Tam Sürümü Görüntüle : Satılık Vatan!!!Bu hallere de mi düşecektik!!!Yazıklar olsun!!!!!!!!!!!
KaRaYeL
03-24-2006, 02:28 PM
Ne banka bırakacağız, ne fabrika,
Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız.Hepsini satacağız!”
Kemal Unakıtan
“Sümerbank tarihten siliniyor.
Elinde bir şey kalmadığı için
ismini de kaldırıyoruz.”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15ahf.jpg
SEKA İÇİN SÖYLEDİĞİ
“Staratejik yer imiş.Ne stratejisi,
önemli olan müşteri bulmak.
Müşteri gece gelsin,pijamayla
çıkarım karşılarına.Seviyorum bu işleri arkadaş.”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15aq9.jpg
ŞEKER FABRİKALARI İÇİN SÖYLEDİĞİ
“Kar edeni de, zarar edeni de satacağız!”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15b3b.jpg
TEKEL İÇİN SÖYLEDİĞİ
“Babalar gibi satarız!”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15b9d.jpg
PETKİM İÇİN SÖYLEDİĞİ
“Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar.Gelsinler işgal etsinler!”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15cns.jpg
“Parayı veren düdüğü çalar.
TÜPRAŞ’ı Ruslara satar mısın,diyorlar.Satarım arkadaş”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15cuc.jpg
TELEKOM İÇİN SÖYLEDİĞİ
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,20 bin Dolar veren herkese,TELEKOM’ a ait Bilgileri vereceklerini söyledi.
Burada utanç verici olan, bunu ima etmek için kullandığı cümle:
Binali Yıldırım; “20 bin dolar veren kızımızı görür” diyor
http://i1.tinypic.com/s15d03.jpg
LİMANLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ
Ne banka bırakacağız, ne fabrika,
Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız.Hepsini satacağız!”
Kemal Unakıtan
http://i1.tinypic.com/s15dfk.jpg
SATILIK VATAN TÜRKİYE!!
http://i1.tinypic.com/s15dl5.jpg
http://arsenicgirl799.**************/mynet_resimlerim/bizim_cocuklar.jpg
SORUYORUM SİZE MİLLET...BİZİM HER KARIŞ TOPRAĞININ ÜZERİNE TİTREDİĞİMİZ VATANIMIZ BUNLARA MI EMANET NE OLACAK SONUMUZ!!!YAZIKLAR OLSUN VALLA BİN KERE MİLYON KERE!!!
blAcksmith
03-24-2006, 02:46 PM
Dostum Çok Saol Ya.walla Okurken Sİnİr Krİzlerİne Gİrdİm.ne Dİİm Valla.nasil Kazandik Bu Topraklari.nasil PeŞkeŞ Çekİyolar Vatani
KaRaYeL
03-24-2006, 02:48 PM
Öyle kankam insanı deli ediyor bunlar..VATANINI SEVEN HERKES BİR YORUM YAZSIN ARKADAŞLAR..HERKES GÖRSÜN BU GERÇEKLERİ!!!
Tathar Elanessé
03-24-2006, 07:51 PM
bu adamları baş tacı edenler vatan haini başka bir sey soylemiyorum
superman100
03-26-2006, 04:59 PM
bu ##### bu ülkenin ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenlerin başında geliyorlar. bunların derisini kör bıçakla yüzmek lazım.
scarface
03-26-2006, 05:11 PM
Ve de pişmiş kelle gibi sırıtmıyor mu? Daha da kızıyorum o zaman... Sanki babasının malını satıyor...
Ülkenin tüm zenginliklerini satıyorlar; iktidarları döneminde bol bol yiyecekler ancak 10-20 sene sonra asıl zoru göreceğiz... Satanlar ise büyük olasılıkla ABD'de villalarda vs. yaşıyor olacaklar... Bunları satın alan yabancılar asgari ücretle çalıştırıp işçileri, tüm zenginlikleri, kârları vs. kendi ülkelerine aktaracaklar. Ancak üretim burada gerçekleştirdiğinden GSMH'mız yüksek gözükecek ama gerçekte o paranın hepsi yabancılara gidecek... Sonra da işte rakamlar: ekonomimiz düzeliyor söylemleri vs. ile propoganda yaparlar!
bluekeys™
03-28-2006, 09:16 PM
konu için teşekkürler
๏๒รєรรเ๏ภ
03-28-2006, 09:23 PM
bu adamları baş tacı edenler vatan haini başka bir sey soylemiyorum
katılıyorum kanka ...
efekentli09s
04-21-2006, 06:04 PM
bu yaptıklarını birde insanların gözüne bakarak yapıyorlar ya ne diyeyim asıl suç bunları oraya getirende
hanibal
05-07-2006, 12:46 AM
özelleştirmenin siz ne olduğunu biliyormuzunuz...fotşopla harita hazırlayıp milliyrtçilik ayaklarına yatmayın, gülünç duruma düşüyorsunuz....
milliyetçilik öyle her fırsatta bayrağa olan muhabbetinizi dile getirmek değildir. o bayrağa bütün dünyanın saygı duymasını sağlamaktır...
Türkok
05-07-2006, 02:35 PM
özelleştirmenin siz ne olduğunu biliyormuzunuz...fotşopla harita hazırlayıp milliyrtçilik ayaklarına yatmayın, gülünç duruma düşüyorsunuz....
milliyetçilik öyle her fırsatta bayrağa olan muhabbetinizi dile getirmek değildir. o bayrağa bütün dünyanın saygı duymasını sağlamaktır...
Özelleştirmeyi birtek sen biliyorsun.Herkesi kendin gibi kör,sağır ve beyni yıkanmış zannetme.
Seni bu forumdaki arkadaşlara biraz tanıtmak isterim.Hanibal AKP Sakarya gençlik kolları üyesidir.AK parti kendi partisidir.Savunmalarıparti çıkarlarını koruma amaçlıdır.Objektiflikten uzaktır.
CaKaLBoT
05-07-2006, 02:57 PM
tartışılır.ama adam harbiden gıcık ötesi
gokhan_ustundag
07-02-2006, 01:09 AM
hoca tam kapsamlı arastırma yapmamıssın bence ve bu felaket tellallıgınıı herkes yapsa bu devlet kaos a suruklenir ve bu da hiç iii olmaz bu dediklerin tam olarak gercekleşse neler gelmez basa asıl satılanları arastır bence hoca
tamerlee
07-17-2006, 05:09 PM
BENDE HANİBAL' a tamamen katılıyorum. Arkadaşlar at gözlüklerinizi atın artık. bu söyledikleriniz çok şaçma. bu adamlar bu ülkenin ekonomisine alım gücüne güvendikleri için bu yatırımları yapıyorlar. Sonuçta yine bizlere hizmet edecekler. korkmayın öyle 3-5 büyük şirket almakla ülkenin topraklarını satın almış olmazlar. Zaten devletin işi ticaret değil halkına hizmettir. Türk olduğumuzu unutmadığımız sürece bunlar bize bir bok yapamaz... içiniiz rahat olsun..
watican_666
07-17-2006, 09:28 PM
reis suç bizde satıcan bari müslüman bi ülkeye sat zaten yunanalılar akdeniz bölgesindeki bazı arazileri almışlar bu gidişile türkiyeyi kaybedferiz
VaGrAnT_AdAnALı
07-17-2006, 09:54 PM
lanetler olsun ne dıyeyım,böyle hukumete lanet olsun,paylaşımın için teşekkürler,
anjin11
07-17-2006, 09:56 PM
bütün dünyanın saygı duyması için bütün stratejik kurumlarımızı yabancı (soros)
sermayesine satmakta degildir herhalde özelleştirme...özelleştirmeyi anlamak için
dünyaya bakmamız lazım diye düşünüyorum..A.b.d.de fransada almanyada da bu tip kurumlar özelleştiriliyor ama hiç biri yabancı semayeye değil...
emree01
07-17-2006, 10:22 PM
hadi o resimler photo şhopla hazırlandı sen güncel olayları takip edemiyecek kadar gerini kaldınki hergün haberlerde tvlerde gazetelerde haberler cıkıyor ve savunmasın yaptığın partinin bakanlarından biride bal gibi satarım diyor budamı photo şhop peeki bu tür söylemlerle kendini ve savunmasını yaptığın kişileri daha fazla resil etme bburda
VaGrAnT_AdAnALı
07-17-2006, 10:23 PM
BENDE HANİBAL' a tamamen katılıyorum. Arkadaşlar at gözlüklerinizi atın artık. bu söyledikleriniz çok şaçma. bu adamlar bu ülkenin ekonomisine alım gücüne güvendikleri için bu yatırımları yapıyorlar. Sonuçta yine bizlere hizmet edecekler. korkmayın öyle 3-5 büyük şirket almakla ülkenin topraklarını satın almış olmazlar. Zaten devletin işi ticaret değil halkına hizmettir. Türk olduğumuzu unutmadığımız sürece bunlar bize bir bok yapamaz... içiniiz rahat olsun..
bence sen şu pempe gözluklerını çıkarda etrafına bir bak,olan bitene bir bak,şu andada sen saçmalamaktasın ama farkında değilsin,topraklarımızı satıyorlar sen halen ekonomıden bahsedıyorsun al sana bir örnek oku http://www.cakal.net/showthread.php?t=16473 belkı birazda olsa o gözluklerı çıkarıp anlarsın,sen şimdi bunuda anlamazsın,nede olsa pembe gözluklerin var,tabıkı sonucta hizmet edecekler ediyorlar kıme tarıkatlara,bunu tüm TÜRKİYE biliyor,Bizler hiç bir zaman TÜRK oldugumuzu unutmayız,kanımızdan akan kan TÜRK kanıdır,ama sizinkini bilemem bunu biraz düşünmek lazım,
VaGrAnT_AdAnALı
07-17-2006, 10:42 PM
sen ileri zekasın herhalde de her seyı çok iyi biliyorsun,şu pempe gözluklerı takanda fazlalastı,bence sende çıkar şu gözluklerı,ayrıca şu durumda gülünç duruma düşen kişi şu an sen gözukuyorsun,yazmıs oldugun yoruma karsılık bu kadar tepkı alıyorsan bir sebebi vardır,bilmiyorsan sölemıs oldum,MİLLİYETÇİLİK nedir sen asla bilemezsin,bunu asla ANLAYAMAZSIN,önce şanlı TÜRK bayragımıza sizin gibi insanlar saygı duymasını öğrensin de,bizde dünyaya öğretelim,fotoshopla bu konuyu açan arkadasım hiç olmazsa bir konuya değinmiş,ve hiç olmazsa senden daha yeteneklı,senın gıbı yeteneksız ınsanların yerı her zaman için bellidir,bence daha fazla konusma konustukça batıyorsun,
yunuss48
07-18-2006, 03:46 AM
karış karış satış!!! ALLAH korkusu hiç yok mu sizde hiç???
tamerlee
07-19-2006, 05:51 PM
sen ileri zekasın herhalde de her seyı çok iyi biliyorsun,şu pempe gözluklerı takanda fazlalastı,bence sende çıkar şu gözluklerı,ayrıca şu durumda gülünç duruma düşen kişi şu an sen gözukuyorsun,yazmıs oldugun yoruma karsılık bu kadar tepkı alıyorsan bir sebebi vardır,bilmiyorsan sölemıs oldum,MİLLİYETÇİLİK nedir sen asla bilemezsin,bunu asla ANLAYAMAZSIN,önce şanlı TÜRK bayragımıza sizin gibi insanlar saygı duymasını öğrensin de,bizde dünyaya öğretelim,fotoshopla bu konuyu açan arkadasım hiç olmazsa bir konuya değinmiş,ve hiç olmazsa senden daha yeteneklı,senın gıbı yeteneksız ınsanların yerı her zaman için bellidir,bence daha fazla konusma konustukça batıyorsun,
ARKADAŞIM SEN SADECE KENDİNİ MİLLİYETÇİ BİZİ VATAN HANİMİ SANIYORSUN. BİRAZCIK AVRUPAYA BAKARSANIZ ORDA GÖRÜRSÜNÜZ Kİ ÜLKELERİN EKONOMİLERİ YABANCI SERMAYEYLE GELİŞMİŞ VE BU HALE GELEREK BAŞIMIZA KRAL OLMUŞLARDIR. EĞER BİZDE BU YATIRIMLARI ÜLKEMİZE ÇEKEMEZSEN KÖHNE BİR DEVLET OLMAKTAN ÖTEYE GİDEMEYİZ. BU ADAMLARIN SİZCE BU GÜNE KADAR AKLI NERDEYDİ DE DAHA ZAYIF OLDUĞUMUZ ZAMANLARDA GELİP BU ŞİRKETLERİ ALMADILARDA ŞİMDİ EKONOMİ RAYINA OTURUP ENFLASYON TEK HANELİ RAKAMLARA DÜŞÜNCE GELDİLER. ARKADAŞLAR DÜNYA ARTIK KÜRESEL VE SINIRLAR KALKIYOR. YA BU KÜRENİN İÇİNE GİRECEĞİZ YADA BOK ÇUVALI GİBİ DIŞINDA KALACAĞIZ. EĞER O ADAM GELİP SENİN ÜLKENDEN BİR ŞİRKET ALIYORSA SENDE GİT ONUN ÜLKESİNDE YATIRIM YAP ŞİRKET KUR. BAK BAKALIM ÜLKEYİ SATIYORLAR YAYGARASI MI YAPILACAK PADİŞAH TORUNU MUAMELESİ Mİ YAPILACAK. EMİL OL PADİŞAH TORUNU MUAMELESİ GÖRECEKSİN. MERAK ETME EN AZ SENİN KADAR MİLLİYETÇİYİZ. BU ÜLKENİNDE BİR KARIŞ TOPRAĞI İÇİN KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞIRIZ ELHAMDÜLİLLAH.
zapata
07-19-2006, 06:09 PM
hala da bunlar ülkeyi yönetiyorya onlara oy verenler düşünsün artık gerisini
besim
07-20-2006, 11:08 AM
Forum kurallarında büyük harf ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelirmiş..
BEN VATANIMI SEVİYORUM , ARTIK SATMAYIN LÜTFEN..!
VaGrAnT_AdAnALı
07-21-2006, 11:18 PM
forum kuralları:
28-) Mesajın tümünü büyük harfle ve/veya kalın karakterle (bold) yazmak yasaktır. Bunlar ancak mesajın bir kısmını vurgulama amacıyla kullanılabilir.
chingy
07-22-2006, 02:05 AM
Arkadaşlar bide olaya kızmadan şu açıdan bakın.Nasılsanız öyle yönetilirsiniz diyor Peygamber Efendimiz(S.A.S).Bu yöneticileri uzaydan gelip seçmediler.Maalesef yine bizler seçtik...Yanlış mı yaptık doğrumu bilmem ama bizler seçtik...
serseri50
07-22-2006, 02:37 AM
devlet devlet olsaydı satmazdı saten... tekel de bir şişe rakının maliyeti çok ucuz satıyosun 11 milyona 12 milyona... kar çok fazla sen kalkmışın bukadar kar elde ettiğin şirketi satıyosun... satınca elde avuçta kalan kalır... kar elde edemessin.. ama adam satma hastası napacannnnn... ekonomi düzeliyor ne düzelmesi... tek örnek benzin türkiyeden dünyaya ihraç ediliyor... nerdeyse... ama benzin olmuş 3100 küsür. nerde ekonomi... nerde hani... hikaye yaratmasın devlet bize... satsın bakalım daha nereye kadar...
çakal23
09-06-2006, 11:42 AM
Vatanini Satan Karisinida Satar Kizinida Satar Ama Bİzİm İnsanimizda SuÇ Onlari Buraya Getİrerek Enaz Onlar Kadar SuÇlu Şİmdİ HİÇ SÖylenmesenler Bİzİm Evlatlarimiz BaŞkasinin Vatanini Korumak İÇİnmİ YetİŞİyor Önce Kendİ Sinirlarimizi Koruyalim Kendİmİzİ Koruyamazken Nasil Olurda Askerİmİzİ Yollarsiniz Yaziklar Olsun Abd UŞaklari 2 Asker İÇİn SavaŞ Cikaranlari Destekleyenler Yillarca Evlatlarimiz KardeŞlerİmİz ÖlÜrker Kİmse Bİrsey Demİyor Yaziklar Olsun TÜnk Olarak Askerİmİzİ GÖnderenlerden Nefret Edİyorum
Satinca Saygideger Olunuyorsa . Satsinlar . Sagi Isteyen Ve BÖyle
DÜŞÜnen Herkez Satabilir Sahip Oldugu HerŞeyi . Para Edecek HerŞeyİnİzİ .
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.