Tam Sürümü Görüntüle : İzlede GÖr Bu Nasil İnsalik
bluekeys™
03-29-2006, 07:11 PM
ARKADAŞLAR ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN DA AMERİKAN ASKERİ NELER YAPIYOR GÖRÜN REKLAM LİNKİ FALAN DEĞİL....
http://nobravery.cf.huffingtonpost.com/ (http://nobravery.cf.huffingtonpost.com/)
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
sonnnefes
03-29-2006, 09:21 PM
nedir bu şimdi...terörizme savas açmak mı? ortadoguda barısı saglamak mı? insanlıkmı?? allah belanızı versin..ben bişi demiyorum.saol kardes paylasım için...aksam aksam moralimiz bozuldu
ImmortalSouL
03-29-2006, 10:52 PM
Abi Allah BeLaLarını Versin Ne diyim artık ßende ßişi diyemiyorum..:!!
Set ßy : ImmortaL Souls Vocal...!!!
Tathar Elanessé
03-29-2006, 11:00 PM
arkadaşlar amerika yaptıgı kanunsuzluk,ama ıraklılarda bu adamları davulla zurnayla karşılamışlardı ogünleride gördük kendi vatanını savunmaktan aciz hiçbir millete acımam,
๏๒รєรรเ๏ภ
03-30-2006, 12:59 AM
arkadaslar yorumu yazarsam biraz ağır kacıcak o yuzden yazmiyorum...
paylasım icin sağol..
karacannn
03-30-2006, 01:09 AM
bunlara insan diyip kendi cinsimizi aşağılamayalım!!
"medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" tek dişli canavarın ilk vukuatı değil ki bu. ingilizler, italyanlar vs. afrikada insanları açlığa mahkum etmedi mi yıllarca? hala kemikleri sayılan çocuklar var oralarda. amerikayı ilk keşfettiklerinde yerli halkı yok etmediler mi? bosnada katliam yapmadılar mı? anadoluda insanların canlarına namuslarına göz dikmediler mi? afrikadan alıp köleleştirdikleri insanları amerikaya götürmediler mi? daha çok para için tüm dünyayı yokluğa sürükleyenlerin devamı değil mi amerika? afganistan çok mu farklıydı? batıda demokrasi eşitlik var ama sadece kendileri için var. ve "eşit" olmak iğçin bütün dünyayı yok etmeyi göze almış bunlar. "koşun batıya koşun. b.k var"
bluekeys™
03-30-2006, 02:38 PM
arkadaşlar amerika yaptıgı kanunsuzluk,ama ıraklılarda bu adamları davulla zurnayla karşılamışlardı ogünleride gördük kendi vatanını savunmaktan aciz hiçbir millete acımam,
KÖTÜ AMA SANA KATILIYOURUM OZAMANLAR ÜLKEDE BAYRAM VARDI SADDAM GİTTİ DİYE YA ŞİMDİ AMA IRAKLILARA İNSAN OLDUKLARI İÇİN ÜZÜLÜYORUM...
sonnnefes
03-30-2006, 03:08 PM
belki haklısın kankada çocukların günahı ne??
tfn35
03-30-2006, 09:40 PM
yine de emeğine sağlık
uyuzsultan
10-22-2007, 08:16 PM
Konu "içinizi dökün" bölümünden "serbest kürsü"ye taşınmıştır.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.