Tam Sürümü Görüntüle : pkk yandaşları gösteride........(siyaset)
Tathar Elanessé
03-30-2006, 09:40 PM
bu milletin polisine askerine kurşun sıkana,devlet dairesinı yakana,milli servetine göz dikene cevabınızı buradan verin......
benim cevabım biber gazı yerine,kurşun.hemde alnının çatısına........
scarface
03-30-2006, 10:29 PM
Evet hangi amaca hizmet ettiği belli olan bir belediye başkanının bir sözüyle olaylar duruyor. Aklı biraz çalışan herkes de olayların o şahsın bir sözüyle başladığını bilebilir...
Dün dağlarda barınamayan kodumunun teröristleri, bugün meydanlara, sokaklara inmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne meydan okuyor! Bunlar bu gücü nerden alıyor?
Sorunu olan bazı kürtler yaerine; "Kürt sorunu" vardır diyen başbakan! Türkiye bir "mozaik" tir diyen başbakan! Mecliste terör örgütü lehine slogan atan pkk'lı eski milletvekillerini çıkardığı yasalarla serbest bırakılmasına hizmet eden başbakan!
Tüm bu ve küsürlu sebepler hep bölücülüğe hizmetr etmiş unsurlardır. En büyük hain şu anda kimdir öyleyse? (arif olan anlar)...
Yazıklar olsun diyorum, meydanlarda solcu/Atatürkçü gençleri copdan kıran, karakollarda işkence eden polis; şu anda asıl bölücülere yaptığı muameleye bak!!!???? Gösterici sayısından çok daha fazla yaralı polis var!!!
Son söyleyeceğim balık baştan kokar!!! Hükümete yaranmaya çalışan emniyet müdürleri bilindiği üzere İslamcı terör örgütü gösterisine müdahele etmemişlerdi... Şimdi de bu bölücülere meydanı boş bırakıyorlar. Belediye başkanı da bölücü göstericilere "çok cesaretlisiniz" diyebiliyor!!!!
Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini şu an için idare edenler tüm bu olanları seyrediyor...
Yapılacak iş belli > İsyan çıkar kanla da bastırılır!
Atatürk zamanında İnönü, Şeyh Sait isyanında Diyarbakır'ı hem de uçaklarla bombalatmıştı, Şimdi o yürek kimde var? Türkiye'yi pazarlayan ve satanlar da mı....?
Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum....
(site kurallarını ihlal ettiysem affola, tüm içimdekileri kussam kimbilir neler yazardım daha....)
VaGrAnT_AdAnALı
03-31-2006, 05:34 PM
bu milletin polisine askerine kurşun sıkana,devlet dairesinı yakana,milli servetine göz dikene cevabınızı buradan verin......
benim cevabım biber gazı yerine,kurşun.hemde alnının çatısına........
aynen katılıyorum sana,
ege10
03-31-2006, 05:45 PM
cevabım budur
[URL="http://img89.imageshack.us/img89/2811/ayyildizsevgi3rt1ur.jpg"]
cambo
04-11-2006, 12:12 AM
bu adamlara kurşun hediye olur ...onlar bu ülkenin evlatlarını kalleşce mayınlarla öldürüyorsa biz onları kurşunu eritip onun içinde boğmalıyız...ölüm onların için en büyük hediye.. biz hediye vermeyi pek sevmeyzi eğer biri bize ters yaptıysa....
gurcan74
04-11-2006, 10:28 AM
Eğer bu memleketin havasını soluyor,suyunu içiyor,karnını doyuruyorsan,insan gibi yaşamasını da bileceksiniz kardeşim.Sizleri burada zorla tutan yok,Herbir tarafı kanla sulanmış vatanımıza kimsenin ihanet etmeye hakkı yoktur,sevmiyorsanız terkedin,defolun gidin.Hiçbir güç TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni bölmeye gücü yetemez.Adamı kan işetiriz biz.
doruktan
04-11-2006, 10:47 AM
ArkadaŞlar,tepkİlerİnİzİ Son Derece Hakli Buluyorum,bu Tİp Ortamlarda İÇİmİzİ BoŞaltalim Ama İnanin İŞ Eyleme GeldİĞİnde Yapmamiz Gereken Çok Farkli Şeyler Var,..Şehİr Meydanlarina Saldiklari Parali PİÇlerİne Bomba,mermİ Atmak Zaten Onlarin İsteĞİ Ve Onlari Mutlu Edecektİr,bİzlere DÜŞen Ne Yazikki Sabir Etmek,tepkİlerİmİzİ Organİze Hale Getİrİp İŞİn Planlarini Teorİsyenlerİmİze Birakmak,daha Az Şehİt Vermek İÇİn Son Derece Akilli Davranmaktir.vatanini Seven LÜtfen O Kansizlarin İstedİĞİ Provakasyonlara Gelmesİn,eĞer BÖyle Olmazsak Bombalari Erken Atarsak!tÜm DÜnyayi KarŞimiza Aliriz Ve İŞlerİn KontrolumÜzden Çikmasina Neden Oluruz,,,merak Etmeyİn Bu Vatan BÖlÜnmeyecek Ama TopraĞi Hep Şehİt Kaniyla Islak Olacak..cennet Gİbİ Bİr Vatanda YaŞamaninda Bedelİ Ne Yazikkİ Bu Olacak.asİl Kan TaŞimak Kolay DeĞİldİr,Çok Erdem Gerektİrİr..en BaŞta Sabir Ve Vakur..
velcan
04-11-2006, 11:21 AM
benim ülkemde benim atalarımın kanıyla kurulmuş bir ülkede onlar kim oluyorda ayaklanıp buralar bizimolacak düyerek şehirlerde eylem yaparlar.
eşkiyalar gibi otobüslerin yolunu kesip yolcuları tehdit eden ve ölümlere sebep verme hakkını kim veriyor?
liderlerini hala asmayan aksine neredeyse altıntuvalet kağıdı verecek olan hükümet sessiz kalmaya devam ederken onlar hergün bir askeri daha öldürüyor.
polis meydanda seeiz eylemyapan öğrencileri coplarken onlara sapanla taş atıyor.
ama bu ülkeyi iki tane baldırı çıplak ne bölebilir nede bir karış toprağını alabilir.
geçen gün haberlerde bir vatandaşın dediği gibi
"eğer polis kendi halkınıkoruyamıyorsa o halk kendi kendini korumayıda bilir.onlar başlatır biz bitiririz..."
sonnnefes
04-11-2006, 11:27 AM
iide eylemi kendiler yapmıyoki...bi meydanlardaki gösteri yapan yada molotof atan kişilere bakın hep çor çocuk...onlarda o yürek nerde kendileri gelsin...Allah sonumuzu hayır etsin ne diim...
gurcan74
04-11-2006, 11:55 AM
Doruktan arkadaşım düşüncelerinizde mutlaka haklı olabilirsiniz,ancak terör denilen olay amerikanın ikiz kulelerine vurulunca,fransızların arabaları yakılınca mı akla gelmesi lazım.Hiçbir güç ve dış etken,ülkemizin iç işlerine karışmaya hakkı olamaz.Gün gelir,o eylem yaptıran şerefsizlerin bi taraflarına jop sokmasını da biliriz biz.
bluekeys™
04-11-2006, 12:28 PM
http://img89.imageshack.us/img89/2811/ayyildizsevgi3rt1ur.jpg
doruktan
04-11-2006, 07:16 PM
Arkadaslar,vakti gelince degil jop..en alasiini yapariz ..ama bizler internet gibi cagdas imkanlari bu boyutta kullanabildigimize gore bizden beklenilen alelacele jop sokmak,bomba atmak degildir.Lutfen en yuce Turk,Ataturk'un yaptiklarini bir dusunun,her seyin bir zamani var,Ataturk kurtulus savasini strateji belirleyip,kongreleri yapmadan baslatsaydi,zamansiz yere ORDULAR ILK HEDEFINIZ AKDENIZDIR ILERI diye haykirsaydi bugun bunlari dahi konusamiyor olurduk..bizler tarih boyu herkezi yendik,ama bu sefer dusman icimizde..bu dusmanlari,ayni irkin dusman olmayanlarindan iyice ayiracak stratejiler gerekir,yoksa asil bolunme o zaman gerceklesir ki...o bolunmeyi degil biz TURK irki,kimse engelleyemez..o yuzden ne olur..tepkimizi verecegiz zamanlari iyi dusunelim..cok ince hesap yapalim ve bize yol gosterecek onderlerimizden gelecek sinyalleri bekleyelim..tum vatanini sevenleri sevgiyle kucaklarim..
BLaCk DeViL
04-11-2006, 07:34 PM
selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
blAcksmith
04-11-2006, 07:35 PM
Evet hangi amaca hizmet ettiği belli olan bir belediye başkanının bir sözüyle olaylar duruyor. Aklı biraz çalışan herkes de olayların o şahsın bir sözüyle başladığını bilebilir...
Dün dağlarda barınamayan kodumunun teröristleri, bugün meydanlara, sokaklara inmiş TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne meydan okuyor! Bunlar bu gücü nerden alıyor?
Sorunu olan bazı kürtler yaerine; "Kürt sorunu" vardır diyen başbakan! Türkiye bir "mozaik" tir diyen başbakan! Mecliste terör örgütü lehine slogan atan pkk'lı eski milletvekillerini çıkardığı yasalarla serbest bırakılmasına hizmet eden başbakan!
Tüm bu ve küsürlu sebepler hep bölücülüğe hizmetr etmiş unsurlardır. En büyük hain şu anda kimdir öyleyse? (arif olan anlar)...
Yazıklar olsun diyorum, meydanlarda solcu/Atatürkçü gençleri copdan kıran, karakollarda işkence eden polis; şu anda asıl bölücülere yaptığı muameleye bak!!!???? Gösterici sayısından çok daha fazla yaralı polis var!!!
Son söyleyeceğim balık baştan kokar!!! Hükümete yaranmaya çalışan emniyet müdürleri bilindiği üzere İslamcı terör örgütü gösterisine müdahele etmemişlerdi... Şimdi de bu bölücülere meydanı boş bırakıyorlar. Belediye başkanı da bölücü göstericilere "çok cesaretlisiniz" diyebiliyor!!!!
Ve Türkiye Cumhuriyeti devletini şu an için idare edenler tüm bu olanları seyrediyor...
Yapılacak iş belli > İsyan çıkar kanla da bastırılır!
Atatürk zamanında İnönü, Şeyh Sait isyanında Diyarbakır'ı hem de uçaklarla bombalatmıştı, Şimdi o yürek kimde var? Türkiye'yi pazarlayan ve satanlar da mı....?
Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum....
(site kurallarını ihlal ettiysem affola, tüm içimdekileri kussam kimbilir neler yazardım daha....)
ne kadar söylesen haklısın kardeş.bu serefsizlere ne yapsan azdır.bunlara kinim kusmakla bitmez.bunalara yapacağın su havadan dökeceksin benzini üstlerine sonra bir ates çakacaksın cayır cayır yansınlar kahpeler
BLaCk DeViL
04-11-2006, 07:42 PM
avrupa birligine girme bahanesiyle hukuk kanunun kisitlayan türkiye şimdi pkk terör örgutune tölerans tanır hale geldı yenı cikan tasari kanun bıraz olsun bastırcak bu yandaşlari bizim toplumumuz çok umursamaz sorumsuz karikatür kirizinde türkiyenın hassasiyetının farkina vardik görulen sadece yukardan çikan sesler şimdi sokaga dökulen insanlarin devlete zarar vermesi haluken bizim milletımızın buna duyarsız kalmasi çok saçma cingene dedıgımız göçmen insanlarin elinde bicaklarla peşine düşmesi kovalamasi türklükse bızde müsluman bir ülkene yasıyosak sesimizi duyurmak için devlete ayak kaldıran sehitleri umursamıyan insanlara geçit vermemesini dilerdim türk halkından... saygılar..
çarşı
04-24-2006, 09:49 PM
ALLAH belasını versin
SANCAK_FEDAiSi
05-07-2006, 04:03 PM
Ya Onlar Benİ ÖldÜrÜr Ya Ben Onlari ÖldÜrmeye Devam Ederİm. Bayragima Uzanacak Elİn Sahİbİnİ Anasinin **** Sokarim.
küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys)
CaKaLBoT
05-13-2006, 11:41 AM
BaŞ KoymuŞum TÜrkİyenİn Yoluna,
küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys)
Tathar Elanessé
05-13-2006, 10:52 PM
arkadaşlar konu çok hassas bir konu hepimizin yüregi yanıyor ama düşüncelerimizi küfür etmeden de ifade edebilecegimizi inanıyorum lütfen biraz dikkatli olalım pkk ya küfür ettiği için kimseyi bann lamak istemem ama site yönetimi olarak sitede her ne,konuda olursa olsun küfür yasaktır,geregi yapılır
aLeMDaR
05-13-2006, 10:58 PM
selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
dostum koyacağın resmi bir siteye uplod et oradan aldığın nicki buraya yaz
mmamyy
05-17-2006, 01:52 PM
ya aqrkadaslar yazdıklarınızın hepsi doğru bişey soyleyemem ama hep laf a.q hep laf benim içinde aynısı gecerliarkadaslar bu kanı bozkkk... arkasında amerika ve rusya war ben size bir duyduğumu anlatıcamm birgun bir catısmada arkadasım yaralanmıs we olanları anlatıoo hafıf bi sıyrık dioo komutan kıpırdamamamızı emretti we yattık yerlere dioo daha sonra uzunsure ates actık we bakmaya gittiğimizde 8 olunun içinde 2 tanede rus wardı dioo bu nedemek arkadaslar bu nedemek sizin pkk dedi,ğiniz 4.500 kişilik bi salaklar ordusu tukuruğumuzle boğarız anlıcagınızz ama arkadaki guclere ne yapcaz saygılasr...
hido124
06-30-2006, 06:14 PM
evet bencede ama dur o***** bizim elimize versinsinler birde cımpız versinler 1000 tanesini o cımbızla ufak ufak parçalara ayırmassam NAMERDİM
KÜFÜR YASAK edit by GeCeLeR
cİHAn
06-30-2006, 10:06 PM
köklerini kazımak lazım bunların
gokhan_ustundag
07-02-2006, 12:58 AM
bence fevri dusunuyorsunuz hoca bu kursunla alenen cozulecek bir iş degil oyle olsa coktan cozerdik bu işi halletmek için ille de birinin olmesi gerekiyorsa bu cok baslı yılanın başlarını oldurmeli ki bu boyle de bitmez dışarıda bitirmek gerekir ki yani dış gucler bu işe karısmasa bizim kursunlar en fazla iki saat dokulur sonra ortada bir sey kalmaz
ulakben
08-02-2006, 09:05 AM
amaan nerde bu devlet..artık sorunları halk cozuyor vaay be demek devletın bızı kurtarması gerekırken biz devletı kurtaracagız ha aklıma bile gelmezdi...
kahrolsun hain ve korkak devlet
askere vecen hepsini vur emrini sınr ihlalinde yapacan gepercten bu o................. çocuklarını
Asi___Genc
09-26-2006, 09:12 AM
askere kalleşlik yapanların mehmetciklerimizi arkadan vuranlarınn her zaman dağlarda ovalarda yatanların pkk ya yardım ve yataklık edenlerin tek ama tek cezası idamdır abilerim dar ağacı yerine kavak ağacı ipekten ip yerine çamaşır ipi kullanarak idam etmeli abilerim..
halende
09-26-2006, 09:21 AM
Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyebİlene
CéZaLı
09-26-2006, 09:24 AM
Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyebİlene
+1 Katılıyorum
CaKaLBoT
09-28-2006, 12:05 PM
bu nasıl kelamdır.....
iyi niyet ile iştigal cahilliğine veriyorum......
cahil küheylan olarak alsaydık,
sırtına boş palan yerine,
dolu küfe koyardım.....ağır çekerdi sözcükler.....
scorpıon
09-28-2006, 09:00 PM
bu guzel ulkede kardesce herkesın kardesce yasayabılmesı dılegıyle
halende
09-29-2006, 09:03 AM
amaan nerde bu devlet..artık sorunları halk cozuyor vaay be demek devletın bızı kurtarması gerekırken biz devletı kurtaracagız ha aklıma bile gelmezdi...
DEVLET BAŞKA BİŞEY DEĞİL DEVLET BİZİZ DEVLETİN ANLAMINI BİLSEN BÖYLE DMEZDİN TABİ BİZ KORUYACAZ
gulum0101
10-01-2006, 09:11 AM
bu guzel ulkede kardesce herkesın kardesce yasayabılmesı dılegıyle
iyi diyonda..kardeş lafı insanlar için geçerlidir...e insan olan zaten insanı öldürmez...öldürenler içinde yaşasın çıban başımız deye bağırmaz...yani senin bu dileğin zaten tutmuştur..bu güzel ülkede kardeşce yaşıyoruz...sadece içeri bir kaç köpek dalmış...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.