Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Sercan Hedef Küçülttü

styla45
07-02-2009, 05:20 PM
Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, ''Bursaspor ile sözleşmemi bir yıl daha uzattığım için mutluyum'' dedi ve yeni sezon hedefini açıkladı: 20 gol!
Sercan, katıldığı bir yemekte gazetecilerin, Bursaspor'la 2011 yılına kadar süren sözleşmesini 2012 yılına uzatmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sözleşme uzatma teklifini seve seve kabul ettiğini dile getiren genç golcü, bu sayede transfer söylentilerinden de kurtulduğunu kaydetti.

Sercan, sözleşmesinin hem bir yıl uzatıldığını hem de bazı iyileştirmeler yapıldığına işaret ederek, şunları söyledi:
''Bursaspor ile sözleşmemi bir yıl daha uzattığım için mutluyum. Bu iyileştirme ve sözleşmenin bir yıl daha uzatılmasıyla son günlerde çıkan transfer haberlerinden bir nebze de olsa kurtuldum, rahatladım. Taraftarımız ve camia beni seviyor. Yönetim ve teknik heyette beni bırakmadı. Bundan sonra Bursaspor'u yeni başarılar kazandırmak için daha çok çabalayacağım. Hakkımda çıkan bir çok haber bana sıkıntı yarattı. Şimdi Sivasspor gibi şampiyonluğu kovalayan bir ekip olmak istiyoruz.''

Bir gazetecinin, ''Gelecek sezon için gol hedefin nedir?'' sorusuna da Sercan, ''Geçen yıl '25 gol atarım' demiştim ama 11'de kaldım. Bu yılki hedefim en az 20 gol atmak'' yanıtını verdi.