Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : arkadaşlar pc im açılıp kapanıyor

servikal
03-30-2006, 09:39 PM
pc de yeniyim win 2000 xp var nero ve bir kaç oyun yüklemiştim fakat bir oynu uninstall ettikten sonra pc yi yeniden başlatın komutu geldi ok dedim şimdi açılıyor fakat ben kişiselleştirmiştim yani win şifreyle açılıyor o ekran gelinceye kadar diski tarıyor bir sürü hata bulu yor ve dosya haline getirildi deyip şifre yazmam gereken ekrana kadar gelip orda kalıyor eğer şifre yazıp açarsam masa üstü açılır açılmaz tekrar kapanıyor nerde hata yaptım bilmiyorum belki 20 kere aç kapa yaptı aynı şekilde sanki başlangıç menüsüne aç kapa komutu vermiş gibi diyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:smile:

Bostandere
04-01-2006, 02:01 PM
pc de yeniysen teknik servise git kurcalama yok o kadar da degil diyorsan kurtarma konsolunu kullan onu da bilmiyorsan seni ancak FORMAT paklar

ZaNdAR
04-01-2006, 05:21 PM
bencede teknik serwise git
zaten onlarda format atıcaktır.

selametle..

haydut
04-02-2006, 11:50 AM
başlat>programlar>donatılar>sistem araçları>sistem geri yükleme yap. Belki düzelir eğer olmazsa arkadaşların dedikleri gibi teknik servis

servikal
04-02-2006, 04:29 PM
kurtarma cd lerini verdiler onunla hallettim teşekkürler

aLeMDaR
04-02-2006, 04:34 PM
Dostum aynı sorun bendede oldu pc garantili ise teknik servise değilse format at wın. yeniden kur bana biri yapmıştı aynısını kurduğun oyun orjinalmi değilmi onu kontrol et değilse tekrar kurma bence aynı tuzaga bende düşmüştüm

servikal
04-04-2006, 10:56 PM
bi daha elimi sürmem o cd ye pc ye antivirüs bakteri ne varsa yükledim en son spy doctor son sürüm ve norton aldım herkese teşekkürler