Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Terketmeden Önce Size Söylenen Son Sözler????

CaKaLBoT
03-22-2006, 12:43 AM
Terketmeden Önce Size Söylenen Son Sözler veya sizin söylediğiniz sözler nelerdir ? Hadi CevapLarı göreLim bakalım..

KaRaYeL
03-22-2006, 01:23 AM
Soru[Kızdan]:Dost kalabilirmiyiz.*?
Cevap[Benden]Sevenden ne dost olur,ne düşman..Yolun açık olsun güzleim..ELVEDA!!!

CaKaLBoT
03-22-2006, 10:19 PM
vay bee:D

sonnnefes
03-22-2006, 10:29 PM
Hayatımın askıyla son görüsmemiz ve ayrılma vaktimiz...

o : seni seviyorum(deyip dudaklarımdan öptü)
ben :seni çok ama çok seviyorum(deyip arkamı döndüm ve gittim)

hayatımın en hüzünlü anıydı:frown:

CaKaLBoT
03-23-2006, 12:34 AM
ay ınamıyorm ya kardes madem sevıyosunuz nıye ayrıldınız yaa:frown:

CollαтєяαL™
03-23-2006, 12:40 AM
sevdiğim kişiyle ayrılmadık ALLAH ayırmasın...

CaKaLBoT
03-23-2006, 12:42 AM
aminnnnnnnnnnnnnn tü tü nazar deymesın:D

hard_one
03-23-2006, 12:43 AM
o ani cok merak ediorm;daha nasip olmadi...

sonnnefes
03-23-2006, 12:51 AM
kankalar çok ama çok zor bi olay...sevgiyi , aşkı yasamak , o nu tatmak çok güsel bişi ama ayrılık yokmu ayrılık...o adama öle bi koyuyoki allah düşmanımın basına vermesin...ama hayatın gerçegi her güsel seyin bi sonu oluyo maalesef...siz siz olun sevdiginizin kıymetini bilin ve anı yasayın...çünki o anı bidaha hiç bulamayabilirsiniz...

SpOiLtHiiPy
03-23-2006, 03:47 PM
kankam çok güzel söylemiş ANI yaşayın...o an çok önemli...

çok şükür ayrılık omadı ama yakında olcak gibi...onu çok seviyoruma ama yavaş yavaş soğuyoruz galiba..ayrılmayı istemiyorum ama bu aşk denen şey özveri istiyo , değer istiyo...napcam bende bilmiyommm

dj_esra
03-23-2006, 04:32 PM
sen yoluna ben yoluma!

amfibik
03-24-2006, 09:37 AM
yarın görüşürüz dedi ayrıldık ewine biraktım sonrası yok işte :((

ayten
03-25-2006, 12:55 PM
benim ki de tunada'nın anlattığına çok benziyor..
o gün beni evime bıraktığında onu son görüşüm olacağını söyleseler inanmazdım..ve ertesi gün ettiği telefonla yaktı yıktı herşeyi..
son günlerde ikimiz de zor günler geçiyorduk..bunların etkisi bitirdi ilişkimizi..ne kavgamız vardı ne gürültümüz..bahanesi yaşadığı büyük ailesel problemlerdi..ben ona dayanıcam dememe rağmen o bitirmeyi seçti..ve o telefonda bana söylenecek söz bırakmadı..tamam diyebildim sadece..ve ben bunu hak etmedim dedim..ewet çok haklısın dedi, hak etmedin..
bu konuşmadan sonra 3 gün dayanabildim..ve ona telefon ettim..ağlaya ağlaya bitirmeyelim devam edelim dedim, onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim..1 şans istedim sadece..onun bana söylediği şu oldu : " ayten ben bitti dediysem benim için bitmiştir.. " tekrar denemek bir işe yaramazmış..ve devam etti :" unutursun zamanla, inan zamanla geçiyor herşey" dedi..bu kadar basitti herşey..ben onun için herşeyi yaparken, onunla bir gelecek planlarken, ilişkimiz daha başlamamışken 6 ay askerliğini beklemişken, onunla geçirdiğim 6 ay boyunca göstermediğim fedakarlık-anlayış kalmazken, herkese karşı onu savunurken, ben onu deli gibi severken o bana unut dedi..gerçekten çok basit değil mi?..
merak etme hakan ayrılalı 2 hafta oldu ama ben seni unuttum..her zaman yaptığım ve senin yapmadığın gibi sözümü tuttum..
seni sevmekten başka ne suçum vardı bilmiyorum..ama ben cezamı çektim bunu biliyorum..

Aramızda Hep Aynı Fark, Sen Gitmeyi Bilirsin Ben Sevmeyi...

Gittin..
Sen bana gitmek için gelmiştin..
Geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın..
Bıraktığın şekilden çok daha başkasına bürünen
Ve bi daha asla eskisi gibi olamayacak bir kurşun..
Gerçekten bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

sonnnefes
03-25-2006, 03:15 PM
o gün beni evime bıraktığında onu son görüşüm olacağını söyleseler inanmazdım..ve ertesi gün ettiği telefonla yaktı yıktı herşeyi..
son günlerde ikimiz de zor günler geçiyorduk..bunların etkisi bitirdi ilişkimizi..ne kavgamız vardı ne gürültümüz..bahanesi yaşadığı büyük ailesel problemlerdi..ben ona dayanıcam dememe rağmen o bitirmeyi seçti..ve o telefonda bana söylenecek söz bırakmadı..tamam diyebildim sadece..ve ben bunu hak etmedim dedim..ewet çok haklısın dedi, hak etmedin..
bu konuşmadan sonra 3 gün dayanabildim..ve ona telefon ettim..ağlaya ağlaya bitirmeyelim devam edelim dedim, onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim..1 şans istedim sadece..onun bana söylediği şu oldu : " ayten ben bitti dediysem benim için bitmiştir.. " tekrar denemek bir işe yaramazmış..ve devam etti :" unutursun zamanla, inan zamanla geçiyor herşey" dedi..bu kadar basitti herşey..ben onun için herşeyi yaparken, onunla bir gelecek planlarken, ilişkimiz daha başlamamışken 6 ay askerliğini beklemişken, onunla geçirdiğim 6 ay boyunca göstermediğim fedakarlık-anlayış kalmazken, herkese karşı onu savunurken, ben onu deli gibi severken o bana unut dedi..gerçekten çok basit değil mi?..
merak etme hakan ayrılalı 2 hafta oldu ama ben seni unuttum..her zaman yaptığım ve senin yapmadığın gibi sözümü tuttum..
seni sevmekten başka ne suçum vardı bilmiyorum..ama ben cezamı çektim bunu biliyorum..

Allah yardımcın olsun ...acını anlayabiliyorum...:frown:

ayten
03-25-2006, 06:08 PM
Allah yardımcın olsun ...acını anlayabiliyorum...:frown:çok teşekkürler..senin hikayen de çok acıklı..allah sabır versin..

๏๒รєรรเ๏ภ
03-25-2006, 06:30 PM

Gittin..
Sen bana gitmek için gelmiştin..
Geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın..
Bıraktığın şekilden çok daha başkasına bürünen
Ve bi daha asla eskisi gibi olamayacak bir kurşun..
Gerçekten bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

Aramızda Hep Aynı Fark, Sen Gitmeyi Bilirsin Ben Sevmeyi...

ayten cidden kötü bir durum seninkisi ama hani sana muhalafet olmak gibi olmasın ama onun acısından dusundun bu olayları ailevi problemleri askerlik meselesini falan ? belki bu yuzden bitirdi ? Yada senin sevgini hak etmiyordu olamazmi ? yaa neyse gecmis gecmis te kalmıstır.. herkes onune ileriye baksın bence arkadaslar ... gülüp eğlenelim...

sıla
03-25-2006, 08:32 PM
ayten cim ben biliyorum senin ne kadar acı çektiğini..onun için ne fedakarlıklar yaptıgını...biliyorum üzülme demekle olmuyo ama o seni gerçekten hiç haketmemişti zaten...
umarım bundan sonra karşına gerçekten kıymetini bilecek birisi çıkar canım arkadaşımmm.......;)

CaKaLBoT
03-25-2006, 10:02 PM
vay be ne askmıs ya bencede ayten senın sevgını hak etmıyomus hak etmek ıcnde bısy yapmamıs bıle ...gercekten senın adına
uldumm.

aLeMDaR
11-06-2006, 11:33 PM
Yolun açık olsun...