geçen yıldan oynayan futbolcular ile ilgili önümüzde maddi anlamda çok önemli bir yük var. Öncelikli olarak bu sorunu çözmeye çalışıyoruz. Bütün kulüplerde hemen hemen bu sorun var. Bizim bir stratejimiz var, isimli, başarıya doymuş futbolcularla değil, başarıya aç futbolcular ile bir yerlere geleceğiz. Bununla ilgili olarak da bu anlamda Türkiye'de kendini ispatlamış bir teknik adamla çalışmaya karar verdik. Kamp programını yaptık ve bugün itibarı ile hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık.''
-OSMAN ÖZDEMİR-
Osman Özdemir de az da olsa Orduspor'un tarihi ile ilgili bilgilere sahip olduğunu belirtti.
Geçmişin önemli, ancak geleceğin de bir o kadar önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, ''Başkanım ve yönetim kurulumuz ile görüştüğümüz zaman kendileri bana Orduspor'un geleceği ile plan ve programını anlattı. Orduspor'a gelmemde de beni ikna etti. Orduspor gibi Türk futbol tarihine damga vurmuş ve önemli futbolcular yetiştirmiş bir kulübe geldiğimden dolayı çok mutluyum'' dedi.
Konuşmaların ardından Özdemir, Orduspor ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
styla45
06-13-2009, 06:47 PM
Yardımcı: "Sabır gerekiyor"
Çaykur Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Kemal Yardımcı, takımın Turkcell Süper Lig'e çıkacağını, ancak bunun için biraz sabır gerektiğini söyledi.
Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, yönetim kurulu üyesi Ali Sürmen ile kulüp eski başkanlarından Özkan Sümer ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu. Yardımcı, bundan sonra Trabzonspor ile işbirliğini derinleştirmek istediklerini belirtti.
Daha sonra Rize'deki amatör spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve hakemler ile bir araya gelen Yardımcı, Rize'de futbolla ilgili olan herkesle görüşüp sorunlar konusunda destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.
Yardımcı, Çaykur Rizespor'un durumunu da değerlendirerek, şunları söyledi:
''Çaykur Rizespor, elbette Turkcell Süper Lig'e çıkacaktır. Ama bunun için biraz sabır lazım. Kulübün kapısında haciz var. Bunları temizlemeden bir şey yapmak mümkün olmaz. Zamanı gelince yönetimle birlikte gaza basılacak. Şu an sahayı temizleme çalışmaları yapılıyor. Bize zaman, prestij kaybettirecek sorunları çözmek için çalışma yapıyoruz. Özellikle önümüzdeki hafta sıkı bir çalışma yapılacak.''
Sportif başarının gecikmemesinin herkes için iyi olacağını, ancak bunun bir zamanı olduğunu ifade eden Yardımcı, ''Gönül ister ki bu takım gelecek yıl Turkcell Süper Lig'e çıksın. Ama bunun için yolun düzgün olması, sorunların çözülmüş olması lazım. Onun için sabır gerekir'' dedi.
Teknik direktörün gelecek hafta belirleneceğini umduğunu belirten Yardımcı, ''Şu anda belli olan bir şey yok. Ama şahsi fikrim teknik direktörün Rizeli, bizim yetiştirdiğimiz kişilerden olması, burayı hissetmesi yönünde. 4 ayda bir antrenör değiştirmek istemiyoruz'' diye konuştu.
styla45
06-13-2009, 06:51 PM
"Üçüncü şampiyonluk için buradayım"
Adanaspor formasıyla iki sene üst üste şampiyonluk yaşayan kaleci Tolgahan Acar, 5 Ocak stadını ve taraftarları çok özlediğini söyleyerek onlara mesaj verdi..
"Adanaspor benim yuvam ve çok seviyorum" diyen Turuncu-Beyazlı takımın genç kalecisi Tolgahan Acar, iki sene art arda Turuncu-Beyazlı forma ile şampiyonluk yaşadığını hatırlattı..
Tolgahan, "3.Lig'deki şampiyonluk bizim için çok önemliydi.. Adanaspor'un yeniden hayata dönmesini sağladı. 2.Lig B Kategorisi'nde alınan şampiyonluk Adanaspor'un Süper Lige yaklaşmasını sağlayan bir başarıydı. Şimdi hedefimiz bıraktığımız yerden yola devam etmek ve üçüncü şampiyonluğu yaşamaktır" dedi
"TARAFTARI ÇOK ÖZLEDİM"
Turuncu-Beyazlı takımın bugüne kadar başarılı olmasındaki en büyük pay sahibin futbolcu, başkan ve teknik heyet kadar taraftarın da rolü olduğunu anlatan kaleci Tolgahan Acar, "Ben Adanaspor taraftarını çok özledim... Onlarla birlikte ve bütünleşerek başarıya gitmek istiyoruz. Ancak onlardan tek bir ricam var; geçen sezon tribünlerde yaşanan bazı hataları yeni sezona taşımayalım. Bu Adanaspor'a ve bizlere zarar veriyor.. Bu sene sadece bir bütün olalım, kenetlenelim ve şampiyonluk ipini hep beraber göğüsleyelim" şeklinde konuştu.
"1 YILDIR 5 OCAK'TA OYNAMIYORUM"
2.Lig B Kategorisi'ned elde edilen şampiyonluktan sonra yani Pendik maçından bu yana 5 Ocak stadında oynayamadığını ve 5 Ocak stadındaki atmosferi çok özlediğini dile getiren genç kaleci Tolgahan, "Şampiyonluk yaşadık ancak ben kiralık olduğum için Gaziantepspor'a geri dönmek zorunda kaldım... Devre arası bir çok takımın transfer teklifine karşılık ben büyük başarılar elde ettiğim ve çok sevdiğim Adanaspor kulübüne geri döndüm.. Şimdi bir yıl sonra tekrar kaleyi devralacak olmanın heyecanı içerisindeyim" ifadesini kullandı.
"DÖRT KEZ SAKATLANDIM"
Şampiyonlukların gerçekten güzel olduğunu anlatan ancak sakatlıkların da hep kendini üzdüğünü belirten kaleci Tolgahan 4 kez sakatlandığını ifade etti.. Mersin Büyükşehir Belediye maçında ayağının kırıldığını, ardından Antalya'daki devre arası kampında ayağının çatladığını sonra menüsküs olduğunu ve son olarak da tarak kemiğinde stres kırığı olduğunu belirten Tolgahan, "Sakatlığım yok, ben sadece ligi düşünüyorum... Allah kaza bela vermesin istiyorum.. Kaldığımız yerden devam edip, üçüncü şampiyonluğa ulaşmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.
"SÜPER LİG KALECİSİ OLMAK İSTİYORUM"
Adanaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu, kendisinin de amacının şampiyonluk yaşamak olduğunu dile getiren tolgahan, taraftarla el ele üçüncü şampiyonluğa ulaşabileceklerinin sinyalini verdi. Camia olarak şampiyonluğa inanıp bu yolda kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen Tolgahan, "Adanaspor ile Süper Lige çıkmak istiyorum.. Bu şampiyonluk hepimize çok şey kazandıracak. Ben Süper Ligin kalecisi olmak istiyorum..Ve Süper Lig'in gözde kalecisi olabilmek için bu sezon çok çalışıp başarıyı yakalayacağım" diye konuştu.
İç transferde sorun yok
Adanaspor iç transferde çok fazla sorun yaşamadı... Turuncu-Beyazlı takım sözleşmesi devam eden birçok futbolcu ile parasal konuda da anlaşmaya vardı... Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Adanaspor iskelet kadrosunu korumayı başardı... İç transferde sözleşmesi devam eden Emre Aktaş'ın durumunun ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor...
Dış transfer pazartesi başlıyor
İç transferde çok fazla sıkıntı yaşamayan Adanaspor, pazartesi gününden itibaren dış transfer atağına kalkacak... Turuncu-Beyazlılar dış transfer taaruzurunu pazartesi günü resmen başlatacak... Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Teknik Direktör Ekrem Al ile birlikte pazartesi günü biraraya gelecek ve dış transferde belirledikleri özellikle orta saha elemanları için çalışmalarını hızlandıracakları öğrenildi.
Bank Asya Birinci Ligi'nde yer alan kulüpler biraraya geldiler.. Kulüpler Birliği toplantısında kulüplerin daha çok sıkıntıya düşmemesi için ekonomileri masaya yatırıldı... Kulüpler birliği bir futbolcuya verilecek olan tavan transfer ücretini oy birliğiyle 250 bin TL olarak belirledi... Tüm kulüplerin bu karara uyması konusunda fikir birliğine varıldı.. Diğer yende Bank Asya'da tüm kulüpler galibiyet pribimini 1000 TL ve deplasman beraberliğini ise 500 TL olması konusunda karara vardı.
styla45
06-13-2009, 06:52 PM
Tuna Kaya ile yeniden anlaşıldı!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Mersin İdmanyurdu, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Tuna Kaya ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyledi!
Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında öncelikle Serhat Güller ile anlaşarak teknik direktör sorununu çözdüklerini hatırlattı.
Bu aşamadan sonra iç transferde görüşmelere başladıklarını belirten Kahramanlı, Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettikleri ve geçen yıl Mersin İdmanyurdu forması giyen Tuna Kaya ile yeniden anlaşma sağladıklarını söyledi.
İç transferin tamamlanmasının ardından dış transfere yöneleceklerini ifade eden Kahramanlı, ''ince eleyip sık dokuyarak'' alacakları futbolcularla Bank Asya 1. Lig'e yakışır bir kadro kurmayı hedeflediklerini kaydetti.
styla45
06-14-2009, 07:09 PM
Akgül'den kombine çağrısı!
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, kombine biletlerinin satışının erken başlayacağını belirterek, taraftarlarının ve şehrin büyük desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi..
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yeni sezon için kombine çalışmalarını da başlattıklarını ve şampiyonluk için şehrin desteğinin şart olduğunu söyledi.
Yeni sezon öncesi çıkarılacak olan kombinelerin bitirilmesi gerektiğini anlatan Akgül, kombinelerin bitirilmesi konusunda Adanaspor taraftarlarının ve şehrin büyük desteğine ihtiyaç duyduklarını anlattı.
"Bu sezon hedefimiz şampiyonluk, bu hedefe ulaşabilmemiz için herkesin katkısına ihtiyacımız var" diyen Akgül 'Kombine konusunda Adanaspor taraftarlarının maraton için isteği var. Bu konuda bir girişiminiz olacak mı?' sorusuna ise, kombine konusunda gerekli çalışmaların yapıldığına dikkat çekerek, "Protokol tribünü, kapalı alt, kapalı üst ve ayrıca maratona kombine çıkarmayı planlıyoruz. Bizim de tek bir isteğimiz var kombinelerin bitirilmesi için şehrin desteği şart. Şehir olarak kombinelere sahip çıkarak Adanaspor'u hedefine götürmeliyiz" şeklinde konuştu.
"Adanaspor'la Süper ligi yakalayacağız"
Turuncu-Beyazlı takımın genç yeteneği Fevzi Özkan yeniden Adanaspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Fevzi, Adanaspor formasıyla büyük başarı elde ettiğini ve bu başarıyı yeni sezonda da sürdürmek istediğini söyledi.
Yeni sezonda lige iyi başlayıp sonunu getirmek istediklerini anlatan Fevzi Özkan, "Geçen yıl ilk yarıda istediğimiz performansı sergileyemedik, ancak ikinci yarı arzu ettiğimiz başarıyı yakaladık. Şimdi ilk yarıda, ikinci yarıda da başarılı olmamız gerekiyor. İyi başlarsak sonunu getireceğimizden kuşkum yok" dedi.
Adanaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Fevzi Özkan, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini ve Adanaspor'un hedefine ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Kendi hedefinin de Adanaspor'la örtüştüğünü anlatan Fevzi Özkan, "Süper Lig Adanaspor'un hedefi. Benim de amacım Süper Lig futbolcusu olmak. Adanaspor ile benim hedefim aynı. Bu nedenle çok çalışıp Adanaspor'u Süper Lige çıkarmamız gerekiyor. Yani takım olarak hedefimiz Adanasporla Süper Ligi yakalayacağız" şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor'dan Adanaspor'a transfer olduğu günden bu yana Adanaspor taraftarının takımına hep destek olduğunu ve taraftarın onikinci güç olduğunu dile getiren Fevzi Özkan, Adanaspor'un koyduğu hedefi taraftarının desteğiyle yakalayabileceğini vurguladı.
Turuncu-Beyazlı taraftarların bugüne kadar üzerine düşen görevi yaptığını ifade eden Fevzi, "Adanaspor taraftarını çok seviyorum. Aynı desteği bizlere verirlerse hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Onlardan tek isteğimiz sezon sonuna kadar sabırlı olmaları, biz de onları hedefe götüreceğiz" diye konuştu..
Gözler dış transferde
İç transferde teknik direktör Ekrem Al'ın isteği doğrultusunda futbolcularla anlaşmaya varan Adanaspor yarından itibaren dış transfer atağına kalkacak.
Adanaspor'un yarın başlatmayı planladığı dış transfer için başkan Bayram Akgül ve teknik direktör Ekrem Al'ın ciddi çalışmalar yaptıkları ve iyi bir kadro kurabilmek için önemli oyuncularla temas kurulduğu öğrenildi.
Önce bonservis, sonra imza
Adanaspor dış transferde önceki yıllardaki gibi stratejisini sürdürecek. Turuncu-Beyazlı takım dış transferde almak istediği futbolcuların önce bonservis sorununu çözüme bağlayacak. Adanaspor dış transferde anlaşmaya vardığı futbolcunun bonservisini bitirmeden kamuoyuna açıklama yapmayacak. Bu nedenle kamuoyunda yer alan transfer haberleri Adanaspor Kulübü tarafından doğrulanmadı.
Ekrem Al "10" numara istiyor
Turuncu-Beyazlı takımın teknik tirektörü Ekrem Al, dış transfer çalışmalarını başlatacaklarını, Adanaspor taraftarlarının rahat olmasını istedi.
Al, "Adanaspor'un iyi bir kadrosu var. Eksikleri iyi etüd ettik. Bizim için en önemli bölge şu anda orta saha. Yeri geldiğinde takımı rahatlatacak, zamanı geldiğinde tempo yaptıracak, topu saklayacak iyi bir lider oyuncuya ihtiyacımız var. Bu eksiğimizi transfer döneminde gidereceğiz" dedi.
styla45
06-15-2009, 06:14 PM
Karabükspor'da forma şov!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un yeni sezonda 5 farklı formayla sahaya çıkacağı bildirildi
Kulübün futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Metin Yılmaz, yazılı açıklamasında, kulübün yapısı, tesisleşmesi, idari yönetim şekli ile kurumsallaştığını belirtti.
Bütçe denkliğine önem verdiklerini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
''Kulübümüz, futbolcusunun hakkını ve hakkedişini son kuruşuna kadar ödemesi ve vecibelerini yerine getirmesiyle de spor kamuoyunda haklı bir yer edinmiştir. Artık kulübümüz yeni markasıyla sahaya çıkacaktır. Bütün branşlarda yeni markamızın ürünleri kullanılacak. Yeni sezonda 5 farklı formayla sahaya çıkacağız.''
styla45
06-15-2009, 06:20 PM
"Hedefe ulaştıracak isimleri alacağız!"
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, kaliteli ve Giresunspor'u Turkcell Süper Lig hedefine ulaşmasını sağlayacak isimleri kadrolarına katmak istediklerini söyledi..
Yeşilova, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. İç transferde mevcut kadrodan 12 futbolcuyla anlaşmak istediklerini ve bu isimlerle görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Yeşilova, "İç transferde anlaşılmasını istediğim futbolcuların listesini yönetime sundum. Bu isimlerden Muzaffer Bilazer, İbrahim Çelik, Fırat Sezer, Aykut Akgün ve Koray Karagözoğlu ile prensip anlaşmasına vardık. Diğer isimlerle de anlaşma zemini arıyoruz. Bu hafta içerisinde iç transferi tamamlayacağız" dedi.
Dış transferde Almanya 2. Lig ekiplerinden RW Oberhausen'den gurbetçi futbolcu Musa Çelik'le iki yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Yeşilova, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Eser Altın'la da prensip anlaşmasına vardıklarını dile getirdi. Yeşilova, dış transferde kaliteli birkaç isimle de görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
"Giresunspor olarak önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig'e çıkma hedefimiz var. Bu hedefimize ulaşmak için de güçlü ve kaliteli bir kadromuz olmalı. İşte biz de bu kadroyu oluşturmanın hesapları içerisindeyiz. Öncelikle iç transferi sonlandıracağız. Dış tranfer görüşmelerimizde de kaliteli ve Giresunspor'a yarar sağlayıcı isimleri kadromuza katacağız. Belirlediğimiz birkaç isimle görüşmeler halindeyiz. Sezon öncesi yapacağımız ilk kampa kadar transferi sonlandırmak istiyoruz."
Yabancı futbolcu transferi için de bazı futbolcularla prensip anlaşmasına vardıklarını dile getiren Yeşilova, "Biz yabancı futbolcuyu kadromuzda, yabancı futbolcu olsun diye almayacağız. Giresunspor'u hedeflerine ulaşmasını sağlayacak yabancı futbolcuları kadromuzda görmek istiyoruz. Sırbistan, Portekiz, Romanya ve Bolivya'da bazı futbolcularla görüşmeler halindeyiz. Bu isimlerle de prensip anlaşmasına vardık. İmza için davet ettiğimiz an, bu isimlerle sözleşme yapacak durumdayız. Ancak bu futbolcularla sözleşme bir süre imzalamayacağız. Çünkü ne kadar aceleci olursanız, o kadar hata yapma olasılığınız yüksek olur. Biz de hata yapmak istemiyoruz. İyi analiz edip bu futbolculardan ikisiyle sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Yeşilova, sezon öncesi hazırlık kamplarının programının da belirlendiğini söyledi. Sezonu 22 Haziran tarihinde futbolcu deneme kampıyla açacaklarını belirten Yeşilova, "22-27 Haziran tarihleri arasında belirlediğimiz futbolcuları deneme kampına alacağız. 30 Haziran tarihinde Giresun'da çalışmalara başlayacağız. 10 Temmuz tarihinde de İzmit'te ikinci etap çalışmalarımız için 13 günlük kamp yapacağız. 16 Temmuz tarihinde de Ankara Kızılcıhamam'da yine 13 günlük bir kamp dönemimiz olacak. Sezon öncesi iyi hazırlık dönemi geçirerek, lige hazır başlamak ve sezon sonunda da Turkcell Super Lig hedefimize ulaşmak arzusundayız" dedi.
styla45
06-16-2009, 09:12 PM
Malatyaspor kapanacak mı?
Malatyaspor'da şok gelişmeler! Şenol Yalvaç istifa etti, Haşim Karadağ'ın üyeliği düşürüldü! Bu arada Malatyaspor'un kapatılıp kapatılamayacağına taraftarın karar vereceği açıklandı!
Yönetim kurulu üyesi Şenol Yalvaç işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etti. Bir gazeteye yaptığı açıklamalarla ''Malatyaspor'u küçük düşürdüğü'' gerekçesiyle eski başkanlardan Haşim Karadağ'ın üyeliği yönetim kurulu kararıyla düşürüldü.
Kulüp basın sözcüsü Faysal Elkoca, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, eski başkanların alacaklarından vazgeçmeleri için yaptıkları çalışmalarda gerekli desteği göremediklerini ve Malatyaspor'da bilinmezlik sürecinin devam ettiğini kaydetti.
Eski futbolcu alacakları olan yaklaşık 6 milyon TL'yi yaptıkları görüşmeler sonucu 3 milyon TL'ye kadar çekmeyi başardıklarını anlatan Elkoca, 3 milyon TL'nin tedarik edilebilmesi noktasında da bir destek alamadıklarını belirtti.
-''TARAFTAR STADA DAVET EDİLECEK''-
21 Haziran'da çoğunluğun sağlanamaması halinde kongrenin bir hafta erteleneceğini, ancak sonuçtan ümitli olmadıklarına vurgu yapan Elkoca, 21 Haziran günü kongreden sonra tüm taraftarı İnönü Stadı'na davet ettiklerini söyledi.
Malatyaspor'un kapatılıp kapatılamayacağına taraftarın karar vermesini istediklerini ifade eden Elkoca, ''Eğer stadı doldurabilirsek, demek ki taraftar bu kulübün kapanmasını istemiyor demektir. Şayet dolduramazsak taraftar da kulübün kapanmasında bir sakınca görmüyor görüşü ortaya çıkacak'' diye konuşu.
Yönetim kurulu olarak bazı kararlar aldıklarını da ifade eden Elkoca, ''Yönetim kurulu toplantımızda bir ulusal gazeteye üç gün peş peşe açıklama yaparak Malatyyaspor'u küçük düşüren eski başkan Haşim Karadağ'ın üyeliğinin feshine karar verildi. Ayrıca yönetim kurulu üyemiz Şenol Yalvaç da işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifasını talep etti. Yönetim kurulu istifasını kabul etti'' diye konuştu.
styla45
06-16-2009, 09:12 PM
Sportif Direktör Ahmet Yıldırım, Mersin'in önemli bir kent olduğuna dikkat çekerek, kendisi gibi kentin de başarıya aç olduğunu söyledi. Kırmızı-lacivertli kulübün 28 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için görevde olduklarını ifade eden Ahmet Yıldırım, "28 yıldan bu yana Süper Lig'e yükselme özlemi içinde olan kulübün, bu özlemini dindirebilme adına sorumluluk üstlendim. Yeni sezonda öncelikli hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. İşimiz hiç kolay değil, ancak bu hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Transfer konusunda acele etmediklerini, birçok oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüklerini vurgulayan Ahmet Yıldırım, teknik direktör Serhat Güller ile de sürekli bir araya gelerek, transferle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti. Yıldırım, "Hocamızın isteği doğrultusunda transfere yön vereceğiz. Ancak önemli bir sorunumuz daha var. O da tesis. Eğer başarıya ulaşmak istiyorsak tesis sorununu çözmek zorundayız. Daha önceden bu işin çözülmesi gerekirdi, ancak ne yazık ki çözülememiş. Bu nedenle de takıma en kısa sürede bir tesis kazandırmalıyız. Bunun için herkes elini taşın altına koymalı. Başarı altyapıyla gelir. Biz de bu tesisi kulübe kazandırıp, başarıya ulaşmaya çalışacağız" diye konuştu.
Maçlarını oynayacakları Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerekli bakım ve onarım çalışmalarına başlandığını, tüm bunların da stat konusunda ne kadar hassas olduklarını ortaya koyduğunu ifade eden Yıldırım, "Taraftarlarımız da bize mutlaka güvenmeli. Bu kadar ateşli bir taraftar topluluğuna sahip olduğumuz için kendimizi şanslı buluyoruz. Onların da desteğiyle mutlu sona mutlaka ulaşacağız. Bu nedenle Kırmızı-lacivertli renklere gönül verenlerin, bizi bir maç bile yalnız bırakmayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Mersin İdmanyurdu, iç transferde Tuna Kaya ve Levent Taşkın, dış transferde ise Giresunspor'dan Aydın Çetin ve Kayseri Erciyesspor'dan Ramazan Durdu ile anlaşmaya vardı. Bu futbolcularla önümüzdeki günlerde resmi sözleşmelerin imzalanacağı açıklandı.
styla45
06-16-2009, 09:13 PM
Dardanel'in amacı belli!
Bank Asya 1. Lig'in yeni takımlarından Dardanelspor'un genel müdürü Nahit Güzel, Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırma çabalarının sürdüğünü söyledi.
Güzel yaptığı açıklamada, kulüp felsefesi olarak önce takımlarında, daha sonra da Türk futbolunda başarılı olacak genç yetenekleri aradıklarını bildirdi.
Bu kapsamda, Babaeski, Biga ve İzmir'de seçmeler yaptıklarını ifade eden Güzel, son seçmeyi ise yarın Çanakkale'de düzenleyeceklerini belirtti. Güzel, beğendikleri yetenekli oyuncuları Dardanelspor altyapısına kazandıracaklarını ifade ederek, ''Keşfet, oynat ve yıldız yap felsefemiz sürüyor. Bu yıl da yetenekli oyuncuları kadromuza katacağız. Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırma çabalarımız sürüyor'' dedi.
Yeni sezon öncesi malzeme desteği için bir firmayla sponsor anlaşması imzaladıklarına işaret eden Güzel, transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.
styla45
06-20-2009, 02:37 PM
"Taraftarımızın gururla izleyeceği.."
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Karaahmet, taraftarın gururla izleyeceği bir takım oluşturacaklarını söyledi.
Karaahmet, yaptığı açıklamada, bu ayın sonuna kadar iç ve dış transferleri büyük oranda bitirmeyi planladıklarını ifade ederek, ''Zamanımız fazlasıyla var. Transfer çalışmalarını oldu bittiye getirmek istemiyoruz. Bu konuda titiz davranıyoruz'' dedi.
Dış transferde ilk imzayı Almanya'nın 2. Lig takımlarında RW Oberhausen'de forma giyen gurbetçi Musa Çelik'e attırdıklarını belirten Karaahmet, şunları söyledi:
''İç transferde Fırat Sezer, Aydın Çetin, Muzaffer Bilazir ve Hasan Aydınlı ile anlaşma sağladık. Takımda yer almasını istediğimiz diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Hocamız Yüksel Yeşilova yabancı oyuncu transferi için yurt dışında bulunuyor. Hedefimiz Turkcell Süper Lig'dir. Bizi bu hedefimize ulaştıracak bir kadronun oluşturulması peşindeyiz. Transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Takıma yararlı olacağına inandığımız oyuncuları alacağız. Acele edip, hata yapmak istemiyoruz. Gündemimizde birçok futbolcu var. Görüştüğümüz oyunculara yeni sezon hazırlıklarına başlayacağımız tarihe kadar imza attırmak istiyoruz. Taraftarımızın gururla izleyeceği bir takım oluşturacağız.''
styla45
06-20-2009, 02:37 PM
Orduspor İrfan Başaran'la imzaladı!
Orduspor, Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geçen sezon Beylerbeyi'nde kiralık olarak forma giyen İrfan Başaran ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Basın Sözcüsü Ferit Şahin, dış transferde bugüne kadar Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımından 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Tanju Şahin ile 5 yıllık, Deto takımından 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Coşkun Karademir ile 3 yıllık, Körfez Belediyespor'dan golcü futbolcu Yunus Söylemez ile 3 yıllık, Hacettepe'den Kemal Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, "Biz geleceğin takımını kuruyoruz" dedi.
styla45
06-20-2009, 02:38 PM
Mersin'den imza şov..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Mersin İdmanyurdu'nda, transfer çalışmaları sürüyor. İdmanyurdu'nun iç ve dış transferde toplam 6 oyuncu ile sözleşme imzaladıkları belirtildi.
Teknik direktör Serhat Güller yaptığı açıklamada, yeni sezonda ''izleyenlere zevk veren'' bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini söyledi.
İç transferde Erdal, Tuna, Nurullah ve kaleci Levent ile yeniden anlaştıklarını ifade eden Güller, dış transferde ise Orduspor'dan Aytekin Viduşlu ve Kayseri Erciyesspor'dan Ramazan Durdu ile 2'şer yıllığına anlaşma sağladıklarını vurguladı.
Dış transferde 4-5 oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü, bunların da önümüzdeki hafta içinde kente gelerek imza atmasının planlandığını belirten Güller, ''Aslında bu hafta 2 oyuncuyla daha sözleşme imzalayacaktık. Ancak, menajerleriyle bir takım anlaşmazlıklar yaşandı. Bu nedenle transfer çalışmalarımız gelecek haftaya sarktı'' dedi.
Yeni transferlerle birlikte ligde kalıcılığı sağlayacak bir ekip kuracaklarını anlatan Güller, Mersin İdmanyurdu'nun Bank Asya 1. Lig'de adından sıkça söz ettirecek bir ekip olacağını kaydetti.
styla45
06-21-2009, 11:34 AM
Recep Yıldız Adana'da kaldı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, iç transferde Recep Yıldız ile anlaşma sağladı..
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon devre arasında Adanaspor'a transfer olan ve sözleşmesi olmasına karşın ücret konusunda yeniden masaya oturulan Recep Yıldız ile tüm şartlarda anlaşmaya varıldı ve yeni sözleşme imzalandı.
Kulüp başkanı Bayram Akgül, iç transfer görüşmelerinde sorunsuz ilerlediklerini kaydederek, ''Recep'in Türk futbolu için önemli oyunculardan birisi olacağına inanıyorum. Recep kaliteli ve iyi bir futbolcu. Saha içerisinde yardımlaşması mükemmel, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı artıracağına inanıyorum. Hedefimiz şampiyonluk ve bunu hep beraber başaracağız. Recep'in de takıma büyük katkısı olacağına inanıyorum'' dedi.
Recep ise Adanaspor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Adanaspor büyük bir camia. Başkanımızla, kulübümüzle ve taraftarımızla yeni sezonda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
styla45
06-21-2009, 12:39 PM
"Sabır bekliyoruz"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un ikinci başkanı ve transfer komitesi başkanı Fahri Şahin, Turkcell Süper Lig hedefine ulaşmak için gerekli transferlerin yapılacağını söyledi.
Şahin yaptığı açıklamada, iç transfer çalışmalarını gelecek hafta içinde, dış transfer çalışmalarının yarısını ise 30 Haziran Salı günü Kızılcahamam kampında tamamlamayı planladıklarını belirterek, ''Bu konuda taraftarlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Kızılcahamam'da yapacağımız 1. etap kampında kadroyu büyük oranda oluşturacağız. Bunun ardından Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yapacağımız 2. etap kampında ise tamamen şekillendireceğiz'' dedi.
İç transferde Hasan Aydınlı, Fırat Sezer, Aydın Çetin ve Muzaffer Bilazir ile anlaşma sağladıklarını, takımda yer almasını istedikleri diğer oyuncularla görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Şahin, şunları söyledi:
''Dış transferde Almanya'nın 2. lig takımlarında RW Oberhausen'de forma giyen gurbetçi Musa Çelik ile anlaşık. Dış transfer çalışmalarımız ve yabancı oyuncu arayışlarımız titizlikle sürüyor. Takıma faydalı olacağına inandığımız ve kendini ispatlayan oyuncularla görüşme halindeyiz. Onların isimlerini şu anda açıklamayı kulübün menfaati açısından doğru bulmuyoruz. Transfer konusunda çok seçici ve titiz davranıyoruz. Camianın bizden beklentilerini biliyoruz. Yönetime gelirken ortaya bir hedef koymuştuk. Turkcell Süper Lig hedefine ulaşmak için gerekli transferler yapılacak.''
Şahin, ayrıca oyuncu seçmelerinin yarın kulübün sosyal tesislerindeki sahada yapılacağını kaydetti.
styla45
06-22-2009, 07:03 PM
''Başkanı destekleyin''
Adanaspor eski teknik direktörü Hikmet Karaman, Bayram Akgül'ün üç yılda büyük işlere imza attığını söyledi ve Adanalılara seslendi...
"ADANASPOR'U UNUTAMAM"
Adanaspor'un eski teknik direktörlerinden olan ve şu anda Ankaragücü takımının başında bulunan Hikmet Karaman, Başkan Bayram Akgül'e övgüler yağdırdı.
Kendisinin bir zamanlar Adanaspor ile başarıdan başarıya koştuğunu ve birçok yenilikleri takıma kazandırdığını kaydeden Hikmet Karaman "Şimdiye kadar çalıştırdığım takımlar içerisinde en çok bende iz bırakan ekip Adanaspor'dur. Adanalıları, Adanaspor'u unutmam mümkün değil" dedi.
"BAŞKANA SAHİP ÇIKILMALI"
Turuncu-Beyazlı ekibin büyük bir badire atlattığını, kulübün kapanma noktasından süper lig kapısına dayandığını belirten Hikmet Karaman "Kendimi her zaman Adanaspor'un emektarı olarak gördüm. Benim üzerime düşen bir vazife varsa içeride veya dışarıda her zaman yerine getirmeye hazırım. Adanalıların, Adanaspor camiasının Başkan Bayram Akgül'ü desteklemesi, ona sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.
"RECEP VE MUSTAFA İSABETLİ SEÇİM"
Başkan Akgül'ün 3 yılda kulübe iki şampiyonluk yaşatarak süper lige çıkma aşamasına getirdiğini vurgulayan Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman "3 yılda hangi noktalara gelindiği herkes tarafından görülsün. Adanaspor'un transferlerinde bize bir konu danışılırsa onu da bir görev sayarız. Ancak, benim Almanya'dan bularak geçen yıl Antalyaspor'a getirdiğim iki sporcum Recep Yıldız ile Mustafa Akçay çok isabetli transferlerdir" şeklinde konuştu.
"BÜYÜK BAŞARILAR GELECEK"
Tesisleşme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte Adanaspor'un yeniden bir yapılanma içerisine girmesinin gelecekte büyük başarılara sahne olacağına inandığını söyleyen Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman "Alınan sporcuların performanslarını sorgulamaya gerek yok. Sporcular başlarındaki teknik direktörlerin oyun felsefesine göre yıldızlaşır veya kötü bir sezon geçirir. O nedenle futbolcuların karnesini incelerken bu konuyu göz ardı etmemek gerekli" dedi.
Dış transferde "Görüşme odasına"
Adanaspor dış transferde yoğun bir hafta geçirecek.. İç transferi sorunsuz atlatmaya çalışan Turuncu-Beyazlı takım dış transferde sadece gurbetçi oyuncu Mustafa Akçay ile sözleşme imzaladı... Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün yarından itibaren tekrar dış transfere ağırlık vereceği öğrenildi... Geçtiğimiz hafta temas kurduğu oyuncularla yarın İstanbul'da biraraya gelmesi beklenen Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün eksik mevkilere takviye yapmak için yoğun bir hafta geçireceği haber verildi...
Oğuzhan Delen yoğun bakımdan çıktı
Cumartesi sabah hastaneye kaldırılan ve damar tıkanıklığı nedeniyle yoğun bakıma alınan Adanaspor Basın Danışmanı Oğuzhan Delen'in durumunun iyiye gittiği öğrenildi... Çukurova Devlet Hastanesi'nde yatan Oğuzhan'ın durumu birgün öncesine göre iyiye gittiği için doktorlar tarafından yoğun bakımdan çıkarıldı... Özel odaya alınan Oğuzhan Delen'in durumunun giderek iyiye gitmesi herkesi sevince boğdu...Medya mensupları ve Adanasporlular iki gün boyunca hastaneye akın ettiler...
styla45
06-22-2009, 07:04 PM
Gazianep BB transferde farklı bir yol izleyecek!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''İç transferde sorun yaşamadık. Bu sezon farklı bir transfer politikası izleyeceğiz'' dedi.
Ünsal Göksen başkanlığındaki transfer komitesi, şu ana kadar iç transferde görüşme yaptıkları oyuncularla tek tek anlaşma sağladı.
Göksen, yaptığı açıklamada, transfer komitesinin yarından itibaren dış transfere yöneleceğini, titiz bir çalışma ile takımın bünyesine uygun savaşçı bir kadro oluşturmayı düşündüklerini söyledi.
İç transferde sorun yaşamadıklarını, kaliteli bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Göksen, ''Geçtiğimiz sezon transferde bazı hatalarımız oldu. Hatalardan dersler çıkardık. Bu sezon ders alıp yolumuza öyle devam ediyoruz. Gaziantepspor'da forma şansı bulamayan oyuncuları biz takıma alacağız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak Gaziantepspor'a destek olmak zorundayız'' diye konuştu.
Gaziantepspor'un bu sezon kadroyu geniş tutacağını, kadroya giremeyen genç ve kaliteli yetenekleri Büyükşehir Belediyespor bünyesine alacaklarını anlatan Göksen, şöyle devam etti:
''Gaziantepspor Kulubü Başkanı İbrahim Kızıl ile görüşmelerimiz neticesinde bu sezon kaliteli ve genç, umut vaat eden gençleri transfer edeceklerini öğrendik. Kadroya giremeyen ama futbol kalitesi yüksek oyuncuları maç tecrübelerini artırmak için bize verecekler. Zaten bizim misyonumuz da öncelikli olarak Gaziantepspor'un alt yapısını oluşturmak daha sonra Türk futboluna kaliteli futbolcular yetiştirmektir.''
Yeni sezon öncesinde yeniden yapılanmaya giden Büyükşehir Belediyespor yönetimi, şu ana kadar Mustafa Marangoz, Güngör Öztürk, Uğur Tülümen, Yusuf Atay, Mustafa Öner, İsmail Büyüksolak ve Ahmet Devret ile anlaşma sağlarken diğer oyuncularla görüşmelerini sürdürüyorlar. -KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU- Bu arada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezon öncesi yapacağı kampın yeri ve programı belli oldu. Mavi-beyazlılar, 6 Temmuz Pazartesi günü GASKİ spor tesislerinde toplanacak ve 13 günlük 1. etap çalışmalarına kendi tesislerine başlayacak. 2 günlük iznin ardından, 2. etap kamp çalışmasını Ankara Kızılcıhamam'da yapacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 Ağustos'ta İzmit Kartepe tesislerinde son etap çalışmasının ardından lige girecek. Geçen sezon öncesi de aynı programlarla lige hazırlandıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, ''Geçen sezon iyi bir kamp dönemi geçirmiştik. Bu sezon öncesi de aynı programı uygulayarak lig hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Gelecek sezon Gaziantepspor ile birlikte el ele vererek hem alt yapı görevimizi üstleneceğiz hem de şehrimizi Bank Asya 1. Lig'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız'' şeklinde konuştu.
styla45
06-22-2009, 07:05 PM
Kartalspor'a site şoku!
Bank Asya 1.Lig takımlarından Kartalspor’da sıkıntılar bitmiyor. Sezon bitiminden sonra adeta bir ölüm sessizliği içine giren ve gelecek sezon adına hiçbir çalışma yapılmayan kulüpte, şimdi de resmi internet sitesinin hacklenmesinin şoku yaşanıyor..
Bordo-Beyazlı İstanbul temsilcisinin www.kartalspor.org.tr adresinden yayın yapan resmi internet sitesi geçtiğimiz gün ana sayfasına İngilizce “Nasılsın Kartalspor” ve İngilizce-Türkçe kelimelerle “Sonsuza kadar Darıcaspor, İtirazı olan?” notları düşen internet suistimalcileri tarafından ele geçirildi.
Kartalspor Kulübü daha önce de kendi adlarına açıklamalara yer veren kulüp ismi ile aynı alan adına sahip bir internet sitesi ile sorun yaşamış ve şimdi hacklenmiş olan www.kartalspor.org.tr sitesi üzerinden açıklama yaparak kulübün resmi internet sitesinin bu alan üzerinden yayın yaptığını kamuoyuna duyurmuştu
styla45
06-22-2009, 07:05 PM
Gana'da bulunduğu süre içinde 1. Lig ve Premier Lig maçlarını izleyen Cüneyt Karakuş, aynı zamanda Gana Futbol Federasyonu Başkanı Kwasi Nyantakyie'i de makamında ziyaret ederek, kendisine Boluspor forması hediye etti. Gana Futbol Federasyonu Başkanı Nyantakyie de, Boluspor Kulübü'ne ve camiasına başarılar dileyerek, Cüneyt Karakuş'a Gana Milli Takım forması hediye etti.
Cüneyt Karakuş, daha sonra Premier Lig'in güçlü takımlarından olan XI WİSE kulübü futbol direktörünün daveti üzerine bu kulübü ziyaret etti.
Karakuş, yurda dönüşünde XI WİSE'ın Boluspor ile kardeş kulüp olma yolundaki isteklerini Başkan Necip Çarıkcı ve yönetim kuruluna iletti.
Hazırladığı raporu yurda dönüşte Başkan Necip Çarıkcı'ya detaylı bir şekilde aktaran Karakuş, futbolcuların sadece teknik ve yetenek olarak değil ahlaki yönden de Boluspor formasına layık olması yönünde titiz davrandıklarını iletti. Transfer komitesi verilen rapor üzerine tespit edilen 4 oyuncuyla ilgili çalışmalara başladı. Karakuş, bu hafta içerinde Boluspor Kulüp Menajeri Atilla Ermen ile Brezilya'nın Sao Paulo kentine giderek yabancı oyuncu çalışmalarına devam edecek
styla45
06-22-2009, 07:06 PM
Mersin transferde acele etmiyor!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Mersin İdmanyurdu'nda transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Serhat Güller,yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'in daha zorlu bir lig olduğunu, bu nedenle transfer çalışmalarında daha hassas davrandıklarını söyledi.
Güller, ''Şartlarımızın uygun olduğu her sporcuyla değil, kulübümüzü ligde kalıcı kılacak kadar tecrübeli ve gelecek için umut veren sporcularla masaya oturma gayreti gösteriyoruz. Bu nedenle görüştüğümüz ve kulübe yeterince yararlı olmayacağına inandığımız sporcularla hemen yollarımızı ayırıyoruz'' dedi.
Şu ana kadar gerçekleştirilen transferleri ''oldukça başarılı'' olarak nitelendiren Güller, bugüne kadar isimlerini şimdilik gizli tutukları üç sporcuyla dış transferde anlaştıklarını, bu sporcuların durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını bildirdi.
Mersin İdmanyurdu'nun çok köklü bir geçmişe sahip olduğunu, tarihinde ''4 büyük takım'' olarak nitelendiren kulüplerle bile mücadele ettiğini hatırlatan Güller, ''Bugün biz, kulübün her kademesindeki arkadaşlarımızla, maziyi canlandırıp, tüm Mersinlilere özlediği futbolu izletmek istiyoruz. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek transferlerle gücümüz artacak'' diye konuştu.
styla45
06-22-2009, 07:07 PM
'' Giresun Titiz davranıyor''
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Karaahmet, transferde hata yapma lükslerinin olmadığını ve çok titiz davrandıklarını söyledi
Karaahmet, yaptığı açıklamada, transfer komitesinin iç ve dış transferler konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, ''Yabancı oyuncu transferi için de hocamız Yüksel Yeşilova, yurt dışında temaslarda bulunuyor'' dedi.
Hedeflerinin Turkcell Süper Lig'e yükselmek olduğunu ve transfer çalışmalarını da bu hedef doğrultusunda yaptıklarını anlatan Karaahmet, şunları söyledi:
''Transferlerde hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Bu konuda çok titiz davranıyoruz. Taraftarlarımız bize güvensin ve inansın. Onlara bu sezon hedefi peşinde koşan bir takımı gururla izlettireceğiz. Dış transferde Almanya'nın 2. Lig takımlarında RW Oberhausen'de forma giyen gurbetçi Musa Çelik'e imza attırdıktık. Bu oyuncunun takıma çok yararlı olacağına inanıyoruz. İç transferde Fırat Sezer, Aydın Çetin, Muzaffer Bilazir ve Hasan Aydınlı ile anlaşma sağladık. Sözleşmesi süren ve takımda yer almasını istediğimiz diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor.''
Turkcell Süper Lig'e yükselmek için yola çıktıklarını kaydeden Karaahmet, ''Bizi bu hedefimize ulaştıracak bir kadronun oluşturulması peşindeyiz. Yine tekrarlıyoruz, transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Takıma yararlı olacağına inandığımız oyuncuları alacağız. Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 5 takımın 6 oyuncusu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunların içinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de oyuncuları var. Taraftarımızın gururla izleyeceği bir takım oluşturacağız. 30 Haziran'da başlayacak Kızılcahamam kampı öncesi takımı yüzde 70 oranında şekillendirmek istiyoruz'' diye konuştu.
styla45
06-22-2009, 07:07 PM
Mehmet Ayaz Orduspor'da!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mehmet Ayaz ile iki yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Mehmet Ayaz ile bir süredir devam eden transfer görüşmelerinin tamamlandığı ve iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Açıklamada, bundan sonraki süreçte transferde kaleci arayışlarına hız verileceği kaydedildi.
styla45
06-22-2009, 07:08 PM
"Yabancı hakkımızı iyi kullanmak istiyoruz.."
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, yabancı transfer haklarını iyi kullanmak istediklerini söyledi.
Çarıkçı, yaptığı açıklamada, iyi bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade ederek, ''Transfer komitemiz iç ve dış transfer konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon yabancı oyuncu hakkımızı kullanamadık. Bu sezon kullanmak ve iyi kullanmak istiyoruz. Şu anda yurt dışında transfer konusunda arkadaşlarımız araştırmalarını sürdürüyor'' dedi.
Kombine biletlerinin geldiğini ve yönetim toplantısından sonra satışa sunulacağını kaydeden Çarıkçı, ''4 bin adet kombine geldi. Yapacağımız toplantının ardından satışa sunulacak. Boluspor taraftarının takımına sahip çıkması gerek. Boluspor'un başarılı olmasını isteyen herkesin taşın altına elini koyması gerek'' diye konuştu.
styla45
06-22-2009, 07:09 PM
Zülküf Özer Adanaspor'da..
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un, dış transferde Mardinspor'un genç kalecisi Zülküf Özer ile sözleşme imzaladığı bildirildi.
Adanaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, turuncu-beyazlı ekibin, Mardinspor'da forma giyen 21 yaşında kaleci Zülküf Özer ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Açıklamada, Zülküf Özer'in, teknik direktör Ekrem Al ile daha önce de aynı takımda çalıştığı kaydedilirken, kalecinin ayrıca Altaylı futbolcu Şehmuz Özer'in de kardeşi olduğu ifade edildi.
Zülküf Özer ise Adanaspor'da başarılı olmak istediğini, yeni takımının şampiyon olması için elinden geleni yapacağını belirtti.
styla45
06-22-2009, 07:09 PM
Ufuk Çam Karşıyaka'da!
Karşıyaka, Kartalspor'dan stoper Ufuk Çam'ı kadrosuna katerken, takımdan ayrılacak oyuncuları netleştirmeye çalışıyor..
İç transfer çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, takımdan ayrılacak oyuncuları netleştirmeye çalışıyor. Rıdvan, Cihan ve Kıvanç'a çeşitli kulüplerden gelen teklifleri değerlendiren kurmaylar, diğer yandan dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kartalspor'un tecrübeli stoperi Ufuk Çam ile her konuda anlaşan Karşıyaka bu oyuncuya öğle saatlerinde imza attırdı. Daha önce savunmada oynayan Ahmet ve Aydın'ın takımdan ayrılması ile bu mevkii de eksiği bulunan Kaf Kaf'ın savunmaya bir oyuncu daha alması bekleniyor.
Ufuk Çam daha önce sırasıyla Galatasaray, Tarsus İdmanyurdu, Gaziosmanpaşa, İstanbul B.B., Antalyaspor, Şanlıurfaspor ve Kartalspor'da forma giymişti.
styla45
06-22-2009, 11:43 PM
Ömer Ateş Karabük'te!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un, Çaykur Rizesporlu futbolcu Ömer Ateş ile anlaştığı bildirildi.
Kardemir Karabükspor Kulübü Menajeri Seyit İçgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç ve dış transferlere hız verdiklerini söyledi.
İç transferde kaleci Kasım Sarı ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten İçgül, ''Çaykur Rizespor'dan Ömer Ateş'i renklerimize bağlayarak, 2 yıllık sözleşme imzaladık. Amacımız iç transferimizi hafta sonuna kadar tamamlamak. Dış transferdeki görüşmelerimiz ise devam ediyor. Seçici ve titiz davranarak kulübümüzün menfaatlerini gözetiyoruz'' diye konuştu.
styla45
06-22-2009, 11:44 PM
Yunus Altun Bucaspor'da..
Bank Asya 1. Lig'in yeni ekibi Bucaspor'un, Karşıyaka'dan Yunus Altun ile anlaşma sağladı..
Transfer çalışmalarına başlayan Bucaspor Kulübü yönetiminin, geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen forvet oyuncusu Yunus Altun ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığı, deneyimli oyuncunun yarın kulüp binasında düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Bucaspor'un, iç transfer görüşmelerinde de İzzet ile prensip anlaşması sağladığı öğrenildi.
styla45
06-23-2009, 07:49 PM
Karabük'te imzalar atıldı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor'dan Ömer Ateş ile Alanyaspor'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen kaleci Kazım Sarı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kardemir Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Genel Menajer Seyit İçgül'ün de hazır bulunduğu imza töreninde Ömer Ateş ile Kazım Sarı, kendilerini 2 yıllığına Karabüksporlu yapan sözleşmeye imza attı.
Genel Menajer Seyit İçgül, Çaykur Rizespor'dan Ömer Ateş ve geçen yıl Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen kaleci Kazım Sarı ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi. Ayrıca kaleci Süleyman Küçük ve Kazım Şeker ile yollarını ayırdıklarını belirten İçgül, iç transfer görüşmelerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.
styla45
06-23-2009, 07:50 PM
Dardanel'de transfer için başkan bekleniyor!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor'un genel müdürü Nahit Güzel, transfer çalışmaları için kulüp başkanı Niyazi Önen'i beklediklerini söyledi..
Güzel yaptığı açıklamada, iyi bir ekip oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
Transfer çalışmaları için kulüp başkanı Niyazi Önen'i beklediklerini belirten Güzel, ''Başkanımız yarın Çanakkale'ye gelecek. Transfer çalışmaları konusunda oturup görüşeceğiz. Sonra harekete geçeceğiz'' dedi.
Güzel, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaptıkları alt yapı seçmelerinde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını, beğendikleri 29 genç oyuncuyu yaş grubu takımlarına transfer ettiklerini bildirdi.
Nahit Güzel, bugün bazı internet sitelerinde oyuncuları Murat Özavcı ile Beşiktaş'ın ilgilendiği yönündeki haberlere ise ''Şu an için bize böyle bir teklif ya da görüşme isteği gelmedi'' yanıtını verdi.
styla45
06-23-2009, 07:50 PM
Karşıyaka transferi bitirmek istiyor!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da futbol şube başkanı Osman Dal, "Hafta sonuna kadar dış transferleri halletmeye çalışacağız" dedi..
Dal, daha önce Kartalspor'dan Ufuk Çam ve Belediye Vanspor'dan Ayhan Evren ile sözleşme imzaladıklarını, bunun dışında bir kaç görüşmenin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Hafta sonuna kadar dış transferleri halletmeye çalışacağız. Geçen seneki kadromuzdan alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran 6 oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gençlerle yolumuza devam edeceğiz. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda bir kaç genç oyuncumuzu kiralık olarak vereceğiz. Zafer ve Eser ücretlerinde indirim yaparlarsa, onlarla da yolumuza devam etmek istiyoruz.''
Yeşil kırmızılı kulüpte Kerem, Aydın, Ahmet Çağıran, Serkan, Önder ve Yunus geçen sezon alacaklarını tahsil etmek için Futbol Federasyonu'na başvurmuştu.
Bu futbolculardan sözleşmesi biten Yunus, Bucaspor ile bugün sözleşme imzaladı
styla45
06-23-2009, 07:51 PM
Altay transferi 10 günde bitirmek istiyor!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın başkanı Niyazi Konuşmaz, 10 gün içerisinde takıma yapacakları takviyeleri tamamlayacaklarını söyledi..
Konuşmaz, transfer çalışmalarını Bank Asya 1. Lig kulüplerinin futbolculara ödenecek tutarlara yönelik aldığı karar doğrultusunda sürdürdüklerini belirtti.
Teknik direktör Fuat Yaman ile dün görüşerek transfer politikasını belirlediklerini anlatan Konuşmaz, şöyle dedi:
''Profesyonel şubemiz buna göre çalışmalarını sürdürüyor. Bizim bir iskelet kadromuz var. Onun üzerine 4-5 takviye yapacağız. Her an bir transfer gerçekleşebilir. 7-8 Temmuz'da yeni sezon çalışmalarına başlamak istiyoruz. Hazırlıklarımıza en iyi şekilde başlayıp, yeni sezonda hedefimize ulaşmak istiyoruz. On gün içinde takıma yapacağımız takviyeleri tamamlayacağız.''
Genç forvet oyuncusu Burak Çalık'a Kayserispor'un yanı sıra, menajerler aracılığıyla da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden teklifler aldıklarını kaydeden Konuşmaz,
''Biz Burak'ı satmayı düşünmediğimizi söyledik. Son zamanlarda Türkiye'de Burak tipinde futbolcu yok. Forvet yetişmediğini görüyoruz. Burak, Tuncay gibi çok süratli ve önemli bir oyuncu'' diye konuş
styla45
06-23-2009, 07:51 PM
Gürses Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti!
Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti.
Adapazarı Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ve yönetim kurulu üyesi Cevdet Sağlık ile görüşen Kulüp Başkanı Gürses, "Şehrimizin en büyük fabrikalarından biri olan Adapazarı Şeker Fabrikası, Sakaryaspor'a en fazla destek veren kurumların başında geliyor. Kendilerini seçimde kazandığı başarıdan dolayı tebrik etmek ve bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür etmek için ziyaretlerine geldik. Kurumun Sakarya'ya çok daha iyi hizmetler sağlayacağına kuşkumuz yok, sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Sakaryaspor yönetimine teşekkür eden Adapazarı Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, "Bu şehrin takımı olan Sakaryaspor'u yine özlediği ve taraftarın umutla beklediği yerde görmek istiyoruz. Sayın başkan ve değerli yönetiminin bu başarıyı kesinlikle yakalayacağına inancımız tamdır, kendilerini yürekten tebrik eder şahsım ve yönetimim adına başarılar dilerim" diye konuştu.
styla45
06-23-2009, 07:52 PM
Rizespor'da transfer çalışmaları sürüyor..
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, süper lig hedefine ulaşabilecek kaliteli kadro kurmak için dış transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi..
Cevahir, transfer komitesinin iç transfer çalışmalarını hemen hemen tamamladığını belirterek, ''İç transferde sadece bir kaç futbolcudan cevap bekliyoruz. Onlar da en kısa sürede bize düşüncelerini iletecek. Dış transferde geç kalmamak için belirlediğimiz isimlerle görüşmelere başladık. Süper lig hedefine ulaşabilecek kaliteli kadro kurmak için dış transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.
Kaliteli futbolcularla görüştüklerini ifade eden Cevahir, ''Beşiktaş'tan Mehmet Sedef ve Kenan Özer için üst düzey girişimlerimizi yaptık. Bir kaç gün içerisinde bu iki transferi bitirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl Manisaspor'dan kiralık olarak kadromuza kattığımız Ufukhan Bayraktar için teklifimizi yaptık. En kısa sürede bu isimlerle anlaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
Cevahir, Trabzonspor'un teknik direktör çalışmalarının tamamlandığını, Trabzonspor'dan futbolcu transferi için gerekli girişimlere en kısa sürede başlayacaklarını sözlerine ekledi.
styla45
06-23-2009, 07:52 PM
Boluspor'da kombineler satışta!
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da kombine bilet satışları başladı.
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, 2009-2010 sezonu kombine biletlerini satışa sundu. Kombine biletleri kent merkezinde açılan standlarda ve kulüp binasında satıldığı bildirildi. Kapalı tribün bileti 300 TL, maraton tribün bileti ise 200 TL'den satışa sunuldu.
styla45
06-23-2009, 07:53 PM
Karabük'te iki yolcu!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un menajeri Seyit İçgül, iç transferde 2 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.
İçgül, yaptığı açıklamada, sözleşmesi sona eren oyuncularından Süleyman Küçük ve Kazım Şeker ile üst üste yaptıkları görüşmelere rağmen anlaşamadıklarını söyledi.
Futbolcuları Enis Çelik ile 2 yıllık sözleşme yenilediklerini anlatan İçgül, şöyle dedi:
''İç transferde elimizden gelen gayreti anlaşma konusunda gösteriyoruz. Ama kulübümüzün çıkarlarını da gözetmek zorundayız. Bu iki futbolcumuz kulübümüze çok faydalı olmuş, büyük emek harcamışlardır. Katkılarından dolayı her ikisine de teşekkür ediyoruz. İç transfer görüşmelerimiz sürüyor.
styla45
06-24-2009, 06:44 PM
Bank Asya'da play-off'a yeni sistem!
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belli olacağı play-off maçlarının, tek devreli lig usulüne göre oynanması kararı aldı..
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, alınan kararla, Bank Asya 1. Lig'de sezonu 3, 4, 5. ve 6. olarak tamamlayan ekipler, daha sonra belirlenecek tarafsız bir sahada tek devreli lig usulünde maçlar oynayacak. Maçlar sonucu ilk sırayı alacak takım Turkcell Süper Lig'e yükselecek.
Bank Asya 1. Lig'de, normal sezonu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükseliyor.
styla45
06-24-2009, 06:45 PM
İçgül ve Söyler uzattı!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un menajeri Seyit İçgül, oyuncuları Hakan Söyler ile yeniden sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
İçgül yaptığı açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona eren bütün futbolcularla anlaşmak istediklerini ve bu yolda gayret gösterdiklerini söyledi.
Temmuz ayında kampa tam kadro girmek istediklerini anlatan İçgül, şöyle konuştu:
''İç transferi bir an önce tamamlayarak dış transferde teknik direktörümüzün istediği alanlara uygun oyuncularla anlaşmak istiyoruz. Bu yüzden iç transferi bir an önce bitirmek zorundayız. Hakan Söyler ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzaladık. Umuyorum bu anlaşmalar hem kulübümüze, hem futbolcularımıza hayırlı olacak.''
styla45
06-24-2009, 06:45 PM
Karşıyaka tam gaz!
Karşıyaka'da hareketli saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Reha Kapsal ile anlaşma yaptıktan sonra önce iç transferde bazı oyuncularla yeniden el sıkışan Kaf Kaf, dış transferde gaza bastı.
Dün gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonunda önce Ordusporlu Serdar Sınık ile anlaşan Karşıyaka yönetimi, bu güne sarkan kaleci Ramazan Kurşunlu transferini az önce bitirdi. Ramazan Altay'ın ardından Beşiktaş ve Ankaraspor formalarını giymişti.
Bunun yanı sıra genç bir kaleci daha isteyen Karşıyaka aradığı kaleciyi de buldu.
Kemalpaşasporlu genç file bekçisi Mete Erdoğan ile anlaşan Kaf Kaf kale sorununu çözdü.
Şimdi gözler orta alana yapılacak takviyelerde.
styla45
06-24-2009, 06:46 PM
Kaf-Kaf'ta 3 imza!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka, üç futbolcu ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapılan imza töreninden önce konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Akif Ersezgin, geçen sezon yarım bıraktıkları işi tamamlayıp, Turkcell Süper Lig'e yükseleceklerini söyledi. Ersezgin, ''Kamp çalışmalarına kadar transferin yüzde 80'ini bitirmeyi hedefliyoruz. Turkcell Süper Lig hedefi için maddi ve manevi bütün planlamamızı yaptık. Futbolcularımıza olan borçların yüzde 50'sini ve teknik kadroya olan borçlarımızın tamamını yatırdık'' dedi.
Yeşil kırmızılı takım, daha sonra 3 futbolcuyla birer yıllık sözleşme imzaladı.
Futbola Altay'da başlayan 28 yaşındaki kaleci Ramazan Kurşunlu, Beşiktaş ve Diyarbakırspor takımlarında mücadele ettikten sonra geçen sezon Ankaraspor forması giydi.
Futbolculuk hayatına İzmirspor'da başlayan 28 yaşındaki Ordusporlu Serdar Sinik, bugüne kadar oynadığı 180 resmi maçta, 43 gol kaydetti.
Altay altyapısından yetişen ve geçen sezon Amatör Küme takımlarından Kemalpaşaspor'un kadrosunda yer alan 27 yaşındaki kaleci Mete Erdoğan, Türkiye profesyonel futbol liglerinden sadece bir kere TFF 3. Lig maçında mücadele etti.
styla45
06-24-2009, 06:46 PM
Vural olmadı arayışlar sürüyor!
Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyesi Halit Evin, teknik direktör Yılmaz Vural ile yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını belirtti.
Evin, yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryaspor Kulübü'nde teknik direktör arayışlarının devam ettiğini bildirdi.
Yönetimin Vural ile görüştüğünü kaydeden Evin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''Teknik direktör Yılmaz Vural ile yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır. Yönetim kurulumuz, Sakaryaspor'u hedefe taşıyacak teknik direktör adayları ile görüşmelerini sürdürmektedir. Büyük ihtimalle hafta sonuna kadar teknik direktör konusu çözüme kavuşacaktır.''
styla45
06-24-2009, 06:47 PM
Adanaspor genç Aslan'ı kaptı!
Adanaspor dış transfer atağını sürdürüyor. Gurbetçi Mustafa Akçay ve Mardinspor'un genç kalecisi Zülküf Özer'e imza attıran turuncu beyazlılar, Galatasaray'ın genç oyuncusu Anıl Karaer ile anlaşmaya vardı.
1988 doğumlu olan Anıl Karaer solbek ve sol stoper mevkiinde görev yapıyor..2008-2009 sezonunda Beylerbeyi'nde kiralık olarak forma giyen Anıl Karaer ile Adanaspor 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Akgül: "En iyisini yapıyoruz"
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, genç ve yetenekli bir oyuncu aldıklarını ve Anıl Karaer'in Adanaspor'a çok faydalı olacağını söyledi.
Turuncu-Beyazlı takımın başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını, hedeflerinin şampiyonluk olacağını tekrarlayan Başkan Bayram Akgül, "Adanaspor taraftarları rahat olsun, en iyisini yapmaya çalışıyoruz... Hem genç, hem yetenekli hem de Adanaspor'a faydalı olabilecek oyuncular transfer ediyoruz.. Anıl'ın da Adanaspor formasıyla büyük başarılara imza atacağından hiç şüphem yok" dedi.
Anıl: "Şampiyonluğa oynayacak Adanaspor'a geldiğim için mutluyum"
Turuncu-Beyazlı takımın Galatasaray'dan transfer ettiği 21 yaşındaki genç oyuncu Anıl Karaer, Adanaspor gibi şampiyonluğa oynayacak bir takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon Beylerbeyi takımında kiralık olarak forma giyen Anıl Karaer, Adanaspor'un büyük bir camia olduğunu belirtti ve "Transferimin gerçekleşmesinde Başkan Bayram Akgül'ün büyük katkısı oldu... Başkanımız büyük düşünüyor. Şampiyonluğa oynayacak bir takıma geldiğim için mutluyum. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Serkan ŞENYÜREK
Öte yandan sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise, ''Oyuncumuz Anıl Karaer, bonservisi ile birlikte Adanaspor Kulübü'ne verilmiştir. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz'' denildi.
styla45
06-24-2009, 06:47 PM
G.Antep BB'de 3 imza!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligden çekilme kararı alan GASKİ Spor'dan Onur Bulut, Erhan Eren ve Serdar Deliktaş ile 3 yıllık sözleşme yaptı.
Daha önce iç transferde 7 futbolcusuyla anlaşma sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Ünsal Göksen başkanlığındaki transfer komitesi dış transfer için de kolları sıvadı.
Mavi-beyazlı takımın yöneticileri ilk etapta GASKİ Spor'dan Onur Bulut, Erhan Eren ve Serdar Deliktaş ile anlaşma sağlarken, bu üç oyuncuyla 3'er yıllık sözleşme imzalandı.
Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gideceklerini dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, hedeflerinin genç ve gelecek vaat eden bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.
GASKİ Spor'dan Onur Bulut, Erhan Eren ve Serdar Deliktaş'la anlaştıklarını belirten Göksen, ''İyi bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda transferde kesinlikle hata yapmak istemiyoruz. Her üç futbolcunun da takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. İç transferde sıkıntımız olmadı. Şimdiki hedefimiz dış transferde daha önceden belirlediğimiz isimlerle tek tek masaya oturarak anlaşma yapacağız'' diye konuştu.
Ünsal Göksen, Gaziantepspor ile diyalog halinde olduklarını vurgulayarak, burada kadroya giremeyen oyuncuları Bank Asya 1. Lig'de hazırlayıp Gaziantepspor'a vermek istediklerini sözlerine ekledi
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.