ayten
04-12-2006, 09:37 PM
Kadın aldatınca...??
Aldatmanın erkeklere mahsus olduğu düşünülür. Oysa kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. Nedenleri ise çoğu kez yeterince ilgi görmemek...
http://www.e-kolay.net/kadin/images/1aldatma.jpg
Aldatmanın varsayımı bile tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor. Ama, bir eşimiz ya da sevgilimiz varken bile, çoğumuzun gözü fıldır fıldır, "ikinci eş"lere kayıyor.
İşte, kadınların aldatma nedenleri...
* Aslında beni hiç sevmemiş...
* Kalbimi bir başkasına kaptırdım, hiç de fena olmadı!
* Meğer beni aldatıyormuş!
* Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.
* Sekiz yıllık ilişkimiz boyunca bir kez olsun beni kıskandığını söylemedi.
* En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.
* Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.
* Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.
* Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.
* Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...
* Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.
* Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.
* Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...
* Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...
* Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.
* Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim.
* Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.
* İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!
* Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!
* Onu özledim ve o çok uzaklardaydı.
* Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.
* İşini bana tercih ediyordu.
* Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...
* Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!
* Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!
* Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.
* Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!
Aldatmanın erkeklere mahsus olduğu düşünülür. Oysa kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. Nedenleri ise çoğu kez yeterince ilgi görmemek...
http://www.e-kolay.net/kadin/images/1aldatma.jpg
Aldatmanın varsayımı bile tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor. Ama, bir eşimiz ya da sevgilimiz varken bile, çoğumuzun gözü fıldır fıldır, "ikinci eş"lere kayıyor.
İşte, kadınların aldatma nedenleri...
* Aslında beni hiç sevmemiş...
* Kalbimi bir başkasına kaptırdım, hiç de fena olmadı!
* Meğer beni aldatıyormuş!
* Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.
* Sekiz yıllık ilişkimiz boyunca bir kez olsun beni kıskandığını söylemedi.
* En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.
* Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.
* Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.
* Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.
* Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...
* Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.
* Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.
* Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...
* Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...
* Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.
* Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim.
* Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.
* İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!
* Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!
* Onu özledim ve o çok uzaklardaydı.
* Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.
* İşini bana tercih ediyordu.
* Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...
* Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!
* Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!
* Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.
* Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!