Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Ordu'da başkan dertli..

styla45
12-26-2009, 08:08 PM
5 ay önce göreve geldiklerinde kulübü 4.5 milyon lira borçla devraldıklarını, bu borçlar içerisinde geçmiş yönetimin transfer ettiği futbolcu ve teknik adamları ödenmeyen 1 milyon 200 bin liralık borcun kısa bir süre içerisinde ödenmesi gerektiğini belirten Türkmen, Ocak ayında bu zorluğu aşmaya çalışacaklarını söyledi.

Türkmen, "Ankaraspor'dan futbolcu almak istediğimizde karşımıza eski borçlar çıktı. Şimdi devre arasındayız ve transfer yapmamız gerekiyor. Ancak geçmiş yönetimin bize bıraktığı borcun içerisinde eski futbolcu ve teknik adamlara 1 milyon 200 bin liranın ilk etapta ödenmesi gerekiyor. Bunu ödeyeceğiz. Ayrıca takıma takviye için transfer yapacağız. Giresunspor'dan Aydın Çetin ile anlaştık. Serkan Çalık'ı almak için Galatasaray ile görüşmelere başlayacağız. Yine Gana'dan 2 futbolcu alıyoruz. Ankaraspor'dan Murat Akyüz'ü aldık. İkinci yarıya tüm zorluklara ve engellemelere rağmen transfer yapmış, takıma güç katmış olarak girmek istiyoruz. Dolayısıyla Ocak ayında hem geçmiş borç hem de transferler için toplam 2.5 milyon lira harcayacağız" diye konuştu.

"KARADENİZ SENDROMU" BENZETMESİ
Bütün bu zorluklar içerisinde mücadele ederken bazı kesimlerin kendilerini eleştirmesine anlam veremediklerini, eleştiri yapmalarının yanında önlerine engel koymaya çalışmalarını şaşkınlıkla izlediğini dile getiren Nedim Türkmen, destek bekledikleri bir ortamda köstek görmekten dolayı üzüntü duyduklarını vurguladı.

Türkmen, şöyle konuştu:
"Düşünebiliyor musunuz, adamın kulübe ve takıma hiç bir katkısı yok. Buna rağmen hala eleştiriyor. Medyanın önünde plaketler verdiğimiz adam bizi eleştiriyor. Ben olsam sokağa çıkamam. Sanki bu takım benim takımım, oysa Ordu'nun takımıdır. Ama bakıyoruz destek olmak yerine sürekli eleştiriyor. Hep küçük olsun benim olsun havasındalar. Nedense tüm Karadeniz'de bu böyle. Vizyonu geniş tutmaya çalışanı eleştiriyorlar. Bakın 25 yıldır şampiyon olamayan Trabzonspor'a, bakın diğer Karadeniz kulüplerine hep aynı. Nedense bu kısır döngü sürüyor. Bu anlayışı artık kırmak gerekiyor. Biz istiyoruz ki, Orduspor kimseye muhtaç olmadan, kendi gelir kaynaklarına sahip olarak kendini çevirsin. Biz şu anda kulübün masraflarını ve personel harcamalarını karşılayacak nitelikte gerek iddaa'dan gerek federasyondan gerekse otoparklardan aylık 50 bin liralık gelir kaynağı çıkarmaya çalışıyoruz, bunu 100 daha sonra 200 bin liralara çıkaracağız. Oysa bakıyorsunuz grubumuzdaki diğer kulüplere aylık 200 milyar lira geliri olan var. Yani böyle bir mücadele içerisindeyken, bazı kesimlerin bizi eleştirmesi ve engellemeleri çok acı. Gölge etmesinler yeter."