Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Toprağımız Elden Gidiyor

VaGrAnT_AdAnALı
04-02-2006, 12:44 AM
Bu slayt ta türkiye'nin gerçeklerini göreceksınız,

http://www.hemenpaylas.com/download/373062/Toprak.pps.html

kuntakinte
06-28-2006, 12:45 AM
hocam çok güzel olmuş slayt çok faydalı
emeğine sağlık tekrar güzel paylaşım olmuş ..

blAcksmith
06-28-2006, 03:20 PM
bu akp ve rte olduğu sürece biz ne günler görürüz daha.

gokhan_ustundag
07-02-2006, 01:32 AM
Hoca Bence Teorİk Cozum Yolu Yazilmammaliydi Pratİk Cozum Yollarini Arastir

crematorium
07-02-2006, 07:55 PM
saol kanka iyi paylaşım

GeCeLeR
07-03-2006, 01:25 AM
4 rep hemde ÖZEL REP EYW:.....

1000 rep verdim ...

GeCeLeR
07-03-2006, 01:27 AM
4162 olan rep puannın 5212 olmuştur.. BİLGİNE...

bluekeys™
07-03-2006, 11:28 AM
paylaşım için soal

VaGrAnT_AdAnALı
07-03-2006, 04:34 PM
4162 olan rep puannın 5212 olmuştur.. BİLGİNE...
:smile: teşekkürler

pr_x71
07-04-2006, 12:00 AM
abicim bizim siyasetçilerimizin bir takıntısı var.Avrupa birliği deyince akan sular duruluyor.neymiş ab medeniyetmiş.biz başkalarından birşeyler alarak kalkınacaksak kalkınmayalım.biz 700 sene hüküm sürdük bu dünyada.zamanında onlar alırken şimdi bizim almamız beni çok düşündürüyor.adamlar kıbrışı alıyorlar.alamasalarda istiyorlar en azından.kasım ayında papa gelip kiliselerin ve misyonerlerin serbestçe eylemlerini yapması konuşunda bir öneri verecek.aslında öneri değil emir.şöyle emir:ya bunu kabul edeceksin yada abyi unut.şimdi soruyorum sizce bu haçlı zaferi değilde nedir?

GeCeLeR
07-04-2006, 02:53 AM
haçlı zaferi değildir çünkü haçlılar bizlere karşı zafer kelimesini teleffuz edemediler asla !!!

bu bir haçlı seferidir ve emin olun yine püskürtülecektir , sonuç hüsran olacaktır.Ama zafer kazanırız demiyorum çünkü zafer kazanamayız , sadece püskürtürüz.
bizim zafer kazandığımız gün bir zamanlar olduğu gibi ürettiğimiz gün olacaktır ihracaatımızın ithalatımızı geçtiği yabancı sermayaden ve ya turizimden gelen parayı dış açıkları kapatmak için değilde yatırım ve faiz duyarlılığı ekonomik politiklarında harcayacağımız gün olacaktır..
Zaferimiz , üçüncü dünya ülkelerine değil ŞİMDİ BORÇ ALDIKLARIMIZA BORÇ VERİR hale geldiğimizde olacaktır !
Saygılar
GeCeLeR

CaKaLBoT
07-04-2006, 04:29 AM
saol kardeş süper paylaşım harika

pr_x71
07-04-2006, 01:50 PM
abicim adamlar artık kılıçla,tüfekle yapamadığını parayla yapmaya çalışıyor.Bu belkide en büyük haçlı seferidir.Ama biz onlara çanakkalede gösterdiğimiz gibi şimdide gösteririz.Ağızlarının payını elbet alırlar

CaKaLBoT
07-04-2006, 04:36 PM
Efendİler!

Avrupa'nin BÜyÜn İlerlemesİne,

YÜkselmesİne Ve MedenİyetleŞmesİne KarŞilik

Tam Tersİne GerİlemİŞ Ve DÜŞÜŞ Vadİsİne Yuvarlana DurmuŞtur.

Artik Vazİyetİ DÜzeltmek İÇİn

Mutlaka Avrupa'dan Nashat Almak,

BÜtÜn İŞlerİ Avrupa'nin Emellerİne GÖre Yapmak,

BÜtÜn Derslerİ Avrupa'dan Almak Gİbİ

Bİr Takim Zİhnİyetler Belİrdİ.

Halbukİ,

Hangİ İstİklal Vardir Kİ,

Ecnebİlerİn Nasİhatlerİyle,ecnebİlerİn Planlariyla YÜkselebİlsİn?..

Tarİh, BÖyle Bİr Hadİseyİ KaydetmemİŞtİr!...

Mustafa Kemal AtatÜrk

Snap
07-04-2006, 04:44 PM
arkadasım sonuna kadar katılıyorum sana bizi avrupalastırma calısmaları aslında var oldugumuz bircok degerimizide goturdu.bizi savasarak asla yenemeyeceklerini biliyorlar kendi mallarını almamız için bizim mallarımıza kota koyuyorlar ve hala birileri avrupalasmaktan bahsediyor ne diyim yaww !!!!!!!!!!

cİHAn
07-04-2006, 05:02 PM
eline sağlık

donotforget
07-05-2006, 02:55 AM
güzel çalışma olmuş arkadaşım emeğine sağlık. bende arkadaşlarıma mail olarak attım! herkes çakal net üyesi olamıo tabi!! bu tarz bilgileri sizde çevrenizdekilerle paylaşırsanız daha iyi olur gibi geliyo bana. herkese şimdiden teşekkürler

VaGrAnT_AdAnALı
07-05-2006, 11:05 PM
güzel çalışma olmuş arkadaşım emeğine sağlık. bende arkadaşlarıma mail olarak attım! herkes çakal net üyesi olamıo tabi!! bu tarz bilgileri sizde çevrenizdekilerle paylaşırsanız daha iyi olur gibi geliyo bana. herkese şimdiden teşekkürler
önemli değil,zaten gerekenden fazla kişiyle paylaştım ve sana katılıyorum herkes tüm tanıdıklarına bu slaytı yollamalı,bir kişi 5 kişiye yollasa kısa zamanda binlerce insan eder,yönetici arkadaştan rica etsek konuyu başa alırsa,bana göre bu çok önemlı bir konu,zaten çok uzun bı zaman önce bunu paylaşmıstım ama yeni farkına varıldı :frown: eğer konu başa tasınırsa iyi olur bana göre,yinede yorum sizin