PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Orduspor'da protokol maçı!

styla45
07-11-2009, 08:56 PM
Orduspor'da protokol maçı!
Ordu'da protokol mensupları, Orduspor yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası Orduspor yönetim kurulu, protokol mensuplarıyla futbol maçı yaptı.
Ordu Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Oktay Çanak ve Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan, Orduspor yönetimini ziyaret etti. Orduspor Külup Başkanı Nedim Türkmen tarafından karşılanan protokol mensupları kısa süreli sohbetten sonra kulüp binası arkasında yapılması planlanan yeni inşaat yerinde incelemelerde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ordu Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, el ele vererek Orduspor'u layık olduğu yere getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 19 Eylül Stadı'nın Orduspor'a devri konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yılmaz, "Orduspor'un yeni yönetiminin yeni bir takım oluşturma çabası var. Bu anlamda yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Orduspor'un başarısı için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Yönetimdeki arkadaşlar ziyaret sırasında stadyumla ilgili taleplerini ifade ettiler. Bu konunun kısa sürede çözüleceğine inanıyoruz. Sayın valimiz izinden döndükten sonra konuyla ilgili geni bir açıklama yapacaktır" diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz ise, Orduspor'a desteklerinin devam edeceğini söyledi. Orduspor'un yıllardır özlemi duyulan kurumsal yapıya kavuşmasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden Yılmaz, "Bizim bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Orduspor'a desteklerimiz sürecek. Yeni yönetimimizin profesyonel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, bu yıl Orduspor yabancı futbolcularıyla birlikte Bank Asya Lig'in renkli takımlarından biri olacak. Kulübümüz buna her anlamıyla hazırdır. Ben Orduspor'un yıllarca kongrelerde söylediğim kurumsal yapıya geçtiğini görüyorum. Bu anlamda yönetimimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Nedim Türkmen de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin bulundukları ligi sallamak olduğunu söyledi. Türkmen, "Stat devri konusunda sayın valimiz çok yakın bir ilgi gösterdi. Kısa süre sonra çözüleceğine inanıyoruz. Biz herkesi Orduspor şemsiyesi altında birlikte olmasını istiyoruz. Bunu başardığımız için mutluyuz. Herkese aynı mesafede olacağız. Bizim amacımız bu ligi sallamak. Bizim amacımız Orduspor'u kurumsal yapı ile 25 yıl önce düştüğü Süper Lig'e çıkarmak. Hepsinden önce bu kulübü UEFA standartlarına getirmek. Kendi yağıyla kavrulabilen, öz kaynaklarına yatırım yapan ve her yıl kendi altyapısından 5-6 futbolcu yetiştirebilen bir kulüp oluşturmak istiyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Orduspor yönetimi ve protokol üyeleri suni çim sahada futbol maçı yaptı. Maç öncesi protokol üyeleri futbolcu ve teknik heyetle selamlaştı.