Tam Sürümü Görüntüle : İşte kadınların en sevmediği erkek tiplemesi
aLeMDaR
04-09-2006, 01:13 PM
İşte kadınların en sevmediği erkek tiplemesi
İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, sakallı ve bıyıklı erkekler kadınlara cazip gelmiyor. Araştırmacılar, 'Her 10 kadından 9'u bıyıklı ve sakallı erkekleri çekici bulmuyor. İkinci istenmeyen özellik ise kısa boy. Kadınların yüzde 84'ü kısa boylu sevgili istemiyor. En azından kendinden kısa erkek arkadaş istemiyor. Kibirlilik de kadınları erkeklerden uzaklaştıran üçüncü özellik oldu' dedi.
bluekeys™
04-09-2006, 01:14 PM
genel tercih bu yönde paylaşım için soal
zincifre
04-09-2006, 01:33 PM
Orhan baba bu soruya cevabı 1976 yılına vermiş.
Beni böyle sev seveceksen
Olduğum gibi göreceksen
Girme gönlüme girme ömrüme
Ne dertliymiş bu diyeceksen
Sen dert nedir ne bilirsin
Sen gönlümde Kâbe sen meleksin
Sen herşeysin
Sen ümitlerimin tek kaynağı
Sen aşkın bence taa kendisisin
Sevme diyemem sev de diyemem
Sen de dertli ol diyemem
Kalbim senin gir gireceksen
Girme gönlüme girme ömrüme
Görmedin mi gözlerimde
Bir mahkumun en son arzusunu hasretini
Görmedin mi gözlerimde
Seni çılgın gibi sevdiğimi
İster sevgi ol istersen kin
İsterdim benim ol benim
Kalbim senin gir gireceksen
Girme ömrüme girme gönlüme
ayten
04-09-2006, 02:46 PM
benim de tercihim sakalsız ve bıyıksız erkekten yana..benim derdim görüntü değil ama..sakal ve bıyık olunca öpüldüğümüzde veya öptüğümüzde hiç hoş olmuyor..kısa boy meselesine gelince boyu benden çok uzun olsun da istemem, biraz uzun olması kafidir..
paylaşım için teşekkürler
CaKaLBoT
04-09-2006, 02:55 PM
ay bencde sakalsız bıyıksız olsun ama tabı sakal yakısıyosa olurda bıyık olmaz boyu kısa olmasındaa benden 1 karıs uzun olsun:D:biggrin:
Dağıstanlı
04-10-2006, 01:10 AM
adamın tipine bakıpta sevilmez bence içinden gelmeli diyorum ben güzellik görecelidir (çirkinde sev demedik) tek görüşte herşey bitmeli en güzeli bu
๏๒รєรรเ๏ภ
04-10-2006, 01:16 AM
offffff kısa bir süreliğine sakal bırakcam o zaman :))
CollαтєяαL™
04-10-2006, 01:26 AM
ay bencde sakalsız bıyıksız olsun ama tabı sakal yakısıyosa olurda bıyık olmaz boyu kısa olmasındaa benden 1 karıs uzun olsun:D:biggrin:
eeee kuzen bana sakallı gez diyosun sakalsız çirkin oluyomuşum öyle dedin şimdide ne diyon sakalsız olduğum zaman kızıyon bana ozaman bende evde kalrım yaww :biggrin: :biggrin: :biggrin:
pinkflower_15
04-29-2006, 06:45 PM
paylaşım için saol.....
ylcntrs
05-02-2006, 07:04 PM
o zaman kızların işi zor sakalı olmayan erkek cok az ama yinede bol şans hanımlara
tşkkrlr
CaKaLBoT
05-02-2006, 11:55 PM
eeee kuzen bana sakallı gez diyosun sakalsız çirkin oluyomuşum öyle dedin şimdide ne diyon sakalsız olduğum zaman kızıyon bana ozaman bende evde kalrım yaww :biggrin: :biggrin: :biggrin:
kusen san yakısıyo kesme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
CaKaLBoT
05-11-2006, 04:09 PM
Ben seni alırım merak etme...:biggrin:
heteroskedasite
05-17-2006, 04:35 PM
kirli sakalın seksi olduunu söleyen şeyler duyuyosanız er kişiler...bence kesinikle hayııırrr! peynir gibi olmak neden size bu kadr zor gelio;)
ayten
05-17-2006, 09:21 PM
kirli sakalın seksi olduunu söleyen şeyler duyuyosanız er kişiler...bence kesinikle hayııırrr! peynir gibi olmak neden size bu kadr zor gelio;)bu konuda da çevremden edindiğim bilgiler doğrultusunda anladım ki erkeklere traş olmak çok zor geliyo..dünyanın en zor işi sankii :mad: .bundan sonra biz de ağda yapmayalım o zaman..sanırım o zaman ne demek istediğimiz anlaşılacak..
Karizmatix
05-17-2006, 09:28 PM
o kadarda zor değil ama erkekler günlük traş olurken bayanlar en fazla haftada bir kere ağda yaparlar
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.