Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 10 numaralı forma İlyas'ın!

styla45
07-03-2009, 07:44 PM
10 numaralı forma İlyas'ın!
Adanaspor'un genç forveti Emrah Bedir, İlyas Kahraman'ın transferinin Adanaspor'a büyük fayda getireceğini söyledi ve 10 numaralı formasından feragat etti. Öte yandan Başkan Bayram Akgül, acı bir haber aldı..
Geçtiğimiz sezon Adanaspor'da 10 numaralı formayı giyen Emrah Bedir, "İlyas Kahraman'ın transferine çok sevindim. Benim örnek aldığım bir oyuncu. Biz İlyas, Yusuf, Ceyhun gibi oyuncuları izleyerek büyüdük. İlyas Kahraman ile oynayacak olmaktan büyük gurur duyuyorum. Adanaspor'a büyük katkısı olacağına inanıyorum. Adanaspor'un orta sahasında böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı. İlyas ağabeyin transferi gerçekleştikten sonra benim 10 numaralı formayı giymem doğru olmaz. Kaliteli bir futbolcu ve 10 numaralı formayı İlyas Kahraman'a vereceğim. 10 numaralı formanın ağırlığını kaldırabilecek bir futbolcu" dedi.

İlyas Kahraman gibi bir futbolcunun transferinin gerçekleşmesinin forvet oyuncuları için büyük avantaj olduğuna dikkat çeken Emrah Bedir, "Bence İlyas Kahraman bizlere saha içerisinde hocalık yapabilecek tecrübede bir oyuncu. Oyunu gerektiğinde ateşleyecek, gerektiğinde rölantiye alabilecek, oyunu soğutabilecek, ara paslar atıp forvetleri gol pozisyonuna sokabilecek bir futbolcu. Adanaspor'un geçen yıl en büyük eksiği 10 numara oyuncuydu. Eğer geçen yıl İlyas Kahraman gibi bir futbolcumuz olsaydı inanın Play-Off'lara kalabilirdik veya direk çıkma şansını yakalayabilirdik. Bence 2009-2010 sezonu Adanaspor açısından çok iyi geçecek, İlyas ağabeyin de katkısıyla hep beraber başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon büyük hedefleri olduğunu ancak sakatlığın buna izin vermediğini hatırlatan Adanaspor'un genç yeteneği, yeni sezonla ilgili ileriye dönük hedefler içerisinde olmayacağını söyledi.

Adanaspor'un çekirdek kadrosunun bulunduğunu ve bu kadroyu Turuncu-Beyazlı takımın koruduğunu anımsatan Emrah, Adanaspor'un en büyük eksiği olan 10 numara sorununu da İlyas ile çözdüğünü ve bu sezon herkesin şampiyonluğa inandığını belirtti.

Başkan Bayram Akgül, futbolcular ve teknik heyet olarak şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini belirten Emrah Bedir, Adanaspor taraftarlarının da bu hedefe inanmalarını ve bu doğrultuda kendilerine sonuna kadar destek vermelerini istedi.

Sakatlığının tamamen geçtiğini ve geçen yıldan kendini daha güçlü hissettiğini anlatan Emrah, "Büyük bir sakatlık geçirdim. Sakatlıkla ilgili hiçbirşey kalmadı. Kendimi güçlü hissediyorum. Bıraktığım yerden devam edeceğim" dedi.

Başkan Bayram Akgül'ün Adanaspor için büyük fedakarlıklar yaptığını anlatan Adanaspor'un genç forveti, bu nedenle Adanaspor taraftarlarının özellikle kombine bilet konusuna destek olmaları gerektiğini dile getirdi.

Adanaspor taraftarlarının sezon sonuna kadar sabırlı olmaları halinde Adanaspor'un mutlaka ilk iki içerisine girerek şampiyonluk yaşayabileceğini kaydeden Emrah Bedir, "Bizler inandık, taraftarlarımız da bize inansın, kombine biletleri bitirsinler ve tribünleri doldursunlar" şeklinde görüş belirtti.

-OKAN SALMAZ'IN MESAİSİ ERKEN BAŞLADI-
Adanaspor'un Milli oyuncusu ve genç yeteneği Okan Salmaz, takımdan bir hafta önce idmanlara başladı. Erken mesai yapan Okan Salmaz, Çatalan tesislerinde her gün tek idman yapıyor. Adanaspor'un genç yeteneği Okan, "Hedefim Adanaspor formasını giyip başarıyla taşımaktır. Bunun için idmanlara erken başladım, zaten gelecek hafta takım olarak antrenmanlara başlayacağız. Bu yıl Adanaspor formasını giyebilmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

-AKGÜL'ÜN ACI GÜNÜ-
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün acı günü..
Başkan Bayram Akgül'ün Almanya'da yaşayan 33 yaşındaki kayın biraderi Hamza Parmaksız'ın vefat ettiği öğrenildi. Almanya'da çalışan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün kayın biraderinin iş kazası geçirdiği ve cenazesinin Almanya'dan Malatya'ya geleceği haber verildi.

-KOMBİNE İÇİN TARAFTAR ÇABA HARCIYOR-
Maraton kombine için Adanaspor taraftarlarının da yoğun bir çaba harcandığı öğrenildi.

Bu konuda Turuncu-Beyazlı takıma gönül veren taraftarlar ilk etapta maraton için çıkarılması planlanan 2 bin kombine biletin bitirilmesi için çabalar harcandığı açıklandı. Taraftarlar kulüpten satışa çıkarıldığı anda 3-4 taksit yapılması planlanan maroton kombinenin bitirilmesi için uğraş veriyorlar.