Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : GeCeLeR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ??

beyazgelincik
04-01-2006, 01:09 PM
Harİka Bİr YÖnetİcİ
Sİteyİ İyİ YÖnetmİyor
KÖtÜ YÖnetmİyor İyİde YÖnetmİyor

Sereniti
04-01-2006, 01:26 PM
VALLA ne diyim şimdi hakkında iyi konuşmak lazım. yoksa sonuçları kötü olabilir. ama tanıdığım kadarıyla iyi çocuktur. ayrıca çok meşguldur kendisi. ama isteklerinizi yerine getirmeye çalışır. siteyi iyi yönetiyor da denebilir..

ayten
04-01-2006, 01:36 PM
ne yani..kötü dersek, iyi yönetemiyor dersek yöneticilikten atacak mıyız?..daha neler yaaaa...bunu niye tartışıyoruz anlamadım..
herkesi tek tek eleştirelim o zaman..
beni de kadın bölümünde istemiyorlar mesela..

Tathar Elanessé
04-02-2006, 10:31 AM
bu anketin ömrünü uzun görmüyorum daha öncede sitede en sevdiğiniz kişi diye bir konu açılmıştı,konu dönüp dolaşıp bu konuya gelmişti bayagı polemik yaşamıştık umarım tekrar yaşamayız
lafı uzatmadan kendi gorusumu yazayım:
iyi bir dost,arkadaştır........

beyazgelincik
04-02-2006, 06:21 PM
niyetim kötü deildi sadece öğrenmek istedimm:(

GeCeLeR
04-04-2006, 12:21 PM
niyetim kötü deildi sadece öğrenmek istedimm:(
istediğini araştırmakta serbestsin...
seni hür bıraktım bu sitede :)

aLeMDaR
04-04-2006, 12:46 PM
ne yani..kötü dersek, iyi yönetemiyor dersek yöneticilikten atacak mıyız?..daha neler yaaaa...bunu niye tartışıyoruz anlamadım..
herkesi tek tek eleştirelim o zaman..
beni de kadın bölümünde istemiyorlar mesela..

kanka işini iyi yapan herkes eleştirilir istenmez hale gelir sen kafana takma geceler kankamda işini iyi yapıyor gece gündüz burada bizlere bir şekilde yardımcı olup aynı zamanda hem okuyup hemde özel hayatını devam ettirmek kolay değil

CollαтєяαL™
05-26-2006, 12:18 AM
verilen değeri fazlasıyla hak eden bir insan o benim kardeşim :) yönetim durumuna gelince işini iyi bilen gerçekten çok iyi uygulayan bir yönetici her siteye lazımsın kardeşim

hircinbey
05-26-2006, 01:03 AM
kanka işini iyi yapan herkes eleştirilir istenmez hale gelir sen kafana takma geceler kankamda işini iyi yapıyor gece gündüz burada bizlere bir şekilde yardımcı olup aynı zamanda hem okuyup hemde özel hayatını devam ettirmek kolay değil

KATILIYORUM ISINI IYI YAPTIGI KESIN AYRICA COK MESGUL OLDUGU HALDE BIZLER YARDIM TALEBI ETTIYIMIZ ZAMAN ISINI BIRAKIP BIZLERE YARDIM EDIYOR BU YUZDEN ONA MINNETTARIM IYKI VARSIN KANKA IYIKI CAKAL.NET VAR SAYGILARIMLA

TuRGuT~
06-07-2006, 09:23 PM
Geceleri severim...

Şaka şaka... Her admin gibi sabırlıdır herhalde... http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/hi.gif

watican_666
06-07-2006, 09:29 PM
bence her site patronu gibi değişen tek bişi var oda kişilği harbi birisi yanii

chingy
07-18-2006, 03:02 AM
Ciddi arasırada makara bir arkadaş işte muhabbeti iidir...Bi de şey var msn muhabbeti

chingy >>hoca forum yine sakatlanmış sorun ne?
geceler >>server sorunu
chingy >>sorun ne zaman çözülür
geceler >>En kısa zamanda
chingy >> OK :biggrin:

CaKaLBoT
07-18-2006, 03:08 AM
işi zor kolay değil bu işler allah yardımcısı olsun !!!

yabanci
07-18-2006, 03:21 AM
murat çok ii bi adam ya. dobra we yardımsewer!
az ii iiliğini görmedim;) ;) ;) ;) ;)
kardeşim seni hakkaten çok sewiyorum!!!!